بچه ها من دیگه دارم میرم
بچه ها من دیگه دارم میرم
رفتي استين بالا بزني خيلي بالا نزن آقا پليسه ميگيره تو روهاااااابچه ها من دیگه دارم میرم
اولين كيس: دختره اسمش كلثومه.قد كوتاه.مثل خودتون تا اول راهنمايي سواد داره.از هر سلولش يه هنر ميباره.يه گاو خوبي داره خيييييلي دوسش ميداره.يه توپ قلقليم داره. چون شمايي ميگم گل و بلبلم پشت چشاش بكشه.حالا بهم لواشك ميدي؟؟؟؟
رفتي استين بالا بزني خيلي بالا نزن آقا پليسه ميگيره تو روهاااااا
اين نمونه كار بود بقيش هزينه بر ميداره.الان كيس در كل ناياب شده.شرمنده شمام شدم.به به چه کیس هایی دارین شما، عالیه حالا میشه کیس های دیگتونو هم بگین تا من از بینشون انتخاب کنم؟
اين نمونه كار بود بقيش هزينه بر ميداره.الان كيس در كل ناياب شده.شرمنده شمام شدم.
اون ماشينتونو فعلا به عنوان پيش قسط بدين.اون وقت ميشين او آقا بي ماشينه.هه هه هه هه هاااااهاااااا.خوب این نمونه کاره همچین بدک هم نبود، باشه چون من توی انتخابم سخت گیر هستم اشکالی نداره شما هزینشو بفرمایید من تقبل میکنم ......... دشمنتون شرمنده....
اون ماشينتونو فعلا به عنوان پيش قسط بدين.اون وقت ميشين او آقا بي ماشينه.هه هه هه هه هاااااهاااااا.
منم فعلا برم كه مخ يكيو بزنم ديگه.مرام در اين حد بالا ديده بودين.بااااي
می خوای زن بگیرینه دیگه اینجوری نمیشه.......... پیش قسط که این ماشین باشه تا وقتی اون کیس مورد علاقمو پیدا کردین که همه مال و اموالمو از چنگم در میارین اونوقت دیگه هیچی ندارم دیگه هیشکی منو تحویل نمیگیره......
مرامتو عشق است
روز خوش، بای.......
می خوای زن بگیری
اشتباه نکن بیچاره میشی
اگه خوب باشه که رو هوا می قاپنشاینا میخوان واسه من آستین بالا بزنن اونم هرچی دختر ترشیده خست به من معرفی می کنن.........
اگه خوب باشه که رو هوا می قاپنش
ولی بگرد شاید یه خوبش گیرت اومد
شوخی کردم
افرییییییییییییییییییییییییییییین سرت شیره نمالن![]()
حالا کی میخواد زن بگیره.....
مجردی داریم حال میکنیم دیگه.........![]()
آره بابا میرنواقعا کی اینارو انجام میده میره بیرون هان؟
![]()
واسه خندوندن ما این کارارو می کننآره بابا میرن
انقده باحالههههههههههههههههههههه
برين جلو آينه قول ميدم روده بر شين از خنده.واسه خندوندن ما این کارارو می کنن
دستشون درد نکنه![]()
من به اونایی که این کارو می کنم می خندم باید اونارو ببینم تا بخندمبرين جلو آينه قول ميدم روده بر شين از خنده.
اين كارو ميكنم جملتونو بخونين.آخه كسي اين كارو نمكنه.مجبوري به خودت بخندي.من عكسمو گذاشتم آخره هنره.وااااالااااامن به اونایی که این کارو می کنم می خندم باید اونارو ببینم تا بخندم
شما که قرار بود این کارو بکنین هر وقت این کارو کردین خبرم کنین تا کمی بخندم![]()
خوب به اون خارجیا می خندیماين كارو ميكنم جملتونو بخونين.آخه كسي اين كارو نمكنه.مجبوري به خودت بخندي.من عكسمو گذاشتم آخره هنره.وااااالااااا
افرییییییییییییییییییییییییییییین سرت شیره نمالن
آره بابا میرن
انقده باحالههههههههههههههههههههه
آره خیلی باحاله........
قابل توجه اونایی که میگن اینا زشتن.......
خداییش درسته که اگه یکی اینکارارو کنه و بخواد بره بیرون مسخرست اما اگه از یه زاویه دیگه به قضیه نگا کنیم خداییش هنر میخواد تا آدم این کارارو انجام بده.
یه خط چشم ساده میخوایم بکشیم کلی دستمون میلرزه و گاهی خراب میشه.
پس ختم جلسه رو اعلام کنیم دیگه؟
خدایا العفو العفوخدایا توبه............
چرا این شکلی کردن خودشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا توبه............
چرا این شکلی کردن خودشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا واسه چی توبه؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
Д | مدل آرایش چشم اسپانیایی شیک 2015 | تالار عکس | 50 | |
![]() |
جدید ترین(البته حتما عجیب ترین) مدل های آرایش چشم | تالار عکس | 0 | |
![]() |