من این حرفو قبلا از استادمون شنیدم (در مورد استاد صدیق) که گفتن کارای دانشجوهای استاد صدیقو از اول کنار می ذارن..ولی راستش اول باور نکرده بودم ولی این روزا اون قدر از این موردا دیدم که دیگه حرف استادمونو کاملا باور کردم...خودتون تو این تاپیک دقت کنین...اکثرا بچه های استاد شقاقی با رتبه های خوب و طرحایی که به گفته ی خودشون بد نبوده (و این حرف شون تا حد زیادی قابل باوره) نتونستن نتیجه ی خوبی بگیرن!اینکه طرحهای شبیه به کار استادها کنار گذاشته میشه رو دقیقا همه مطمئن هستین یا فقط براساس ذهنیت از کنکور میگین ؟؟منظورم اینه که نمونه های موردی زیاد بوده که این نتیجه گرفته شده؟ (اینکه سلیقه داور هم تاثیر داره قبول دارم)

من تو شهرم استاد خوب واسه اسکیس سراغ دارم؟! بله فراوان...مطمئنا تو هر شهری استاد خوب هست اگه هدف فقط یادگیری بیان معماری باشه، اما تعداد کمی از استادا میان نکته های حفظی و کنکوری یاد می دن، اونم باعث می شه یه مدت خوش می گذره به یه عده و نتیجه خوب می گیرن ولی بلافاصله استاد معروف می شه و روشش لو می ره دانشجوهایی که بعد از معروف شدن استاد رفتن کلاسش همه بدبخت می شن... این دیگه برداشت کلی من از وضعیت کلاس رفتنه!تتو شرت برای اسکیس سراغ داریون استاو خوب
آخرین ویرایش: