__(▒)___♥$_____♥شب آرزوهاست آرزو میکنم ــــــ♥__(▒)___♥$ ____♥

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

aliiagh

عضو جدید
خدایا قربون بزرگیت بشم. تو که دیدی چه دهنی ازم سرویس شد بابت این قضیه. چرا با وجود اینکه ازت خواستم جوابمو ندادی. خودت که می بینی چی دارم میکشم بابت این. نمیدونم چه حکمتی داری ولی به خودت قسم این قضیه من رو به اندازه یه دنیا خوشحال می کرد. چاره ای که ندارم. قهر کردن باهات هم که فایده ای نداره. راسیتش تو دلم خیلی ازت دلخورم . تو زندگی فقط تو رو داشتم. حالا تویی که تنها کسم بودی اینجوری کردی .اگه پررو ام منو ببخش. چش کنم. منم آدممو دلم میخواد خوشحال باشم. حقم نیست به خدا. یعنی حکمتی پشتشه؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
عجب پاچه خوارییییییییییییی:)
خوب چکار کنم من نفسم میکشم گیر میدن اسپم می کنی
بماند ک یک عده حسودان و عنودان بدگهر هی میان ریپورت میدن
من برا جلوگیری از اسپم ب ی نفر گفتم اسپم نکنه تو تاپیک تخصصی فرتی میان میگن اسپم کردی
مام مجبوریم پاچ خاری کنیم دیگه برا مدیرای هلوی البالوی شفتالوی لبوی چاقالو:)
منم نفهمیدم!!!!!!!!!!!!! :w05:

به قول فامیل دور ی عده نفهم تشکیل اجتماع دادیم:)

ali.metal.eng

عضو جدید
خوب چکار کنم من نفسم میکشم گیر میدن اسپم می کنی
بماند ک یک عده حسودان و عنودان بدگهر هی میان ریپورت میدن
من برا جلوگیری از اسپم ب ی نفر گفتم اسپم نکنه تو تاپیک تخصصی فرتی میان میگن اسپم کردی
مام مجبوریم پاچ خاری کنیم دیگه برا مدیرای هلوی البالوی شفتالوی لبوی چاقالو:)

به قول فامیل دور ی عده نفهم تشکیل اجتماع دادیم:)
منم پاچه خواری موخاممممممممممممم:cry:

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
منم پاچه خواری موخاممممممممممممم:cry:
باید دید پاچه خار خورت ملسه یا نه بیشتر ب جنس شلوار بستگی داره و ابعا د گوشات :)
بزار امتحان کنم
ای بی همتا ای بی نظیر ای شیرین مث عسل!!ای اواتار جذاب
ای بستنی قیفی ای پیتزا قارچ
الان حستو بگو؟!

ali.metal.eng

عضو جدید
باید دید پاچه خار خورت ملسه یا نه بیشتر ب جنس شلوار بستگی داره و ابعا د گوشات :)
بزار امتحان کنم
ای بی همتا ای بی نظیر ای شیرین مث عسل!!ای اواتار جذاب
ای بستنی قیفی ای پیتزا قارچ
الان حستو بگو؟!
خب الان گشنم شددد:D

Savalancivil

کاربر بیش فعال
خدایا قربون بزرگیت بشم. تو که دیدی چه دهنی ازم سرویس شد بابت این قضیه. چرا با وجود اینکه ازت خواستم جوابمو ندادی. خودت که می بینی چی دارم میکشم بابت این. نمیدونم چه حکمتی داری ولی به خودت قسم این قضیه من رو به اندازه یه دنیا خوشحال می کرد. چاره ای که ندارم. قهر کردن باهات هم که فایده ای نداره. راسیتش تو دلم خیلی ازت دلخورم . تو زندگی فقط تو رو داشتم. حالا تویی که تنها کسم بودی اینجوری کردی .اگه پررو ام منو ببخش. چش کنم. منم آدممو دلم میخواد خوشحال باشم. حقم نیست به خدا. یعنی حکمتی پشتشه؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه روز یه مرد فقیر از زمین گندمهایی رو جمع کرد و داخل یه کیسه میریخت بعد بند کیسه رو محکم بست رو به خدا کردو گفت خدایا گره از کار من باز کن.
یکم که جلوتر رفت بند کیسه باز شد و گندمها ریخت
فقیر رو بخدا کرد گفت خدایا من بتو گفتم گره از مشکلاتم بردار ولی تو گره روزیم رو باز کردی و خیلی ناراحت شد.
اما وقتی دوباره خواست گندمهارو جمع کنه با تعجب دید گندوهمها به روی خاک طلا ریخته و حکمت باز شدن اون بند رو فهمید
ببخشید اگه نتونستم کامل تعریف کنم ولی هدفم این بود که بگم خدا بده آدمو نمیخواد و اگه اون چیزی که میخواستی نشده بدون صلاحت در این بوده و بهترشو بهت میده....

