مسابقه *** هركي گفت اين چه گياهيه ...؟

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
آقا رضا لطف کنید عکس گیاه بعدی رو بذارید:gol:

الطاف علّیه مستدام :gol:
معرفی بفرمایید دلبندانم ...

 
آخرین ویرایش:

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
الطاف علّیه مستدام :gol:
معرفی بفرمایید دلبندانم ...




عزيز دل برادر اين همون بادام كوهي .... هست كه ميزارم بقيه جواب بدن لرستان كه بودم از اينا زياد بود اما گلهاش صورتي بودن نميدونم اونجا چرا همه چيش فرق داره

 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
الطاف علّیه مستدام :gol:
معرفی بفرمایید دلبندانم ...


عزيز دل برادر اين همون بادام كوهي .... هست كه ميزارم بقيه جواب بدن لرستان كه بودم از اينا زياد بود اما گلهاش صورتي بودن نميدونم اونجا چرا همه چيش فرق داره

رضا جان من که عکسی ندیدم
اما مهلت تمامه
سوال بعدی با کیه؟؟

بچه ها ممنون میشم نزارید اینجا خاک بخوره:gol:
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
الطاف علّیه مستدام :gol:
معرفی بفرمایید دلبندانم ...

الان دیدم
ما بهش میگیم الوک ...شنیدم پاسورک هم بهش میگن
اما همون بادام کوهیه ....که تلخه ....برا همین اول شیرینش میکنن و بعد به عنوان یه نوع اجیل به صورت تفننی خوردم میشه .....
اسم علمیش الان یادم نیست ........... رضا ممنون میشم کاملا معرفیش کنی

موفق باشی
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ما بهش میگیم الوک ...شنیدم پاسورک هم بهش میگن
اما همون بادام کوهیه ....که تلخه ....برا همین اول شیرینش میکنن و بعد به عنوان یه نوع اجیل به صورت تفننی خوردم میشه .....
اسم علمیش الان یادم نیست ........... رضا ممنون میشم کاملا معرفیش کنی

موفق باشی

درسته، بادام کوهی یا باسورک، البته شیرینش نمیکنن، شورش میکنن!
توضیحات کامل که باید برنده بگه که اگه بگه محمد رضاس ;)
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
درسته، بادام کوهی یا باسورک، البته شیرینش نمیکنن، شورش میکنن!
توضیحات کامل که باید برنده بگه که اگه بگه محمد رضاس ;)
شیرین سازی اصطلاحه
منظورم این بود یه کاریش میکنن که دیگه مغزش تلخ نباشه
بلدی شیرین سازیش چجوریه؟
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
محمدرضا جان ميدونم سرت شلوغه...با اجازه ات من توضيحاتش رو ميذارم شما سوال بعدي رو مطرح كن عزيزم...:redface:به قول زهرا جون تاپيك داره از رونق ميفته ...:(

رضا جان از شما هم ممنونم عزيز:gol:


بادام کوهي
درختچه اي خوش منظر ، ساقه هاي آن ايستا ، افراشته و سبز رنگ ، برگهاي باريک و کوچک و بعنوان اولين درختچه گل دهنده در فصل بهار با گلهايي درشت و سفيد رنگ در اقليم نيمه خشک کشور ، مناظر بديعي را به تماشا مي گذارد.

اين درختچه در برابر شرايط نامساعد محيط ( کم آبي و نوسانات شديد حرارتي) مقاوم مي باشد. بادام کوهي متعلق به خانواده گل سرخيان(Rosaceae) ، ارتفاع متوسط گياه بين ٥/٢ تا ٣ متر و قطر تاج پوشش آن نيز به ٢ تا ٥/٢ متر بالغ مي گردد. گل هاي سفيد رنگ بادام معمولا" قبل از ظهور برگها در اوايل فروردين ماه ظاهر مي شوند. ميوه هاي آن نيز در خردادماه رسيده و قابل جمع آوري است. بخش وسيعي از کوههاي آهکي ، سنگلاخي ناحيه رويشي ايراني – توراني کشور توسط بادام کوهي بعنوان گونه اي مقاوم و سازگار به خشکي پوشيده شده است. د امنه ارتفاعي رويشگاه بادام کوهي بين ٨٠٠تا ٢٧٠٠متر از سطح دريا بوده که اين محدوده در خطوط همباران ١٥٠تا ٢٥٠ميليمتر قرار گرفته اند. بادام کوهي در خاکهاي عميق تا نيمه عميق ، سنگريزه دار و بر روي تشکيلات آهکي – سيليسي در شيبهاي ملايم کوهستانها مي رويد
. :gol:
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
خوب ممنونم رضا جان و گلاب عزيزم كه زحمت توضيحات رو كشيدن


در مورد شيرين سازي يه مطلب بگم تا يادم نرفته البته دوستانم اينو از اينكه تجربه شخصيمه دارم ميگم


سمت ما زرد الو تابستون فراوونه برا همينم ما كوچيك كه بوديم ميرفتيم زردالو ميخريديم بعد با اون برگه درست ميكرديم اخر سر هم هسته مي موند رو دستمون كه اغلب تلخ بود ميدونين هسته تلخ زرد الو سيانور داره كه فوق العاده سميه ما هم كه با هسته زرد الو يه جور تنقلات درست ميكرديم اسمش لب لبو بود هسته ها رو كه ميشكونديم مغزشو ميريختيم تو يه پارچه بعد هم چون جوب اب داشتيم تو حياتمون اونا رو ميزاشتيم تو جوب اب و يه هفته صبر ميكرديم تا بمونه بعد كه اونا رو در مي اورديم اونو خشكش ميكرديم بعد با نمك قاطي ميكرديم و تفت ميداديم تا كمي طعم نمكي بگيره اين كار بچه ها تو تابستون بود برگه با اين هسته هارو و لواشك هاي سيب و البالو خشكه كه خودمون درست ميكرديمو مياورديم تو زمستون با خودمون ميبرديم مدرسه نوش ان ميكرديم البته ديدين ديگه روش شيرين سازي ما بچه ها اينطوري بود






