◄ اخــبار نـــظام مهنــدسي ►

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]برگزاری جشن روز مهندسی در زنجان[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ - ۱۰:۰۲






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
، به مناسبت پنجم اسفند ماه سالروز تولد خواجه نصیر الدین طوسی دانشمند بزرگ ایران و اسلام که به نام روز مهندسی نام گذاری شده است جشن باشکوهی با حضور مهندسان عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان زنجان، خانواده اعضاء سازمان ، مدعوین و مسئولین استانی در سالن شش هزار نفری مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد.
این مراسم در دوسانس عصر روز جمعه 9 اسفند با حضور بیش از 10 هزار نفر از مهندسین و خانواده هایشان با شکوه خاصی برگزار گردید.



برنامه های متنوعی برای این جشن تدارک دیده شده بود از جمله
برنامه موسیقی دستان گویا، برنامه طنز هنری بابک نهرین، نمایش آیینی و سنتی و گروه موسیقی رحیم شهریاری.
مجری مراسم آقای مسعودروشن پژوه بود که مراسم قرعه کشی نیز برای حاضرین در مراسم برگزار گردید و همچنین لوح قهرمانی و جوایز اولین دوره مسابقات فوتسال و بدمینتون گرامیداشت روز مهندسی به تیم های اول تا سوم مسابقات فوتسال و نفرات اول تا سوم مسابقات بدمینتون، اهدا گردید.
گفتنی است دانشمند بزرگ ایران خواجه نصیرالدین طوسی از بزرگترین فلاسفه و ریاضی‌دانان ایران است که پس از بزرگانی مانند فارابی، ابوریحان بیرونی، ابوعلی سینا و رازی ظهور کرد و از این‌رو روز بزرگداشت او را روز مهندسی نام‏گذاری کرده‌اند. دستاوردهای علمی این دانشمند ایرانی بعد از گذشت سال‏های بسیار همچنان قابل رجوع برای اندیشمندان است.





















 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی برگزار می شود[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۱ - ۱۵:۳۶






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، شانزدهمین جلسه شورای هماهنگی روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان کشور بیستم اسفندماه سال جاری در شورای مرکزی برگزار می شود .



در این جلسه جمع بندی برنامه های سال 92 و پیشنهادات سال 93 انجام می شود .

همچنین تبادل نظر و جمع بندی در خصوص برگزاری چهارمین نشست سالیانه مدیران روابط عمومی استان ها در سال 1393 در جلسه شانزدهم شورای هماهنگی صورت می پذیرد . گفتنی است مدیران روابط عمومی استان های خراسان رضوی ، یزد ، قزوین ، خوزستان ، مازندران و کرمانشاه عضو شورای هماهنگی روابط عمومی نظام مهندسی ساختمان کشور هستند که در مهر ماه 1390 در نخستین جلسه مدیران روابط عمومی استان ها به مدت 3 سال انتخاب شدند .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]جشن روز مهندسی در خراسان جنوبی برگزار شد[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۸:۳۳





به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
، به اهتمام مسئولین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خراسان جنوبی جشن روز مهندسی در سالن اجتماعات شهید مطهری دانشگاه آزاد بیرجند با حضور هنرمندان محبوب کشوری و محلی برگزار شد.



در این مراسم، پس از مراسم آغازین و تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی با خیر مقدم مهندس جلال زاده ریاست سازمان به صورت رسمی آغاز شد و سپس با حضور توانای هنرمندان محلی و پس از آن با چند اجرای زنده بسیار زیبای پویا بیاتی و حسن ریوندی برنامه تا پاسی از شب ادامه داشت و در پایان مراسم نیز از زحمات بازرسین محترم قبلی با اهداء لوح تقدیر تشکر و قدردانی گردید.

 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]استاندار فارس تاکید کرد ؛ كار ناظر كمتر از كار طبیب نیست[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۸:۴۷





استاندار فارس گفت: سازه‌های ساختمانی در واقع ثروت ملی است که برای بقا و دوام آن باید تلاش کرد و در این را ستا نقش نظام مهندسی بسیار مشهود است.



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به نقل از خبرنگار ایلنا از شیراز، سید محمد احمدی که ظهر دیروز یکشنبه ۱۱ اسفند در دردیدار با اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی استان سخن می‌گفت، با اشاره به نقش این سازمان در افزایش کیفی و کمی فعالیت‌های عمرانی و اجرایی اظهار داشت: نظارت و ارزیابی مهندسان در فعالیت‌های عمرانی تاثیر ویژه‌ای بر افزایش ضریب ایمنی و طول عمر سازه‌های ساختمانی دارد.


وی با بیان اینکه نقش ناظران ساختمانی کمتر از نقش طبیب در جامعه نیست افزود: سازه‌های ساختمانی در واقع ثروت ملی است که برای بقا و دوام آن باید تلاش کرد و در این راستا نقش نظام مهندسی بسیار مشهود است. استاندار فارس توجه به امر آموزش و توسعه منابع اطلاعاتی را از راهکارهای موثر برای موفقیت بیشتر این بخش دانست و اظهار داشت: توجه به موضوع زلزله خیز بودن استان و ایمن سازی فعالیت‌های مرتبط از مهم‌ترین اموری است که باید برای آن برنامه ریزی انجام داد و در این خصوص به هماهنگی میان دستگاههای اجرایی نیاز مندیم.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]تفاهم نامه شورای شهر تهران و نظام مهندسی ساختمان منعقد می شود[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۸:۵۲





رییس هیات رییسه گروه تخصصی شهرسازی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: برای نخستین بارتفاهم نامه همکاری بین شورای اسلامی شهرتهران و سازمان نظام مهندسی تهران منعقد می شود.




به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس جابر نصیری در حاشیه همایش ملی شهرسازی و نظام مهندسی ساختمان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مفاد این تفاهم نامه نگاه تخصصی در تصمیم سازی برای بودجه شهرداری تهران است .

وی افزود: این قرارداد و تفاهم نامه به شورایاری های محله ها و همچنین درشوراهای معماری و شهرسازی برای افزایش کیفیت فضاهای شهری کمک می کند.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان تاکید کرد؛ قانون هدفمندی در مدیریت انرژی شکست خورد

۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۹:۱۹



رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با بیان این که قانون هدفمندسازی یارانه ها در اجرای سیاست مدیریت حوزه انرژی شکست خورده است، گفت: متاسفانه هم اکنون به عوارض ناشی از اجرای نادرست این قانون مبتلا شده ایم.





