ali.metal.eng
عضو جدید
واقعا؟من هیچ وقت تو عمرم نفهمیدم شب ارزوها کیه و چکار می کنن توش؟!

واقعا؟من هیچ وقت تو عمرم نفهمیدم شب ارزوها کیه و چکار می کنن توش؟!
جوابو گرفتي اينجا بگو منم ياد بگيرم.من هیچ وقت تو عمرم نفهمیدم شب ارزوها کیه و چکار می کنن توش؟!
بعله ک واقعا ب نظرت وقتی تعدادی از مدیران منوره معظمه متشخصه محترمه منتظمه موجه انلاینن من شوخیم می کنمواقعا؟![]()
من عمرا با بعضیا بگمجوابو گرفتي اينجا بگو منم ياد بگيرم.
بعله ک واقعا ب نظرت وقتی تعدادی از مدیران منوره معظمه متشخصه محترمه منتظمه موجه انلاینن من شوخیم می کنم
من عمرا با بعضیا بگم
بعله ک واقعا ب نظرت وقتی تعدادی از مدیران منوره معظمه متشخصه محترمه منتظمه موجه انلاینن من شوخیم می کنم
من عمرا با بعضیا بگم
خوب چکار کنم من نفسم میکشم گیر میدن اسپم می کنیعجب پاچه خوارییییییییییییی![]()
منم نفهمیدم!!!!!!!!!!!!!![]()
منم پاچه خواری موخامممممممممممممخوب چکار کنم من نفسم میکشم گیر میدن اسپم می کنی
بماند ک یک عده حسودان و عنودان بدگهر هی میان ریپورت میدن
من برا جلوگیری از اسپم ب ی نفر گفتم اسپم نکنه تو تاپیک تخصصی فرتی میان میگن اسپم کردی
مام مجبوریم پاچ خاری کنیم دیگه برا مدیرای هلوی البالوی شفتالوی لبوی چاقالو
به قول فامیل دور ی عده نفهم تشکیل اجتماع دادیم![]()
باید دید پاچه خار خورت ملسه یا نه بیشتر ب جنس شلوار بستگی داره و ابعا د گوشاتمنم پاچه خواری موخاممممممممممممم![]()
خب الان گشنم شدددباید دید پاچه خار خورت ملسه یا نه بیشتر ب جنس شلوار بستگی داره و ابعا د گوشات
بزار امتحان کنم
ای بی همتا ای بی نظیر ای شیرین مث عسل!!ای اواتار جذاب
ای بستنی قیفی ای پیتزا قارچ
الان حستو بگو؟!
یه روز یه مرد فقیر از زمین گندمهایی رو جمع کرد و داخل یه کیسه میریخت بعد بند کیسه رو محکم بست رو به خدا کردو گفت خدایا گره از کار من باز کن.خدایا قربون بزرگیت بشم. تو که دیدی چه دهنی ازم سرویس شد بابت این قضیه. چرا با وجود اینکه ازت خواستم جوابمو ندادی. خودت که می بینی چی دارم میکشم بابت این. نمیدونم چه حکمتی داری ولی به خودت قسم این قضیه من رو به اندازه یه دنیا خوشحال می کرد. چاره ای که ندارم. قهر کردن باهات هم که فایده ای نداره. راسیتش تو دلم خیلی ازت دلخورم . تو زندگی فقط تو رو داشتم. حالا تویی که تنها کسم بودی اینجوری کردی .اگه پررو ام منو ببخش. چش کنم. منم آدممو دلم میخواد خوشحال باشم. حقم نیست به خدا. یعنی حکمتی پشتشه؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان. مرسی از تاپیک زیباتون.......بچه ها خدا خیلی خیلی بزرگه، من هر چی ازش خواستم بهم داده...همیشه آرزوهاتون بزرگ باشه....چون واسه خدا هیچ کاری نداره برآورده کردنش....من سه تا آرزو دارم....1-سلامتی عزیزانم و اینکه سایشون بالا سرم باشه...2_ازدواج جوانها، و برادرم.3- سومی یادم رفت...خخخخ
پ چرا جواب منو نمیده؟!![]()
پ چرا جواب منو نمیده؟!![]()
سلام. اشتباهتون همین چیزیه که تو پستتون نوشتید . یعنی عبارت { پس چرا جواب منو نمیده } . همتون این مطلب امام صادق روشنیدید که فرمودند هر وقت از خدا چیزی خواستید طوری فکر کنید که خواستتون پشت در است . این رو باید به معنای واقعی بهش ایمان داشته باشید. یه روز توی کتاب های دینی بود یا سخن معصومین بود یا... خلاصه یادم نمیاد کجا بود یه مطلبی رو خوندم خدا میدونه گریه ام گرفت از اینکه حرف خدا رو نمی فهمیم . مطلبی که خوندم نوشته بود ( دقیق نیست فقط میخوام منظورمو برسونم . حالا میگردم کامل و دقیقشو پیدا می کنم براتون میذارم ): خدا میگه : ای بنده ی من ، مگه تا به حال چند بار از من خواستی که بهت عطا نکردم ؟؟ چند بار ازم خواستی که بی جوابت گذاشتم . چرا نسبت به من یه چنین ظن و گمانی داری ؟
اون قسمتی که واسم خیلی جالب بود و اشکم رو درآورد همین قسمتش بود. یعنی وقتی متن رو میخوندم اینطور استنباط میکردم که خدا داره به حالت قهر از بنده اش گلایه میکنه که تو چی خواستی که من بهت ندادم. چرا داری راجع به من یه جوری فکر می کنی که من اونجور نیستم.
پیامبر فرمود خدا در ظن و گمان شماست. اگه ظن خوبی داشته باشی نسبت بهش مطابق با همون ظن خوبت باهات راه میاد . یعنی خدا مطابق ظنتون باهات راه میاد.
حالا میرسیم به پست شما. لطفا دوباره پستتون رو بخونید. توش اون چیزی که موج میزنه اینه: من هر بار از خدا چیزی میخوام بهم نمیده. یعنی همون طن و گمانی که نسبت به خدا دارید و خدا هم با همون ظن و گمانت باهات رفتار میکنه. هیچگاه چرا واسه خدا نیارید.
شاید من نباید این حرف ها رو میزدم چون چند تا پست قبل اوضاع خودم رو نشون میده چجوریم. البته به خودش قسم تا حالا هر چی ازش خواستم بهم داده فقط یه مورد بود که تقریبا من رو فوق العاده خوشحال میکرد. یهنی تقریبا من غمی نداشتم اگه اون مورده جور میشد. یعنی ناراحتی ای که 6 7 ساله باهامه دیگه برطرف میشد ولی نمیدونم چه حکمتی پشتشه فعلا فعلنا باید صبر کنم. خدایا منو ببخش.
درضمن اگر احادیث رو ناقص نقل کردم اول خود خدا ببخشه دوم ائمه سوم شماها. فقط میخواستم منظور رو برسونم.