با سلام:
دوستان خوبم ، جناب علیرضا کیانی این بحث رو در پیش میگیرن.
بنده به نوبه ی خودم از راهبریشون تشکر میکنم.
من از جناب علیرضا و melmdost میخوام اگه میشه این تاپیک رو بعده امتحانات ادامه بدیم تا همه بتونن حضور فعال داشته باشن![]()
سلام دوستان
خواستم بگم من هم تا حدودي (2 سال) تجربه مشاوره ايزو تي اس دارم اگه بتونم كمكي بكنم در خدمتم.
به نظر من يه تاپيك تخصصي تر هم تشكيل بشه براي كساني كه به اشكالاتي در زمينه عملي بر خورد ميكنن و مي خوان تبادل نظر كنن تا اين تاپيك شلوغ نشه و از نوشته صرف از جايي با كپي پيست خودداري بشه و تجربيات واقعي مطرح بشه بهتره چون اگر يك كتاب راهنما بخرين ميشه تعاريف اوليه رو دونست اما در عمل خيلي تفاوت در اجرا بنا بر مقتضيات هست.
من در زمينه بست business Plan و خط مشي كيفي كه مهمترين سند سازمان و تعهد مديريت به كيفيت و راهبر سازمان هست مي تونم كمك كنم.
اميدوارم بحث خوبي بشه
ياعلي
سوال؟
در نمودار Turtle ( لاک پشتی) شما چجوری شاخص رو تعیین میکنید؟؟؟
من در جلسه آموزشی ایزو تنها شاخصی که برای برنامه ریزی تولید دادم این بود:
نسبت مقدار تولید واقعی به مقدار تولید اسمی*100
ایا درسته؟
و اینکه آیا این شاخص ها به همین صورت توافقی داده میشه و داده میشه دست ممیز؟؟؟
با احترام
سوال؟
در نمودار Turtle ( لاک پشتی) شما چجوری شاخص رو تعیین میکنید؟؟؟
من در جلسه آموزشی ایزو تنها شاخصی که برای برنامه ریزی تولید دادم این بود:
نسبت مقدار تولید واقعی به مقدار تولید اسمی*100
ایا درسته؟
و اینکه آیا این شاخص ها به همین صورت توافقی داده میشه و داده میشه دست ممیز؟؟؟
با احترام
من در زمینه ایزو تجربه ای ندارم . فقط چند بار بصورت داخلی و خارجی مورد ممیزی قرار گرفتیم !!! . چیزی که میدونم اینه که باید شاخص جامعی وجود داشته باشه که بشه روند دورهء جدید رو با دوره قبل مقایسه کرد و در موردش تحلیلی ارائه داد . حالا اینکه میخواد چند فرمول باشه یا یه فرمول ساده ، ارتباطی به ایزو نداره . چون فقط شما میفهمین که این فرمول میتونه بعنوان شاخص براتون مفید باشه یا نه . ایزو فقط به داشتن و استفاده از اون و اثبات استفاده از اون کار داره .
با درود
همونطور كه دوست و مدير عزيزمون اشاره كردن وجود شاخص ها جهت پايش و اندازه گيري اثربخشي فرآيندها در ايزو لازم و ضروريه ولي ايزو شاخص به شما معرفي نميكنه ،بلكه اين شما هستيد كه با توجه به شناختي كه از فرآيند داريد اقدام به تعيين شاخص ميكنيد.
شايان ذكر است بگويم براي يك سري از فرآيندها در صنايع خاص شاخص هاي استاندارد و جامع وجود دارد كه در زير من به چند نمونه از آنها ، كه خود شما هم در فرآيند برنامه ريزي توليد گفتي اشاره ميكنم مثل شاخص هاي :RF,PF,UF,...
U.F = ساعات كاركرد به ساعات در دسترس
P.F = توليد واقعي به توليد اسمي
R.F = زمان كاركرد به (ساعات كاري + ساعات توقف اضطراري)
درصد تحقق برنامه هاي توليد
و............
اميدوارم مفيد واقع بشن، من در اين زمينه ها كار كردم (فرآيندها ، نگرش فرآيندي و ...) اگه تمايل داشتي بگو اطلاعات بيشتري برات ايميل كنم.
اکثر شرکت ها در خط مشی کیفیت خودشون قید میکنند بهبود مستر و از این همین حرف های که باعث مرگشون میشه
منظور بنده رو متوجه نشدین.عرض کردم ممیز از ما سابقه میخواد.دست میزاره روی نقطه ای که ما نوشتیم بهبود مسترم.
سوابقش چی شد؟
عرض کردم شاخص, نگفتم شاخصی که ایزو به ما میده,ایزو شاخصی به ما نمیده,این دیگه ابتکار و سلیقه یا علم گروه مشاوره و مهندسی رو نشون میده.
من تا قبل از جلسه ایزو نه از از ایزو چیزی میدونستم و الان هم زیاد نمیدونم ولی
شاخصی که در بالاتر اشاره کرده بودم رو گفتم, حالا الان هم یک چیزی جدید یاد گرفتم که اون شاخص برای خودش یک اسم و مخفف داره چون سر جلسه مدرس(سر ممیز) خودش هم خیلی استقبال کرد(تعریف از خود[/B)]
نکته دیگه اینکه خط اخر صحبت شما روی صحبت و طرف گفتگوش چه کسی هست؟؟؟
به کی میخوایین ای میل بزنید؟؟
امتحانا خوش بگذره.
با تشکر از اقای lalirezakiani که زحمت کشیدن و این فایلو به اشتراک گذاشتن.
من یه سوالی دارم اونم اینه که
فکر کنین ما تونستیم سیستم ایزو رو جا بندازیم و مدرک اونو بگیریم
حالا یه کا رمی مونه اونم بهبود مستمره
به نظر شما در بهبود مستمر باید به چه چیزایی دقت کرد و اصلا برای اینکه ایزو در اون کارخونه یا محل صنعتی یا خدماتی به دست فراموشی سپرده نشه باید چی کار کرد؟
چگونه میتوان از اصل مفاهیم ایزو هم چنان بهره برد؟
با سلام خدمت همه
یه مدتیه که من سر میزنم به این تاپیک اما مثل اینکه دیگه کسی نظری نداره ولی تا جایی که یادمه خیلیا میخاستم تجربیاتشونو بگن
به هر حال من سراپا گوش هستم
یه سوالم دارم اونم اینه که چطوری میشه از ایزو برای بالا برد ن کیفیت یا ثابت نگهداشتن در حد نرمال استفاده کرد؟