سلام....تولدتون مبارک با آرزوهای معنوی و معمارانه...
مشاهده پیوست 113037
مشاهده پیوست 113037
شنیدم مثل بقیه کچلی
تولدت مبارکا
شرمنده ام كه نميتونم جواب لطف تك تك تونو بدم آخه نتم قطعه و ازكافي نت بصورت زنده و مستقيم دارم واستون گزارش ميدم...نته وصل شد ميام دمار از روزگارتون در ميارم :دييي
سلام به همه دوستاي گلممممممممممم...واقعا خجالتم دادين و البته بسيار خوشحالم كردين ايضا و طاعتا :دييي
شرمنده ام كه نميتونم جواب لطف تك تك تونو بدم آخه نتم قطعه و ازكافي نت بصورت زنده و مستقيم دارم واستون گزارش ميدم...نته وصل شد ميام دمار از روزگارتون در ميارم :دييي
اين دوستان آخر هم ازشون ميمعذرتم كه تشكرام تموم شد ازشون شفاهي ميتشكرم...سمعا وطاعتا...حميد رضا..19 شهريور 91
Love you so muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
یعنی هیچی بهتر ازین جمله نمیتونست عمق فاجعه رو نشون بده :دیایــــــــــش...
به اندازه کافی چندش بود کچل بیریخت...
حالام که شهریور به دنیا اومده سوپر ایــــــــــش...
هی مارتینی تولدت بخوره تو سرت
من کیک میخوام...
به به بچه مشهدی همشهری گل گلاب
تولدتون مبارک ایشاا.. عمر باعزت زیر سایه اقا امام رضا داشته باشی و به اقا بگو ها یره مارو بطلبه
اینم کادوی من برا شما همشهری گلفقط خودت مودونی که مو مشهدیم و کادو بده نیستم
اینم گل فقط برا اینکه یادت نره ب موهم شله بدی
تفلد تفلد تفلدت مفالککککککککککککاینم ننه سها برات گذاشتم تو جعبه دیگه با خودت ببریش از شرش راحت شیم
به به ببین تولد کیه؟؟
ببخش دیر رسیدم محمدرضا جان
تولدت مبارک
برا تک تک لحظات زندگی ات آرزوی بهترین ها رو دارم
تو چرا خودتو به مشدیا میچسبونی؟؟؟؟ افت داره واس ما
.
منو چرا کادو کردی ... از کیسه خلیفه میبخشی؟؟؟
اهههههههههههه از قدیم به زن گفتن کجایی گفته هرجا که شوهرم هست ( البته بین خودمون بمونه این مال مردا بوده ولی میدونی که من شوهر ذلیلم )
اخه چیز وحشتناک تر از تو پیدا نکردم که به مارتیی بدم از وحشت کوپ کنه و بمیره سال دیگه روز تولدش سالگرد عزاشو بگیریم
اقا احسان اسم رمز حميد رضاست
هي واي من محمدرضا كيه احسان ؟!؟!
حسودددددددددددددددددبسه دیگه چقد تحویلش می گیرین؟
تاپیک قفل شد
چراااااااااااااااا ؟میکشمت
خوتیحسوددددددددددددددددد
خالی بند حیا کن خالی بندیو رها کنیعنی چه صفحه ای گذاشتین پشت ما...بابا به سر مبارک نتم قطعه..الانم خونه دوستمم دارم ماکت میسازم اومدم..داره چپ چپ نیگام میکنه...
میزنم لهت میکنم ها...من بیچاره شنبه دفاع میدارم هااااخالی بند حیا کن خالی بندیو رها کن
اووووووووووووووووهمیزنم لهت میکنم ها...من بیچاره شنبه دفاع میدارم هاااا
یعنی چه صفحه ای گذاشتین پشت ما...بابا به سر مبارک نتم قطعه..الانم خونه دوستمم دارم ماکت میسازم اومدم..داره چپ چپ نیگام میکنه...
خالی بند حیا کن خالی بندیو رها کن ما را له له نَنِمو
یعنی چه صفحه ای گذاشتین پشت ما...بابا به سر مبارک نتم قطعه..الانم خونه دوستمم دارم ماکت میسازم اومدم..داره چپ چپ نیگام میکنه...