تو حاضر نیستی زنت با کسی شریک شی چه طور انتظار داری زنت بتونه تو رو با کسی نصف کنه و شریک شه؟!نه
اگه بره یارو رو میکشم
تو حاضر نیستی زنت با کسی شریک شی چه طور انتظار داری زنت بتونه تو رو با کسی نصف کنه و شریک شه؟!نه
اگه بره یارو رو میکشم
احسنتآي قربون دل درياييتون...!!!!!مشاهده پیوست 82754
manzoram az fana talagh bud bebakhshid age kasi narahat shod !وا این چه طرز حرف زدن در مورد خانمها هست ؟ تیریپ چرب زبانی !
فکر خوبیه ! ولی خوب تو از همه که نمی تونی بچه داشته باشی !
چه ربطی به قانون داره؟!شما ها احساس و وجدان ندارید؟!ما قانونی کمک میکنیم
تو حاضر نیستی زنت با کسی شریک شی چه طور انتظار داری زنت بتونه تو رو با کسی نصف کنه و شریک شه؟!
فکر خوبیه ! ولی خوب تو از همه که نمی تونی بچه داشته باشی !
بيا حالا داشته باش
قبول داري نگاهت به زن مثل ابزاره؟؟؟
بيا حالا داشته باش
قبول داري نگاهت به زن مثل ابزاره؟؟؟
جواب قانع کننده ای نیست دوستی!گفتم بعضی از زنا آدما مجبور میکنن
نه بده
اگه می خوایی خوش بگذرونی حسابش جداست زن و دیگه می خوای چکار چرا دختر مردم بدبخت میکنی خودت تنهایی حالتو کن کسیم بهت گیر نمیده اگم بچه می خوایی از همون اولیه یه بچه میگرفی خودتو خلاص میکردی
ًچه ربطی به قانون داره؟!شما ها احساس و وجدان ندارید؟!
مگه دوست قحطه؟!تا بحال شده ایام تنهایی تو منزل دوست داشته باشید با یکی از جنس خودتون صحبت کنید مگر هوو چه ایرادی داره
عجب جمله جیگری بوداااتو حاضر نیستی زنت با کسی شریک شی چه طور انتظار داری زنت بتونه تو رو با کسی نصف کنه و شریک شه؟!
بستگی داره نگاه اون جی باشه ! شاید از یه ابزارم کمتر باشه !
موافقم!ً
انصافاً قانون مزخرفیه هم اینکه 4 تا زن داشته باشی هم این صیغه مسخره
تا بحال شده ایام تنهایی تو منزل دوست داشته باشید با یکی از جنس خودتون صحبت کنید مگر هوو چه ایرادی داره
بچه ها زن و مرد واسه هم ساخته شدن, واسه اینکه در کنار هم آرامش بگیرن البته به شرط اینکه به هم وفا دار بمونن و رفیق واقعی همدیگه تو خوبی ها و مخصوصا سختی ها باشند. هر وقت اینطوری شد اونوقت از زندگی لذت می برن. بقیه چیزا از پول و ماشین و بچه و ... هم فرع هستند.
بعله, تایید میشه. خیلی از دخترا به مردا به شکل یه ابزار نگاه میکنن در حالیکه مردها خیلی خوش قلب هستند
گفتم بعضی از زنا آدما مجبور میکنن
نه بده
جواب قانع کننده ای نیست دوستی!
اون زنایی که ادم مجبور میکنن بهتره طلق بدی!شما ها که به قانون واردید!
فکر کنم داری عاقل میشی!بچه ها زن و مرد واسه هم ساخته شدن, واسه اینکه در کنار هم آرامش بگیرن البته به شرط اینکه به هم وفا دار بمونن و رفیق واقعی همدیگه تو خوبی ها و مخصوصا سختی ها باشند. هر وقت اینطوری شد اونوقت از زندگی لذت می برن. بقیه چیزا از پول و ماشین و بچه و ... هم فرع هستند.
مگه کارگاه جوجه کشیه؟اگه می خوایی خوش بگذرونی حسابش جداست زن و دیگه می خوای چکار چرا دختر مردم بدبخت میکنی خودت تنهایی حالتو کن کسیم بهت گیر نمیده اگم بچه می خوایی از همون اولیه یه بچه میگرفی خودتو خلاص میکردی
چی؟!!هر دو هم راست میگین اما یه چیزیو در نطر نمیگیرین
این بحثا کنار ولی من با توجه به همسرم متوجه شدم هوو رو به عنوان یه نقطه ضعف استفاده میکنه برای عقب نشینی من که از کارش خوشم میاد چون گاها متوجه اشتباه خودم نمیشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آخر و عاقبت ارشد بودن | تالار عکس | 14 | |
![]() |
آخر و عاقبت عشق ورزیدن همین میشه دیگه!! | تالار عکس | 52 | |
![]() |
آخر و عاقبت اعتماد بنفس کاذب:)) | تالار عکس | 0 | |
B | آخر عاقبت پراید سواری دختران این میشه + عکس | تالار عکس | 7 | |
![]() |
این هم آخر و عاقبت بوق زدن و سبقت گرفتن از یک فیل | تالار عکس | 2 |