sanaz_panel Jan 10, 2013 این روزهایم به تظاهر می گذرد ... تظاهر به بی تفاوتی تظاهر به بی خیالی به شادی به اینکه دیگر هیچ چیز مهم نیست ... اما ... چه سخت می کاهد از جانم این " نمایش "
این روزهایم به تظاهر می گذرد ... تظاهر به بی تفاوتی تظاهر به بی خیالی به شادی به اینکه دیگر هیچ چیز مهم نیست ... اما ... چه سخت می کاهد از جانم این " نمایش "
خیال شیشه ای Jan 8, 2013 سلام عزیز دلم خوبی ؟ اوه چه برفی میاد ممنون از لینک های مفیدت بوووووووووووووس [IMG]
sanaz_panel Jan 7, 2013 شجاعت می خواهد ! وفادار احساسی باشی که می دانی ... شکست می دهد هرروز نفس های دلت را .. !!
naghmeirani Jan 6, 2013 اولین نظر سنجیِ مسابقۀ ادبیِ 4 دومین نظر سنجیِ مسابقۀ ادبیِ4 درود،لطفا در هر دو نظر سنجی شرکت کنید ممنون
اولین نظر سنجیِ مسابقۀ ادبیِ 4 دومین نظر سنجیِ مسابقۀ ادبیِ4 درود،لطفا در هر دو نظر سنجی شرکت کنید ممنون
sanaz_panel Jan 6, 2013 روزهایی که می بینمت " نفسم می گیرد " و روزهایی که نیستی " دلم " اما تو باش ... تحمل اولی آسانتر است ..!!!
روزهایی که می بینمت " نفسم می گیرد " و روزهایی که نیستی " دلم " اما تو باش ... تحمل اولی آسانتر است ..!!!