☚ مِهـــــــرداد فارغُ التحصیل گشت ☛

atimehr

عضو جدید
وااااااااااااااااااااااااااااای وااااااااااااااااااااااااااااااااااای یه دنیا تبریک داداش مهرداد...چقد دلم واسه همتون تنگ شده بود.

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز
مووووووووووووووبااااااااا اااااااااااااارکههههههههه ه مهرداااااااااااااااد .... مهندس عمران:)

مووووووووووووووبااااااااا اااااااااااااارکههههههههه ه مهرداااااااااااااااد .... مهندس عمران:)

ااااااااااااااااااااااااااااااااااخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییشششششش بالاخره مهرداد فارغ التحصیل شد راحت شدیم از شرش:d

بخدا مردم از بس استرس داشت واسه کنکور.... ااا مهرداد ولم کن ... چرا همچین میییکنیییییییی .... ااااخخخ جلو دهنمو گرفته نگم.... لوش ندم:d

اما میخوام بگم....!!!!

انقد غر زدی انقد نق زدی انقد خودتو سکته دادی ک حد نداشت!:razz:

من فقط نگران بودم تا روز امتحان دووم نیاری:d ولی خداروشکر ک تونستی:d

روانی دیوونه:d

سییییالااااااااااااااااااااااااااااااااااتتتتتت :d ( این ی چیزیه بین خودمو خودش :d )

مهرداد جون امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی و خوشحال....

و هیچوقت تو حال و هوای کنکور امسالت قرار نگیری وگرنه .... خودت میدونی وگرنه چی:d

خلاصه اینکه هرچی آرزوی خوبه مال تو.... هرچی بده بخوره تو فرق با فرغ؟:| سر بدخواهات....:)

بقیه حرفامم خصوصیه:|

بازم میگم خووووووشحالم برات...

مرجی عشقم مرسی آجی دوقلوم پری مرسی بوووووووووس:gol:

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
ااااااااااااااااااااااااااااااااااخخخخخخخخخخخخخخیییییییییییییییییشششششش بالاخره مهرداد فارغ التحصیل شد راحت شدیم از شرش:d

بخدا مردم از بس استرس داشت واسه کنکور.... ااا مهرداد ولم کن ... چرا همچین میییکنیییییییی .... ااااخخخ جلو دهنمو گرفته نگم.... لوش ندم:d

اما میخوام بگم....!!!!

انقد غر زدی انقد نق زدی انقد خودتو سکته دادی ک حد نداشت!:razz:

من فقط نگران بودم تا روز امتحان دووم نیاری:d ولی خداروشکر ک تونستی:d

روانی دیوونه:d

سییییالااااااااااااااااااااااااااااااااااتتتتتت :d ( این ی چیزیه بین خودمو خودش :d )

مهرداد جون امیدوارم همیشه شاد و خندون باشی و خوشحال....

و هیچوقت تو حال و هوای کنکور امسالت قرار نگیری وگرنه .... خودت میدونی وگرنه چی:d

خلاصه اینکه هرچی آرزوی خوبه مال تو.... هرچی بده بخوره تو فرق با فرغ؟:| سر بدخواهات....:)

بقیه حرفامم خصوصیه:|

بازم میگم خووووووشحالم برات...

مرجی عشقم مرسی آجی دوقلوم پری مرسی بوووووووووس:gol:

اره خدايي اينقدر كه من واسه اين كنكور اذيت شدم واسه دو تاي قبلي اذيت نشده بودم
.

شب ها تو خوابم سوال حل ميكردم . فرمول دوره ميكردم . خلاصه نمي دونم خواب بودم يا سوال حل مينموديم . همه چيز قرو قاطي شده بود . :D . بعد از جلسه كنكور هم كه كلا هر كسي مي اومد بيرون از حوزه ........ به طراحان محترم مي گفت . :D

آخرین ویرایش:

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
به به عجب بو برنگی ناهید خانوووم کیکو شیرینی و شامو به به.... به به:D

فارغ التحصیلیتو بهت تبریک میگم مهردادی:d

انشاله خبر قبولی کنکور ارشد:d

mehrdad2012

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به عجب بو برنگی ناهید خانوووم کیکو شیرینی و شامو به به.... به به:D

فارغ التحصیلیتو بهت تبریک میگم مهردادی:d

انشاله خبر قبولی کنکور ارشد:d

مرسي آجي . شما كلاست بالا رفته ديگه به ما سر نمي زني :D

انشاالله
.

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
داشت شيريني يادم مي رفت . بفرما اينم انواع شريني ها خودتون ديگه انتخاب بنماييد . :D
اصلا اين يخچال پر از شرينيه سفارش دادم واسه كل باشگاه :D
مهرداد واسه من رولت لدفنمیدونی که من الان شدیدا درس میخونم لازمه که شیرینی خامه ای بخورم :دی

shila_kt

عضو جدید
کاربر ممتاز

اره خدايي اينقدر كه من واسه اين كنكور اذيت شدم واسه دو تاي قبلي اذيت نشده بودم
.

شب ها تو خوابم سوال حل ميكردم . فرمول دوره ميكردم . خلاصه نمي دونم خواب بودم يا سوال حل مينموديم . همه چيز قرو قاطي شده بود . :D . بعد از جلسه كنكور هم كه كلا هر كسي مي اومد بيرون از حوزه ........ به طراحان محترم مي گفت . :D

تو ک نمیگفتی هوم؟:|
آخه من تاحالا ی بارم نشنیدم حرف بد بزنی خخخخخخخخ اصن بلدی مهرداد؟:d

بالا