محرم و نامحرم

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید ازدواج 1 تعهده درسته ازدواج میکنی که 1نفر فقط مال خودت باشه.محرم و نا محرم هم 1 چیز تعریف شده است اما تا چه حد رعایت کردنش به خود طرفین بستگی داره چون ماها خودمون اطرافیان شخص میکنیم ازشون شناخت پیدا میکیم و تصمیم میگیریم که چه رفتاری در مقابلشون داشته باشیم!
توی دست دادن احساسی رد بدل نمیشه البته نه به همه کس.
در ضن محرم و نامحرم درجه بندی داره پس نع رفتار در مقابلشونم متفاوته.
تازه اونقد سختگیری هم لازم نیست.

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب تو خودت حرف خودت رو نقض كردي ، داري ميگي : (( مگه من گفتم چيز ديگه اي )) ، خب تو كه همين حرف رو ميزني پس طرح سوال چيه ؟؟؟ واس وزن سخن سوال طرح ميكني ؟؟؟

ايرادش:

گفتي :‌(( اگه یه لحظه نگاه کردن معمولی رو داشتی و رد شدی،حالا به دوستت هم گفتی اوه! عجب تیکه ای، به نظرم مشکلی نداره!!))

از نظر من مشكل داره

اين يعني همون بيشعوري كه خودتون گفتيد ، خودت گفتي هاااا

در ضمن اگه يكي رد بشه به ناموس خودت بگه : اوف عجب تيكه اي ، خوبه ؟؟؟

عاشق يك دختر شدي :(( چقدر خوب ، صاحب نعمت الهي شدي ، وفاداري ، عشق ، خيلي خوبه ))

با اون دختره رابطه جنسي داشتي ، دختر مردم رو ... اون وقت زبونم لال يكي از طرفين فوت كرد و به ازدواج نرسيد ، تكليف دختره چيه ؟؟؟

اصلا نشد كه ازدواج كني ، دختره چكار كنه ؟؟؟
منم موافقم!

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
100% اعتقاد داریم ........................ ما مسلمانیمو باید اعتقاد داشته باشیم..............
اگه اعتقاد نداشتینم......... میشدیم مثل کشورهای دیگه ................ اون وقت دیگه خدا به دادمون میرسید............

JavadMessi

مدیر بازنشسته
ببینید ازدواج 1 تعهده درسته ازدواج میکنی که 1نفر فقط مال خودت باشه.محرم و نا محرم هم 1 چیز تعریف شده است اما تا چه حد رعایت کردنش به خود طرفین بستگی داره چون ماها خودمون اطرافیان شخص میکنیم ازشون شناخت پیدا میکیم و تصمیم میگیریم که چه رفتاری در مقابلشون داشته باشیم!
توی دست دادن احساسی رد بدل نمیشه البته نه به همه کس.
در ضن محرم و نامحرم درجه بندی داره پس نع رفتار در مقابلشونم متفاوته.
تازه اونقد سختگیری هم لازم نیست.
چه درجه بندی؟؟؟
یا محرمه یا نا محرم!!!نکنه مثلا زن عمو یکم نامحرمه!!
دست دادن شاید بعضی وقتا همراه احساسی نباشه اما وقتی حریم تماس بدنی وجود نداشت دیگه حد و مرز مشخصی هم نمیشه براش تصور کرد یکی دیگه میگه من با بغل کردن هم مشکلی ندارم یکی دیگه با روبوسی و...
کلید همه این بحثا تو مسلمونی ماست ما اگه مسلمونیم دیگه اینا همه توجیه میشه که من با دست دادن چیزیم نمیشه یا...

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه درجه بندی؟؟؟
یا محرمه یا نا محرم!!!نکنه مثلا زن عمو یکم نامحرمه!!
دست دادن شاید بعضی وقتا همراه احساسی نباشه اما وقتی حریم تماس بدنی وجود نداشت دیگه حد و مرز مشخصی هم نمیشه براش تصور کرد یکی دیگه میگه من با بغل کردن هم مشکلی ندارم یکی دیگه با روبوسی و...
کلید همه این بحثا تو مسلمونی ماست ما اگه مسلمونیم دیگه اینا همه توجیه میشه که من با دست دادن چیزیم نمیشه یا...
اینکه گفتم درجه داره یعنی مثلا پسر دایی من ی پسر عمو ... که اهاش بزرگ شدم و اعتقاداتش میشناسم با 1دوست خانوادگی یا برادر دوستو یا .... فرق داره!
نداره؟!!

