من دوبارهه اومدم))))) ( همون 4100)
جونم براتوون بگه که من برا ارشد نه لایه کتاب باز کردم ..صبشم نمیخواسم برم . گفتم بخوابم . ولی یهو پا شدمو رفتم گفتم یه تنوعی بالاخره . در نهایت جوابا اومد و شدم 4100 که غیرانتفاعی و پیام نور مجاز شدم....
برا مرحله دومم باز تقریبا دیدم رتبم داغونه گفتم ولش کن.. ولی بچه گفتن برو حالا یه تجربس و من اومدم.. ینی یه کلا 4 یا 5 تا کاغذ آ3 خط خطی کردم شب کنکور که دسم مثلا گرم باشه خخخخخخخخ))))))))) . خلاصه رفتیمو آخرم جوابا اومد غیرانتفاعی شدیم قبول. حالا چی شد این وسط خدا میدونه..... آهان کارشناسیمم غیرانتفاعی بودم.. تازه کاردانیم عمران بود خخخخخخ
))))))
حسوديم شد
ايشالا مورچه نيشت بزنه
وقتي رتبه 140مياد ميگه كردستان قبول شدم ادم خودشو به حسابم نمياره
ولي وقتي شما اينو ميگي ادم دوس داره بگيره تا ميخوري بزندت
گاهي نخوانده قرعه به نام تو مي شود
مباركت باشه
چطوري پيام نوريحق هم دارین که متوجه منظور take off نشین.
واقعا تا تو پیام نور درس معماری نخونی نمیتونی درک کنی که دانشگاه سراسری چقدر تفاوت داره.
من تو ورودی اول معماریه دانشگاهمون بودم. هیچ ترم بالایی نبود. مدیر گروه کجا بود. اساتید سابقه ی تدریس نداشتن.
مثل قدم زدن با چشم بسته تو جنگله
حالا واقعا شرایط من و دانشجو های دانشگاه بو علی نزدیک به همه.؟؟؟
من کاملا باهات موافقم...البته یه استثنائاتی هم وجود داره مثلا کسی که خیلی تلاش بکنه و برخلاف جریان دانشگاش حرکت کنه و....میتونه خودش رو به پای یه دانشجوی دانشگاه تهران و بالاتربرسونه.
یه مثال براتون بزنم آقای ریچارد باک مینیستر فولر (فکر کنم بشناسینش!) که هم معمار بوده هم مهندس سازه و در زمینه های مجسمه سازی ومعماری و شهرسازی و خیلی هنرهای دیگه صاحب تثوری بوده وقتی به سن دانشگاه میرسه میره دانشگاه اکسفورد(اگه اشتباه نکنم) و بعد از یه مدت انصراف میده دلیلش هم این بوده که دانشگاه چیزی بهش یاد نمی داده !!!
طبق تاریخ میگن خودش شروع میکنه به مطالعه و از 24 ساعت 20 ساعت درس میخونده!!!! و با سالها مطالعه میرسه به جایی که گفتم
حالا در مورد دانشجوهای عادی بله موافقم که دانشگاه تهرانیه سطحش از دانشگاه آزادیه بالاتره اما استثنام هست که عرض کردم!
اگه به اينه اگه به استثنا پيدا كردنه ،لوكوربوزيه مگه ارشد داشت؟

باباي آنتوني هم مس گر بود انتوني خودمون بابا گائودب رو ميگم
البته مامي خانومه لوكوربوزيه موسيقيدان بود

نوه ي فرانك جون هم همون كه خونه ابشار داره نوش بازيگره
من باب مزاح عرض كردم
سلام بچه ها..
چه روزای بدیه این روزا..یاد پارسال می افتم که به چه اشتیاقی برنامه ریزی می کردیم..جزوه میذاشتن بچه ها..الان چی شد..اونا که قبول شدن مبارکشون باشه..
یه سوال داشتم..کسی از سطح دانشگاه غيرانتفاعي روزبهان -ساري اطلاعی داره؟
ارزش داره آدم ارشد غیرانتفاعی بگیره یا نگیره سنگین تره؟![]()
ميگن برا دكترا مسئله ايجاد ميكنه
باز بپرس
خاطرات دوران دانشجویی مو زنده کرده، یه جوری توصیف کردی که احساس میکنم شاید یکی از همکلاسیای من بودی،فکرشو بکن کلاس که تشکیل نمیدادن میپرسیدیم چرا اوضاع اینجوریه میگفتن اصلا پیام نور آموزش از راه دوره کلاس فقط رفع اشکاله،آخه درس عملی بدون کلاس مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟البته الان دیگه فهمیدن معماری چیه اوضاع بهتر شده ولی هنوز هم میلنگه......... به نظر میرسه همه پیام نورها همین مشکل رودارن،شاید اصلا پیام نور نباید معماری میاورد ولی حالا که میارن درست کار کنن دیگه
با اين سيستم ،معماري براي پيام نور فقط دانشجوي بي سواد بار مياره
يه چيزي بگم بخنديد
طح5داشتيم نصفشو چهارشنبه عصر ميرفتيم نصف ديگشو پنجشنبه صبح
استادمون احساساتي و حساس بود وقتش نميشد بياد

پ چيشما هم پیام نور بودین؟
نميبيني بازار داغه
همه پيام گوري
حق هم دارین که متوجه منظور take off نشین.
واقعا تا تو پیام نور درس معماری نخونی نمیتونی درک کنی که دانشگاه سراسری چقدر تفاوت داره.
من تو ورودی اول معماریه دانشگاهمون بودم. هیچ ترم بالایی نبود. مدیر گروه کجا بود. اساتید سابقه ی تدریس نداشتن.
مثل قدم زدن با چشم بسته تو جنگله
حالا واقعا شرایط من و دانشجو های دانشگاه بو علی نزدیک به همه.؟؟؟[/QU
سلام بجه هامنم حرفاتونو تایید میکنم جو معماری پیام نور خیلی بده اصلا شبیه معماری نیست
خدا به من رحم کنه ک امسال کنکور دارم
واسم دعا کنید
گفتم كه برو بده خودتو جادو جمبل كنن
اره براي ساير گرايشا خوبهبجه ها دوست منم لیسانس زبان از پیام نور 2ماه درس خوند با رتبه 50روزانه بوعلی ارشد قبول شد !طفلی ما معماری های پیام نور
مام پارسال نفر 1 حقوق داشتيم از يوني پكيدمون
یه چیزی بگم؟! اگه این استاد همدان (و هر شهر دیگه ای تو ایران) بره و اسمش سر زبونا بیفته و روش کارش مطرح شه، تو کنکور امسال دانشجوهاش به سرنوشت دانشجوهای استاد شقاقی دچار می شن، این جریان قبلا در مورد دانشجوهای استاد صدیق هم اتفاق افتاده... به نظر من بگردین یه استاد خوب تو همون همدان پیدا کنین که کارش درست باشه ولی معروف نباشه، تنها خوبی شهرستان (اون طوری که من تو این چند روز فهمیدم) اینه که اگه استاد خوبی داری مطمئنی به خاطر کار کردن با روش اون استاد از رقابت حذف نمی شی
من يه فيلم از صديق ديدم اينقد مهربون بود تحت اثرش قرار گرفتم
ميگن عوض شده بعد ها
پولكي شده
همشون همينن
يكم كه سر زبون مي افتن ديگه قضيه مالي ميشه
اخه بهشون حق بدين اين چند سالي كه تو بورس بچه هاي متقاضي ارشد هستن مجبورن هر چي پول هست رو جمع كنن چون بايد جاشونو بدن به بقيه و از مد مي افتن