به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس اکبر ترکان عصر یکشنبه در سومین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی و ضرورت هدفمندسازی یارانه ها، میزان مصرف انرژی را در کشور معادل یک هزار و ٧٩٩ میلیون بشکه نفت اعلام کرد و افزود: 700 میلیون بشکه از این میزان نفت است و بخش عمده آن در داخل مصرف می شود.

وی با بیان آنکه از میان فرآورده های تولیدی در داخل، تنها نفت کوره(به دلیل تولید مازاد) صادر می شود، افزود: ٢٥ درصد از ٧٠٠ میلیون بشکه نفت تولیدی، نفت کوره است، ضمن آنکه بخشی از بنزین و گازوییل از خارج وارد می شود. به گفته ترکان، روزانه ١٠٠ میلیون لیتر نفت گاز، ٧٠ میلیون لیتر بنزین و ٢٠ میلیون مترمکعب سوخت سی ان جی در کشور در اختیار خودروها قرار می گیرد. مهندس ترکان تولید سالانه گاز طبیعی را ١٨٠ میلیارد مترمکعب اعلام و تصریح کرد:

مصرف سالانه گاز در کشور نیز حدود ١٦٠ میلیار مترمکعب است که بخشی از این میزان در داخل مصرف و بخشی به میادین نفتی تزریق می شود.
وی گفت: در صورتی که قیمت هر بشکه نفت را ١٠٠ دلار در نظر بگیریم با احتساب مصرف ٧٠٠ میلیون بشکه نفت در داخل، ارزش مصرف ما ٧٠ میلیارد دلار و در صورتی که هر مترمکعب گاز را ٣٠ سنت محاسبه کنیم، مصرف گاز طبیعی ٥٤ میلیارد دلار می شود. وی گفت: به این ترتیب ارزش سالانه مصرف انرژی در کشور حدود ١٢٤ میلیارد دلار می شود؛ این در حالی است که تولید ناخالص داخلی ما حدود ٥٠٠ میلیارد دلار است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور روند مصرف حامل های انرژی را در کشور هدر سوزی نام گذاشت و افزود: در مقابل مصرف حاملهای انرژی، هیچ ثروتی ایجاد نمی شود. وی با اشاره به قانون هدفمندی یارانه ها، ادمه داد: هنگام تدوین این قانون، نامگذاری آن اهمیت زیادی نداشت و مهم این بود که قانون مدیریت انرژی در کشور اجرا شود و ما نیز نسبت به نام قانون حساس نبودیم، اما متاسفانه به مرور محتوا به سمت نام چرخید؛ به نحوی که هم اکنون این قانون، قانون یارانه ها شده است نه قانون مدیریت انرژی. مشاور رئیس جمهور گفت:

قرار بود ٥٠ درصد از درآمد حاصل از اصلاح قیمت حاملهای انرژی در اختیار خانواده ها و ٥٠ درصد آن در اختیار واحدهای تولیدی، صنعتی و صرف عمران و سازندگی دولت شود، اما هم اکنون ١٥٠ درصد از درآمدهای هدفمندسازی یارانه ها در اختیار خانواده هاست.
وی درآمد حاصل از هدفمندی یارا نه ها را در سال جاری ٢٨ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که ما به خانواده ها ٤٣ هزار میلیارد تومان می دهیم که این رقم بیش از ١٥٠ درصد درآمدی است که دولت از هدفمندی یارانه ها به دست آورده است. ترکان ادامه داد: اجرای این سیاست سبب شد تا نه تنها از محل هدفمندسازی یارانه ها کمکی به بخش مولد و بنگاههای تولیدی نکنیم، بلکه بودجه عمران و سازندگی را نیز به خانوارها دادیم.

وی از جمله اثرات مخرب پرداخت یارانه نقدی به خانوارها را شکسته شدن همت و تلاش دانست و گفت: اجرای این سیاست باعث شد تا افرادی که به صورتی فصلی کار می کردند با دریافت یارانه ها دیگر به دنبال اشتغال نباشند و تنها به درآمد حاصل از دریافت یارانه، اکتفا کنند. ترکان گفت: قرار بود با اجرای این قانون اعتیاد ما به مصرف سوخت اصلاح شود، اما نه تنها اعتیاد اول ما اصلاح نشد، بلکه اعتیاد دومی هم پیدا کرده ایم که آن هم اضافه کردن یک پول به پولمان برای دادن پول نقدی به خانوارها بود. وی گفت: نمی دانم چگونه می توان از وضع حاضر خارج شد، پرداخت یارانه نقدی به خانوارها ابعاد گسترده ای دارد و اگر بخواهیم این وضع را سامان دهیم، قطعا تنشهایی شروع می شود؛ مگر اینکه افراد بخواهند داوطلبانه از دریافت یارانه نقدی انصراف دهند. البته نمی دانم این مشکل را چطور می توان به این زودی ها حل کرد.

مشاور رئیس جمهور با بیان اینکه قانون هدفمندسازی یارانه ها در اجرای سیاست مدیریت حوزه انرژی شکست خورده است، افزود: متاسفانه در حال حاضر ما به عوارض ناشی از اجرای نادرست این قانون مبتلا شده ایم.
وی با بیان اینکه برای اصلاح مصرف انرژی تنها رفتار مصرف کننده نباید اصلاح شود، افزود: باید به اصلاح فناوریهای مربوط به مصرف انرژی بپردازیم که این کار خارج از توان مصرف کنندگان است. وی با بیان اینکه هم اکنون 41 درصد از گاز مصرفی خانوارها هدرسوزی می شود، افزود: با اینکه بخشی از کاهش مصرف انرژی در خانوارها به رفتار مصرف کنندگان برمی گردد،

اما اگر فناوری به کار رفته در مسکن و تجهیزات آن نیز اصلاح شود به میزان قابل توجهی شاهد کاهش مصرف انرژی در خانوارها خواهیم بود.
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشورگفت: وزارت نفت نیز برای کاهش مصرف انرژی در واحدهای زیرمجموعه خود باید به اصلاح فناوریهای به کار رفته در این صنعت بپردازد تا از مصرف انرژی در بخشهای مختلف بکاهد.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]چرا بازار مسکن در ماه پایانی سال رونق گرفته است؟[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۰۹:۲۶





رییس کمیسیون تخصصی املاک کشور معتقد است: سه عامل تورمی بازار شب عید، افزایش 35 درصدی تراکم تهران از سوی شهرداری و شاخص بانک مرکزی بر رونق معاملات مسکن در ماه‌ پایانی سال موثر است.



