bye bye gelayol

babak 123

عضو جدید
کاربر ممتاز
یاد این فیلم ها افتادم یکی میره روی پشت بام میگه الان خودم رو میندازم پایین :eek:
بعد همه میگند - نه نداز - نه نداز و.............:cry:
یه سری هم میگن زودتر دیگه
آخر هم اون از رو پشت بام میاد پایین میگه منصرف شدم :D

سعید 12

کاربر فعال
خداحافظ دوستان
خواستم بدون خداحافظی برم چون خیلی قدیمی نیستم که همه منو بشناسن اما دیدم درست نیست آدم بدون خداحافظی از همه ی دوستای خوبش بره
پس خداحافظی تقدیم همتون:gol::gol::gol:
خوبی بدی هرچه دیدید حلال کنید...گرچه بجز خوبی چیزی نداشتم:دي:D

cowboysmile.gif............................................................................................. http://www.aparat.com/v/fbd9c14e652e6dba7d239d8279a5eff579917

غمت در نهانخانه ی دل نشیند ....... به نازی که لیلی .... به محفل نشیند .... :gol: http://www.4shared.com/music/rfqKbBnV/___--__.html

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین فعالیت 1دقیقه پیش!! دو هفته پیش خداحافظی کردی هنوز نرفتی؟؟؟:D

اصلا نمیخوام برم نظرم عوض شد ...دوراهیه تبدیل شد به یکراهی:D

من از مدیران محترم خواهش می کنم از این پس هر کاربری که تاپیک خداحافظی زد یک هفته بهش وقت دهند تا فرصت خداحافظی و پاسخگویی به تاپیکش را داشته باشد سپس نام کاربری مورد نظر را دستکم 6 ماه توقیف کنند.

اینگونه تفاوت کاربری که با قصد خداحافظی تاپیک خداحافظی می زند با کاربری که با هر هدف دیگری تاپیک خداحافظی می زند مشخص می گردد.

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
naro, delam migire vaghti kasi topic khoda hafezi mizane, hala ke to topic khodafezi zadi delam bishtar gereft
چه جالب منم دقیقا همین حس بهم دست میده...به نظرم بدون خداحافظی رفتن بهتره چون همیشه ته دلت یه امیدی برای برگشتنش داری حتی اگه هیچ وقت برنگرده...
خیلی از دوستامو بدون خداحافظی از دست دادم اما تلخی هیچ کدومشون اندازه ی اونی نبود که گفت خدانگهدارت...دیگه هیچ ارزشی برام نداری...

f_azar1365

عضو جدید
خداحافظ دوستان
خواستم بدون خداحافظی برم چون خیلی قدیمی نیستم که همه منو بشناسن اما دیدم درست نیست آدم بدون خداحافظی از همه ی دوستای خوبش بره
پس خداحافظی تقدیم همتون:gol::gol::gol:
خوبی بدی هرچه دیدید حلال کنید...گرچه بجز خوبی چیزی نداشتم:دي:D
وااااااااااااااااااااا........
کجا؟ چیزی پیش اومده؟؟