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتي :‌(( اگه یه لحظه نگاه کردن معمولی رو داشتی و رد شدی،حالا به دوستت هم گفتی اوه! عجب تیکه ای، به نظرم مشکلی نداره!!))

از نظر من عیب نداره، حالا نه به اون غلظت!! ولی خیلی وقت ها پیش میاد که با بچه ها نشسته باشیم،برو بچ از یه خانمی تعریف کنن که چه خوشکله و این حرفا( تریپ بچه مثبت: من همیشه اینجور بحثا رو قطع میکنم و خوشم نمیاد راجع به دختر مردم حرف بزنم،و این دختر مردم!! یه تابوه از نظر من!! هر کی میخواد باشه،اگه با شخصی که دربارش حرف میزنه،رابطه نداره،دختر مردمه!!)

اين يعني همون بيشعوري كه خودتون گفتيد ، خودت گفتي هاااا

اره دیگه!! یعنی بیشعوری که خودم گفتم!! حالا...اگه یکی به ناموس خودم(مثلا همین حاجیه خانم دوست ما!!) اینجور حرفی بزنه،(بذار روک بگم،اگه چیزی باشه که بهم بر بخوره!!) میرم طرف رو له میکنم!!این کاریه که همه جای دنیا میکنن!! هر جا به ناموس کسی چش بندازی،میزنن لهت میکنن!!
و خودم هم شامل میشم،حالا، اگه طرف عرضه نداره جلوی من رو بگیره، و منم اخلاقم درست نیست،این وسط پلیس بیاد با من برخورد بکنه!!

با اون دختره رابطه جنسي داشتي ، دختر مردم رو ... اون وقت زبونم لال يكي از طرفين فوت كرد و به ازدواج نرسيد ، تكليف دختره چيه ؟؟؟
خوب، من با دوستم اینجوری نبودیم که بگم اه چه خانم خوشکلی این شماره ی منو بگیر،بعد اونم بگیره بعد شب تکست بده که 5 تومن شارژ بفرست بعد من براش شارژ بفرستم(واقعا میفرستن؟!!)...خیر....ما یه ترم با هم همکلاس بودیم،به مدت یه ترم دیگه هم با هم همکار/همکلاس بودیم و اشناییمون خیلی خیلی بیشتر شد، خونواده هامون همدیگه رو میشناسن دیگه و فک و فامیل جفتمون می دونن که این خانم،الان با من دوسته و مال منه!(مال منه به معنای تملک نیست!! به معنای اینه که دلش پیش منه!!).....
خوب،بعد از یک سال،ما با هم رابطه هم داشتیم و .... اگر اتفاقی افتاد که ما نتونستیم با هم باشیم،خوب هیچ اتفاق خاصی نمی افته!!
اون با یکی دیگه و من با یکی دیگه!! این طبیعیه!! همه جای دنیا اینجوریه!!

این بستگی به خود دختر ها داره که به اولین سلام، تنشون رو عرضه میکنن،یا یا بعد از اشنایی کامل که احتمال اینکه به ازدواج منجر بشه بالای 60-70 هستش!!
و واقعا بعد از این همه مدت،من هیچ دلیلی نمیتونم پیدا بکنم که چرا باید از هم جدا بشیم!!

منظور شما،بحث با کرگ ی در زمان ازدواج هستش....روابط بر اساس اطمینان به وجود میان...من به دوست دخترم اطمینان دارم که از اولین روزی که با من بوده تا حالا فقط با من بوده و ب،پس بعد از ازدواج هم مشکلی نداریم!!(مطمئن هستم که ماه عسل رو لزوما سفری برای برداشتن ب ک ا ر ت خانم ها نمی دونین!!)...
اگر هم که داستان ما،به هر دلیل به ازدواج ختم نشد،هر دوی ما اونقد شعور داریم که با شخصی اشنا بشیم که این مورد رو از ما قبول بکنه!!( از نظر من،دختری که در طول عمرش،عاشق یه نفر بوده و باهاش رابطه داشته،با دختری که شغلش فاحشگی بوده،فرق داره!!)..............

