با سلام
خواستم دوستانی که مطلعند منو راهنمائی کنند که اگه مدرک کارشناسی ناپیوسته مهندسی علمی کاربردی عمران- نگهداری و بهره برداری از سد و شبکه باشه و کارشناسی ارشد رو گرایش سازه یا زلزله خونده باشه پروانه اشتغال بکار میدن یا خیر؟ اگه میدن چه درجه ای؟
ممنون
دوتا سوال:
برای ازمونهای نظارت و محاسبات چه کتبی به کارمون میاد که ببریم سرجلسه؟
نحوه فعالیت مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار پایه 3 نظارت و محاسبات چگونه است؟
یعنی چی؟برای سوال اولت ، همه منابعی که نوشته رو ببر ، قبلشم روزنامه وار بخون ، مهم هاش مصالح ، زلزله ، بنایی ، بخش اول بتن ، ایمنی و مقررات عمومی هستش .. بقیش و باید جدی تر بخونی .
در مورد نحوه فعالیت من که اشتباه کردم حقوقی دادم رفت ... چون نمیدونستم چی به چیه ولی فکر کنم اشتباه کردم![]()
یعنی چی؟
به نام خدا
سلام
یک سوال دارم
هنوز خدمت نرفتم میتونم امتحان نظام مهندسی بدم؟
اگه قبول بشم سهمیه قبولیم نگه میدارن؟
با تشکر
دشمنتون شرمنده.از این شرکتها که واسه بالابردن گریدشون مدرک جمع میکنن؟شرمنده امیرجان ، یادم رفته بود جواب بدم ، یعنی یه قرار داد نوشتیم با یه شرکتی ، پروانه اشتغال من و گرفت ، در ازاش بهم پول داد ؛ تا 1 سال شمسیاز منم سلب حقوقی میشه
همین
دشمنتون شرمنده.از این شرکتها که واسه بالابردن گریدشون مدرک جمع میکنن؟
سواستفاده نمیکنن؟؟
این گفته مستند هست یا دهن به دهن چرخیده؟سلام
آخرین خبری که شنیدم قراره آزمون بعدی نظام مهندسی اواخر بهار 91 برگزار بشه.
با سلام
دوست عزیزمون با جریان هم ارزی ما رو ترسوند
یعنی با توجه به این جریان منی که کاردانیم ساختمانهی بتنی بوده و لیسانسم عمران عمران ولی نه روشهای اجرایی ساختمان و نه بارگذاریو پاس نکردم تکلیفم چیه؟؟؟
آخه جز دروس اختیاری بود!!
سلام ، از اونجایی که از شروط اولیه عضویت در سازمان داشتن مدرک اصلی شما هستش ، و گرفتن مدرک اصلی مستلزم داشتن کارت پایان خدمت هستش پس کلاً قضیه منتفیه ، خیر .
من چهار ساله عضو نظام مهندسیم و هنوزم مدرک اصلیم رو نگرفتم. آزمونم شرکت کردم . دوستام که سرباز بودن هم عضو شدن ، اما در صورت قبولی واسه کسی که پایان خدمت نداره چی میشه؟ نمیدونم.
با سلام
شما به سایت نظام مهندسی تهران سری بزن اونجا مدارک مورد نیاز برای دریافت پروانه اشتغال رو زده.
سلام امروز بالاخره نتایج آزمون آذر 90 اومد.
من محاسبات 63 درصد شدم.![]()
عضویت توی نظام مهندسی یه چیزه ،دریافت پروانه اشتغال یه چیز دیگه.
خیلی ممنون.دوست عزیز تبریک میگم شما از چه منابعی استفاده کردی؟؟