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مصطفی قلی‌خسروی در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با اشاره به اینکه تنها 20 روز به پایان سال جاری مانده است، اظهار کرد:خرید و فروش خانه در پایان سال با رونق بیشتری همراه شده اما افزایش قیمتی در بر ندارد.

وی پیش‌بینی کرد: چهار ماهه ابتدای سال آینده همین روند نیمه رکود در بازار مسکن ادامه دارد و فعلا جهش قیمتی برای بازار مسکن نداریم.

به گفته قلی‌خسروی رونق معاملات مسکن در ماه‌های پایانی سال به ویژه در اسفند طبیعی است و امسال که با رکود مسکن مواجه بودیم و سال گذشته نیز افزایش قیمت‌ داشتیم، برخی به دلیل ترس از تورم‌های سال آینده به سمت خرید و فروش‌ خانه روی آوردند و بازار با رونق معاملاتی همره شده است.

رییس کمیسیون تخصصی املاک کشور با اشاره به طرح‌های دولتی همچون مسکن اجتماعی گفت: تا زمانی که این برنامه‌ها اجرایی نشود نمی‌توان پیش‌بینی از بازار مسکن داشت و باید ساخت و ساز افزایش یابد تا به تعادل قیمتی عرضه و تقاضا برسیم.


وی با بیان اینکه اخذ مالیات از واحدهای خالی در دستور کار دولت است و اجرایی می‌شود،‌ اظهار کرد: باید فرهنگ اخذ مالیات از خانه‌های خالی ایجاد شود تا این واحدهای مسکونی نیز به چرخه بازار وارد شوند و تعادل قیمت صورت گیرد.

قلی‌خسروی افزود: جهش قیمتی در سال آینده پیش‌بینی نمی‌شود اما ممکن است در برخی شرایط با اندکی افزایش و کاهش قیمت همراه شویم.


به گزارش ایسنا،‌ بر اساس آمار موجود از ثبت معاملات مسکن در سال جاری و سه ماهه اخیر نسبت به ماه قبل خود با اندکی رونق معاملات همراه بوده است.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]امضای تفاهم نامه نظام مهندسی مازندارن و سازمان همیاری شهرداری ها[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۱۰:۱۴



[FONT=&quot]



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
[/FONT]
[FONT=&quot] ، در راستای رعایت مقررات ملی ساختمان و حفظ منابع ملی و به منظور هماهنگي در مراحل انجام صدور پروانه ساختماني جهت احداث بنا و تأسيسات و انجام اقدامات قانوني جهت جلوگيري از ساخت و سازهای غير مجاز در خارج از محدوده و حريم شهرها و همچنين خارج از حريم روستا تفاهم نامه همکاری فی مابین سازمان نظام مهندسی ساختمان و سازمان همياري شهرداري های استان در محل این سازمان منعقد شد.[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]

برپایه این گزارش بر اساس این تفاهم نامه سازمان همیاری شهرداری ها متعهد می گردد در صورت مراجعه متقاضيان صدور پروانه ساختماني احداث بنا و تأسيسات به محل سازمان همياري و يا شعبات شركت تعاوني دهياريهاي بخش در سطح استان ، بدواً كليه متقاضيان جهت تهيه و ترسیم نقشه های موردنیاز ه دفاتر نمايندگي سازمان هدايت گردند و همچنین در صورت مراجعه متقاضيان به سازمان همياري و يا شعبات شركت تعاوني دهياريهاي بخش جهت تكميل و يا افزايش بنا و يا طرح تخلف دركميسيون ماده 99 سازمان همياري متعهد مي گردد نسبت به استعلام رعايت اصول فني ساختمان از دفاتر نمايندگي سازمان نظام مهندسي اقدام نمايد.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
حسب این تفاهم نامه نظام مهندسی ساختمان استان نیز متعهد شد در صورت معرفي بدوي متقاضيان صدور پروانه ساختماني احداث بنا و تأسيسات از طرف سازمان همياري و يا شعبات شركت تعاوني دهياريهاي بخش ، ليست مهندسين نقشه بردار ذيصلاح ( داراي پروانه اشتغال ) در منطقه را جهت تهيه و ترسيم نقشه هاي مورد نياز در اختيار متقاضي قرار دهد كه پس از ارائه خدمات مذكور توسط مهندس نقشه بردار ، دفاتر نمايندگي سازمان نظام مهندسي ضمن تأييد به شعبات شركت تعاوني دهياريهاي بخش جهت اقدام بعدي ارسال نمايند. ضمناً نظارت بر تعرفه خدمات مهندسي مذكور به عهده سازمان نظام مهندسي بوده و حق الزحمه مذكور بر اساس مصوبات هيأت چهارنفره مي باشد.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
این تفاهم نامه از ابتدای سال93 به مدت یکسال اعتبار داشته و در 4 ماده به امضای مهندس نائیج پور رئیس نظام مهندسی ساختمان و مهندس سیدعلی حجازی مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری ها رسید[/FONT]
[FONT=&quot] و در[/FONT][FONT=&quot]درصورت توافق طرفین به صورت نامحدود قابل تمدید می باشد .[/FONT]
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]جلسه هیئت رئیسه شورای مرکزی برگزار شد[/h] نسخه چاپی ۱۳۹۲/۱۲/۱۲ - ۱۳:۴۵ تعداد بازدید: 169


به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، جلسه هیئت رئیسه دوره ششم شورای مرکزی صبح امروز برگزار شد . همچنین جلسه 172 شورای مرکزی نیز روز چهارشنبه این هفته برگزار می شود .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]عضو هیئت مدیره سیستان و بلوچستان معاون عمرانی استان شد[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۳ - ۱۴:۵۱







به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان دکتر باقر کرد عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان سیستان و بلوچستان با پیشنهاد استاندار طی حکمی از سوی وزیر کشور به عنوان معاون عمرانی استانداری سیستان و بلوچستان منصوب شد .




در پی انتصاب دکتر باقر کرد به سمت معاون عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان ، مهندس اکبر ترکان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در پیامی انتصاب وی را تبریک گفت . باقر کرد متولد 1334 دانش آموخته رشته مکانیک در مقطع کارشناسی، رشته مهندسی صنایع در مقطع ارشد و رشته مدیریت در مقطع دکترا است. عضو هیات علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان، مدیر گروه مدیریت دولتی دانشگاه، عضو هیات امنای دانشگاه های علوم پزشکی زاهدان و زابل، سه دوره عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان، سابقه فعالیت در مهندسین مشاور صنعتی ایران، انتخاب به عنوان مهندس خبره صنعتی کشور در سال 73 در زمینه تبدیل انرژی و انتقال تکنولوژی از سوابق علمی باقر کرد است. معاونت اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، رییس دانشکده فنی مهندسی شهید باهنر زاهدان، نماینده مردم زاهدان در دوره ششم مجلس شورای اسلامی، مدیر مسوول و صاحب امتیاز هفته نامه بین المللی دو زبانه مرز پرگهر بخشی از رزومه کاری معاون جدید هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان است. وی در حوزه پژوهش نیز دو کتاب و بیش از 50 مقاله علمی پژوهشی نوشته که از سوی دانشگاه سیستان و بلوچستان و مجلات علمی داخل و خارج کشور منتشر شده است.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]با بررسی تعرفه خدمات مهندسی در سال ۱۳۹۳؛ جلسه ۱۷۲ شورای مرکزی برگزار می شود[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۳ - ۱۹:۱۴







نایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت : جلسه 172 شورای مرکزی با موضوع انتخاب خزانه دار ، تعیین محل اجلاس هفدهم هیات عمومی ، بحث و بررسی تعرفه خدمات مهندسی سال 1393 و بررسی و تصویب نهایی نظام نامه گروه های تخصصی و کمیسیون های شورای مرکزی چهارشنبه چهاردهم ماه جاری در تهران برگزار می شود .



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس حجت ا... عامری نایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در تشریح موضوعات جلسه 172 شورای مرکزی گفت : در این جلسه پس از سخنان پیش از دستور و سخنان رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان انتخاب خزانه دار شورای مرکزی انجام می شود. وی افزود : همچنین در این جلسه محل برگزاری اجلاس هفدهم هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان تعیین خواهد شد . مهندس عامری گفت : در جلسه 172 شورای مرکزی بحث و بررسی تعرفه خدمات مهندسی در سال 1393 نیز در دستور کار شورا قرار دارد. نایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت : بررسی و تصویب نهایی نظام نامه گروه های تخصصی و کمیسیون های شورای مرکزی در آخرین موضوع دستور کار شورای مرکزی انجام می شود. مهندس عامری در خاتمه سخنان خود گفت : در این جلسه مطابق روال معمول روئسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها نیز شرکت می نمایند.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]از سوی نشر کتاب دانشگاهی مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک منتشر شد[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ - ۰۹:۵۱







«مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک» عنوان جدید‌ترین کتاب منتشر شده از سوی نشر کتاب دانشگاهی است که به قلم مشترک بی‌یر، جانستون و کورنول تالیف شده است.




به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، کتاب «مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک» با هدف افزایش توانایی دانشجویان مهندسی در تحلیل هر مساله، به شیوه‌ای ساده و منطقی و با بکارگیری چند اصل اساسی و کاملا درک شده در حل مساله‌های درس مکانیک به رشته تحریر درآمده است.
یکی از مشخصه‌های رویکردی که در این اثر بکارگرفته شده است، جدایی کامل مکانیک ذرات از مکانیک اجسام صلب است؛ این رویکرد به مخاطبان این امکان را می‌دهد که کاربردهای عمل ساده را در مراحل اولیه در نظر بگیرد و معرفی مفاهیم پیچیده‌تر را به تعویق بیندازد.
در کتاب «مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک» مفاهیم پایه نیرو، جرم، شتاب، کار و انرژی، ضربه و اندازه حرکت ارایه شده‌اند.

دانشجویان مهندسی در این اثر، پیش از روبه‌رو شدن با دشواری‌های مرتبط با حرکت اجسام صلب، با سه روش پایه دینامیک و محاسن هر روش آشنا می‌شوند.


این کتاب به چندین واحد تقسیم شده که هر کدام، شامل یک یا چند بخش نظری، یک یا چند مساله نمونه و تعداد زیادی مساله به‌عنوان تکلیف است. هر واحد به موضوع معینی تخصیص یافته و به طور کلی یک جلسه درس را تشکیل می‌دهد.
کتاب «مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک» در هشت فصل تنظیم شده است؛ «سینماتیک ذرات»، «سینتیک ذرات: قانون دوم نیوتن»، «سینتیک ذرات: روش‌های انرژی و اندازه حرکت»، «سیستم‌های ذرات»، «سینماتیک اجسام صلب»، «حرکت صفحه‌ای اجسام صلب: نیروها و شتاب‌ها»، «حرکت صفحه‌ای اجسام صلب» و «سینتیک اجسام صلب در سه بُعد» عناوین این فصول را تشکیل می‌دهند.

هر فصل از این کتاب شامل مجموعه مسایلی است که برای حل با نرم‌افزارهای کامپیوتری طراحی شده‌اند. همچنین مجموعه‌ای از مساله‌های دوره، در پایان هر فصل گنجانده شده است؛ این مساله‌ها فرصت بیشتری در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند تا مهم‌ترین مفاهیم معرفی شده در آن فصل را بکارببرند. چاپ نخست کتاب «مکانیک برداری برای مهندسان مکانیک» با ترجمه محمدرضا افضلی با شمارگان یک هزار و 100 نسخه در 792 صفحه به بهای 29 هزار تومان از سوی نشر کتاب دانشگاهی منتشر شده است.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]تعیین نماینده شورای مرکزی در کمیسیون معاملات[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ - ۱۵:۲۰






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، در جلسه 172 شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان که هم اکنون در حال برگزاری است نماینده شورای مرکزی در کمیسیون معاملات موضوع ماده 32 آیین نامه مالی انتخاب شد .