آخرین ویرایش:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از دعوتت دوستم
امیدوارم همه به آرزوهاشون برسن همینطور خودمو وخودت:gol::gol:;)

hagjar

عضو جدید
سلام دوستان. مرسی از تاپیک زیباتون.......بچه ها خدا خیلی خیلی بزرگه، من هر چی ازش خواستم بهم داده...همیشه آرزوهاتون بزرگ باشه....چون واسه خدا هیچ کاری نداره برآورده کردنش....من سه تا آرزو دارم....1-سلامتی عزیزانم و اینکه سایشون بالا سرم باشه...2_ازدواج جوانها، و برادرم.3- سومی یادم رفت...خخخخ

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان. مرسی از تاپیک زیباتون.......بچه ها خدا خیلی خیلی بزرگه، من هر چی ازش خواستم بهم داده...همیشه آرزوهاتون بزرگ باشه....چون واسه خدا هیچ کاری نداره برآورده کردنش....من سه تا آرزو دارم....1-سلامتی عزیزانم و اینکه سایشون بالا سرم باشه...2_ازدواج جوانها، و برادرم.3- سومی یادم رفت...خخخخ

پ چرا جواب منو نمیده؟! :w05:

hagjar

عضو جدید
عزززیززم، عکس آواتارت خیلی نازه....والا چیزایی که چی بگم، من از ته دل ازش خواستم....و خیلی چیزا رو هم بهم نداد، که الان میفهمم چقدر به نفعم بود...مثل یه عشق یه طرفه که خیلی دعا کردم و نشد...و الان راضی ام...همیشه با امید زندگی کن...شما تو لحنت یکم ناامیدی هست...ایشالا به بهترین چیزها برسی...

aliiagh

عضو جدید

سلام. اشتباهتون همین چیزیه که تو پستتون نوشتید . یعنی عبارت { پس چرا جواب منو نمیده } . همتون این مطلب امام صادق روشنیدید که فرمودند هر وقت از خدا چیزی خواستید طوری فکر کنید که خواستتون پشت در است . این رو باید به معنای واقعی بهش ایمان داشته باشید. یه روز توی کتاب های دینی بود یا سخن معصومین بود یا... خلاصه یادم نمیاد کجا بود یه مطلبی رو خوندم خدا میدونه گریه ام گرفت از اینکه حرف خدا رو نمی فهمیم . مطلبی که خوندم نوشته بود ( دقیق نیست فقط میخوام منظورمو برسونم . حالا میگردم کامل و دقیقشو پیدا می کنم براتون میذارم ): خدا میگه : ای بنده ی من ، مگه تا به حال چند بار از من خواستی که بهت عطا نکردم ؟؟ چند بار ازم خواستی که بی جوابت گذاشتم . چرا نسبت به من یه چنین ظن و گمانی داری ؟

اون قسمتی که واسم خیلی جالب بود و اشکم رو درآورد همین قسمتش بود. یعنی وقتی متن رو میخوندم اینطور استنباط میکردم که خدا داره به حالت قهر از بنده اش گلایه میکنه که تو چی خواستی که من بهت ندادم. چرا داری راجع به من یه جوری فکر می کنی که من اونجور نیستم.

پیامبر فرمود خدا در ظن و گمان شماست. اگه ظن خوبی داشته باشی نسبت بهش مطابق با همون ظن خوبت باهات راه میاد . یعنی خدا مطابق ظنتون باهات راه میاد.

حالا میرسیم به پست شما. لطفا دوباره پستتون رو بخونید. توش اون چیزی که موج میزنه اینه: من هر بار از خدا چیزی میخوام بهم نمیده. یعنی همون طن و گمانی که نسبت به خدا دارید و خدا هم با همون ظن و گمانت باهات رفتار میکنه. هیچگاه چرا واسه خدا نیارید.

شاید من نباید این حرف ها رو میزدم چون چند تا پست قبل اوضاع خودم رو نشون میده چجوریم. البته به خودش قسم تا حالا هر چی ازش خواستم بهم داده فقط یه مورد بود که تقریبا من رو فوق العاده خوشحال میکرد. یهنی تقریبا من غمی نداشتم اگه اون مورده جور میشد. یعنی ناراحتی ای که 6 7 ساله باهامه دیگه برطرف میشد ولی نمیدونم چه حکمتی پشتشه فعلا فعلنا باید صبر کنم. خدایا منو ببخش.

