vahid abdoie Apr 23, 2010 سلام راستی نگفتی از کجا استعفا دادی( به قول خودت اخراج شدی)؟؟؟؟ خیلی فعالی، ماش الله به این همه طرفدار!!!!!!!!!!!! موفق باشی.
سلام راستی نگفتی از کجا استعفا دادی( به قول خودت اخراج شدی)؟؟؟؟ خیلی فعالی، ماش الله به این همه طرفدار!!!!!!!!!!!! موفق باشی.
oneunited Apr 23, 2010 به عموان حرف آخرت خیلی کوتاه بوود یدرود [IMG] واقعا من رفتم بای خانوم هنرمند قلابی [IMG]
oneunited Apr 23, 2010 دستور از بالاست ,گفتن هر کی هنر منده باید اخراج بشه فکر کنم دفعه قبلی تو رو با یکی دیگه اشتباه گرفتن [IMG] من همین الان فهمیدم [IMG] انشالله که در قیامت با هنرمندان محشور بشی [IMG]
دستور از بالاست ,گفتن هر کی هنر منده باید اخراج بشه فکر کنم دفعه قبلی تو رو با یکی دیگه اشتباه گرفتن [IMG] من همین الان فهمیدم [IMG] انشالله که در قیامت با هنرمندان محشور بشی [IMG]
siminzare Apr 23, 2010 همانا که ما دربست مخلص انواع اخراجی ها هستیم و همانا که نزد پروردگار ما از برای انان پاداشی است بی پایان! همانا که نقره طلا بدون نگینی در بر بی خاصیتی است همینطوری معطل!
همانا که ما دربست مخلص انواع اخراجی ها هستیم و همانا که نزد پروردگار ما از برای انان پاداشی است بی پایان! همانا که نقره طلا بدون نگینی در بر بی خاصیتی است همینطوری معطل!
oneunited Apr 23, 2010 شانس اوردی مریم بخشندس , البته مثله تو هنر مند هم نبود ماشالله تو از هر انگشتت هنر می ریزه , منم گفتم حالا کیه که بخواد جمش کنه [IMG] این شد که می خوام با اجازه ی آرامش خانوم بفرستمت غاطی پودرا [IMG]
شانس اوردی مریم بخشندس , البته مثله تو هنر مند هم نبود ماشالله تو از هر انگشتت هنر می ریزه , منم گفتم حالا کیه که بخواد جمش کنه [IMG] این شد که می خوام با اجازه ی آرامش خانوم بفرستمت غاطی پودرا [IMG]
oneunited Apr 23, 2010 من فرستاده ی آدمین هستم یه جورایی عزائیلشم از هنرت هم خوشم می آد , بیا تا بهت جایزه بدم [IMG]
vahid abdoie Apr 22, 2010 هر چه که خاطره داری مال من!!!!!!!!!!!!!! راستی اخراجت کردن یا استعفا دادی!؟
vahid321 Apr 21, 2010 دستت درد نکنه. چه زیبا! میگم انگار اخراجت کردن؟ خوشم میاد که این اخراج رو هیچکس تاثیری نداره!