Introduction to physical polymer science
P O U R I A مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد مدیر تالار Oct 23, 2013 #1 Introduction to physical polymer science
adaryabaz عضو جدید Nov 6, 2013 #2 سلام دوستان اگه کتاب شیمی فیزیک پلیمر های تاگر اگه دارید روس سایت بزارید...
N n.palizgar عضو جدید Jan 13, 2014 #3 pouriatiz گفت: Introduction to physical polymer science کلیک کنید تا باز شود... سلام فعال مهندسی شیمی... من معماری می خونم و تو رشته شیمی بی سوادم... نمی دونم انتقال شیشه ای چیه؟... نمی دونم پلیمر چیه؟ 4 شنبه هم تحویل کار دارم
pouriatiz گفت: Introduction to physical polymer science کلیک کنید تا باز شود... سلام فعال مهندسی شیمی... من معماری می خونم و تو رشته شیمی بی سوادم... نمی دونم انتقال شیشه ای چیه؟... نمی دونم پلیمر چیه؟ 4 شنبه هم تحویل کار دارم
P O U R I A مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد مدیر تالار Jan 13, 2014 #4 n.palizgar گفت: سلام فعال مهندسی شیمی... من معماری می خونم و تو رشته شیمی بی سوادم... نمی دونم انتقال شیشه ای چیه؟... نمی دونم پلیمر چیه؟ 4 شنبه هم تحویل کار دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام شما سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید .. د اسرع وقت به شما پاسخ داده می شود. [h=3]▪•●پرسشها و درخواستهای درسی مهندسی شيمی تنها در اینجا گفتهشوند●•▪·[/h]
n.palizgar گفت: سلام فعال مهندسی شیمی... من معماری می خونم و تو رشته شیمی بی سوادم... نمی دونم انتقال شیشه ای چیه؟... نمی دونم پلیمر چیه؟ 4 شنبه هم تحویل کار دارم کلیک کنید تا باز شود... سلام شما سوالتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید .. د اسرع وقت به شما پاسخ داده می شود. [h=3]▪•●پرسشها و درخواستهای درسی مهندسی شيمی تنها در اینجا گفتهشوند●•▪·[/h]