روزی که آخرین اشتباهمون باشه روز مرگومون هست چون انسان هیچ وقت از اشتباه بری نمی شهاز اسمش معلومه
بگید اخرین اشتباهی که کردید چی بوده؟
چرا این اشتباه را کردید؟
برای جبرانش چه میکنید؟
روزی که آخرین اشتباهمون باشه روز مرگومون هست چون انسان هیچ وقت از اشتباه بری نمی شه
سپاس بایت دعوتتون
منظورم آخرین اشتباهتون تا امروزه!!!!!!!!روزی که آخرین اشتباهمون باشه روز مرگومون هست چون انسان هیچ وقت از اشتباه بری نمی شه
سپاس بایت دعوتتون
آخرین اشتباهم این بود که روز امتحانات به یه دختر از دانشجویان که نمیشناختیمش امدادا غیبی رسوندم !!!!!!!!!
چی شد؟؟؟لو رفتی یا اون ناسپاس بود؟؟؟؟![]()
تا شما باشید دیگه به دخترا کمک نکنید. هر بار که یه دختر به من کمک کرده پشتش یه درخواست(....) بوده!!!برای چی لو برم امداد غیبی رسوندم .......... از این کارا ما زیاد کردیم البته به آشنا ................
دور از جون سایر دختران ............. پر رو منو تو دانشگاه دید بهم گفت شما چند شدی ........... گفتم ...........
بعد گفت دستت درد نکنه پس چنتا جوابا رو بهم اشتباه گفتی
من یعنی اول اینطور شدمبعد گفتم خانم شما حالت خوبه و رفتم و بعد این جور شدم
و بارها میگم بشکنه دستی که نمک نداره ............ خدا رحم کنه نره به استاد بگه شانس اوردم
بنابراین به هرکسیامداد غیبی نرسونین ............... به خصوص جنس ........
شما که دخترین چی شد ................... نه ما قبلا با اونایی که شناخت داشتیم امداد غیبی رسوندیم کلیم همون اول ازمون تشکر کردنتا شما باشید دیگه به دخترا کمک نکنید. هر بار که یه دختر به من کمک کرده پشتش یه درخواست(....) بوده!!!
ایشالا زودتر ازاین موقعیت بیرون بیاییادم رفت بگم که خیلی بده آدم از خودش شرمنده باشه، من تو اون موقعیت هستم
ازتون تشکر کردن که دفعه بعد هم امداد غیبی بهشون برسه. من اینجوری فکر میکنم...شما که دخترین چی شد ................... نه ما قبلا با اونایی که شناخت داشتیم امداد غیبی رسوندیم کلیم همون اول ازمون تشکر کردن
ابرای چی لو برم امداد غیبی رسوندم .......... از این کارا ما زیاد کردیم البته به آشنا ................
دور از جون سایر دختران ............. پر رو منو تو دانشگاه دید بهم گفت شما چند شدی ........... گفتم ...........
بعد گفت دستت درد نکنه پس چنتا جوابا رو بهم اشتباه گفتی
من یعنی اول اینطور شدمبعد گفتم خانم شما حالت خوبه و رفتم و بعد این جور شدم
و بارها میگم بشکنه دستی که نمک نداره ............ خدا رحم کنه نره به استاد بگه شانس اوردم
بنابراین به هرکسیامداد غیبی نرسونین ............... به خصوص جنس ........
آخرین اشتباهم این بود که روز امتحان ریاضیات فهمیدم که 3یا 4جلسه ی آخر درس که شامل انتگرال و معادلات دیفرانسیل میشدا نداشتم.
نتیجه:احتمالا با 10 پاس میشم.
جبران:من دیگه غ....میکنم که سر کلاس حاضر نشم
یادم رفت بگم که خیلی بده آدم از خودش شرمنده باشه، من تو اون موقعیت هستم
چی میگی؟؟؟؟؟؟آخ آخ یه اشتباه دیگه ام داشتم اونم این بود که درس مدارمنطقی ام و تو طول ترم نخوندم مجبور شدم آجیم و بفرستم بره جای من امتحان بده![]()
چی میگی؟؟؟؟؟؟
تو این ترم؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه رشتتون یکیه؟؟؟
اونوقت اگه اون درس رو بیفتی آجیت رو چکار میکنی؟؟؟؟![]()
ایولآره این ترم
من IT می خونم اون کامپیوتر.
نه بابا نمیوفته درسش خوبه مخصوصا درسای تخصصیش
اگه ام افتاد فدای سرش خودمم می خواستم بیوفتم دیگه![]()
امن...
توقع بیجاااااااا! این شاید اشتباه نباشه...شایدم باشه..
بیشتر یه نقصه که اکثر اوقات ازش استفاده میکنم...ولی امیدوارم استفاده ازش کم رنگ بشه...
![]()
نمیدونم...ا
اونوقت جواب هم میده این توقعات؟؟؟؟؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آخرین اسمس یا زنگ گوشی تون رو بگین ؟ | زنگ تفريح | 294 | |
![]() |
با آخرین حرف اسم نفر قبلی یه اسم بگو | زنگ تفريح | 1139 | |
T | آخرین خبر ، دجال پیدا شد... | زنگ تفريح | 3 | |
![]() |
گزارش تصویری از مراسم شب آخرین چهارشنبه سال | زنگ تفريح | 2 | |