من یه غذا تازه درستیدم به روبینا یاد دادم . پنکیک مرغ خوردی ؟یا تا حالا درستیدی؟سودا یه غذایی به منم یاد بده بپزم خو
من یه غذا تازه درستیدم به روبینا یاد دادم . پنکیک مرغ خوردی ؟یا تا حالا درستیدی؟سودا یه غذایی به منم یاد بده بپزم خو
کوبیدن نه.بادمجون رو اول ریز خرد کنین بعد سرخ کنین.بعدش باید بکوبیمش؟یا جدا هم میشه خورد؟مزش حدودا چجوریه؟
نه والا اسمشو فقط شنیدممن یه غذا تازه درستیدم به روبینا یاد دادم . پنکیک مرغ خوردی ؟یا تا حالا درستیدی؟
غذای مهردادو میپزم به مامانم بگم بادمجون بخره فرداآره از خودمه.
البته میتونین پیشرفتش کنین.
مثلا زنجبیل یکم بزنین یا دارچین.
من خودم فلفل زیاد میخورم از سس تند فلفل بهروز استفاده کردم.بویی شبیه پیتزا میگیره.تازه جعفری خرد شده هم بزنین عالی میشه.![]()
ایول معلومه خیلی خلاقی.عاشق درست کردن چیزای جدیدمآره از خودمه.
البته میتونین پیشرفتش کنین.
مثلا زنجبیل یکم بزنین یا دارچین.
من خودم فلفل زیاد میخورم از سس تند فلفل بهروز استفاده کردم.بویی شبیه پیتزا میگیره.تازه جعفری خرد شده هم بزنین عالی میشه.![]()
عجب تنبلی هستی دختر .صد رحمت به من.تازه اینم میخوای بندازی گردن مامانتنه والا اسمشو فقط شنیدم
راحت باشه اینا سختن ازاسمشون معلومه
غذای مهردادو میپزم به مامانم بگم بادمجون بخره فردا
عجب تنبلی هستی دختر .صد رحمت به من.تازه اینم میخوای بندازی گردن مامانتنه بابا اسمش سخته. درست کردن پنکیک 3سوته .یه سرچ کن پیدا میشه منم از نت یاد گرفتم بعد یه مقدار مایع مرغ فیله -فلفل دلمه و قارچ و پیاز سرخیده و پنیر پیتزا که همشونو پختن رو بین 2تا تیکه پنکیک میذاریم بعد میره تو شمک .خیلی هم سنگینه.
وای مهرداد قارچ دوست دارمراستی قارچ هم میشه زد.اینجوری میشه مثه موساکا.
عجبا.نیمرو در شکل های مختلف خوبه؟میزنمتاااااانه بیخیال سخته
ماکارونی ازهمش هنوزراحت تره با اینکه اونم برام سخته
راستی قارچ هم میشه زد.اینجوری میشه مثه موساکا.
عجبا.نیمرو در شکل های مختلف خوبه؟میزنمتاااااا![]()
باشه فقط نگرانم کمر درد نگیری یه وقت.نه سودا نیمرو نه دومس ندارم
برنج کته بلدم چطوره؟؟؟
خورشتش هم تو بپز
روبینا کجایی؟بیا جلو چشمم.![]()
کجا ضایع.فقط تصور کنین که میخواین نقاشی کنین اینجوری قشنگ میشه براتون.من واقعا خجالت کشیدم از خودم
اشپزیم ضایه است
باشه فقط نگرانم کمر درد نگیری یه وقت.![]()
کجا ضایع.فقط تصور کنین که میخواین نقاشی کنین اینجوری قشنگ میشه براتون.
میگم مگه تو دوران دانشجویی یه شهر دیگه نبودی؟چیکار میکردی پس؟من واقعا خجالت کشیدم از خودم
اشپزیم ضایه است
وای ارشد نگو 4ستون بدنم لرزید.فکنم هفته بعد بیاد جوابامیگم ارشد کنکورندادی؟لیسانسو کجابودی؟
شاید چون من خابگاهی نبودم هیچی بلد نشدم بپزم
میگم مگه تو دوران دانشجویی یه شهر دیگه نبودی؟چیکار میکردی پس؟
غذا رو فرض کنین که برای یه مسابقه میپزین جایزشم ۱ میلیون دلاره.حالا نظرتون عوض میشه.علاقه دارم فقط انگیزه ندارم
وای ارشد نگو 4ستون بدنم لرزید.فکنم هفته بعد بیاد جوابا![]()
چه باحال و باذوق.خوش به حال خانومتکجا ضایع.فقط تصور کنین که میخواین نقاشی کنین اینجوری قشنگ میشه براتون.
نه اینا واسم انگیزه نمیشه....راه بعدیغذا رو فرض کنین که برای یه مسابقه میپزین جایزشم ۱ میلیون دلاره.حالا نظرتون عوض میشه.![]()
سلام دوسی کجاییی؟سلام به همگی
چطورمطورین؟
سلام مریمی کجا بودی تا حالاااا؟سلام به همگی
چطورمطورین؟
تو چرتمسلام دوسی کجاییی؟
سلام به همگی
چطورمطورین؟
مرسی.چه باحال و باذوق.خوش به حال خانومت![]()
ای جانسلام مریمی کجا بودی تا حالاااا؟![]()
محل سكونت زیر آسمون خدامرسی.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |