برای اینکه شکست نخورید , هرگز تلاش نکنید..........
شکست شروعی دوباره هستش !!بله!!
ولی تو این مورد که فکر کنم منظور به هم خوردن رابطه بین یک دختر و پسره شکست یعنی : احمقی اگه ی بار دیگه اینکارو تکرار کنی
خوب كسي كه شكست خورده چطوري بايد از اول شروع كنه وقتي هيچ اميد و روحيه اي نداره؟
بهم خوردن ی رابطه رو اینقدر بزرگش نکنید!!
نمیگم آدم بعد از این اتفاق حالش خراب نمیشه.اما خیلی دست بالا نگیرید این قضیه رو....
واقعا" لازمه همیشه برای به کرسی نشوندن حرفمون از الفاظ که شاید در شان خودمون و مخاطبمون نباشه استفاده کنیم؟شکست شروعی دوباره هستش !!بله!!
ولی تو این مورد که فکر کنم منظور به هم خوردن رابطه بین یک دختر و پسره شکست یعنی : احمقی اگه ی بار دیگه اینکارو تکرار کنی
واقعا" لازمه همیشه برای به کرسی نشوندن حرفمون از الفاظ که شاید در شان خودمون و مخاطبمون نباشه استفاده کنیم؟
اینجا بحث شکست هستش حالا هر شکستی و تنها راه برای رهایی ازش امید به آینده ست
و فکر کنم شما دو عزیز تجربه ی رهایی از شکستتون یا خیلی بالاست یا هنوزم به شدت درگیرش هستید![]()
واقعا" لازمه همیشه برای به کرسی نشوندن حرفمون از الفاظ که شاید در شان خودمون و مخاطبمون نباشه استفاده کنیم؟
و فکر کنم شما دو عزیز تجربه ی رهایی از شکستتون یا خیلی بالاست یا هنوزم به شدت درگیرش هستید![]()
حتي اين تنها گزاشتن رو هم باور نميكني ميگي شايد روزي برگرده
منتظر ميموني
نميدونم بايد چيكار كنم
تلاش نكنيم كه چي؟
تلاش نكنيم كه عاشق بشيم؟
اما عشق خودش مياد وقتي نه ميخواي و نه انتظارشو داري
دقیقا..همینطوره
ولی چه میشه کرد گاهی وقتا آدم باید چشاشو باز کنه...گاهی اوقات باید پا روی دلش بذاره..خیلی چیزا تو دنیا همیشه اونجوری که میخوایم پیش نمیره...
باید سعی کنی کنار بیای
ولی سختر از همه اینه که آدم کسی رو نداشته باشه که باهاش تو این موقعیت درد دل کنه...اینکه همه چیز رو توی خودش بریزه...آدمو از پا در میاره...
سلام
آدم بعد از شکست باید یکم محتاط تر عمل کنه و از شکست قبلیش درس بگیره
زمان بهترین مرهم بر هر شکستیه به شرطی که شما هم برای ادامه ی زندگی امید داشته باشید و دست از تلاش برندارید
ديگه به عمل بعدي فك نميكنم كه محتاط ترم باشه
چون به كسه ديگه نميتونم فكر كنم
دست و دلم هم به تلاش نميره ولي اميدم به خداس خودش ارومم كنه همين
زمان می بره تا فراموش کنی...
من خیلی خوب حالتو میفهمم...منم سپردم به گذشت زمان شاید یادم بره
يه جورايي هم ميخوام يادم بره هم نميخوام
اخه با يادشم خوشم با يادش زندگي ميكنم
یه راه ساده که روی من موثر افتاده البته اگه بعضی بذارن
شرطی کردن ذهن...
معمولا وقتی به چیزی فکر میکنید سلسله مراتب فکرای بعدی هم میاد و بعد می بینید غرق افکار منفی شدید
بهتره غول رو تا وقتی کوچیکه بکشید
یعنی تا فکرش اومد سریعا مسیر فکری رو عوض کنید
کم کم مغز شرطی میشه که اصلا بهش فکر نکنه
تضمینی با یک کم تلاشو اراده...
ممنون از جملات خوبتگاهی خوردن لگدی از پشت. .! برداشتن گامی به جلوست.
در فلسفه وفا چنین آمده است , دل وقف شکستن است ,بیهوده نرنج..
پیروزی یعنی...توانایی رفتن از یک شکست , به شکستی دیگر..بدون از دست دادن اشتیاق...
بهترین راه،فراموشی شکست و تلاش برای بهتر شدن آینده ست