گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادش بخیر اون روزا این تاپیک غلغله بود!
گرونی داره جوون همه رو میگیره مونده حالا حالا تا بکشیم !خود کرده را ...
 

A N A H I T A

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول سلیقتو عشقه گلم
به به چه خانومی چه کد بانویی
من فردا درست میکنم چون دلم خواست
من برم گل خانوما
خوب بخواین
بوووس.شب بخیر
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای ول سلیقتو عشقه گلم
به به چه خانومی چه کد بانویی
من فردا درست میکنم چون دلم خواست
من برم گل خانوما
خوب بخواین
بوووس.شب بخیر

ب کدبانویی شما ک نمیشه....قورمه سبزی کار هرکسی نیست

بیا خودم برات درست میکنم
شبت خوش عزیزم
 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره تازه وقتی شروع کردم ب خوردن گفتم چرا با اون مرغ های ریش ریش شده براش ریش نذاشتم ک خوشکل تر بشه:surprised:
خب دفعه بعد ایشالله.جای بقیه خونوادت خالی. منم امشب پنکیک مرغ و قارچ درستیدم .:w31:
 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:w31:ببخشید دزدیدمش:D
دست آشپزا امروز داره رو میشه

طرز تهیه ش رو بگو عزیزک....تا فردا من درست کنم
پنکیکش اینجوریه
1- آرد، بكینگ پودر،نمك و شكر را با هم مخلوط كنید.
http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s1-pancakes_160.jpg​
در یك كاسه متوسط با فنجان شیشه ای بزرگ، تركیبات خشك را هم بزنید.


2- شیر،‌روغن و تخم مرغ را مخلوط كنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s2-pancakes_160.jpg​
در یك كاسه جدگانه، اجزای مرطوب را با هم مخلوط كنید ( شیر، تخم مرغ،‌روغن گیاهی) تا این كه تخم مرغ كاملا مخلوط شود.



3- عناصر خشك و مخلوط را با هم مخلوط كنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s3-pancakes_160.jpg​
تركیبات مرطوب را به كاسه ای كه در آن تركیبات خشك بودند اضافه كنید. آن ها را تا زمانی كه ذرات پوری دیده نباشند هم بزنید.
محرمانه: خمیرتان را در یك ظرف در بسته مدت كمی نگه دارید تا پنكیك خودش را بگیرد.


4- ماهی تابه خود را گرم كنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s4-pancakes_160.jpg​

اجاق خود را با شعله متوسط روشن كنید و یك ماهیتابه بزرگ را روی شعله قرار دهید.
محرمانه: درجه حرارت را آزمایش كنید،‌چند قطره كم آب روی ماهی تابه بپاچید، زمانی به اندازه كافی داغ شده كه این قطره بجوشد و تبخیر شود.



5- روغن به ماهی تابه اضافه كنید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s5-pancakes_160.jpg​
دستمال كاغذی را با روغن گیاهی چرب و مرطوب كنید و آن را به آهستگی در كف ماهی تابه بكشید. این باعث می شود تا پنكیك ها به شكل استیك بماند.



6- خمیر را در ماهی تابه بریزید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s6-pancakes_160.jpg​
برای هر پنیك با ملایمت ، 3/1 یا 2/1 فنجان از خمیر را در آن بریزید. از ملاقه یا فنجان استفاده كنید. از یك قاشق برای پهن كردن خمیر در یك دایره استفاده كنید.
محرمانه: قطعه هایی شبیه به موز یا هلو به خمیر دایره ای شكل پنكیك اضافه كنید.



7- پنكیك ها را زمانی كه حباب زدند برگردانید.

http://www.www.www.iran-eng.ir/چگونه%20پنكیك%20بپزیم%20؟!_aspx_files/002-s7-pancakes_160.jpg​
به یك باره وسط پنكیك ها شروع به حباب زدن و تركیدن می كند، آن زمان است باید كفگیر را در زیر پنكیك ها قرار داده و به سرعت آن ها را برگردانید.
محرمانه: اگر شما پنكیك ها را برای جمعیت زیاد درست می كنید،‌ بعد از سرخ شدن آن ها را در فرقه های فلزی توری قرار دهید تا زمانی كه آن ها را برای مهمانان می آورید خمیر و خیس نشده باشد.
بعد بین دو تا پنکیک ترکیب مرغ فیله سرخیده و پیاز سرخیده و قارچ سرخیدهو فلفل دلمه ای خورد شده سرخیده و یکم پنیر پیتزا ریختم بعد روش سس کچاب زدیم خوردیم.:w12:

 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خ دردسر داره این ک:eek:
پشیمون شدم فردا نیمرو میخورم:D
نه بابا اینجوری نگاش نکن موادش حاضر باشه کاری نداره.یه بار دیگه درستیدم عکسشو میذارم. میگم بیا هر وقت یه چیز باحال درستیدیم عکسشو بذاریم .نظرت چیه؟
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا اینجوری نگاش نکن موادش حاضر باشه کاری نداره.یه بار دیگه درستیدم عکسشو میذارم. میگم بیا هر وقت یه چیز باحال درستیدیم عکسشو بذاریم .نظرت چیه؟



موافقم.....باشه حتما من عکس 1 شام تک نفره هم دارم بذارم برات؟
 

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پیداش نکردم دوستی
حس گشتن بیشترم هم نیست.....!!!
لالام میاد!

فردا یادم بیار تا بذارم
 

sevda66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلان سودا و روبینا خانوم.......
چطورید مهندسان شیمی عزیز:D
سلام خوبم. چطوری؟. جات خالی داشیم آشپزی های امروزو واسه هم تعریف میکردیم .روبینا عکس دستپخت امروزشو دو صفحه قبل گذاشته خواستی برو ببین.:D
 
بالا