سلام
خسته نباشین آقا مهندس
سلام بر همکار گرامی
ممنون از شما که از سوزاندن ما چند نفر را خوشحال میفرمایید

1.الف)بیوگرافی کاملتون:
امیرحسین .. متولد هفتم دی ماه سال 67 .. مهندسی آی تی رو سال 90 گرفتم .. پسری باذوق و مهربون ..تک پسر .. دیگه چی بگم ؟!!

ب) بعضی آدما وقتی به مشکلی بر میخورن به جایی یا کسی توسل پیدا میکنن .. اگر برای شما هم چنین هست اون جا و شخص کی هست ؟!!
بچه بودم فقط حضرت علی (ع) بود .. ولی الان به همه (الان بیشتر گره توی کارم می افته دعای فرج رو میخونم

مکان خاصی که نه .. ولی بعضا میرم شاهزاده حسین (عموی امام زمان (ع)) وسط شهرمون
2. دوتا از سوتی های باحالتونو بهمون میگید ؟!!
ای داد

کوچک بودم با دوستام توی محله بازی میکردیم .. یه دیواری بود و پشتش زمین خالی بود .. بعد یکی از دوستان اون پشته بود .. نامرد یه تیکه آجر پرت کرد طرف ما .. من هم سرم پایین بود که یکی از دوستام داد زد : "امیرحسین سنگه نخوره توی سرت!!" .. من هم با تمام سرعت دویدم و پنج متری اونطرف تر وایسادم و برگشتم ببینم چی هست .. که یهو سنگه دقیقا اومد خورد توی سرم

.............
یکی از خدمت بگم :
توی ماه رمضون عصرا بیکار بودیم و با چندتا از دوستان میرفتیم پشت آسایشگاه و کنار آب مینشستیم و حرف میزدیم
شانس اون روز فرمانده ما زود برگشت .. آخه شبای ماه رمضون چند ساعتی میرفتیم رزمایش
خلاصه ما اونطرف بودیم و یکی از بچه ها اومد گفت بدوین که همه بچه ها به خط شدن ..
آقا .. حالا ما رو میگی .. سریع دویدیم به طرف آسایشگاه و صف بچه ها
تا رسیدیم همه به خط شده بودن و فرمانده داشت حرف میزد که ما رو دید اومدیم و گفت همونجا وایسین ..
بعد یکی از بچه های توی صف به من هی اشاره میکرد برو اونوررررررررر .. قضیه این بود که من با زیرشلواری اومده بودم بیرون

خلاصه تا سر فرمانده برگشت من غیب شدم ..
کلی فرمانده منو صدا کرد و گفت فلانی چرا فرار کرد .. حالا من پشت دیوار غایم شده بودم و جلو نمیرفتم
آخرش میخواست دو روز نگهم داره

3. چرا وقتی بچه بودیم دمپایی هامون رو اشتباه (چپ و راست ) میپوشیدیم ؟!!
چون همش هول بودیم ..

4. بچه بودین دوست داشتین چی میخوندین و چیکاره میشیدین ؟!!
دوست داشتم یا مهندس بشم یا فوتبالیست
5. برنامه اتون واسه آینده چی هست ؟!!
اینکه زندگی کنم و تلاش بکنم کلی خوشی کنم .. به دیگران کمک کنم .. بهتر از قبل باشم .. اونجاهایی که میتونم بهشون برسم , برسم .. (دوست دارم ادامه تحصیل بدم .. اگر بشه)
6. اگر یه عالمه قوطی رنگ باحال داشتین این جملات زیر رو کدوم رنگی میکردین :
خدا : سفید
خودتون : آبی
گذشته : قهوه ایی
آینده : بنفش
مهربونی : صورتی
عشق :هفت رنگ (با داشتنش همه کارتهات برندس)
7. فکر کنید یه عالمه چیزهای خوشمزه پیشتون هست (مثلا یه عالمه بستنی با طعم های گردویی , شاتوتی , توت فرنگی , طالبی

نامردا ..

ولی من از اونا زرنگترم .. یه زنگ میزنم سفارش میدم واسم بیارن

8 . یه شعر (یا آهنگ) که خیلی دوسش دارید (و خوشمزه هست

چیز خاصی مد نظرم نیست .. این آهنگ رو الان دارم گوش میدم , مینویسم.. (شانس شما سالی یکبار رضا صادقی گوش میدم)
از تموم دار دنیا
عاشقانه مثل رویا
با تو هستم با تو می مونم تا خدا
از تو تا من ساده می شم
واسه عشق آماده می شم
خون تو رگهام بغض عشق آلود صدا
شور و شرم با تو بودن
از تو با عشق تو خوندن
واسه من مثل نفس می مونی گلم
شور و شرم با تو بودن
از تو با عشق تو خوندن
خنده هات تسکین زخم آلود دلم
می نویسم لحظه لحظه
با تو بدنامی می ارزه
می شه حتی مرگ و حس کرد و خنده زد
حس خوب نازنینم
از تو من عاشق ترینم
میشه با دستات پلی به آینده زد
ریتم تند لمس لحظه هام
در تو معنا داره خنده هام
من صدام از قصه عشقم با تو خوند
غربت و تنهایی و غم
تو بخوای دنیامو می دم
مگه میشه بی تو موند و باز زنده موند
می نویسم لحظه لحظه
با تو بدنامی می ارزه
می شه حتی مرگ و حس کرد و خنده زد
حس خوب نازنینم
از تو من عاشق ترینم
میشه با دستات پلی به آینده زد
9. دوست دارید چقدر قدرت و نفوذ توی عالم داشته باشید .. ؟!!
اینقدری که مفید باشم
10 . الگو زندگیتون کی هست .. ؟!! و اینکه دوست دارید آینده الگوی کسانی باشید ؟ (اگر آره .. چقدر براش تلاش میکنید ؟!!)
همه خوبان و بزرگان گذشته و حال و آینده (خصوصا حضرت علی (ع) )
اگر رفتار و کردارم درست باشه .. چرا که نه .. اینقدر تلاش میکنم که اگر کسی منو الگو قرار داد ازم دلسرد نشه

11 . بهترین استعدادی که دارید چی هست ؟ (چه کاری رو واقعا خوب انجام میدید و ازش لذت میبرید ؟؟)
بهترین استعدادم در تحلیل و تفسیر کردن یک موضوع هست
اینکه میتونم بین بیشتر چیزهای عالم ارتباط برقرار کنم و خوب میتونم حس کنم افکار و رفتار دیگران رو
دوست دارم نظریه ایی هم در این باره بدم .. شاید در آینده دادم و دیدین که میشه حتی قدم زدن فردی در اونطرف کره خاکی رو , هم حس کرد و هم درک کرد

سوالا آشنا بنظر میاد

نه اصلااااااااااا

سپاس بابت جوابا

خواهش میکنم .. لطف کردین

آخرین ویرایش: