دوستان رتبه ها و درصد هاتون رو بذارید
رتبه 241 معماری مرحله اول، 320 معماری داخلی، 93 منظر
اسکیس معماری 39.9%: قبولی شبانه دانشگاه تهران محل تحصیل پردیس قم
اسکیس منظر 50%: قبول نشدم
اسکیس معماری داخلی 86%: قبولی شبانه دانشگاه هنر تهران.![]()
دانشگاه هنر تهران که عالیه...
تبریک میگم
ولی من معماریه دانشگاه تهران رو ترجیح دادم. یکیش به خاطر اینکه من کارشناسیم برق بود و دیگه اینکه معماری داخلی برام بیشتر جنبه ی فرعی داره. نظر شما چیه؟
این ربط رشته برق و فرق معماری و داخلی رو به منم نیشان بده اونو؟ولی من معماریه دانشگاه تهران رو ترجیح دادم. یکیش به خاطر اینکه من کارشناسیم برق بود و دیگه اینکه معماری داخلی برام بیشتر جنبه ی فرعی داره. نظر شما چیه؟
آره منم میگم گنبد غلطه من نکشیدم گنبد چون نیازی نبود مقیاس هم 1.100 زدم درصد 48 این نشون میده اصلا گنبد داشته باشی یا نه امسال مهم نبوده مقیاس هم نبوده کلا نمیدونم پس چی مهم بودهدوست عزیز آره من تمام کارم رو با مقیاس کشیدم و حتی بالای سلام گاهم رو یک گنبد دادم که خیلیا میگفتن غلطه( قابل توجه بعضی از بچه ها :دی ) و اسکیس معماری ۴۷ اومد
داخلی ۸۲ . مطالعات ۵۴ . منظر هم ۳۲ درصد بود.
خوب من به جای شما بودم داخلی رو میرفتم..چون اون معماریه محل تحصیلش قمه!!با تهران خیلی فرق میکنه...مساله اینجاست که شما برق بودید!تو گرایش معماری طراحی کردنو تا حدی یاد میگیرید و اینا ووولی بهتون مهر نمیدن بعد که فارغ التحصیل شدید.،گرایش داخلی دگ خبری از اون طراحیه نیس به اون صورت ،بیشتر جنبه هنری قضیه قوی میشه و اینکه بدون مهر میتونید طراحی داخلی کنید(گفته باشم البته،درحال حاضر وضعیت ایران به این شکله که اونایی که کار ظراحی داخلی انجام میدن اکثرا سوادشو ندارند و mdf کار یا کابینت ساز یا از این دست شغلا داشتن!!!!!!!!!)ولی من معماریه دانشگاه تهران رو ترجیح دادم. یکیش به خاطر اینکه من کارشناسیم برق بود و دیگه اینکه معماری داخلی برام بیشتر جنبه ی فرعی داره. نظر شما چیه؟
و3 معماری ،به نظر من روند طراحی خیلی اهمیت داشته..اینکه بتونی با دیاگرامات نشون بدی چطوری به طرحت رسیدی...آره منم میگم گنبد غلطه من نکشیدم گنبد چون نیازی نبود مقیاس هم 1.100 زدم درصد 48 این نشون میده اصلا گنبد داشته باشی یا نه امسال مهم نبوده مقیاس هم نبوده کلا نمیدونم پس چی مهم بوده![]()
خوب من به جای شما بودم داخلی رو میرفتم..چون اون معماریه محل تحصیلش قمه!!با تهران خیلی فرق میکنه...مساله اینجاست که شما برق بودید!تو گرایش معماری طراحی کردنو تا حدی یاد میگیرید و اینا ووولی بهتون مهر نمیدن بعد که فارغ التحصیل شدید.،گرایش داخلی دگ خبری از اون طراحیه نیس به اون صورت ،بیشتر جنبه هنری قضیه قوی میشه و اینکه بدون مهر میتونید طراحی داخلی کنید(گفته باشم البته،درحال حاضر وضعیت ایران به این شکله که اونایی که کار ظراحی داخلی انجام میدن اکثرا سوادشو ندارند و mdf کار یا کابینت ساز یا از این دست شغلا داشتن!!!!!!!!!)
پردیس فارابی ذکر میشه دوست عزیز. نمیشه واسه هنرهای زیبا انتقالی گرفت چون ظرفیت کمی داره مهمان اصلا نمیپذیره. واسه دکترا مهم نیست کدوم دانشگاه بخونید تو ارشدراستش من واسه خاطره علاقم بود که معماری اومدم، و فکر میکنک علاقم به گرایش معماری خیلی بیشتر از داخلیه و اینکه محل تحصیل قمه ولی استادا از تهران میان و میشه واسه ترمای بعد مهمان گرفت واسه هنر های زیبا ، در ضمن مدرکشم پردیس فارابی نوشته نمیشه و فرقی با مدرک هنرهای زیبا نداره. تو این 2 روز من خیلی پرس و جو کردم راجع به داخلی و متوجه شدم استاد داخلی نداریم و همشون اساتید معمارین که میرن واسه داخلیا. و در ضمن من هدفم اینه که بتونم یه دانشگاه خوب واسه دکترا پیدا کنم.
بازم خیلی خیلی ممنونم راجع به راهنماییتون
ارادتمند
حامد
واسه دکترا مهم نیست کدوم دانشگاه بخونید تو ارشد
زیاد از این حرف ها میزنند ولی من به چشم دیدم از آزاد وغیر انتفاعی وپیام نور بودند که دکترا قبول شدند. ببین دکترا چندین مرحله داره مصاحبه اش که هر کدوم یه امتیازی داره حالا اگر یکیش رو نگیری به معنای رد شدن نیست یکی که مدارک علمی از جمله مقاله نویسی مسابقات و... است مرحله بعدی مدارک زبان هست مرحله بعدی سوابق کاری واجرایی شماست حالا یک مرحله هم محل تحصیل هست که 100% در قبال مراحل قبلی امتیاز کمتری داره چون دانشگاه تهران که دکترا مهندسی معماری بر نمیداره پس اصلیترینش خودش بر میداره نیازی به بقیه نیست. تو همین سایت بری بخش دکترا یکی از دوستان آزاد بوده دکترا سراسری قبول شده. بچه ها ومردم حرف میزنند یعنی چیزهای یکه دوست دارند رو میزنند اما همه اینها حرفه واقعی نداره میخواند مدارک دانشگاهی که خودشون درس خوندن رو بالا ببرند فقطمطمئنی؟
هرکی به من رسید گفتش اگه ارشد غیرانتفاعی خونده باشی، واسه مصاحبه دکترا رد میکنن!!!
شما اینو از کسی نشنیدی؟
زیاد از این حرف ها میزنند ولی من به چشم دیدم از آزاد وغیر انتفاعی وپیام نور بودند که دکترا قبول شدند. ببین دکترا چندین مرحله داره مصاحبه اش که هر کدوم یه امتیازی داره حالا اگر یکیش رو نگیری به معنای رد شدن نیست یکی که مدارک علمی از جمله مقاله نویسی مسابقات و... است مرحله بعدی مدارک زبان هست مرحله بعدی سوابق کاری واجرایی شماست حالا یک مرحله هم محل تحصیل هست که 100% در قبال مراحل قبلی امتیاز کمتری داره چون دانشگاه تهران که دکترا مهندسی معماری بر نمیداره پس اصلیترینش خودش بر میداره نیازی به بقیه نیست. تو همین سایت بری بخش دکترا یکی از دوستان آزاد بوده دکترا سراسری قبول شده. بچه ها ومردم حرف میزنند یعنی چیزهای یکه دوست دارند رو میزنند اما همه اینها حرفه واقعی نداره میخواند مدارک دانشگاهی که خودشون درس خوندن رو بالا ببرند فقط
من پدرم هیئت علمی دانشگاهه ...من خودم ازاساتید بهشتی پرسیدم گفتن تقریبا غیر ممکن در مقطع دکترا بچه های ازاد و غیر انتقاعی سراسری قبول شن...
کار درستی کردی که معماریو انتخاب کردی پس..چون و3 ادامه لازمه از لحاظ طراحی تمرین داشته باشی...قابلی نداشت..موفق باشیراستش من واسه خاطره علاقم بود که معماری اومدم، و فکر میکنک علاقم به گرایش معماری خیلی بیشتر از داخلیه و اینکه محل تحصیل قمه ولی استادا از تهران میان و میشه واسه ترمای بعد مهمان گرفت واسه هنر های زیبا ، در ضمن مدرکشم پردیس فارابی نوشته نمیشه و فرقی با مدرک هنرهای زیبا نداره. تو این 2 روز من خیلی پرس و جو کردم راجع به داخلی و متوجه شدم استاد داخلی نداریم و همشون اساتید معمارین که میرن واسه داخلیا. و در ضمن من هدفم اینه که بتونم یه دانشگاه خوب واسه دکترا پیدا کنم.