درضمن اگر احادیث رو ناقص نقل کردم اول خود خدا ببخشه دوم ائمه سوم شماها. فقط میخواستم منظور رو برسونم.

mishmimi

عضو جدید
سلام. اشتباهتون همین چیزیه که تو پستتون نوشتید . یعنی عبارت { پس چرا جواب منو نمیده } . همتون این مطلب امام صادق روشنیدید که فرمودند هر وقت از خدا چیزی خواستید طوری فکر کنید که خواستتون پشت در است . این رو باید به معنای واقعی بهش ایمان داشته باشید. یه روز توی کتاب های دینی بود یا سخن معصومین بود یا... خلاصه یادم نمیاد کجا بود یه مطلبی رو خوندم خدا میدونه گریه ام گرفت از اینکه حرف خدا رو نمی فهمیم . مطلبی که خوندم نوشته بود ( دقیق نیست فقط میخوام منظورمو برسونم . حالا میگردم کامل و دقیقشو پیدا می کنم براتون میذارم ): خدا میگه : ای بنده ی من ، مگه تا به حال چند بار از من خواستی که بهت عطا نکردم ؟؟ چند بار ازم خواستی که بی جوابت گذاشتم . چرا نسبت به من یه چنین ظن و گمانی داری ؟

اون قسمتی که واسم خیلی جالب بود و اشکم رو درآورد همین قسمتش بود. یعنی وقتی متن رو میخوندم اینطور استنباط میکردم که خدا داره به حالت قهر از بنده اش گلایه میکنه که تو چی خواستی که من بهت ندادم. چرا داری راجع به من یه جوری فکر می کنی که من اونجور نیستم.

پیامبر فرمود خدا در ظن و گمان شماست. اگه ظن خوبی داشته باشی نسبت بهش مطابق با همون ظن خوبت باهات راه میاد . یعنی خدا مطابق ظنتون باهات راه میاد.

حالا میرسیم به پست شما. لطفا دوباره پستتون رو بخونید. توش اون چیزی که موج میزنه اینه: من هر بار از خدا چیزی میخوام بهم نمیده. یعنی همون طن و گمانی که نسبت به خدا دارید و خدا هم با همون ظن و گمانت باهات رفتار میکنه. هیچگاه چرا واسه خدا نیارید.

شاید من نباید این حرف ها رو میزدم چون چند تا پست قبل اوضاع خودم رو نشون میده چجوریم. البته به خودش قسم تا حالا هر چی ازش خواستم بهم داده فقط یه مورد بود که تقریبا من رو فوق العاده خوشحال میکرد. یهنی تقریبا من غمی نداشتم اگه اون مورده جور میشد. یعنی ناراحتی ای که 6 7 ساله باهامه دیگه برطرف میشد ولی نمیدونم چه حکمتی پشتشه فعلا فعلنا باید صبر کنم. خدایا منو ببخش.

درضمن اگر احادیث رو ناقص نقل کردم اول خود خدا ببخشه دوم ائمه سوم شماها. فقط میخواستم منظور رو برسونم.

ممنون منم از مطلبتون استفاده کردم

t#h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من آرزو ندارم،تا حالا آرزو نکردم!
آرزوهام هدفه،برای هدف هم باید جنگید.

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهرم اس داد ک 30 رکعت نماز داره:
15 تا 2 رکعتی ک بعد حمد یه کافرون و 3 تا توحید.
فکنم اینجوری بود. ینی من اینجوری فهمیدم!!!:D

مریدا

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول برای همه مریضها آرزوی سلامتی میکنم
بعد برای پدر و مادرم آرزوی بهترینهارو دارم
امیدوارم خواهرم برای دکتری موفق بشه و به آرزوش برسه
برادرم تو شغل جدیدش موفق بشه
خودمم دلم میخواد ارشد رشته بیوتکنولوژی تو شهر خودم قبول بشم
آرزو میکنم خدا تمام دستهایی که امشب به طرف آسمون دراز میشه رو بگیره

بی ازار

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام مرسی از دعوت شما
ارزوهام زیاده ولی مهمتریناش ظهور امام زمان(عج) و سلامتی همه مریضا ، سلامتی خانوادم و براورده شدن همه ارزوهای قشنگ ادمااست:gol:

Tybe Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آرزو میکنم..... ...............................................

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
فک کنم بهترین آرزو یا دعا این باشه که ای خدا کاری کن که همیشه خوشحال باشم.

بالا