اگه اعتقاد نداشتینم......... میشدیم مثل کشورهای دیگه ................ اون وقت دیگه خدا به دادمون میرسید..........
این کشور های دیگه،دقیقا چه جوری هستن؟!

ICE-G

عضو جدید
کاربر ممتاز
چهدست دادن شاید بعضی وقتا همراه احساسی نباشه اما وقتی حریم تماس بدنی وجود نداشت دیگه حد و مرز مشخصی هم نمیشه براش تصور کرد یکی دیگه میگه من با بغل کردن هم مشکلی ندارم یکی دیگه با روبوسی و...
وقتی میگم حریم منظورم نوع رفتاریه که با بقیه داریم و به اونا هم اجازه میدیم با ما داشته باشن.اگه حرف بوسه ات و بغل و ... پس دیگه حریمی وجود نداره!ماها تبدیل میشیم به شیء!

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر من عیب نداره، حالا نه به اون غلظت!! ولی خیلی وقت ها پیش میاد که با بچه ها نشسته باشیم،برو بچ از یه خانمی تعریف کنن که چه خوشکله و این حرفا( تریپ بچه مثبت: من همیشه اینجور بحثا رو قطع میکنم و خوشم نمیاد راجع به دختر مردم حرف بزنم،و این دختر مردم!! یه تابوه از نظر من!! هر کی میخواد باشه،اگه با شخصی که دربارش حرف میزنه،رابطه نداره،دختر مردمه!!)

اره دیگه!! یعنی بیشعوری که خودم گفتم!! حالا...اگه یکی به ناموس خودم(مثلا همین حاجیه خانم دوست ما!!) اینجور حرفی بزنه،(بذار روک بگم،اگه چیزی باشه که بهم بر بخوره!!) میرم طرف رو له میکنم!!این کاریه که همه جای دنیا میکنن!! هر جا به ناموس کسی چش بندازی،میزنن لهت میکنن!!
و خودم هم شامل میشم،حالا، اگه طرف عرضه نداره جلوی من رو بگیره، و منم اخلاقم درست نیست،این وسط پلیس بیاد با من برخورد بکنه!!

خوب، من با دوستم اینجوری نبودیم که بگم اه چه خانم خوشکلی این شماره ی منو بگیر،بعد اونم بگیره بعد شب تکست بده که 5 تومن شارژ بفرست بعد من براش شارژ بفرستم(واقعا میفرستن؟!!)...خیر....ما یه ترم با هم همکلاس بودیم،به مدت یه ترم دیگه هم با هم همکار/همکلاس بودیم و اشناییمون خیلی خیلی بیشتر شد، خونواده هامون همدیگه رو میشناسن دیگه و فک و فامیل جفتمون می دونن که این خانم،الان با من دوسته و مال منه!(مال منه به معنای تملک نیست!! به معنای اینه که دلش پیش منه!!).....
خوب،بعد از یک سال،ما با هم رابطه هم داشتیم و .... اگر اتفاقی افتاد که ما نتونستیم با هم باشیم،خوب هیچ اتفاق خاصی نمی افته!!
اون با یکی دیگه و من با یکی دیگه!! این طبیعیه!! همه جای دنیا اینجوریه!!

این بستگی به خود دختر ها داره که به اولین سلام، تنشون رو عرضه میکنن،یا یا بعد از اشنایی کامل که احتمال اینکه به ازدواج منجر بشه بالای 60-70 هستش!!
و واقعا بعد از این همه مدت،من هیچ دلیلی نمیتونم پیدا بکنم که چرا باید از هم جدا بشیم!!

