🔺️🔻من اینطوریم... شما چطور؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من هر دوتا دوست دارم

پرتقال و گیلاس میوه‌های مورد علاقم هستند شما چطور

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
گیلاس، انبه و خرمالو رو ترجیح میدم

پرتقال خونی رو بر پرتقال ترجیح میدم، شما چطور؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
فرقی نداره، مهم اینه که شیرین باشه.
توی زمستون لیمو شیرین همیشه باید توی یخچالمون باشه،شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
منم همینطور.
من به میوه های ترش حتما باید نمک بزنم تا بتونم بخورم، شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
بستگی به فیلمش داره ولی میبینم.
من برنامه ها ایرج طهماسب رو دوست دارم،شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
خیلی وقته نگاه نکردم و البته فقط اگه سریال های کمدی مثل پایتخت یا دیوار به دیوار یا ساختمان پزشکان داشته باشه، نگاه میکنم.
من اکثر مایحتاج ماهانه ی خونه رو اینترنتی سفارش میدم تا برام بیارن، شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
منم اصلا نیستم.
من توی زندگیم کلا سعی میکنم فقط به زندگی خودم نگاه کنم و به زندگی بقیه توجهی نداشته باشم، شما چطور؟

eterno

کاربر ممتاز
من تا حدودی اعتقاد دارم، توی یه دوره از زندگیم، یه آدمی رو هربار میدیدم، چند روز بعدش یه اتفاق بدی برام میفتاد😐
اولین باری که متوجه این جریان شدم شش ماهه دوقلو باردار بودم، بهم گفت شوهرت ازت تشکر میکنه که کار پنج ساله رو داری یک ساله انجام میدی؟ هفته ی بعدش دوقلوهام رو از دست دادم، چند ماه بعد که پسرم رو باردار شدم تا یه مدت سعی میکردم اصلا نبینمش ولی توی ماه هفتم بارداریم بودم،دوباره دیدمش و دو سه روز بعدش دچار خارش بارداری شدم و تا یک ماه اصلا روز و شب نداشتم و همه ی وجودم میخارید، چند وقت بعدش توی همون دوران بارداریم دوباره دیدمش دو سه روز بعدش نصفه شب لوله ی آب آشپزخونه مون ترکید و من و شوهرم خواب بودیم و وقتی صبح بیدار شدیم تا مچ پاهامون توی آب بود، واقعا روز افتضاحی بود،با اینکه دو ماه پیش فرشهامون رو شسته بودم دوباره زنگ زدم قالیشویی و اومدن فرشها رو بردن و شستن، کل آشپزخونه و پذیرایی رو آب گرفته بود و کم کم داشت به اتاق خوابها میرسید که ما بیدار شدیم، روز زایمانم هم صبح برای عیادت اومده بود و وقتی سر ظهر شوهرم و بابام و برادرم برگشتن خونه تا بعدازظهر موقع ملاقات دوباره بیان، دیدن اینبار لوله آب تصفیه مون ترکید و دوباره آب توی خونه راه افتاده و خداروشکر اینبار زود رسیدن و خیلی خرابی به بار نیاورد😐
واقعا تا یه مدت از دیدن اون آدم میترسیدم🤦‍♀️
من معمولا تا یه کاری رو به مرحله های پایانی نرسونم،به کسی چیزی نمیگم، شما چطور؟