در این جلسه مهندس شیرزاد یزدانی عضو اصلی شورای مرکزی در رشته شهرسازی به اتفاق آراء به عنوان نماینده شورای مرکزی در کمیسیون معاملات موضوع ماده 32 آیین نامه مالی انتخاب شد .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]گزارش تصویری جلسه ۱۷۲ شورای مرکزی[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ - ۱۶:۳۳



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور جلسه 172 شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان امروز در تهران برگزار شد . http://www.irceo.net/gallery.aspx?id=454
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]بررسی محل برگزاری اجلاس هیات عمومی در شورای مرکزی[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ - ۱۷:۳۹






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، در پی اظهار نظر استان ها در خصوص میزبانی هفدهمین اجلاس هیات عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان سازمان نظام مهندسی ساختمان ، استان های تهران و همدان در جلسه شورای مرکزی آمادگی میزبانی خود را اعلام کردند .





در جلسه 172 شورای مرکزی مقرر شد با حضور اعضای هیئت رئیسه شورای مرکزی و روئسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران و همدان انتخاب نهایی میزبان هفدمین اجلاس هیات عمومی که در هفته اول تیرماه سال 1393 برگزار می شود تا دو هفته آینده به طور قطعی انتخاب شود .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]با رای اکثریت اعضا؛ خزانه دار شورای مرکزی انتخاب شد[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۴ - ۱۹:۱۵






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، در جلسه امروز اعضای شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان با پیشنهاد هیئت رئیسه شورا دکتر جمال قناعت را با اتفاق آراء به عنوان خزانه دار شورای مرکزی به مدت یک سال برگزیدند .



همچنین در این جلسه از زحمات مهندس محسن قربانی خزانه دار سابق شورای مرکزی قدردانی گردید . انجام مطالعات ترافیکی و طراحی مسیر پروژه های مختلف راه های اصلی و فرعی در سطح استان کردستان به مدت 15 سال ، انجام مطالعات توجیهی مسیر سنندج - همدان، کامیاران - مریوان و مسیرهای متعدد در سطح استان کردستان ، انجام محاسبات سازه ای پروژه های متعدد در سطح استان به مدت 20 سال ، همکاری با مسکن و شهرسازی استان کردستان در سمت رییس گروه فنی و مهندسی، رییس گروه پیمان و رسیدگی و معاون فنی و اجرایی به مدت ده سال و... ، دارای مدرک کارشناسی در رشته مهندسی عمران از دانشگاه تهران 1370 ، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته عمران - راه و ترابری از دانشگاه علم و صنعت ایران 1375 و ... ، تدریس دروس شاخه دار در مقطع کارشناسی در دانشگاه های کردستان و دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج به مدت 16 سال ، عضو و رییس کمیته آموزش استان به مدت6 سال ، عضو هیات مدیره دوره های چهارم، پنجم و ششم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان ، عضو شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان کردستان به مدت سه سال و عضو اصلی دوره پنجم و ششم شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور از سوابق دکتر جمال قناعت می باشد .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]حیدریون در گفتگو با باشگاه خبرنگاران: کاهش متراژ "شناسنامه فنی" ساختمان‌ها به یک هزار متر[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۵ - ۱۹:۳۸






معاون فنی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران گفت: از ابتدای سال آینده شناسنامه فنی ساختمان‌ها را به 1 هزار متر کاهش مي دهیم تا ساختمان‌های بیشتری از این مزیت بهره‌مند شوند.



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس رضا حیدریون در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه شناسنامه فنی ساختمان‌ها طبق قانون برای ساختمان‌های 2 هزار متر انجام می‌شود گفت: سعی می‌کنیم از ابتدای سال آینده شناسنامه فنی ساختمان‌ها را به 1 هزار متر کاهش دهیم تا ساختمان‌های بیشتری از این مزیت بهره‌مند شوند.





وی در ادامه افزود:‌ سعی می‌کنیم مصرف انرژی در ساختمان‌ها را به عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم در شناسنامه فنی ساختمان‌ها در نظر بگیریم.


معاون فنی سازمان نظام مهندسی استان تهران با اشاره به راه‌اندازی کارتابل الکترونیکی برای مهندسان شهر تهران گفت: در حال حاضر تمامی خدمات مهندسان را به صورت الکترونیکی رصد می‌کنیم.




حیدریون در ادامه اظهار داشت: تمامی مهندسان شهر تهران به عنوان دیده‌بان سازمان نظام مهندسی می‌توانند از طریق این بستر الکترونیکی فعالیت‌های خود را انجام دهند.



وی در ادامه اظهار داشت: در این بانک الکترونیکی جامع تمامی پرونده‌های مهندسان جمع‌آوری شده و اشخاص حقیقی حقوقی می‌توانند با شهرداری‌ها و ارگان‌ها ارتباط برقرار کنند.


حیدریون در ادامه خاطرنشان کرد: سعی خواهیم کرد خلاء ایجاد شده در کیفیت ساختمان‌ها را از طریق بازرسی توسط مهندسان سازمان نظام مهندسی برطرف کنیم.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]آزمون ورود به حرفه مهندسان خرداد ۹۳ برگزار می شود[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۸ - ۱۱:۳۱






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، حرفه ای کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی 22و 23 خرداد ماه سال 1393 برگزار می شود.




دفتر مقررات ملی ساختمان اعلام کرد : بدینوسیله به آگاهی می رساند، آزمونهای ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران تجربی احتمالا در 22 و 23 خرداد ماه سال 1393برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است شروع ثبت نام آزمون های فوق از طریق وب سایت دفتر به نشانی www.inbr.ir در حال انجام می باشد .

دفتر مقررات ملی ساختمان همچنین اعلام کرد : ضروریست داوطلبان قبل از انجام ثبت نام راهنما و دستورالعمل ثبت نام آزمونهای فوق را مطالعه واز مفاد آن آگاه باشن
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]دریافت نظرات استان ها در برنامه ریزی سال ۱۳۹۳[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۰۹:۰۹






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس حجت الله عامری نایب رئیس اول سازمان نظام مهندسی ساختمان در نامه ای به اعضای شورای مرکزی و روئسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها خواست ؛ به منظور اقدام هدفمند و نتیجه گیری برنامه ریزی عملیاتی در عملکرد سال 1393 شورای مرکزی ، پیشنهادات اعضای شورا و روئسای استان ها جهت جمع بندی و طرح در نخستین جلسه شورا در سال 1393 تا بیست و پنجم ماه جاری ارسال شود .

این پیشنهادات در خصوص سرفصل های برنامه عملیاتی شورای مرکزی در سال 1393 درخواست شده است .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]با حضور مهندس ترکان صورت گرفت ؛ بررسی ماده ۸ قانون نظام مهندسی در کمیسیون عمران[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۰:۱۶





عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در جلسه دیروز کمیسیون عمران مجلس که با حضور ترکان رئیس سازمان نظام مهندسی کشور انجام شد دو مبحث مورد بررسی قرار گرفت.


