reza_moshk
عضو جدید
سلام دوستان.خیلی مخلسیم.
من به این نرم افزار احتیاج دارم،میشه بزارین تو سایت تا دانلودش کنم؟
آقا ان شاا... جبران کنم!
آقا ان شاا... جبران کنم!

سلام دوستان.خیلی مخلسیم.
آقا ان شاا... جبران کنم!![]()
سلام
دوستان چند وقتیه من دارم با نرم افزار سزار کار میکنم ولی یه مشکل بدی برام به وجود اومده اونم اینهکه
وقتی میخوام یه نقشه رو رو نرم افزار پیاده کنم (نقشه با علائم اختصاری) علائم را میفهمم چی هستن ولی کنار این علائم یک سری کد نوشته شده اند که مشخص میکنه مثلا فلان فلانچ با کدام خصوصیات باید به کار ببری خوبه
من نمیدونم مرجع این کدهای چیه
هرچی هم سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد
اگر اطلاعای در این مورد دارید ممنون میشم کمکم کنید
فایل نقشه ای رو هم که به شما گفتم رو براتون قرار میدهم تا شما هم این کدها رو مشاهده کنید .
سلام
من منظور شما رو متوجه نمی شم اگه منظورتون 3 هست که کنار البو زده و یا 4 که کنار فلنج نوشته اینها شماره آیتم لیست متریال ایزو هستش
bill of material item no
که توجدول بیل آف نوشته شده و مرجع خاصی نداره و نرم افزار خودش اختصاص میده و در رسم دستی خودش شخص مشخص می کنه
باقی اعداد هم که مختصات و ارتفاع هستن
اگر عدد دیگه ای مد نظرتون هست بگید تا خدمتون عرض کنم
شما برای اینکه بتونید تشخیص بدید که کجا باید از ساپورت استفاده کنید و همچنین از چه نوع ساپورتی استفاده کنید باید با اصول طراحی پایپینگ اشنایی داشته باشید تو بخش انالیز دقیقا به همین مسایل اشاره میشه جالبه بدونید که نزدیک به 70 درصد ساپورت گذاریها از راه تجربی و با تکیه بر اطلاعات پایپینگ زده میشه و چیزی حدود 30 درصد با نرم افزار سزارسلام
کتابی رو که من دارم اول این نقشه رو بدن هیچ تکیه گاهی به من داده و گفته هنر خواننده باید اینجا مشخص شود که کجا و چرا از فلان تکیه گاه باید استفاده کنه .حالا من نقشه
شما برای اینکه بتونید تشخیص بدید که کجا باید از ساپورت استفاده کنید و همچنین از چه نوع ساپورتی استفاده کنید باید با اصول طراحی پایپینگ اشنایی داشته باشید تو بخش انالیز دقیقا به همین مسایل اشاره میشه جالبه بدونید که نزدیک به 70 درصد ساپورت گذاریها از راه تجربی و با تکیه بر اطلاعات پایپینگ زده میشه و چیزی حدود 30 درصد با نرم افزار سزار
سلام
اول از همه باید از شما یه تشکر درست و حسابی کنم چون من تو تایپک های کمی که مربوط به سزار هستش خیلی این موضوع رو سئوال کردم ولی کسی نبود جواب بده به قول یکی از دوستان اینجا همه نرم افزارهای مکانیک رو بلدن غیر از سزار .به
هر حال خیلی ممنون .
خوب مثلا همین ایتم3 که کنار لیست متریالش نوشته ELL. 90 LR SCH40. BW . ASTM A234 WBP ACC.TO .
بعدش کنارش توی ستون OTY/LENGTH نوشته 5
خوب من معنی اینا رو نمیفهمم اصلا سزار یه همچین متریالی توی لیست موجود خودش نداره .
