honeybee1370
کاربر بیش فعال
کلا ما همش باید استرس بگیریم. اینا هم یه کار ساده رو درست انجام نمیدنپس چرا دفترچه راهنما نمیاد.ساعت چند میاد؟؟؟؟؟
کلا ما همش باید استرس بگیریم. اینا هم یه کار ساده رو درست انجام نمیدنپس چرا دفترچه راهنما نمیاد.ساعت چند میاد؟؟؟؟؟
پس چرا دفترچه راهنما نمیاد.ساعت چند میاد؟؟؟؟؟
یه 80-90 درصدی باید بزنی من که 750 هم بهم گفتن 80 درصد باید بزنیاره صفر رفتم سر جلسه واسه زبان .. اما فکر کنم هیچ کدوم از اعتراض ها مورد قبول واقع نشد...من با این رتبه بنظرتون چند درصد اسکیس بزنم تا شبانه بیارم ؟مشاهده پیوست 258527
یه 80-90 درصدی باید بزنی من که 750 هم بهم گفتن 80 درصد باید بزنی
دیگه خودت حساب کن
ایلام رو احتمال زیاد میارینمن پارسال با رتبه 193انرژی تو تکمیل ظرفیت پارس قبول شدم بدلیل بعد مسافت نرفتم . امسال امیدم به شبانه ایلامه و بعد پارس. ازاد هم امسال فناوری و انرژی اورده بود
شما هم مبارکتون باشه
تبریک میگم دوست عزیزسلام دوستان اینم کارنامه منه
تبریک میگم به همه کسایی که رتبه های خوب آوردن
زبان رو چیا خوندین؟ خیلی عالیه![]()
برا زبان چه کتبایی رو خوندین؟ خیلی عالیه
اسیست اسکیس موسسه سروشکی گفته؟؟؟ من که گفتم دوستم 800 بود 30 درصد زد روزانه شاهرود اورد
اسیست اسکیس موسسه سروش
گفت امسال اسکیس با سالای قبل متفاوت خواهد بود![]()
ایلام رو احتمال زیاد میارین
هرسال متفاوته از 92 روند اسکیس به کل تغییر کرد
92 گنبد نما
93 نگارخانه نور
94 آتش نشانی
95......... امسالم همه چی فرق میکنه مهم اینکه ادم خودشو برا همه چیز اماده کنه
منظورم درصد اسکیساست
موضوع که مشخصه باید متفاوت باشه![]()
شما هم مبارکتون باشه![]()
ممنونم دوستانتبریک میگم دوست عزیز
متشکرم : ) من زیر ذره بین رو خوندم (دوجلدیه) و برای تخصصی هم کتاب بابک رستمی روبرا زبان چه کتبایی رو خوندین؟ خیلی عالیه![]()
ببینین ایلام چون نسبت به خیلی جاهای کشور دوردسته طرفدار خیلی کمی داره و اکثرا ترجیح میدن بمونن سال بعد تا اینکه برن ایلام... واسه این گفتمتا رتبه چند انرژی شبانه میارن؟؟ هر دانشگاهی
یه نکته ای اضافه کنم که من پارسال با رتبه 70 احتمال زیاد ایلام میاوردم ولی سرخوشانه (مث اون خیلی هایی که آلاله گفت) موندم برا سال بعد و الان اتفاقی که افتاده اینه که اصلا روزانه مجاز هم نشدم تا بخوام ایلام انتخاب کنم، اگه پارسال رفته بودم الان یه سالو تموم کرده بودم بدون دنگ و فنگ و استرس کنکور دوباره و این صحبتا... شخصا پشیمون نیستم (چون اهداف جایگزین به غیر از ارشد هم داشتم برا خودم) ولی گفتم به عنوان یه تجربه بگم شاید به درد کسی خوردممنونم دوستان
متشکرم : ) من زیر ذره بین رو خوندم (دوجلدیه) و برای تخصصی هم کتاب بابک رستمی رو
البته امسال دیگه زبان تخصصی کار نکردم همون پارسال خونده بودم، امسال با آزمون موسسه ها تمرین میکردم
ببینین ایلام چون نسبت به خیلی جاهای کشور دوردسته طرفدار خیلی کمی داره و اکثرا ترجیح میدن بمونن سال بعد تا اینکه برن ایلام... واسه این گفتم
دیگه یه تهران و یه دانشگاه هنر شبانه داره که اونم بستگی داره هرسال چندتا سهمیه بردارن، پارسال تا 19 قبول شدن
کلا ایلام خیلی قابل مقایسه با بقیه نیست از نظر رتبه ی قبولی
با 114 تکنو، به هیچجا نمیشه امید داشت؟ به غیر از پارس ها!!!یه نکته ای اضافه کنم که من پارسال با رتبه 70 احتمال زیاد ایلام میاوردم ولی سرخوشانه (مث اون خیلی هایی که آلاله گفت) موندم برا سال بعد و الان اتفاقی که افتاده اینه که اصلا روزانه مجاز هم نشدم تا بخوام ایلام انتخاب کنم، اگه پارسال رفته بودم الان یه سالو تموم کرده بودم بدون دنگ و فنگ و استرس کنکور دوباره و این صحبتا... شخصا پشیمون نیستم (چون اهداف جایگزین به غیر از ارشد هم داشتم برا خودم) ولی گفتم به عنوان یه تجربه بگم شاید به درد کسی خورد![]()
والا منم خیلی دنبال رتبه های قبولی دانشگاهایی مث کاشان/ تبریز برا تکنو بودم ولی هیچی پیدا نکردم، به طور حسی فک نمی کنم با رتبه 100 (یا شاید حتی 50) به بالا بشه قبول شد حالا در عمل چی می شه نمی دونمبا 114 تکنو، به هیچجا نمیشه امید داشت؟ به غیر از پارس ها!!!
روزانه هیچ راهی نداره
ولی شبانه چرا
خوب فکراتونو بکنید که امسال یا سال بعد استفاده کنید. چون فقط یکبار امسال و یا سال بعد میتونید استفاده کنید
مواظب باشید مثل من سهمیه تون به هدر نره...
والا منم خیلی دنبال رتبه های قبولی دانشگاهایی مث کاشان/ تبریز برا تکنو بودم ولی هیچی پیدا نکردم، به طور حسی فک نمی کنم با رتبه 100 (یا شاید حتی 50) به بالا بشه قبول شد حالا در عمل چی می شه نمی دونم
دوستان به نظرتون با رتبه 3900 و با اسکیس40 تا 50 درصد کجاها میشه درومد ؟! مثلا زنجان اینا میشه؟ من خودم قزوینم ولی امیدی به شبانه قزوین ندارمظرفیت هارو خیلی آوردن پایین.
دوستان به نظرتون با رتبه 3900 و با اسکیس40 تا 50 درصد کجاها میشه درومد ؟! مثلا زنجان اینا میشه؟ من خودم قزوینم ولی امیدی به شبانه قزوین ندارمظرفیت هارو خیلی آوردن پایین.
شما میدونین روزانه قزوین با چه رتبه و درصد اسکیسی قبول میشن ؟؟
ممنوووووووووونممممم ازت دوووووستمتبریک میگم بهت عزیزدلم.هورااااااااااااااااااااااااا
من تلاش و زحمتی که میکشیدی و لحظه لحظه اشو حس کردم عزیزم. لیاقتت رتبه عالی بود.امیدوارم با یه اسکیس عالی نتیجه خوبتو تثبیت کنی .برات بهترین ها رو ارزو میکنم