مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

موناترابی

عضو جدید
درخواست مقاله

درخواست مقاله

باسلام نیاز فوری به چند مقاله انگلیسی درباره شورتنینگها(چربی های مورد استفاده در قنادی و شکلاتها):redface: دارم باتشکر
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام دوستان
شما شرکت معتبری رو سراغ دارید که دوره های مختلف کنترل کیفی مثه HACCP رو برگزار کنه و مدرک بین المللی هم در پایان دوره بده
اگه میشناسید لطفا معرفی کنید با مشخصات
ممنون میشم

TUV آلمان
همونی که دوستمون گفتن
منم از همینجا گرفتم
:gol::gol:
 

m.ojaghloo

عضو جدید
ضد عفونی کردن سیب زمینی انبار شده

ضد عفونی کردن سیب زمینی انبار شده

سلام دوستان
میتونید منو در مورد مطلب زیر کمک کنید
"ضد عفونی کردن سیب زمینی جهت انبار کردن و شرایط انبار از بابت دما و رطوبت جهت جلو گیری از خراب شدن ان"
با تشکر
 

noom

عضو جدید
دو تا سوال ازمایشگاه لبنی

هرچه دما بیشتر باشد phکمتر میشود.چرا؟

چرا در صورت زیاد بودن اسیدیته شیر ، الکل منجر به انعقاد پروتئین ها میشود؟
 

yasaminabi

عضو جدید
لیست دروس ارشد

لیست دروس ارشد

لطفا لیست دروس دانشگاه ازاد ارشد صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی را بذاید
 

Savant

کاربر بیش فعال
دو تا سوال ازمایشگاه لبنی

هرچه دما بیشتر باشد phکمتر میشود.چرا؟

چرا در صورت زیاد بودن اسیدیته شیر ، الکل منجر به انعقاد پروتئین ها میشود؟

During heating, the most important change is that dissolved calcium and phosphate
become supersaturated and partly associate with the casein micelles. The additional
colloidal phosphate so formed has a molar ratio Ca/P ≈ 1. The reaction is roughly
ca(2bar mosbat)+H2PO4(1bar manfi)------>CaHPO4+H(1bar mosbat)
This implies that the milk becomes more acidic. (The drop in pH partly counterbalances
the insolubilization of Ca and phosphate.)
در رابطه با pH حذف دی اکسید کربن هم دخیل هست و باعث افزایش pH‌در ابتدای حرارت دادن میشه اما بعدا با انجام واکنش میلارد pH افت پیدا میکنه. ولی دلیل اصلی میتونه همون شکل گیری کلسیم فسفات کلوئیدی باشه که با آزاد کردن هیدروژن باعث اسیدی شدن محیط میشه.

Addition of ethanol lowers the solvent quality for the hairs of κ-casein. This
causes the hairy layer to collapse and the electrosteric repulsion to diminish or
even to change in attraction. The latter effect is enhanced by a decrease of the
dielectric constant, resulting in a reduced electrostatic repulsion. Moreover, the
colloidal phosphate passes into another, unknown state which causes aggregation
of the ‘micelles’ to be irreversible. The lower the pH of the milk, the smaller the
ethanol concentration needed to cause coagulation. This principle may be applied
to quickly detect slight sourness in milk. In the so-called alcohol stability test,
milk and ethanol are mixed in fixed proportion. If visible flocculation occurs, the
milk is taken to be sour.

برگرفته از والسترا ویرایش دوم (۲۰۰۶)
 

MARYAM-A

عضو
کچاپ تحت خلاء

کچاپ تحت خلاء

یه اطلاعاتی در مورد تولید کچاپ تحت خلاء میخوام ! کسی میتونه کمک کنه !؟
 

yalda azizi

عضو جدید
سلام دوستان یه مقاله خوب ترجیحا ISI میخوام در مورد خواص رئولوژی شیر یا پنیر .... مرسسسسییییییییی
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی

sanaz288

عضو جدید
اظهار كمك با شرمندگي فراوان و درخواسا راهنمايي بسيار

اظهار كمك با شرمندگي فراوان و درخواسا راهنمايي بسيار

سلام خدمت دوستان بابت مزاحمت عذر ميخواهم موضوع پروزه من خواص انتي باكتريايي و انتي اكسيداني گياهان دارويي مثل نعنا از سايت اسپرينگل سرچ گرفتم اما به موضوع من مرتبط نيست.دوستان در صورت امكان سايت/مطلب /و يا توصيه هاي خود را در اختيارم بذارين مرسي:surprised::surprised::confused::eek:
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام خدمت دوستان بابت مزاحمت عذر ميخواهم موضوع پروزه من خواص انتي باكتريايي و انتي اكسيداني گياهان دارويي مثل نعنا از سايت اسپرينگل سرچ گرفتم اما به موضوع من مرتبط نيست.دوستان در صورت امكان سايت/مطلب /و يا توصيه هاي خود را در اختيارم بذارين مرسي:surprised::surprised::confused::eek:
بفرمایید :gol:
 

پیوست ها

  • sanaz288.rar
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 0
  • sana.rar
    645 کیلوبایت · بازدیدها: 0

fatemeh_ch

عضو جدید
سلام دوستان
کسی در مورد کاربرد صمغ گوار در خمیر نان منجمد اطلاعاتی داره؟
ممنون میشم کمکم کنید
 

BeasT93

عضو جدید
کمک برای ازمایش زیست

کمک برای ازمایش زیست

سلام لطفا برای من ساختار سلولیه مخمر.ساقه ی کاج.زبان.تک لپه ای.ریشه الاله.مغز.ریشه ی کندم.نیلوفر ابی.ساقه کدو بزارید باتوضیحاتش لطفا:redface:
 

سارا1989

عضو جدید
سلام خسته نباشید درباره پپتید های موجود در مواد لبنی به خصوص شیر کمک میخواستم ممنون
 

ana.8

عضو جدید
کمک

کمک

یه طرح یا ایده ی صنایع غذایی میخوام واسه درس اصول طراحی کارخانه قسمت طرح مسئله،خودم هیچی به ذهنم نمیرسه
لطفا کمک کنید ،هرچی به ذهنتون میرسه به منم بگید:((
 

yasaminabi

عضو جدید
سلام لطفا هر کس درباره روغن هسته انگور و اسانس ها مطب داره بذاره ممنون
 

mahsa?2

عضو جدید
سلام دوستان كسي هست كه اطلاعاتي در مورد جايگزين هاي كربن دي اكسيدCO2 تو صنايع نوشابه سازي اطلاعاتي داشته باشه
 

الهام پاییزی

عضو جدید
صنایع لبنی تکمیلی -روغن تکمیلی-روش تحقیق- آمار و احتمالات -فرایند صنعتی-شیمی-میکروبیولوژی-بیوفیزیک - اصول مهندسی صنایع غذایی -سمینار -بسته بندی -روشهای نوین ازمایشگاهی
 

ashkan59

عضو جدید
درخواست كمك از دوستان

درخواست كمك از دوستان

سلام خدمت دوستان ، من يك پروژه به نام كاربرد ميكرو ارگانيسم ها در تهيه مواد لبني دارم ولي منابع رو نداره اگر شما در اين مورد اطلاعات دايد لطفا به من كمك كنيد
 

mojtabaafraze

عضو جدید
سلام خدمت دوستان ، من يك پروژه به نام كاربرد ميكرو ارگانيسم ها در تهيه مواد لبني دارم ولي منابع رو نداره اگر شما در اين مورد اطلاعات دايد لطفا به من كمك كنيد

میتونی از کتاب مقدمه ای بر میکروبیولوزی صنعتی از دکتر مرتضوی استفاده کنی
فک کنم کمکت کنه
 

mojtabaafraze

عضو جدید
البته بعضی درساش اختیاری هستن و بسته به خود تشخیص مدیر گروه دانشگاه فرق میکنه
 

sohi_mr

عضو جدید
سلام
مطلبی در خصوص تکنولوزی قند میخواستم
یه مقاله ، تحقیق چیزی که بشه ارائه داد
ممنون
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
مطلبی در خصوص تکنولوزی قند میخواستم
یه مقاله ، تحقیق چیزی که بشه ارائه داد
ممنون



سلام دوست عزیزم
یه سری مبحث هست که به صورت پی دی اف هست
میخوای ؟
جزوه ی تکنولوژی قند دکتر بهزاد رو دارم تایپ میکنم
و هر جلسه رو در یه فایل قرار دادم
برای دانلودش میتونی به وبلاگم بیای
کافیه سرچ کنی
NARGOL وبلاگ صنایع غذایی
بعد در قسمت جزوات و کتاب
پیداش میکنی
 
بالا