حالا بريم سر مسابقه عكس چه گياهي
 
آخرین ویرایش:

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
تاجريزی
نام علمی : Solanum nigrum
خانواده : solanaceae
اين گیاه علفی يکساله با گلهايی سفيد رنگ چرخه ای می باشد که ميوه ی آن سته است و در ابتدا سبز رنگ بوده و بعداً بسته به نوع واريته گياه ممکن است به دو رنگ ديده شود :
ميوه های سياه در واريته ی S.nigrum var.nigrum و ميوه های نارنجی (زرد) در واريته ی S.nigrum var humile ديده می شوند .
ترکيبات شيميايی و خواص درمانی :
قسمتهای هوايی اين گياه دارای آلکالوئيدی به نام سولانين می باشد .سولانين دارای اثر بی حس کنندگی و همچنين آرام کننده ی درد است و در استعمال خارج نيز از له شده ی برگ آن در التيام زخمها استفاده می کنند.



.
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
ما هم اين لب لبو رو درست ميكرديم محمدرضا جان..اما ما جوي آب نداشتيم واسه همين چندبار ميجوشونديمش...دست آخر كه به قول مامانم زهرش ميرفت ...و به قول خودمون سم
(ماده مخصوصی ( 1 تا 3 درصد ) به نام آمیگدالین (Amygdlin ) که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک (Aldehyde benzoic) و گلوكز ايجاد ميشه. )
ميريختيمش تو آفتاب خشك كه ميشد با نمك تفتش ميداديم و اكثرشون هم ميتركيدن و باز ميشدن...

اما حالا فكر ميكنم براي شيرين كردن اين بادام ...اونا رو توي بشكه هاي بزرگ ميريزن و تا هفت روز روشون آب ميريزن و درشو ميبندن و ميذارن بمونه تا تلخيش گرفته بشه.

 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما هم اين لب لبو رو درست ميكرديم محمدرضا جان..اما ما جوي آب نداشتيم واسه همين چندبار ميجوشونديمش...دست آخر كه به قول مامانم زهرش ميرفت ...و به قول خودمون سم
(ماده مخصوصی ( 1 تا 3 درصد ) به نام آمیگدالین (Amygdlin ) که از اثر آب بر روی این ماده اسید سیانیدریک و آلدئید بنزوئیک (Aldehyde benzoic) و گلوكز ايجاد ميشه. )
ميريختيمش تو آفتاب خشك كه ميشد با نمك تفتش ميداديم و اكثرشون هم ميتركيدن و باز ميشدن...

اما حالا فكر ميكنم براي شيرين كردن اين بادام ...اونا رو توي بشكه هاي بزرگ ميريزن و تا هفت روز روشون آب ميريزن و درشو ميبندن و ميذارن بمونه تا تلخيش گرفته بشه.

من شنیدم که این الوک یا پاسورک رو با آب نمک میجوشونن ......

فکر کنم باید دست به یه تحقیقات گسترده بزنیم ...

اما اینم بگم تو تهیه کمپوست قارچ دکمه ایی مرحله شیرین سازی داریم ...

 

گلابتون

مدیر بازنشسته
من شنیدم که این الوک یا پاسورک رو با آب نمک میجوشونن ......

فکر کنم باید دست به یه تحقیقات گسترده بزنیم ...

اما اینم بگم تو تهیه کمپوست قارچ دکمه ایی مرحله شیرین سازی داریم ...

يعني چي زهرا جون يعني از همين بادام كوهي در تهيه كمپوست استفاده ميكنيد يا مرحله شيرين سازي اصطلاحي در تهيه كمپوست براي قارچ دكمه ايي هست؟:surprised:
 

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ممنونم رضا جان و گلاب عزيزم كه زحمت توضيحات رو كشيدن





حالا بريم سر مسابقه عكس چه گياهي

یه جورایی شبیه تماته مار هستش ولی این یه چیز دیگس
ما اینجا بش می‌گیم "روا تروک" ( reva tervak )
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني چي زهرا جون يعني از همين بادام كوهي در تهيه كمپوست استفاده ميكنيد يا مرحله شيرين سازي اصطلاحي در تهيه كمپوست براي قارچ دكمه ايي هست؟:surprised:
نه عزیزم گفتم تو مراحل کمپوست سازی هم اصطلاح شیرین سازی داریم...همین
 

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شم;):D
عزیزم تشکرام تموم شده ....ایشالله جبران میکنم
خوشحالم که علاقه مند شدی همیشه بیا عزیزدلم:gol:
خوب بچم یهو اشتباه کرد فوریم درستش کرد:redface:
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ما خودمون وقتی میخوایم باسورک آماده کنیم فقط چن روز میذاریم تو آب نمک بمونه، همین!
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
عزیزم تشکرام تموم شده ....ایشالله جبران میکنم
خوشحالم که علاقه مند شدی همیشه بیا عزیزدلم:gol:

خوب بچم یهو اشتباه کرد فوریم درستش کرد:redface:
:D:surprised:
پس شلا بم امتیاز ندادی؟....البته مهم نیس...همین تشویقت باعث شد به باغبانی علاقه مند شم;):D
خوب خوبيش اينه ما هم علاقه مند شديم شما رو زيارت كنيم همينجا ;)
ما خودمون وقتی میخوایم باسورک آماده کنیم فقط چن روز میذاریم تو آب نمک بمونه، همین!
:confused:
 

Similar threads

بالا