نگرفتم چی شد!!
کسی که خانمش بدون حجاب میاد بیرون،چرا اصولا عقد میشه؟!
اگر این سوال بود،دلیل اینه که تنها شکل رسمی ازدواج توی این مملکت اینه که دو طرف عقد کنن!!
دلیل دیگه ای که من به ذهنم میرسه،اینه که مثلا،من مذهبی نیستم،مامان اینده ی بچه هاهم نیست!!(واقعا نیستیم!!) ولی پدر مادر یکیمون همین سپاهی های ریشوه!! یکیمون هم یهادم معمولی!!(بیچاره من!) در نتیجه،اجبار از طرف خونواده هست که این شکل ازدواج( عقد کردن!) باید صورت بگیره!!
دلیل سوم که به ذهن من میرسه،اینه که همه روزه،جلوی ملت رو میگیرن که همسرت باهات چه نسبتی داره؟! یا دوست دخترت باهات چه نسبتی داره؟! خوب تو این مواقع،گفتن همسرمه کفایت نمیکنه وباید مدرک اراه کنی که میشه حکمی چیزی!! که میشه همون دلیل اول!!
محرم و نامحرم نمیدونم یعنی چی؟! یکی برا من توضیح میده؟! یعنی اینکه در مورد کدوم قسمتش باید بحث بکنیم!! اینکه خواهرم اجازه داره تو خونه روسری سرش نکنه یا استین کوتاه بپوشه جلو من یا نه!! یا اینکه مسئله در مورد اینه که من اجاره دارم با خواهرم س ک س کنم!! منظور من از اون جمله این بودش!!
مگه من گفتم یعنی چیز دیگه ای؟!!!
ایرادش؟
؟؟؟؟
خب تو خودت حرف خودت رو نقض كردي ، داري ميگي : (( مگه من گفتم چيز ديگه اي )) ، خب تو كه همين حرف رو ميزني پس طرح سوال چيه ؟؟؟ واس وزن سخن سوال طرح ميكني ؟؟؟
ايرادش:
گفتي :(( اگه یه لحظه نگاه کردن معمولی رو داشتی و رد شدی،حالا به دوستت هم گفتی اوه! عجب تیکه ای، به نظرم مشکلی نداره!!))
از نظر من مشكل داره
اين يعني همون بيشعوري كه خودتون گفتيد ، خودت گفتي هاااا
در ضمن اگه يكي رد بشه به ناموس خودت بگه : اوف عجب تيكه اي ، خوبه ؟؟؟
عاشق يك دختر شدي

( چقدر خوب ، صاحب نعمت الهي شدي ، وفاداري ، عشق ، خيلي خوبه ))
با اون دختره رابطه جنسي داشتي ، دختر مردم رو ... اون وقت زبونم لال يكي از طرفين فوت كرد و به ازدواج نرسيد ، تكليف دختره چيه ؟؟؟
اصلا نشد كه ازدواج كني ، دختره چكار كنه ؟؟؟