بابا غصه چیرو میخوری؟؟؟
چند صد میلیاردی که هیچ چیزش تو جیب تو نمیره همون بهتر که به تعطیلی بخوره!!!
برم این دو روزو پی عشق و صفا!![]()
دوست عزیزمن که خیلی خوشحال شدم ،ارائه پروژه یایانیم 2 روز عقب افتاد!به خاطر هر کی و هر چی بود خدارو شکر!
(بی خیال فکر می کنیم بعد از اونهمه خاک خوردن و گرما دارن اوانتاژ می دن ،یه نفس تازه کنیم باز شروع شه! اونایی که خوزستان هستن می دونن اینجا جه خبره !)
دوست عزیز
نگران نباشید گفت امتحانات دانشگاه ها سر جاش
ولی به هر حال
سفارت و اینا هم تعطیل ؟
اگر این طور باشه ما 4 میلیون تومن به خاطر این تعطیلی ضرر میخوریم![]()
بلاخره فردا امتحانا تعطیل میشن یا نه کسی هست بدونه ؟؟؟![]()
ممنونسلام
منم امیدوارم ، سفارت و اینا تعطیل نباشه و کارتون راه بیفته!! انشاالله!!
واسه ارائه پروژه ام ، افتاد 26 .
دوست عزيز اميدوارم از حرفم ناراحت نشي ولي تا حالا فك كردي كه همه امكانات مملكت متمركز در تهرانه؟امیدوارم دوستای شهرستانی ناراحت نشن ولی ما برای گرفتن حقمون اعتراض میکنیم، بنزین سهمیه بندی شد و مردم ناراضی بودن صدای همه دراومد چندین پمپ بنزین در تهران آتش گرفت، ... شهرستانی ها چی کار کردند؟ فقط پذیرفتن! چند روز بعد سهمیه ها اضاقه شد.
شهرستانی ها به غیر از چند شهر بزرگ بعد از 22 خرداد 88 که اون کلاه گشاد توسط حکومت سر ما رفت چی کار کردن؟ هیچی ... فقط پزیرفتن.. مطمعن باشید اینا تا جایی که بتونن سواری میگیرن.![]()
ممنون جرا ناراحت؟!حرف من هم همین بود که شما گفتیدوست عزيز اميدوارم از حرفم ناراحت نشي ولي تا حالا فك كردي كه همه امكانات مملكت متمركز در تهرانه؟
ميدوني چرا؟ چون حكومت ميدونه اگه اعتراضي قرار باشه راه بيفته از تهران شروع ميشه چون شهرستانها مخصوصا شهرستانهاي كوچيك اونقد درگير بدبختيا هستند كه ديگه ناي اعتراض ندارن
داداشییییییییییییی
آتیش به پا نکنننننننننننننننننننننن
این حرفا چیزی نیست که بخوای اینجا بگی...چرا عزیزم مگه چی شده؟؟؟؟؟![]()
این حرفا چیزی نیست که بخوای اینجا بگی...
بیخیال شو!!
آره...نباشه بهتره...یعنی پاکش کنم؟؟؟؟؟؟
مثلا چه خبر میشد ؟بخاطر 18 تير تعطيل كردن شما چقدر ساده ايد.....
حالت خوبه؟بخاطر 18 تير تعطيل كردن شما چقدر ساده ايد.....
دوست عزیز
نگران نباشید گفت امتحانات دانشگاه ها سر جاش
ولی به هر حال
سفارت و اینا هم تعطیل ؟
اگر این طور باشه ما 4 میلیون تومن به خاطر این تعطیلی ضرر میخوریم![]()