آخه اين چه وضعشه؟!!!!!!!!

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا تا مياي انتقاد كني ميگن.....نخير الحمدالله وضعيت كشور رو به سامان است........كدوم سامان؟!
تا تو كشور نظرسنجي (انتخابات) ميشه....مردم ميرن شركت ميكنن ونظرشون رو ميدن.......ولي در آخر بايد يكي كل نظرها رو بسنجه ........واوني كه نظر خودشه به كرسي بشونه................خب اينم در نوبه خودش يه نوع دموكراسي ديكتاتوري.........
تا ميان سرمايه هاي دولتي رو واگذار كنن به خصوصي........يه قيمتي روش ميزارن كه فقط شركتهاي به اصطلاح خصوصي كه دولت درشون 100% ايفا نقش ميكنه بخره..........وبعد ميان آمار ميدن آره ما امثال فلان درصد رو واگذار كرديم به مردم.......كدوم مردم؟!؟!!! خدا ميدونه.......
بعد فرمانده پليس راه مياد ميگه.........امثال در عيد تصادفات بدي داشتيم...........خب چرا داشتيم؟!!!من ميگم 80% مردم به خاطر بي احتياطي تصادف ميكنن.......ما بقيعه به خاطر اين جاده هاي كه ما درايم كه ماشاالله شبيه قله هاي هيمالياست.......
خب ديگه اينست دموكراسي ........اينست مردم سالاري ديني...........من به ساير كشورها پيشنهاد ميكنم بيان ونگاه به شيوه كشور داري بكنن........وبعد تو كشورشون اجرا كنن..............چون ما قرار طرحي يا الگوي بديم كه كل دنيا ازش استفاده كنن مخصوصاً آمريكا....كانادا.....سويس.......انگلستان.....بلخصوص ژاپن:surprised:

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معلومه دله پری داری بری کانادا درست میشه قصه نخور;)

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا تا مياي انتقاد كني ميگن.....نخير الحمدالله وضعيت كشور رو به سامان است........كدوم سامان؟!
تا تو كشور نظرسنجي (انتخابات) ميشه....مردم ميرن شركت ميكنن ونظرشون رو ميدن.......ولي در آخر بايد يكي كل نظرها رو بسنجه ........واوني كه نظر خودشه به كرسي بشونه................خب اينم در نوبه خودش يه نوع دموكراسي ديكتاتوري.........
تا ميان سرمايه هاي دولتي رو واگذار كنن به خصوصي........يه قيمتي روش ميزارن كه فقط شركتهاي به اصطلاح خصوصي كه دولت درشون 100% ايفا نقش ميكنه بخره..........وبعد ميان آمار ميدن آره ما امثال فلان درصد رو واگذار كرديم به مردم.......كدوم مردم؟!؟!!! خدا ميدونه.......
بعد فرمانده پليس راه مياد ميگه.........امثال در عيد تصادفات بدي داشتيم...........خب چرا داشتيم؟!!!من ميگم 80% مردم به خاطر بي احتياطي تصادف ميكنن.......ما بقيعه به خاطر اين جاده هاي كه ما درايم كه ماشاالله شبيه قله هاي هيمالياست.......
خب ديگه اينست دموكراسي ........اينست مردم سالاري ديني...........من به ساير كشورها پيشنهاد ميكنم بيان ونگاه به شيوه كشور داري بكنن........وبعد تو كشورشون اجرا كنن..............چون ما قرار طرحي يا الگوي بديم كه كل دنيا ازش استفاده كنن مخصوصاً آمريكا....كانادا.....سويس.......انگلستان.....بلخصوص ژاپن:surprised:
این منم منم هایی که میکنی از حد خودش زیادیه. هر کس باید به انداره جایگاه اجتماعی و سواد و سن و موقعیت اجتماعی و خانوادگی و بارعایت همه جوانب اقدام به انتقاد کند که در انصورت سخنش خریدار خواهد داشت.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
معلومه دله پری داری بری کانادا درست میشه قصه نخور;)
نه عزيز كانادا كجا بود تو هم دلت خوشه.........:eek:

این منم منم هایی که میکنی از حد خودش زیادیه. هر کس باید به انداره جایگاه اجتماعی و سواد و سن و موقعیت اجتماعی و خانوادگی و بارعایت همه جوانب اقدام به انتقاد کند که در انصورت سخنش خریدار خواهد داشت.
داش من منم منم ميكنم.....منظورت رو متوجه نشدم....من دارم ميگم اين چه وضعشه؟!!:surprised:

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاره چیه؟چه کنیم؟چکاره ایم این وسط؟.....................
راستی به نظر خودت آواتار قبلیت قشنگتر نبود؟؟؟؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
چاره چیه؟چه کنیم؟چکاره ایم این وسط؟.....................
راستی به نظر خودت آواتار قبلیت قشنگتر نبود؟؟؟؟
چاره اينه كه بشينيم مثل يه قناري نگاه كنيم:surprised:
عزيزم بايد يه تنوع داشته باشم ولي خب عوضش ميكنم

ان شاا... رفتی کانادا حلت بهتر میشه
عزيزم تو داري من رو ديونه ميكنيا.........حلت يعني چي؟!!منظورت حالته؟!!..قول ميدم رفتم كانادا تو رو با خودم ببرم:surprised::D

