بیلبرجیا یا بیلبرژیا
نام انگلیسی: queen's tears
اقا رضا درست گفتن ....
آقا رضا لطف کنید عکس گیاه بعدی رو بذارید
نام انگلیسی: queen's tears
اقا رضا درست گفتن ....
آقا رضا لطف کنید عکس گیاه بعدی رو بذارید
آقا رضا لطف کنید عکس گیاه بعدی رو بذارید
الطاف علّیه مستدام
معرفی بفرمایید دلبندانم ...
الطاف علّیه مستدام
معرفی بفرمایید دلبندانم ...
رضا جان من که عکسی ندیدمعزيز دل برادر اين همون بادام كوهي .... هست كه ميزارم بقيه جواب بدن لرستان كه بودم از اينا زياد بود اما گلهاش صورتي بودن نميدونم اونجا چرا همه چيش فرق داره
الان دیدمالطاف علّیه مستدام
معرفی بفرمایید دلبندانم ...
ما بهش میگیم الوک ...شنیدم پاسورک هم بهش میگن
اما همون بادام کوهیه ....که تلخه ....برا همین اول شیرینش میکنن و بعد به عنوان یه نوع اجیل به صورت تفننی خوردم میشه .....
اسم علمیش الان یادم نیست ........... رضا ممنون میشم کاملا معرفیش کنی
موفق باشی
شیرین سازی اصطلاحهدرسته، بادام کوهی یا باسورک، البته شیرینش نمیکنن، شورش میکنن!
توضیحات کامل که باید برنده بگه که اگه بگه محمد رضاس
شیرین سازی اصطلاحه
منظورم این بود یه کاریش میکنن که دیگه مغزش تلخ نباشه
بلدی شیرین سازیش چجوریه؟
عالیه .....زهرا جون اين ميتونه سوال واژه بعدي باشه عزيزم...چطوره؟؟
من شنیدم که این الوک یا پاسورک رو با آب نمک میجوشونن ......ما هم اين لب لبو رو درست ميكرديم محمدرضا جان..اما ما جوي آب نداشتيم واسه همين چندبار ميجوشونديمش...دست آخر كه به قول مامانم زهرش ميرفت ...و به قول خودمون سم
(ماده مخصوصی ( 1 تا 3 درصد ) به نام آمیگدالین (Amygdlin ) که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک (Aldehyde benzoic) و گلوكز ايجاد ميشه. )
ميريختيمش تو آفتاب خشك كه ميشد با نمك تفتش ميداديم و اكثرشون هم ميتركيدن و باز ميشدن...
اما حالا فكر ميكنم براي شيرين كردن اين بادام ...اونا رو توي بشكه هاي بزرگ ميريزن و تا هفت روز روشون آب ميريزن و درشو ميبندن و ميذارن بمونه تا تلخيش گرفته بشه.
يعني چي زهرا جون يعني از همين بادام كوهي در تهيه كمپوست استفاده ميكنيد يا مرحله شيرين سازي اصطلاحي در تهيه كمپوست براي قارچ دكمه ايي هست؟من شنیدم که این الوک یا پاسورک رو با آب نمک میجوشونن ......
فکر کنم باید دست به یه تحقیقات گسترده بزنیم ...
اما اینم بگم تو تهیه کمپوست قارچ دکمه ایی مرحله شیرین سازی داریم ...
خوب ممنونم رضا جان و گلاب عزيزم كه زحمت توضيحات رو كشيدن
حالا بريم سر مسابقه عكس چه گياهي
نه عزیزم گفتم تو مراحل کمپوست سازی هم اصطلاح شیرین سازی داریم...همینيعني چي زهرا جون يعني از همين بادام كوهي در تهيه كمپوست استفاده ميكنيد يا مرحله شيرين سازي اصطلاحي در تهيه كمپوست براي قارچ دكمه ايي هست؟
افرین عزیزمها راستی تاجریزی
پس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شمافرین عزیزم
گل گفتی
پس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شم
خوب بچم یهو اشتباه کرد فوریم درستش کردخربزه
عزیزم تشکرام تموم شده ....ایشالله جبران میکنم
خوشحالم که علاقه مند شدی همیشه بیا عزیزدلم
خوب بچم یهو اشتباه کرد فوریم درستش کرد
خوب خوبيش اينه ما هم علاقه مند شديم شما رو زيارت كنيم همينجاپس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شم
ما خودمون وقتی میخوایم باسورک آماده کنیم فقط چن روز میذاریم تو آب نمک بمونه، همین!
خيلي خوش اومدي عزيزم...پس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
مسابقه *** نحوه تکثیر این گیاه چیه؟ | باغبانی | 321 | ||
مسابقه *** من می پرسم... تو بپرس...! | باغبانی | 437 | ||
آ | مسابقه *** كي ميتونه بگه اين وسيله باغباني اسمش چيه ؟ | باغبانی | 603 | |
آ | مسابقه *** كي ميتونه اين برگ هارو بشناسه؟ | باغبانی | 1543 | |
مسابقه *** هر کی تونست یه عکس خوب از گیاه پیدا کنه | باغبانی | 1717 |