چه جالب!
هیچی ،برای درس معماری اسلامی باید ی بروشور درست کنیم..برا من شیوه پارسی، معرفی کاخ آپادانا تخت جمشیده
گفته آ3 باشه تو اینکه چجوری تا کنمش خوب شه و طراحی و گرافیکو این چیزاش موندم! تو این زمینه بی تجربم!:|
گروهی از طراحان و معماران فضای داخلی، کافی شاپی متفاوت را در شهر سائوپائولوی برزیل طراحی و اجرا کرده اند. این کافی شاپ در 2 طبقه اجرا شده است.
در ورودی کافی شاپ یک دیوار بلند که از چوب درخت بلوط ساخته شده است، خودنمایی می کند. بر روی این دیوار بلند، اعداد و ارقام در اندازه های مختلف تراشیده شده است.
این دیوار چوبی نمادی از عصر دیجیتال است. در فضای داخلی با دقت بسیار بالا از انواع مختلف گیاهان استوایی استفاده شده است. نورپردازی این کافی شاپ بسیار جالب می باشد و انواع سیستم های نورپردازی بر روی سقف، پیشخوان، دیوار و راه پله ها اجرا شده است. مبلمان این کافی شاپ نیز شبیه به شکلات می باشد و در تمامی فضاها از مبلمان راحتی استفاده شده است.
سلام/ممنون احسان جان/نظر لطفتونه
انشالله که در کنار هم بتونیم حق تالار معماری رو ادا کنیم
راستی این لینک موسیقی سنتی ایراد داره باز نمیشه
عکس های باغ ایرانی هم همینطور
حالا از زحمات شما چطور تشکر کنیم