به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، محمد فیروزی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ، با اشاره به جلسه امروز کمیسیون متبوعش گفت: در جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس که با حضور ترکان رئیس سازمان نظام مهندسی کشور انجام شد دو مبحث مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: مبحث اول اصلاح ماده 8 قانون نظام مهندسی بود که به دلیل پیچیدگی مسئله فرصت دوباره‌ای در نظر گرفته شد تا در این زمینه بررسی بیشتری انجام پذیرد.


فیروزی تصریح کرد: مسئله دوم در مورد استفاده از اراضی خارج از حریم شهر برای طلب پیمانکاران در حوزه راه، شهرسازی، آب و فاضلاب بود که کلیات این طرح رای آورد اما به صورت عادی بررسی می‌شود زیرا فوریت این مسئله در مجلس رای نیاورد.

گفتنی است در این جلسه نایب رئیس اول و دوم سازمان نظام مهندسی ساختمان حضور داشتند.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]تشریح جایگاه مهندسان شهرساز و چالش های موجود در شهرسازی[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۰:۲۸







به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
، مهندس شیرزاد ی عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان ، به جایگاه شهرسازی در نظام مهندسی ساختمان استان ها اشاره نمود و اظهار داشت: بر اساس قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان شهرسازی یکی از رشته های 7گانه ساختمان می باشد که با توجه به ماهیت میان رشته ای و کل نگر بودن این رشته و اهداف پیش بینی شده در قانون ، اهمیت و جایگاه این رشته در سازمان های دخیل در امر ساخت و ساز مشخص نیست.



وی افزود: با توجه به حدود صلاحیت های مهندسان شهرساز در مبحث دوم مقررات ملی ساختمان و همچنین باتوجه به ابلاغ وزارت راه و شهرسازی و شورای مرکزی به ادارات کل راه و شهرسازی وسازمان های نظام مهندسی ساختمان در خصوص بکارگیری مهندسان شهرساز در ساخت و سازها ولی متاسفانه اقدام جدی در این خصوص صورت نگرفته است. مهندس یزدانی بکارگیری افراد غیرمتخصص در امور شهری و شهرسازی را عامل اصلی در آسیب معماری و شهرسازی شهرها عنوان نمود و اظهار داشت: شهرسازی بستر اولیه ساخت و سازها می باشد و با توجه به پتانسیل و توان علمی و فنی مهندسان شهرساز ،بکارگیری این مهندسان در فرایند صدور پروانه ساختمانی و شهرسازی و فرایند نظارت و کنترل ساختمان ها باید مورد توجه جدی قرار گیرد. عضو هیأت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران افزود: باتوجه به جمعیت مهندسان شهرساز استان مازندران و قابلیت های علمی آنان زمینه های بکارگیری این قشر فرهیخته در ساخت و سازها باید مهیا شود و از متخصصین این امر در پست های مدیریت شهری استفاده شود تا با ایفای نقش موثر مهندسان این رشته آسیب هایی موجود در بخش معماری و شهرسازی به حداقل برسد. مهندس یزدانی به حقوق شهروندی در نظام شهرسازی اشاره نمود و گفت : با واگذاری امور شهرسازی به متخصصین این امر ضمن رعایت حقوق شهروندی در ساخت و سازهای شهری و روستایی ،رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی به سازماندهی آگاهانه به فضاهای سکونتی منجر خواهد شد.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]۶۱ مهندس کوهنورد به ارتفاعات قله برفخانه صعود می کنند[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۰:۴۷






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، ششمین گردهمایی و صعود مشترک کوهنوردان سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها با 61 مهندس سازمان نظام مهندسی ساختمان از استان های یزد ، آذربایجان شرقی ، قزوین ، همدان و مازندران به ارتفاعات قله 4005 متری برفخانه طزرجان شیکوه و کویر دروزاه قرآن به میزبانی استان یزد برگزار می شود .




این صعود از بیست و یکم تا بیست و سوم ماه جاری در استان یزد برگزار می شود .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]بهره برداری از ساختمان جدید دفتر نمایندگی شهرستان تاکستان[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۱:۱۴





ساختمان جدید دفتر نمایندگی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین در شهرستان تاکستان مورد بهره برداری قرار گرفت.




به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، با بررسی کلی در روند ساخت و ساز ها بعد از انقلاب در استان قزوین، متوجه روند افزایشی در این حوزه می شویم که علاوه بر قزوین سایر شهر های استان نیز از این روند مستثنی نیستند در عین حال به دلیل قرار گرفتن استان در معرض بسیاری از بلایای طبیعی لزوم توجه به ساخت و ساز اصولی بیش از پیش احتیاج است و نقش سازمان هایی چون نظام مهندسی ساختمان پررنگ تر می شود


بنابراین وجود دفاتر نمایندگی این سازمان در سایر شهر های استان علاوه بر نظارت دقیق تر بر ساخت و ساز و طرح تکریم ارباب رجوع که همواره مد نظر سازمان بوده را نیز در پی دارد؛ در ادامه بزرگداشت روز مهندس و پس از افتتاح و کلنگ زنی دفاتر سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین در شهرستان های آبیک و بوئین زهرا این بار شاهد بهره برداری از ساختمان جدید دفتر نمایندگی سازمان در شهرستان تاکستان بودیم.



این مراسم که با حضور مهندس فرخ زاد ریاست و مهندس معارفی عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان، مهندس طاهرخانی مسئول دفتر نمایندگی تاکستان، مهندس آراسته مسئول دفتر نمایندگی محمدیه، مهندس ربانی مسئول دفتر نمایندگی آبیک، مهندس رجب رحمانی نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، شهردار تاکستان و جمع کثیری از مهندسان و اعضای این سازمان برگزار شد، مهر تایید دیگری بر اقدامات نظام مهندسی ساختمان بود. شایان ذکر است که طرح این ساختمان از طریق برگزاری مسابقه بهترین طراحی انتخاب و ساخت این بنا به همت نظام مهندسی ساختمان استان قزوین صورت گرفت.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]مرکز آمار ایران گزارش داد: افزایش ۳۶ درصدی صدور پروانه‌های ساختمانی[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۱۹ - ۱۵:۳۳






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
،مرکز آمار ایران نتایج آمارگیری از طرح جمع آوری اطلاعات پروانه های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری های کشور در تابستان سال جاری را اعلام کرد.