بازم خیلی خیلی ممنونم راجع به راهنماییتون
ارادتمند
حامد
همچین حرفی اصلا درست نیست...کافیه شما اون واحدهایی ک از نظر نظام پاس نکردی رو بگذرونی...منم شرایط شما رو دارم واحدهای درسیم رو تو تاپیک نظام گذاشتم بچه ها گفتن میتونم امتجان بدم...البته سال بعد...ک 3 سال بگذرهوای با این نتیجه ها کلا من نا امید شدم !!! .
بچه هایی که نمره درصد اسکیسشون بالا لطفا راهنمایی کنند که برای اسکیس چه کار کردند و چه کنیم ؟!
من دیپلم ریاضی و مهندس تکنولوژی معماری خوندم !!! . یعنی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته معماری خوندم !!! .
اگر من ارشد معماری معماری قبول بشوم ... باز نظام مهندسی حق امضا برای طراحی نمی دهد ؟!
یا گراید ما همواره از کارشناسی پیوسته پایین تر است ! .![]()
مثل صدیق که ارشدشو آزاد همدان خونده بودمن پدرم هیئت علمی دانشگاهه ...
همیشه می گه آزاد اعتبار و ... نداره بین اساتید سراسری و ... اصلا قبولش ندارند ! ولی این وسط بودن کسانی که این قدر فعال بودن و با دست پر اومدن برای مصاحبه که اساتید تاییدشون کردن ... مثلا با داشتن تعداد مقالات ای اس ای و ... خودشونو ثابت کردن !
ولی خوب کارشون سخته ! و تو گزینششون تو دکترا باید خیلی از خودشون مایه بزارن !
دوست عزیز واسه اسکیس پیش اساتید اسکیس برو اونها سوال لو میدن اونجا ترفند یاد میدن همه چی یاد میدن جز اسکیس همین ها هم کافیه واسه اسکیس خوببچه ها یه سئوال :
من یه آشنایی دارم که چند سال پیش رتبه 1 اسکیس بوده و الانم تو دانشگاه رازی کرمانشاه جزئ هیئت علمیه
به نظرتون برا اسکیس برم پیشش (یا پیش یکی از این دستگاه های خود پرداز با توجه به این جو که میگن سئوالاتو میدونن.....فقط کسایی نمره بالا میگیره که به سبک خودشون خط بکشه و از این دسته حرفها )
من واسم جای سوال هست اگه نحوه ی صحیح کردن اینا انقدر دقیق هست که صدم درصد هم محاسبه میشه من موندمچرا وضاع معماری ما اینه موندم واقعا چرا انقدر ابهام وجود داره چرا حتی براشون کشیدن مدارک مهم نیست
کجا دقیقه؟؟!اون درصدا همشون نامردیه تو حق من و امثال ماها.
اون دو رقم اعشار نمایشه!!!فیلمه!!
مثله پایان نامه یا دروسی که واحد زیادی دارند(6 واحد . 5 واحد . 4 واحد)
با دو رقم اعشار در ظاهر دقت نمره دهی رو بالا نشون می دهند و صرفا وسیله ای نمایشیه .(مثلا به من تو معماری معاصر 17.24 داده بودند.)
خدا ازشون نگذره ، الان دانشگاها شروع شدند و من تو خونه بیکار منتظر هیچی ام.
وای با این نتیجه ها کلا من نا امید شدم !!! .
بچه هایی که نمره درصد اسکیسشون بالا لطفا راهنمایی کنند که برای اسکیس چه کار کردند و چه کنیم ؟!
من دیپلم ریاضی و مهندس تکنولوژی معماری خوندم !!! . یعنی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته معماری خوندم !!! .
اگر من ارشد معماری معماری قبول بشوم ... باز نظام مهندسی حق امضا برای طراحی نمی دهد ؟!
یا گراید ما همواره از کارشناسی پیوسته پایین تر است ! .![]()