گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

panjareh_hossein

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خورش بادمجون چی؟دوست داری؟یا فسنجون؟
نه در اون حد فکر کنم قیمه خوب باشه برم ببینم چطوری درست میکننن اگه میتونی یه خلاصهواسم بنویس بده ببینم ............البته یه بار درست کردم بد نشد قابل خوردن بود همون قابل خوردن بود فقط
 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه دوستان سلام به
به همه ی دوستان سلام
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بــــــه نام او!

به نام خـــــدا!

به نام نامـی او!

با نام و یاد خــدا!

به نام خالق یکتـا!

با نام و حمد خدا...!

به نا او که از اوییـــم!

به نام خدای مهربــان!

به نام تنها دستگیـــــر!

به نام ایزد بخشاینــــده!

به نام خدای عاشقـــــان!

به نام حضرت عشـــــــق!

به نام حضرت دوســـــــــت!

به نام تنهاترین عشـــــــــــق!

به نام خداوند جان و خــــــــرد!

به نام یگانه خالق هستــــــــی!

به نام یگانه هستی بخــــــــــش!

به نام خدایی که دل را آفریــــــــد!

به نام خدای دلهای شکستــــــــــه!

به نام یگانه لایق پرستــــــــــــــــش!

به نام او که انتظــــــــــــــــــار اموخت!

به نام خداوند عشق و زیبایـــــــــــــــی!

به نام تو ای مهـــربان تــــرین خـــــــــــدا!

به نام خدایی که از خاک دل آفریـــــــــــــد!

به نام خدای حسابگر،حسابساز،حسابــرس!

به نام او که هستــــــی ام از اوســـــــــــــت!

به نام تک مکانیک قلبهــــــای تصادفـــــــــــی!

به نام او که قدرت خندیدن عطا کـــــــــــــــــــرد!

به نام خدایی که در همین نزدیکیســـــــــــــــــت!

به نام او که زندگــی از او رنگ میگیــــــــــــــــــــرد!

به نام خداوندی که لیلی را عاشق کـــــــــــــــــــــرد!

به نام او که گل سرخ را عاشـــــق آفریـــــــــــــــــــــد!

به نام خداونــــــدی که وعــــده اش وفاســـــــــــــــــت!

به نام او که اگر حکــــــــــم کند همه محکومیـــــــــــــــم!

به نام او که هرچه هست و نیست از اوســــــــــــــــــــــت!

به نام او که ناقوس کلیسای عشـــق را مینــــــــــــــــــوازد!

به نام خدایی که زیبــــاست و زیبــــایی را دوســـــــــــت دارد!

به نام خدایی که هستـی ازاوست و هرچه داریم از لطف اوست!​
 

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرداد به عنوان یه مردی که دستپختتو نشونمون دادی قابل تحسینی
اما خب یه ذره جای کارداری هنوز
اما واقعا آفرین
مرسیییییییییییییی:gol:
من آشپزی دوست دارم.چون توش خلاقیت داره و میشه چیزای جدید ساخت.
توی این غذا مرغ،بادمجون،فلفل دلمه ای،گوجه،ریحان خرد شده وجود داره.:)
 

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به دستت درد نکنه هنرمند.از رنگش یاد میرزاقاسمیه خودمون افتادم به خاطر بادمجونش.خوشمزه به نظر میرسه

آره فک کنم مزش خوبه
آخه من خودم از غذایی که نبینم چی توشه زیاد خوشم نمیاد... ولی دستپخت ایشونو میخوریم
 

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسیییییییییییییی:gol:
من آشپزی دوست دارم.چون توش خلاقیت داره و میشه چیزای جدید ساخت.
توی این غذا مرغ،بادمجون،فلفل دلمه ای،گوجه،ریحان خرد شده وجود داره.:)

من زیاد آشپزیم خوب نیست اما خب علاقه دارم
بیشترتوضیح بده روند کاررو
 

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
من زیاد آشپزیم خوب نیست اما خب علاقه دارم
بیشترتوضیح بده روند کاررو
خب اول که بادمجون رو سرخ میکنیم.مرغ رو هم میتونیم بپزیم یا آبپز کنیم.
اول یکم رب گوجه رو سرخ میکنم تا ترش بشه.بعدش فلفل دلمه ای رو اضافه میکنم و تفت میدم.بعد بادجون و بعد مرغ.در آخر تخم مرغ و گوچه و ریحان خرد شده.:)
 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب اول که بادمجون رو سرخ میکنیم.مرغ رو هم میتونیم بپزیم یا آبپز کنیم.
اول یکم رب گوجه رو سرخ میکنم تا ترش بشه.بعدش فلفل دلمه ای رو اضافه میکنم و تفت میدم.بعد بادجون و بعد مرغ.در آخر تخم مرغ و گوچه و ریحان خرد شده.:)
مرسی یه غذای جدید یاد گرفتم .یه بار درست میکنم عکسشو میزارم.
اختراع خودته؟
 

vida90

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب اول که بادمجون رو سرخ میکنیم.مرغ رو هم میتونیم بپزیم یا آبپز کنیم.
اول یکم رب گوجه رو سرخ میکنم تا ترش بشه.بعدش فلفل دلمه ای رو اضافه میکنم و تفت میدم.بعد بادجون و بعد مرغ.در آخر تخم مرغ و گوچه و ریحان خرد شده.:)

بعدش باید بکوبیمش؟یا جدا هم میشه خورد؟مزش حدودا چجوریه؟
 

mehrdad.k.r

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی یه غذای جدید یاد گرفتم .یه بار درست میکنم عکسشو میزارم.
اختراع خودته؟
آره از خودمه.
البته میتونین پیشرفتش کنین.
مثلا زنجبیل یکم بزنین یا دارچین.
من خودم فلفل زیاد میخورم از سس تند فلفل بهروز استفاده کردم.بویی شبیه پیتزا میگیره.تازه جعفری خرد شده هم بزنین عالی میشه.;)
 
بالا