alireza rajabi
عضو جدید
چیکار کنم خل شدم دیگه
حالا چه اینجا چه هر جا من چه خاکی تو سرم بکنم؟

حتما دلیل منطقی باید برای خودم و طرف مقابلم داشته باشم که بخام همچین کاریو بکنم...
اگه اجبار از طرف توهه که خوب خودت مشکل داری!!
ولی اگه اون بخواد تو ترکش کنی که این همیشه بوده...
دکتر شریعتی هم میگه
چه رسمی دارد این روزگار....من تورا میخواهم...تو دیگری را ودیگری مرا
salam
man be tameshin niyaz daram
mikham ye narm afzar benevisam
hadeaksareshun ro mikham
سلام
دانشجو فوق لیسانسم
دونبال 1مقاله پلیمری می گردم که تحلیلی نباشه عددی باشه که با نرم افزار متلب اجراش کونم اگر بتونی کمکم کنی دعات می کونم\kazemasoodegan@gmail.com
سخته وقتی ببینی فول دلت گیره اون باشه و مهمتر از همه به آسونیه خوردن ی لیوان آب بذاره برهیه پایان تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه![]()
سلام
آيا بجاي استفاده از اکسترودر (دو پیچه) مي شود از دستگاه تزريق هم استفاده نمود؟!
گرانول abs و pa بعداز تركيب فيزيكي به نسبت 70-30 و 60-40 (به طور امتحاني) تزريق شدند. ولي قطعه مقاومت ضربه پاييني دارد و شكننده مي باشد...ايا نياز است تا به گرانولها قبل از تزريق افزودني خاصي اضافه شود تا اميخته سازي كامل صورت گيرد؟
اگر قطعه حاصله اسياب و دوباره تزريق شود نتيجه بهتري دارد؟
فایلش باز نمیشه ولی مرسی که فرستادی.ممنون.
ترمو پلاستیک الاستومر چیه؟
چه طوری ساخته میشه؟
ایا اون هم نوعی الیاژه؟
برای امیزه کاریش نیاز به پخت داره؟
میشه مثال بزنید براش؟
خیلی ممنون از توضیحات خوبتونelahe taghizade عزیز با سلام.
برای آلیاژ کردن پلیمرها با هم میتوننی گرانول اونها رو با هم اختلاط فیزیکی بکنی، اما بعدش یک بار باید از داخل یه اکسترودر مخلوط کننده (دو پیچه) رد کنی، تا ذوب بشند و با هم آلیاژ بشن.
GNMS
ممنون مثل همیشه توضیحات دقیق و خیلی خوبی دادید ممنونTPE (ThermoPlastic Elastomer ها دسته ای از مواد (کوپلیمر یا مخلوط دو ماده لاستیکی و پلاستیکی) هستند که هم خواص پلاستیکها (قابلیت ذوب شدن و شکل دهی مجدد) رو دارند و هم خواص لاستیکها رو (خاصیت الاستیک بالا). عموماً لاستیکها ترموست هستند، یعنی برای استفاده از اونها باید پختشون کرد و با این کار پیوند شیمیایی در ماده تشکیل میشه که جلوی ذوب شدن لاستیکها رو میگیره، اما TPE ها با وجود اینکه لاستیک هستند، قابلیت ذوب شدن رو دارند، چون نیازی به پخت ندارند و پختشون بصورت فیزیکی هست.
تا اونجایی که من میدونم شش دسته TPE وجود دارند:
کوپلیمرها استایرنی
آلیاژهای پلی اولفینی
آلیاژهای الاستومری
ترموپلاستیک پلی یورتان
ترموپلاستیک کوپلی استر
ترموپلاستیک پلی آمید
من اینجا بصورت شماتیک شکل ترموپلاستیک الاستومرها رو برات میکشم
SEBS یه ترموپلاستیک الاستومره که از بلوکهای استایرن-اتیلن بوتیلن-استایرن تشکیل شده. در حالت عادی فاز استایرنی جدایی فاز داده و بصورت فیزیکی لاستیک اتیلن بوتیلن رو به هم اتصال میده و کار پیوند عرضی رو انجام میده. اما با زیاد کردن دما این فاز ذوب میشه و در نتیجه SEBS قابلیت ذوب و شکل دهی مجدد رو داره.
PP EPDM یه پلاستیکه که توش لاستیک EPDM متفرق شده و در نتیجه خواص کلیش پلاستیکی و نه لاستیکی. در ضمن چون درصد بالایی EPDM داره خواص ضربه پذیری خیلی خوبی داره و در نتیجه برای تولید سپر ماشین از این آلیاژ استفاده میکنند.
امیدوارم توضیحاتم بدردت خورده باشه.
در ضمن یه سری از TPEهای تجاری هم با نام اختصاری زیر تولید میشن:
Styroflex تولید کارخونه BASF
Kraton تولید کارخونه Shell
Pellethane
Engage تولید کارخونه Dow Chemicals
Pebax تولید کارخونه Arkema
Armitel تولید کارخونه DSM
Hytrel تولید کارخونه Du Pont
و ....
ممنون مثل همیشه توضیحات دقیق و خیلی خوبی دادید ممنون
من برام چندتا سوال پیش اومده
مگه نمیگید که مواد به صورت فیزیکی با هم اختلاط میدهند پس چه طور کو پلیمر ایجاد میشه؟
منظورتون از ایجاد جدایی فاز چیه؟
چی میشه که ماده ای به عنوان ماتریس ومادهی دیگه به عنوان دیسپرس انتخاب میشه؟
سلام من یه سوال دارم که جوابشو تا امشب نیاز دارم
واسه تهیه کیسه فریزر از 2 ماده اولیه bl3 و x5 استفاده میشه میخوام بدونم موقع تولید از هر 100 کیلو گرم چه قدرش تبدیل به ضایعات میشه؟
خیلی واسم مهمه لطفا اگه جوابو میدونید به ایمیلم بفرستید.
hadissadeghi33@yahoo.com
سلام دوستان. من به کمک فوری در رابطه با PVAc (پلی وینیل استات) احتیاج دارم. انواع واکنش های تولید ، مواد اولیه ، خواص مواد اولیه و همچنین خود پلی وینیل استات ، انواع امولسیفایر و کاتالیزور و ...
لطفا اگه کسی اطلاعات جامعی داره مخصوصا در مورد واکنش هاداره کمک کنه
ممنون