ببین دوست من ، اطلاعات متریال ایزومتریک از نرم افزار هایی که نقشه از اون استخراج شده بهش اضافه میشه و یا نقشه کش این اطلاعاتو اضافه می کنه معنی اون خط اول هم یعنی اینکه
elbow 90 degree longh radius sch 40
البو 90 درجه لانگ رادیوس
LR=1.4 D (DIAMETER OF ELBOW= TACKOFF DIMENSION OF ELBOW)
(یعنی معمولی چون شورت رادیوس
SR= D
هم داریم تازه البوهای خاص
3D,5D
هم داریم ) اسکجوال 40
اینو که بلدی
بات ولد (یعنی با لبخ پخ آماده جوشکاری)
BUTWELD
با استاندارد کالای ای اس تی ام به تعداد 5 عدد
QTY=QUANTITY
در واقع تعداده و یا اگر آیتم متری باشه طول درج می شه
و بعدشم مثلا اصلا در مورد کلمه اختصاری A توضیح نداده شاید منظورش انکر باشه نمیدونم
اونم که قبلا گفتم یعنی
E=ELVATION
که برحسب لوکال یا گلوبال نوشته می شه
و یا مثلا 56 بعدش یه سری حرف هم نوشته کنار به عنوان مثال کنار همون 56 که نوشته E - 619498300 و یا یک سری حروف دیگه توی دایره نوشته شده به عنوان مثال PS - 070
اگه میتونید در مورد این علائم هم توضیح بدهید خیلی ممنون میشم
اینها هم شماره هر ساپورت هستش
PS=PIPIE SUPPORT
که بسته به نوع ساپورت ابن علامت اختصاری ممکنه عوض بشه مثل انکر ساپورت یا استوپر ساپورت یا گاید ساپورت و...
.ویک سئوال دیگر:
من این لیست علائم اختصاری و از کجا میتونم گیر بیاورم .البته بیشتر کدشون برام مهمه
شما برای آنالیز استرس احتیاجی به این کد ها و علائم اختصاری ندارید چون در سزار فقط متریال کل سرویس رو از شما میگیره
ولی اگه احتیاج دارید با مراجعه به بانک متریال نرم افزارهای طراحی مثل
AUTOPLANT
که به راحتی در نرم افزار اکسس قابل ادیت شدن هست و یا
PDMS,PDS,BENTLY MICROSTATION ,...
این اطلاعاتو گیر بیاری و یا در کاتالوگ شرکتهای تولید کننده قطعات و یا در نقشه هایی که در پروژه های مختلف میشه دید توصیه من اینه که وقتتو صرف این کارا نکنی چون تنوعش زیاد و شما نیازی بهش نداری و نکته بعدی اینه که این متریال ها بر اساس کلاس خط به هم مرتبط میشن که جای اون بحث اینجا نیست(مثلا فلنج خط کربن استیل با لوله
A106 Gr B
با متریال
A105
مشخص میشه
.
و اخرین سئوال این که :
کتابی رو که من دارم اول این نقشه رو بدن هیچ تکیه گاهی به من داده و گفته هنر خواننده باید اینجا مشخص شود که کجا و چرا از فلان تکیه گاه باید استفاده کنه .حالا من نقشه بدون تکیه گاهش رو براتون ضمیمه میکنم
شاید تونستید در این مورد هم کمکی به من کنید .باز هم خی
لی تشکر .
مشاهده پیوست 111423
بله تاحدی این مطلب درسته که یکنفر یاید تجربی کمک کنه و در اکثر موارد یک ساپورتمن این کارو در دفاتر طراحی میکنه ولی این موضوع هم به صورت قواعد علمی درومده و یکسری قوانین تجربی پیدا کرده مثلا در ابتدا بر اساس
SPAN
هر سایز لوله ساپورت گذاری می کنن(ساپورت معمولی رسترین) و یا مثلا یکی در میون ساپورت گاید میزارن و یا دفترچه هایی در اسپک هر پروژه وجود داره که اعلام میکنه به ازای چه طولی لوپ حرارتی ایجاد بشه و یا طراجی نسبت اضلاع لوپ چی باشه (من فکر کنم یکی داشته باشم ولی فعلا وقتشو ندارم که بگردم و پیداش کنم ولی اگه پیدا کردم براتون میفرستم)
اهان شرایط مرزی رو هم بگم بهتره :
pipe
diameter : 4"
sch : 40
C.A :1.5
no insulation
matrial : APL -5L B
temperature & pressure
temp (design) : 85c
press (desing( : 10 barg
sunshine temp :85c
temp inslution : 0c
code standard :ASME B31.3
FLUID DENSITY :0.89 SG
بقیش رو هم فکر نمیکنم لازم باشه
شما برای اینکه بتونید تشخیص بدید که کجا باید از ساپورت استفاده کنید و همچنین از چه نوع ساپورتی استفاده کنید باید با اصول طراحی پایپینگ اشنایی داشته باشید تو بخش انالیز دقیقا به همین مسایل اشاره میشه جالبه بدونید که نزدیک به 70 درصد ساپورت گذاریها از راه تجربی و با تکیه بر اطلاعات پایپینگ زده میشه و چیزی حدود 30 درصد با نرم افزار سزار
یعنی این همه رو نمیتونید بخونید .
جان من یکم ظوم کنی متوجه میشی یعنی یکمی تمرکز کن متوجه میشی جاییش غلط املایی نداره
جان من یه کمکی کن به ای نفقیر بیچاره ؟