دروووووووووود :smile: Finish
* Mojtaba * کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 18, 2011 #3 fateme_003 گفت: ولی فک کنم تکراری باشه کلیک کنید تا باز شود... جدا ؟! سرچ میزنم.... آخه من اینو از موضوعی که تو ذهنم بود خودم ساختم با فتوشاپ! به هر حال شرمنده...
fateme_003 گفت: ولی فک کنم تکراری باشه کلیک کنید تا باز شود... جدا ؟! سرچ میزنم.... آخه من اینو از موضوعی که تو ذهنم بود خودم ساختم با فتوشاپ! به هر حال شرمنده...
LEGEND.MM کاربر فعال تالار موبایل کاربر ممتاز Sep 18, 2011 #5 Ctrl+C Ctrl+V Ctrl+P ما با سه تا کار انجامش میدیم !!!
hamid221 عضو جدید کاربر ممتاز Sep 18, 2011 #6 خداییش من ایطور نیست دیروز به خاطر چندتا مطلب هم دو روز وقتمو هم پول مبارک رو خرج کردم علاوه بر سرماخوردگی و گردن دردم خداییش زوره نگید اینو بیمعرفتا
خداییش من ایطور نیست دیروز به خاطر چندتا مطلب هم دو روز وقتمو هم پول مبارک رو خرج کردم علاوه بر سرماخوردگی و گردن دردم خداییش زوره نگید اینو بیمعرفتا
fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Sep 18, 2011 #7 * Mojtaba * گفت: جدا ؟! سرچ میزنم.... آخه من اینو از موضوعی که تو ذهنم بود خودم ساختم با فتوشاپ! به هر حال شرمنده... کلیک کنید تا باز شود... دشمنت شرمنده!!
* Mojtaba * گفت: جدا ؟! سرچ میزنم.... آخه من اینو از موضوعی که تو ذهنم بود خودم ساختم با فتوشاپ! به هر حال شرمنده... کلیک کنید تا باز شود... دشمنت شرمنده!!
mpanter2001 عضو جدید Sep 18, 2011 #8 بی خودی به نما نمیگن مونث که. کلی زحمت کشیدیم تا این فرمول رو بکشفیدیم وگرنه باید به همه مدرک مهندسی میدادن.......................
بی خودی به نما نمیگن مونث که. کلی زحمت کشیدیم تا این فرمول رو بکشفیدیم وگرنه باید به همه مدرک مهندسی میدادن.......................
vishtaspe عضو جدید Sep 18, 2011 #9 فسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییل
mi.ab.kr.ir عضو جدید کاربر ممتاز Sep 18, 2011 #13 ما که همچین کاری بلد نیستیم(ملا) شما لبد ایجور تحقیق می کنید