بر این اساس، احداث تعداد 34 هزار و 610 واحد مسکونی در پروانه های صادرشده از سوی شهرداری تهران در تابستان امسال، پیش بینی شده است که نسبت به فصل گذشته حدود 11.3 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 13.4 درصد کاهش داشته است.‏

شهر تهران


تعداد سه هزار و 757 پروانه احداث ساختمان توسط شهرداری تهران در تابستان 1392 صادر شد که نسبت به فصل گذشته حدود 8.1 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 32.8 درصد کاهش داشته است.


مجموع مساحت زیربنا در پروانه های احداث ساختمان صادر شده از سوی شهرداری تهران در تابستان 1392 حدود 6487.3 هزار مترمربع بوده که نسبت به فصل گذشته حدود 9.2 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 2.4 درصد کاهش داشته است.


متوسط مساحت زیربنای این دسته از پروانه ها در دوره ی مورد بررسی حدود یک هزار و 727 مترمربع بوده است. مجموع مساحت زمین پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان حدود 1386.8 هزار مترمربع بوده که نسبت به فصل گذشته حدود 12.2 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 14 درصد کاهش داشته است. متوسط مساحت زمین در هر پروانه احداث ساختمان 369 مترمربع بوده است.


توزیع پروانه های احداث ساختمان مسکونی بر حسب نوع اسکلت و مصالح عمده ی به کار رفته در بنای آن ها در تابستان 1392 نشان می دهد 38.2 درصد از این پروانه ها برای احداث ساختمان های اسکلت فلزی، 61.4 درصد برای احداث ساختمان های بتون آرمه و 0.3 درصد برای احداث ساختمان هایی با سایر مصالح بوده است.



نقاط شهری کشور در تابستان 1392 احداث تعداد 232 هزار و 757 واحد مسکونی در پروانه های صادر شده از سوی شهرداری های کشور، پیش بینی شده که نسبت به فصل گذشته حدود 32.5 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 36.6 درصد افزایش داشته است.‏ متوسط تعداد واحد مسکونی در هر پروانه احداث ساختمان 4.2 واحد بوده است.


تعداد 55 هزار و 774 پروانه احداث ساختمان توسط شهرداری های کشور در تابستان 92 صادر شده که نسبت به فصل گذشته حدود 14.2 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 14 درصد افزایش داشته است.


مجموع مساحت زیربنا در پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان در تابستان 92 حدود 37884.1 هزار مترمربع بوده که نسبت به فصل گذشته حدود 24.1 درصد و نسبت به فصل مشابه سال گذشته حدود 36.8 درصد افزایش داشته است. متوسط مساحت زیربنا در این پروانه ها 679 مترمربع بوده است. مجموع مساحت زمین در پروانه های صادر شده برای احداث ساختمان در تابستان 92 حدود 22069.4 هزار مترمربع بوده که نسبت به فصل گذشته حدود 34.4 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 36 درصد افزایش داشته است. متوسط مساحت زمین در هر پروانه احداث ساختمان 396 مترمربع بوده است. توزیع پروانه های احداث ساختمان مسکونی برحسب نوع اسکلت و مصالح عمده به کار رفته در بنای آنها در تابستان 1392 نشان می دهد که 22.2 درصد این پروانه ها برای احداث ساختمان های اسکلت فلزی، 58.4 درصد برای احداث ساختمان های بتون آرمه، 18.4 درصد برای احداث ساختمان هایی با آجر و آهن و یک درصد برای احداث ساختمان هایی با سایر مصالح بوده است.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]جلسه بررسی اصلاح قانون نظام مهندسی برگزار شد+تصاویر[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۲۰ - ۱۹:۲۲






به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور
، جلسه شورای مرکزی و روئسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها امروز در 2 نوبت صبح و عصر با بررسی موضوعات اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان برگزار شد .


در این جلسه اعضای شورای مرکزی و روئسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان ها دیدگاه های خود را بند به بند مواد اصلاحی مطرح کردند .
جلسه صبح امروز نیز با حضور مهندس اسماعیلی دبیر کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی برگزار شد .

گفتنی است ادامه این جلسه فردا انجام می شود . گزارش تصویری : جلسه بررسی اصلاح قانون نظام مهندسی
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]اصلاح قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۲۰ - ۲۲:۰۳






کاربر محترم با سلام
ضمن تشکر از حضور شما در این بخش لطفاً نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص اصلاح موادی از قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان در مجلس شورای اسلامی را ارسال نمایید .


شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان از نظرات ارزشمند شما نهایت استفاده را در این زمینه می نماید .
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]در کشور‌های پیشرفته ساختمان‌های چند ساله بازسازی می‌شوند؟[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۰۸:۴۰







در کشور‌های پیشرفته ساختمان‌های با 160 سال قدمت را بازسازی می‌کنند چراکه از منابع کشور محسوب می‌شوند اما در کشور‌ ما تخریب‌ خانه‌های نوساز بیداد می‌کند. از سوی دیگر باید الگوی مناسب ساخت تهیه شود تا هزینه‌های گزاف به دولت و مردم تحمیل نشود.





به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، مهندس جابر نصیری - عضو هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مسکن خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با اشاره به آخرین مصوبه‌ مجلس مبنی بر اخذ مالیات از درآمد بساز‌ بفروش‌ها اظهار کرد: این نوع مالیات‌ها منجر به درآمد آنی دولت از مالیات‌های گذرا می‌شود و در سال‌های بعد دولت را با هزینه‌های گزاف ساخت‌ و ساز مواجه می‌کند.



وی افزود: بهتر است این مالیات‌ از بساز بفروش‌ها چه خرده‌سازان و چه انبوه‌سازان به صورت سالانه و براساس درجه کیفیت ساخت‌ و ساز گرفته شود تا مقررات ملی ساختمان نیز به خوبی رعایت شود.



به گفته نصیری اخذ این‌گونه مالیات‌ها غیر از نابسامانی در ساخت‌ و ساز شهری و افزایش کاذب قیمت‌ها، سودی برای بهره‌بردار ندارد.


