چاو شین
اخراجی موقت
از حرفای شما اینجوری برداشت میشه که انگار ازدواج لازمه خوشبختیه و هر کس ازدواج نکنه، بدبخته. بد نیست یه سرچ تو اینترنت بکنید و ببینید خیلی آدما بودن و هستن و خواهند بود که ازدواج نکردن ولی به جاهای خیلی خوبی رسیدن. پس لزوماً جزیی از زندگی نیست. کج هم نمیشه، بستگی به فرد و محیط زندگیش داره. من هم مخالف ازدواج صحیح و اصولی نیستم. فقط مخالف اینم که انسان چشمشو به روی حقایق اطرافش ببنده و تن به یه ازدواج نافرجام بده...فقط ازدواج نیست ولی جز از زندگی هست کسی که ازدواج نکنه خوشبخت نمیشه راهش کج میشه
الان مگه کسی ازدواج کنه بدبخت میشه؟

ولی در کل، و با توجه به تجربیات خودم و اطرافیانم، به نظر من این دوستمون باید بذاره یه کم زمان بگذره و به خودش اجازه بده بیشتر روی جوانب قضیه فکر کنه. خیلی وقتا ما چیزی، کاری و یا کسی رو دوست داریم و به طرز دیوانه واری، فقط خواسته خودمونو میبینیم و به حرف هیچ احد الناسی گوش نمیدیم. چاره حل این مشکل فقط زمان و فکر و تحقیق بیشتره. چه بسا حتی توی این زمان برامون ثابت شد که کارمون نه تنها اشتباه نبوده، بلکه بهترین کار ممکن هم هست. توی این زمان ایشون اگه به این باور برسه، مطمئناً خودش راه راضی کردن خونواده اش رو هم پیدا میکنه