منظور شما،بحث با کرگ ی در زمان ازدواج هستش....روابط بر اساس اطمینان به وجود میان...من به دوست دخترم اطمینان دارم که از اولین روزی که با من بوده تا حالا فقط با من بوده و ب،پس بعد از ازدواج هم مشکلی نداریم!!(مطمئن هستم که ماه عسل رو لزوما سفری برای برداشتن ب ک ا ر ت خانم ها نمی دونین!!)...
اگر هم که داستان ما،به هر دلیل به ازدواج ختم نشد،هر دوی ما اونقد شعور داریم که با شخصی اشنا بشیم که این مورد رو از ما قبول بکنه!!( از نظر من،دختری که در طول عمرش،عاشق یه نفر بوده و باهاش رابطه داشته،با دختری که شغلش فاحشگی بوده،فرق داره!!)..............

این کشور های دیگه،دقیقا چه جوری هستن؟!

نه به پست قبلي كه ميگي ايراد نداره ، نه به اين كه الان ميگي طرف رو له ميكنن

لطفا حوزه رو مشخص كن ، ايراد نداره ، يا ميزني طرف رو له ميكني ؟؟؟

يعني خودت حاضري با دختري ازدواج كني كه قبلا با يكي دوست بوده ، بوسش كرده ، پسره ب ك ا ر ت اون رو برداشته بعد نتونستن باهم ازدواج كنن

خوبه والا ، منم برم دوست باشم ، حال كنم ، بعد بگم نشد ديگه ، همه جا همينجوره

فرض كنيم : من يك خانم با شعور ، خيلي خوب ، اصلا نظر جنسي ندارم

براي لطافت پوستي لخت شدم كنار ساحل

يكي مرد بي ادب ، اومد گفت : اوف ....

خب پس معلومه ، جمله اول نقض ميشه ، يعني من يك خانم با شعور و خيلي خوب نيستم ، وگرنه دراز نميكشيدم كنار ساحل كه ...

البته من پسر هستم :) واس اينكه به كسي بر نخوره از مخاطب من استفاده كردم

خب قبول داري حرفات تناقض داره ؟؟؟؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اینکه گفتم درجه داره یعنی مثلا پسر دایی من ی پسر عمو ... که اهاش بزرگ شدم و اعتقاداتش میشناسم با 1دوست خانوادگی یا برادر دوستو یا .... فرق داره!
نداره؟!!
چه فرقی داره؟؟؟
تو قرآن یه محرمه یه نامحرم هرکسی که گفته شده محرمه و مابقی نامحرم!
البته یه مورد خیلی محرم هم وجود داره که همسر آدمه:دی

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما درست میگید ....ولی بحث ما سر اینه که چرا تو ایران همون کسی که بدون هیچ پوششی خانمشو تو خیابون میاره .....ولی یه عقد میکنه ؟؟؟؟؟

شما کسی رو میشناسی که اینطوری باشه؟؟؟؟؟؟

ممکن هشما بگید که اونجاهایی که نامحرم و محرم رو رعایت نمیکنن بازم یه مراسمی شبیه عقد کردن هست .....ولی اون مراسم با کلمات خدا نیست و یه جور میشه گفت برای اینه که بهم بگن ..که تا اخر عمر به دیگه خیانت نمیکنن..

ولی اینجا همون نفر میره محضر ثبت عقد و با کلمات قران عقد میکنه ......ا

اگر محرم و نامحرم رو قبول ندارید ..پس چرا میرید محضر ثبت عقد و ازدواج ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون برای برخی مسائل حقوقی و قانونی نیاز است
ما یه اشنایی داشتیم 40 سال پیش ازدواج کرده پارسال میخواست بره مکه اومد پاسپورت بگیره دیدن اسم زنش تو شناسنامش نیست در حالیه 40 ساله زن و شوهرن و 6 تا بچه دارن باز رفتن یه محضر بعد 40 سال دوباره عقد خوندن رسما زن و شوهر شدن تا مرد رضایت بده پاسپورت بگیرن
دیدید؟؟؟ اگه تعهد و زندگی باشه محضر رفتن و عقد کردن و اینجور چیزا فقط کاغذ بازی است و وسلام

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه به پست قبلي كه ميگي ايراد نداره ، نه به اين كه الان ميگي طرف رو له ميكنن

اهان گرفتم چی میگی!! این که گفتم ایراد نداره، و اینکه گفتم میرم لهش میکنم....

ببین،منظورم این بود که(بد ادا کردم خو!!)روزی هزار نفر ادم،راجع به هزار نفر ادم دیگه حرف میزنن!! من نمیتونم برم یکی یکی لهشون کنم چون شاید راجع به دوست دختر من حرف زدن یا راجع به اون یکی خانمی که اونجاست!!
ولی اگه وقتی رد شد،گفت و من شنیدم،یا دوست دخترم شنید،و به من گفت، خوب،مشخصه که طرف فقط باید اب بشه و بره تو زمین وگرنه لهش میکنم!!! به همین سادگی!!

لطفا حوزه رو مشخص كن ، ايراد نداره ، يا ميزني طرف رو له ميكني ؟؟؟
پس اینکه بگه و بشنوی،خوب برخورد میکنی!! ولی وقتی نشنیدی(مثلا یبست متر اونطرف تر گفته یا اروم زیر گوش دوستش، دیگه کاری از دستت بر نمیاد!! هر چند،هنوز در هر صورت بیشعوری طرف رو میرسونه!!)

يعني خودت حاضري با دختري ازدواج كني كه قبلا با يكي دوست بوده ، بوسش كرده ، پسره ب ك ا ر ت اون رو برداشته بعد نتونستن باهم ازدواج كنن
اگر بدونم که با اون اقایی که بوده،سر حوس و عشق بازی نبوده و واقعا عاشقش بوده و بنا به دلیل خاصی،از هم جدا شدن، بعله از نظر من مشکلی نداره!(در صورتی که این اطمینان وجود داشته باشه که وقتی با منه،فقط با منه!!)
در این مورد،احتمالا اولین چیزی که به فکرتون میرسه،اینه که سیب زمینی از طرف با غیرت تره، که خوب چون رو در رو هم رو ندیدیم و با اخلاق من اشنا نیستین،میتونم بگم که مشکلی نیست!! راحت باشین!!)

خوبه والا ، منم برم دوست باشم ، حال كنم ، بعد بگم نشد ديگه ، همه جا همينجوره
د نه د!! نمیشه که...اون دختره خر نیست که!! اگر خر بود و اینجور کاری کرد،باید بره تو کار لیته و اینا!!!
من گفتم عاشق شده باشه،گفتم دوستی واقعی!! نه دوستی خیابونی و یه هفته ای! یا یک ماهه!!!

خب پس معلومه ، جمله اول نقض ميشه ، يعني من يك خانم با شعور و خيلي خوب نيستم ، وگرنه دراز نميكشيدم كنار ساحل كه ...
پس طبق این حرف،اگه یه نفر اومد به خواهر بنده تیکه انداخت،من بزنم خواهرم رو له کنم؟!! عزیزم، این حالا باز به اعتقادات هر شخص ربط داره،ولی افراد باید ازاد باشن که بتونن استفاده بکنن از طبیعت و این افتاب گرفتن،یه استفاده ی از طبیعت برای مدت بسیار طولانیه و کاملا یه عمر عادیه!! پس اینکه یه نفر بیاد به خانمی که مثل صد ها خانم دیگه افتاب میگیره، و اتفاقا کرم هم نمی ریزه،مزاحمت ایجاد بکنه،بیشعوری از خودشه نه اون خانم!! و باید باهاش برخورد بشه....(ممکنه اون خانم یه مهندس باشه،هر جا میره کلی ادم بهش احترام بذارن....)

البته من پسر هستم :) واس اينكه به كسي بر نخوره از مخاطب من استفاده كردم

متاسافنه!! من از بچگی عادت کردم که روک و مستقیم حرف بزنم...از اینکه برخی کلمات رو رشته در اوردم،از دوستان عذر خواهی میکنم.....

خب قبول داري حرفات تناقض داره ؟؟؟؟

خیر ! توضیح دادم...میشه راجع بهش بحث کرد و بیشتر باز کرد موضوع رو!! ولی فعلا باید برم شام بخورم!!

خودت میدونی تو کشورهای دیگه نامحرم با نامحرم چیکارا میکنه...........
اینو هم بعد از شام راجع بهش صحبت میکنیم!!
ولی فکر میکنم که شما خیلی فیلم نگاه میکنی و نگاهت به خارج از ایران،همون چیزیه که یه مشت فیلم بهت میدن....