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزيز كانادا كجا بود تو هم دلت خوشه.........:eek:

داش من منم منم ميكنم.....منظورت رو متوجه نشدم....من دارم ميگم اين چه وضعشه؟!!:surprised:
دارم میگم این چیز هایی که ذهنت رو اشغال کرده حل فصلش زمان میبره و نقشی هم برای ما توش تعریف نشده.
ارزش زندگی بالاتر از این است که انسان مقوله هایی را توی ذهنش بگنجونه که توش نمیتونه تاثیر بذاره.
شما جوونی و باید از جوونیت درست استفاده کنی. خیلی معانی لطیف و به درد بخور هست که بهتره ما با اون معانی زندگی کنیم.
دو بار به دنیا نخواهی امد. همینه که هست . پس کیف دنیا رو بکن و فقط به زیبایی ها بیاندیش.

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
دارم میگم این چیز هایی که ذهنت رو اشغال کرده حل فصلش زمان میبره و نقشی هم برای ما توش تعریف نشده.
ارزش زندگی بالاتر از این است که انسان مقوله هایی را توی ذهنش بگنجونه که توش نمیتونه تاثیر بذاره.
شما جوونی و باید از جوونیت درست استفاده کنی. خیلی معانی لطیف و به درد بخور هست که بهتره ما با اون معانی زندگی کنیم.
دو بار به دنیا نخواهی امد. همینه که هست . پس کیف دنیا رو بکن و فقط به زیبایی ها بیاندیش.
عزيزم من اينا رو هيچ وقت تو ذهنم نميگنجانم..................چون عمر آدمي تلف ميشه............نكته اينجاست كه اينا يه سره جلو چشم آدمن..............اين آخري رو هم باهات موافقم..............;)

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

عزيزم تو داري من رو ديونه ميكنيا.........حلت يعني چي؟!!منظورت حالته؟!!..قول ميدم رفتم كانادا تو رو با خودم ببرم:surprised::D
من مالزیو ترجیح میدم!

اما این اواتارت تو کانادا طرفدار زیاد داره احتمالا بری اونجا به دردت میخوره:D

skolar76

عضو جدید
کاربر ممتاز

بازم قناری یه پری میزنه:(
البته اگر این آقای باشخصیت هم کروات داشت بد نبود:razz:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم قناری یه پری میزنه:(
البته اگر این آقای باشخصیت هم کروات داشت بد نبود:razz:
قناري كه پر و بالش رو كندن.......رو ميگم...........باشه چشم حتماً در اين محل به احترام دوستم سكولار كروات نصب خواهد شد;)

error.ok4u

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما قصه نخور براد جان , حيف چهره به اين زيبايي نيست كه پر از چين و چروك غم و غصه بشه ؟!

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم من اينا رو هيچ وقت تو ذهنم نميگنجانم..................چون عمر آدمي تلف ميشه............نكته اينجاست كه اينا يه سره جلو چشم آدمن..............اين آخري رو هم باهات موافقم..............;)
در مورد چشم ادمی فقط کافیه به مفهوم امضای من توجه کنی.:gol::gol:
قربانت: فکور

Goli Joon

عضو جدید

ببخشید میشه بپرسم طرز نگاه شما چه جوریه که اینهمه ظلم و جنایتو نمیبینه
میشه به ما هم یاد بدید
بازم ببخشید شرمندم که اینو میگم چون حتی آدم اگه نابینا هم باشه میتونه اینارو حس کنه
این امضای شما درست ولی درمورد ایران دیگه جوا نمیده;)
:gol::gol::gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما قصه نخور براد جان , حيف چهره به اين زيبايي نيست كه پر از چين و چروك غم و غصه بشه ؟!
باشه چشم..ممنونتم كه به فكر مني:D
من نوكرم سنه داش فكور:smile::gol::gol::gol:

میشه به ما هم یاد بدید
بازم ببخشید شرمندم که اینو میگم چون حتی آدم اگه نابینا هم باشه میتونه اینارو حس کنه

گلي جون منظور داش فكور يه چيز ديگست..:D;)

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه به ما هم یاد بدید

باید در دیده مجنون نشینی
بواقع صورت لیلی ببینی

Goli Joon

عضو جدید
باید در دیده مجنون نشینی
بواقع صورت لیلی ببینی
عزیز من بحث سیاسیه مجنون و لیلی کدومه؟
حتما چون عاشق ایرانی عیباشو نمیبینی
بنده ام عاشق کشورم هستم ولی این بالاییارو نمیتونم تحمل کنم
نمیتونم ببینم پول و نفت و سرمایه ی کشورم میره تو جیب یکی دیگه

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز من بحث سیاسیه مجنون و لیلی کدومه؟
حتما چون عاشق ایرانی عیباشو نمیبینی
بنده ام عاشق کشورم هستم ولی این بالاییارو نمیتونم تحمل کنم
نمیتونم ببینم پول و نفت و سرمایه ی کشورم میره تو جیب یکی دیگه
گلی جون دوستت دارم. حرفاتم قبول . :gol::gol::gol:

parichehr16

عضو جدید
اونايي که رفتن فقط چندماه اول طاقت آوردن.مگه من نبودم...نرفته برگشتم. هيچ جا ايران نميشه.