سلام.میخواستم بپرسم کسی کتاب یا جزوه ای از نرم افزار pro2 یا pro vision داره ؟مرسی![]()
با سلام من در خواست شبیه سازی راکتور های پیوسته یانا پیوسته یا برج تقطیر دارم لطفا کمکم کنید
با سلام
من به تازگی دارم با ASPEN PLUS 11.1 کار می کنم، و هر بار که می خوام یه چیزی رو Simulate کنم این پیغام در قسمت Simulation ظاهر می شه
<< Loading Simulation Engine 12:10:12 Mon Dec 7, 2009>>
->Processing input specifications ...
****TERMINAL ERROR
ACCOUNT-INFO PARAGRAPH MUST BE SUPPLIED
* ERROR SEVERITY LEVEL OF 0 IS <= ABORT LEVEL OF 0 *
* EXECUTION IS TERMINATED: SIMULATION WILL NOT BE EXECUTED *
! Errors while processing input specifications
چندین بار نرم افزار رو نصب کردم ولی این مشکل تا کنون حل نشد ، اگر می شه راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سعید
سلام یه سئوالی توی spec های برج تقطیر column component recovery چیه؟!
سلام
اگه امكان داره يه نرم افزار معرفي كنيد كه بشه با اون پرفايل سرعت رو در خطوط لوله نمايش داد
به عنوان مثال اگه به خط اصلي جريان يه مسير جانبي اضافه بشه پرفايل سرعت تو منطقه اتصال چطوري
با سپاس
سلام
اگه امكان داره يه نرم افزار معرفي كنيد كه بشه با اون پرفايل سرعت رو در خطوط لوله نمايش داد
به عنوان مثال اگه به خط اصلي جريان يه مسير جانبي اضافه بشه پرفايل سرعت تو منطقه اتصال چطوري
با سپاس
تا جاییکه من شنیدم نرم افزار های Fluent و EnSight می تونن این کارو انجام بدن، اما متاسفانه من باهاشون کار نکردم اما با جستجو توی اینترنت شاید جواب رو پیدا کنید. البته من یه عکس و آدرس پیدا کردم که شاید به درد بخوره
![]()
http://www.coleparmer.com/techinfo/techinfo.asp?htmlfile=V_PDeviations.htm&ID=815
موفق باشید![]()
سلام.من آموزش نرم افزار پلی مث (نمیدونم املاشو درست نوشتم یانه!) رو میخوام .اگه لطف کنید ممنون میشم.خیلی بهش احتیاج دارم
ممنون از لطفتون اما نتونستم دانلودش کنم![]()
صاحب اجازه اید.....ولی لینکی که گذاشته بودی همونی بودش که من اول گذاشته بودم و اشکال داشت.....ولی بازم ممنون
کسی در مورد آموزش نرم افزار های مهندسی شیمی مثل Hysys موسسه ای می شناسه که درست و حسابی باشه ... با کتاب و جزوه نمیشه فول شد ....
شما ساکن کجا هستید مهندس؟
موسسه جهاد دانشگاهی و مجتمع فنی تهران کلا کلاس های خوبی دارند.
البته موسسه نوین پارسیان هم هست و ...
سلام خسته نباشید...میشه لطفا منو راهنایی کنید که آیا جزوه فارسی آموزش aspen کدوم قسمته؟نتونستم پیدا کنم...ممنون