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا به همچین چیزی اعتقاد ندارم، در جواب اون کسانی هم که میگن اگر محرم و نا محرم نبود ازدواج بی معنی میشد و سنگ روی سنگ بند نمیشد باید بگم که در جهان 15 کشور اسلامی وجود داره در بین 192 کشور جهان فقط در این کشورها این حرف ها هست وگرنه در بقیه کشور های دنیا نه محرم و نا محرمی وجود داره نه حجاب و این حرف ها همه هم دارند به خوبی خوشی خیلی خوشحال تر و با رفاه بیشتر نسبت به ما زندگی میکنند و اتفاقا سنگ ها هم کاملا روی هم بند هستند.
بابا تازه از اون 15 کشور اسلامی ایران و 2-3 تای دیگه اینطوریه و اگه به جمعیت جهان بگیریم از 7 میلیارد نفر 50-40 میلیون نفر با این اعتقادات زندگی میکنن و بقیه 6950000000 نفر اینطوری نیستن و سنگ هم رو سنگ بند شده

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
چون برای برخی مسائل حقوقی و قانونی نیاز است
ما یه اشنایی داشتیم 40 سال پیش ازدواج کرده پارسال میخواست بره مکه اومد پاسپورت بگیره دیدن اسم زنش تو شناسنامش نیست در حالیه 40 ساله زن و شوهرن و 6 تا بچه دارن باز رفتن یه محضر بعد 40 سال دوباره عقد خوندن رسما زن و شوهر شدن تا مرد رضایت بده پاسپورت بگیرن
دیدید؟؟؟ اگه تعهد و زندگی باشه محضر رفتن و عقد کردن و اینجور چیزا فقط کاغذ بازی است و وسلام

داستانتو باور کردنی نیست ....یعنی تو این 40 سال از هیچکدوم امکانات دولتی استفاده نکرده ؟؟؟؟ مثل بیمه و کوپن و مهم ترینن شناسنامه گرفتن بچهاشون

یعنی اسم هیچکدوم از بچه هاشون تو شناسنامشون نیست؟؟؟؟؟ اگر هست ..حتما اسم هر دو نفر زن و مرد تو شناسنامه نفر مقابل هست

یکم عجیبه

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
اهان گرفتم چی میگی!! این که گفتم ایراد نداره، و اینکه گفتم میرم لهش میکنم....

ببین،منظورم این بود که(بد ادا کردم خو!!)روزی هزار نفر ادم،راجع به هزار نفر ادم دیگه حرف میزنن!! من نمیتونم برم یکی یکی لهشون کنم چون شاید راجع به دوست دختر من حرف زدن یا راجع به اون یکی خانمی که اونجاست!!
ولی اگه وقتی رد شد،گفت و من شنیدم،یا دوست دخترم شنید،و به من گفت، خوب،مشخصه که طرف فقط باید اب بشه و بره تو زمین وگرنه لهش میکنم!!! به همین سادگی!!

پس اینکه بگه و بشنوی،خوب برخورد میکنی!! ولی وقتی نشنیدی(مثلا یبست متر اونطرف تر گفته یا اروم زیر گوش دوستش، دیگه کاری از دستت بر نمیاد!! هر چند،هنوز در هر صورت بیشعوری طرف رو میرسونه!!)

اگر بدونم که با اون اقایی که بوده،سر حوس و عشق بازی نبوده و واقعا عاشقش بوده و بنا به دلیل خاصی،از هم جدا شدن، بعله از نظر من مشکلی نداره!(در صورتی که این اطمینان وجود داشته باشه که وقتی با منه،فقط با منه!!)
در این مورد،احتمالا اولین چیزی که به فکرتون میرسه،اینه که سیب زمینی از طرف با غیرت تره، که خوب چون رو در رو هم رو ندیدیم و با اخلاق من اشنا نیستین،میتونم بگم که مشکلی نیست!! راحت باشین!!)

د نه د!! نمیشه که...اون دختره خر نیست که!! اگر خر بود و اینجور کاری کرد،باید بره تو کار لیته و اینا!!!
من گفتم عاشق شده باشه،گفتم دوستی واقعی!! نه دوستی خیابونی و یه هفته ای! یا یک ماهه!!!