وی معتقد است: در همه کشور‌ها مالیات از مسکن و بساز‌ بفروش‌ها گرفته می‌شود با این تفاوت که این مالیات بر اساس درجه کیفیت ساخت‌وساز است.
این عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان اظهار کرد: ابتدا باید کیفیت ساخت‌ و ساز به لحاظ رعایت مقررات ملی و ارتقای کیفیت ساختمان‌ها در نظر گرفته شود تا هم از ساخت‌وساز بی‌کیفیت جلوگیری شود و هم در نوع ساخت‌وساز خانه اسراف نشود.

به گفته‌ وی در صورتی که ساخت‌وساز خانه‌ها بر اساس نیاز مردم و متراژ مناسب باشد، در فراهم شدن تجهیزات دیگر خانه نیز صرفه‌جویی می‌شود و همین روند به اقتصاد کل مسکن کمک می‌کند.


نصیری معتقد است: با بالا‌بردن کیفیت ساخت‌ و ساز از افزایش قیمت‌های کاذب جلوگیری می‌شود؛ به گونه‌ای که بهره‌بردار نیز تلاش می‌کند با حفظ رعایت مقررات ملی ساختمان خانه بسازد.
این عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور افزود: اخذ مالیات از بساز‌ بفروش‌ها در نهایت به نفع جامعه و بهره‌بردار نخواهد بود چراکه باید الگوی مصرفی برای ساخت‌ و ساز‌ها در نظر گرفته شود.
وی گفت: در کشور‌های پیشرفته ساختمان‌های با 160 سال قدمت را بازسازی می‌کنند چراکه از منابع کشور محسوب می‌شوند اما در کشور‌ ما تخریب‌ خانه‌های نوساز بیداد می‌کند.
نصیری تاکید کرد: باید الگوی مناسب ساخت خانه تهیه شود تا هم سازنده و هم مصرف‌کننده از این بخش منفعت ببرد در غیر این صورت هزینه‌های گزافی به دولت و مردم تحمیل می‌شود.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]معاون عمران و توسعه مسجد جمکران منصوب شد[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۰۸:۵۲







مهندس امین مقومی با حکم تولیت مسجد مقدس جمکران به سمت معاون عمران و توسعه این مسجد منصوب شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور ، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن رحیمیان طی حکمی مهندس امین مقومی را به سمت معاون عمران و توسعه مسجد مقدس جمکران منصوب کرد.


متن حکم به این شرح است:


جناب آقای مهندس امین مقومی«دام توفیقه» نظر به تقوا، شایستگی و سوابق ارزنده جنابعالی در خدمت بخ نظام جمهوری اسلامی و عقیده راسخی که به اسلام ناب محمدی صلی‌الله علیه و اله و نقش سرنوشت ساز موضوع مهدویت برای امروز و فردای جهان دارید، بدینوسیله به عنوان معاون عمران و توسعه مسجد مقدس جمکران منصوب می‌شوید.


با عنایت به فرصت بی مانندی که به برکت توجهات حضرت بقیه‌الله الاعظم عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف و در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی در این «پایگاه عظیم تشیع» و جایگاه توحید و عبادت خداوند تحقق یافته است، رجاء واثق دارم که با اتکال خداوند متعال و بهره‌گیری مستوفی از هدایت‌های قرآن و عترت پروژه عظیم عمرانی مسجد مقدس جمکران را در اوج استحکام و ماندگاری و شکوه هنرمندانه روحانی و دل‌انگیز، برخاسته از فرهنگ و معماری اسلامی و متناسب با عظمت تاریخی نظام اسلامی به پیش برده و هر چه زودتر شاهد بهره‌برداری کامل و همه جانبه آن در خدمت به شیفتگان و منتظران راستین حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه‌الشریف باشیم.


بدیهی است تحقق اهداف فوق مستلزم اجرای دقیق طرح‌های مصوب اینجانب و بهره‌گیری کامل از ظرفیت ارزشمند پایه‌گذار طرح موجود جناب آقای مهندس سیف‌اللهی و طراحی تکمیلی و نظارت اقایان مهندس گرجی و گلیار معمار برجسته کشور خواهد بود.


توفیق روزافزون جنابعالی و همکاران را در خدمت خالصانه و سربازی حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نایب عزیزش از درگاه احدیت(جل و اعلا) خواستارم.
مقومی پیش از این رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان قم بود و سابقه فعالیت در عناوین مختلف همچون شهردار مناطق مختلف قم را در کارنامه خود دارد.
 

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=2]رئيس سازمان نظام مهندسي استان اصفهان عنوان کرد: تولید برق مصرفی نظام مهندسی اصفهان با نصب پانل های خورشیدی[/h] ۱۳۹۲/۱۲/۲۱ - ۱۰:۴۳






رئيس سازمان نظام مهندسي استان گفت: سازمان نظام مهندسي اصفهان با نصب پانل هاي خورشيدي ، ۴۰ كيلو وات برق مصرفي خود را توليد مي كند.


به گزارش روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور به نقل از خبرگزاری ایمنا ، مهندس پزشکی با بيان اينكه در ایران مصرف برق ساختمان ها با توجه به نوع كاربري نسبت به ساختمان هاي اروپايي ۳.۵ برابر است، اظهار داشت: در ايران ميزان تابش خورشيد ۱۸۰۰ تا ۲۲۰۰ وات بر متر مربع و در استان اصفهان اين تابش ۳۵۰۰ تا ۵۰۰۰ وات بر متر مربع است كه اين مقدار تابش ظرفيت خوبي براي استفاده از خورشيد به عنوان مولد انرژي به وجود آورده است.



وی با اشاره به اينكه با نصب پانل هاي خورشيدي بر بام ساختمان نظام مهندسي استان ۳۵ درصد برق مصرفي اين اداره تامين مي شود، تاکید کرد: براي اين اقدام سازمان واحد انرژي هاي نو در نظام مهندسی داير شد تا بر مبحث ۱۹ قانون ساختمان و نظارت بر نصب اين پانل ها نظارت بيشتري شود.


رئيس سازمان نظام مهندسي استان اصفهان از اعطاي برچسب انرژي در آينده نزديك به ساختمان هاي نوساز خبر داد و گفت: اين برچسب با توجه به اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها و افزايش قيمت انرژي سبب آگاهي خريدار يا مستاجر از انرژي ساختمان مي شود.
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
V ◄ نظام مهندسی ► پرسش و پاسخ نظام مهندسی 645

Similar threads

بالا