پس طبق این حرف،اگه یه نفر اومد به خواهر بنده تیکه انداخت،من بزنم خواهرم رو له کنم؟!! عزیزم، این حالا باز به اعتقادات هر شخص ربط داره،ولی افراد باید ازاد باشن که بتونن استفاده بکنن از طبیعت و این افتاب گرفتن،یه استفاده ی از طبیعت برای مدت بسیار طولانیه و کاملا یه عمر عادیه!! پس اینکه یه نفر بیاد به خانمی که مثل صد ها خانم دیگه افتاب میگیره، و اتفاقا کرم هم نمی ریزه،مزاحمت ایجاد بکنه،بیشعوری از خودشه نه اون خانم!! و باید باهاش برخورد بشه....(ممکنه اون خانم یه مهندس باشه،هر جا میره کلی ادم بهش احترام بذارن....)

متاسافنه!! من از بچگی عادت کردم که روک و مستقیم حرف بزنم...از اینکه برخی کلمات رو رشته در اوردم،از دوستان عذر خواهی میکنم.....

خیر ! توضیح دادم...میشه راجع بهش بحث کرد و بیشتر باز کرد موضوع رو!! ولی فعلا باید برم شام بخورم!!

ولی فکر میکنم که شما خیلی فیلم نگاه میکنی و نگاهت به خارج از ایران،همون چیزیه که یه مشت فیلم بهت میدن....

دوست عزيز پست اول شما چيز ديگه اي رو بيان ميكرد

خب از طبيعت استفاده كنه يك جا كه چشم نامحرم بهش نيوفته ، نه كنار ساحل عمومي لخت آفتاب بگيره

به هر حال خوشحال شدم از گفتگو با شما ...

ياد گرفتم به عقايد همه احترام بزارم ، منم به عقايد شما احترام ميزارم در حالي كه به عقايد خودم پاي بندم

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
داستانتو باور کردنی نیست ....یعنی تو این 40 سال از هیچکدوم امکانات دولتی استفاده نکرده ؟؟؟؟ مثل بیمه و کوپن و مهم ترینن شناسنامه گرفتن بچهاشون

یعنی اسم هیچکدوم از بچه هاشون تو شناسنامشون نیست؟؟؟؟؟ اگر هست ..حتما اسم هر دو نفر زن و مرد تو شناسنامه نفر مقابل هست

یکم عجیبه
نمیدونم الان که میگی دقت میکنم خب شاید استفاده نکردن چون دقیقا یادمه بابامو هم بردن شاهد اومده بود تعریف میکرد مرده خودشم میگفت حتی بچه هاشم میخندیدن میگفتن این ننه ما نیست و از این حرفا حالا میخوای باور کن نمیخوای نکن به من چه

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز

ببین .من به حد کافی خارج از ایران بودم و خودم میدونم این چیزارو ........... تا اینکه بیام با دیدن چند فیلم مسخره .......... بیام باهات بحث کنم........

behzadk2019

کاربر ممتاز
نمیدونم الان که میگی دقت میکنم خب شاید استفاده نکردن چون دقیقا یادمه بابامو هم بردن شاهد اومده بود تعریف میکرد مرده خودشم میگفت حتی بچه هاشم میخندیدن میگفتن این ننه ما نیست و از این حرفا حالا میخوای باور کن نمیخوای نکن به من چه

برای نطرتون احترام قائلم ....ولی خیلی عجیبه .

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز

عجيبه هاااااا !!!

حتما اينبار ديديش ازش بپرس

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب تو روستاها از این اتفاقات زیاد میفته برای یک کشاورز بیمه و اینا اصلا مفهومی نداره و همه کارا با همون شناسنامه شوهر انجام میشه و برای بچه ها نیز شناسنامه شوهر کافیه و همینکه اسم و فامیل زنشو بگه کافیه و فوقش یه کپی هم از شناسنامه زن میدن و کسی کاری نداره این دو تا تو شناسنامه هم هستن یا نه

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
عجيبه هاااااا !!!

حتما اينبار ديديش ازش بپرس
چی رو بپرسم من به عینه دیده بودم و کاملا از قضیه مطمئنم حالا شما باور ندارید یا عجیب به نظر میاد یه چیز دیگه است شاید برای شماها هم اتفاق بیفته ببینید اگه از بزرگترا بپرسید قدیما که محضر پحضر نبود یه اخوند می اوردن صیغه میخوند و چار نفر بزرگ روستام که شاهد بودن تمام و خیلی ها نمیرفتن تو شهر ثبتش کنن مگر اینکه واقعا کار اداری نیاز باشه

behzadk2019

کاربر ممتاز
خب تو روستاها از این اتفاقات زیاد میفته برای یک کشاورز بیمه و اینا اصلا مفهومی نداره و همه کارا با همون شناسنامه شوهر انجام میشه و برای بچه ها نیز شناسنامه شوهر کافیه و همینکه اسم و فامیل زنشو بگه کافیه و فوقش یه کپی هم از شناسنامه زن میدن و کسی کاری نداره این دو تا تو شناسنامه هم هستن یا نه

ولی تو روستا که شناسنامه صادر نمیشه ..میرن اداره ثبت احوال شهر ....
بعدش تو شهر خیلی جدی میگرن ... اونجا که شناسنامه ها رو نگاه میکنن ....

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزيز پست اول شما چيز ديگه اي رو بيان ميكرد

عرض کردم که بد بیان کردم و تویضح دادم که وقتی ادم چیزی رو راجع بهش میگن و نمی شنوه،نمیتونه عکس العملی هم نشون بده!! ولی این در وجهه ی شخص تاثیری نداره....

خب از طبيعت استفاده كنه يك جا كه چشم نامحرم بهش نيوفته ، نه كنار ساحل عمومي لخت آفتاب بگيره
حالا،اگه من و خانمم بخواین کنار هم دراز بکشیم و افتاب بگیریم،باید چیکار کنیم؟!!!

به هر حال خوشحال شدم از گفتگو با شما ...

ممنون...همچنین.....
یکی از بدترین چیزا برای ماهایی که با طرز فکرمون،توی اقلیتیم اینه که ما ها رو نمی فهمن!! اگه همه بتونیم ساده در کنار هم زندگی کنیم،خیلی راحت میشه زندگی!! نمیدونم چرا باید تو ایران اینجوری باشه،در حالی که تو کل دنیا،موسی به دینش،عیس به دینش هستش!!

هه هه! پس عکس عروسی گرفتن با بچه ها رو هم ندیدین!! البته یه خورده ماجچرای عجیبیه حرف های دوستمون،ولی غیر قابل هم نیست و شدنیه!! اینجا همه چی شدنیه!!

اینجا ایرانه!

ببین .من به حد کافی خارج از ایران بودم و خودم میدونم این چیزارو ........... تا اینکه بیام با دیدن چند فیلم مسخره .......... بیام باهات بحث کنم........

خوب پس چرا مثل خیلی های دیگه فکر میکنی که خارج یعنی اینکه راه میری،یه دختر رو انتخاب میکنی،باهاش س ک س میکنی،بعدشم خداحافظ میای خونت؟!!! از اون کارها همین معنی بیشتر رو نمیده رفیق!!!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی تو روستا که شناسنامه صادر نمیشه ..میرن اداره ثبت احوال شهر ....
بعدش تو شهر خیلی جدی میگرن ... اونجا که شناسنامه ها رو نگاه میکنن ....
به هر حال نمیخوام هی توضیح بدم هی جواب بدین من چیزی که به عینه دیده بودم رو نقل کردم که برسونم محضر و عقد و اینا به دلیل مسائل اداری و حقوقی است و میشه دو نفر یه عمر با هم زندگی کنن بدون اینکه در جایی ثبت بشه یا رسمی عقد کنن

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب پس چرا مثل خیلی های دیگه فکر میکنی که خارج یعنی اینکه راه میری،یه دختر رو انتخاب میکنی،باهاش س ک س میکنی،بعدشم خداحافظ میای خونت؟!!! از اون کارها همین معنی بیشتر رو نمیده رفیق!!!

اون حرفی که گفتی عینه حقیقته .......... تو بعضی کشورهای دیگه .............. غیرت و شرف و انسانیت وجود نداره..........روال زندگیشون اینجوریه