wave13
عضو جدید
2) وقتی که تعداد نرون ها رو تعیین میکنیم، وقتی خروجی میگریم کمتر از اون تعداد نرون های ورودی ماست!!!!!!!! به نظرتون اشکال کار کجا میتونه باشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
یعنی کمتر از اون تعداد خروجیه که خودتون وارد کردین که میخواین؟
2) وقتی که تعداد نرون ها رو تعیین میکنیم، وقتی خروجی میگریم کمتر از اون تعداد نرون های ورودی ماست!!!!!!!! به نظرتون اشکال کار کجا میتونه باشه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
یعنی کسی نبود بعد از یک هفته مارو راهنمایی بکنه و به سوالم جواب بده........سلام دوستان عزیز
خسته نباشید خدا قوت...
در مورد نرم افزارmspمیخواستم بدونم برای یادگیری این نرم افزار چه مدت وقت لازم است؟
آیا یادگیریش آسونه؟
میشه از این نرم افزار برای برنامه ریزی شخصی یک فرد مثلا برنامه ریزی هدف های بلند مدت استفاده کرد؟
بهترین نسخه ای که در بازار وجود داره رو لطفا معرفی کنید....
پیشاپیش سپاس فراوان.....................

یعنی کسی نبود بعد از یک هفته مارو راهنمایی بکنه و به سوالم جواب بده........
بابا علف زیر پامون سبز شد از بس که اینقدر منتظر جواب موندیم...
آفرین به شما که لااقل دارین میرین کلاس یاد میگیرین و الانم اومدین جواب ما رو دادید...بابا ایول....لایک دارید...نمیدونم این مدیر های تالار صنایع کجان؟؟؟به جون شما ماتازه داریم میریم سرکلاس mspیه جلسه گذشته خوب بود
هروقت تموم شد خبرت میکنم میگم میشه یانمیشه![]()
16 ساعت کلاس تمام موارد رو پوشش میده. برای هر نوع برنامه ریزی هم میشه ازش استفاده کرد . چه شخصی چه کاری...یعنی کسی نبود بعد از یک هفته مارو راهنمایی بکنه و به سوالم جواب بده........
ممنون از اینکه جواب دادید.....16 ساعت کلاس تمام موارد رو پوشش میده. برای هر نوع برنامه ریزی هم میشه ازش استفاده کرد . چه شخصی چه کاری...

هر نسخه ایش رو نصب کنید همش شبیه همه. فرقی ندارهممنون از اینکه جواب دادید.....
برای خودم میخوام .....برای کارهای روزانه و برنامه ریزی....مدیریت زمان.....برای شرو باید چه نسخه ای ازش رو نصب کنم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
آخه پسر خوب آأم زحمت شش هفت ماه کارشو فقط یه جا میریزه؟؟سلام
بچه ها من متاسفانه پایان نامه کارشناسی ارشدمو به جز لب تاب خودم جایی ذخیره نکرده بودم!!!! ویندوزم xp بود چون راحت بودم باهاش ،گفتم ارتقاش بدم به سون (ویندوز7) و روی همون درایوی که xp رو داشتم ویندوز7 رو نصب کردم ولی بعد نصب ویندوز7 متاسفانه دیدم تمام پروژم و بفیل های دیگم فرمت شدن !!!! یعنی هیچ اثری از پایان نام نیست! یه بار ریکاوری کردم ولی چیز خاصی پیدا نشد!! میخواستم بدونم بعد ارتقا ویندوز از xp به ویندوز7 میشه فایل هارو ریکاوری کرد و پیداشون کرد؟؟؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟؟ دوستان میخواستم کمک کنید اگه کسی چیزی میدونه بگه خواهشا! نتیجه زحماتم به همین راحتی از دست میره!! 2-3 هفته دیگه قرار بود دفاع کنم! اصلا وقتی هم نیست...
ممنون
میدونم شاید بی ربط باشه!! ولی واقعا مجبور شدم ...مرسی
لطفا جواب بدین ممنون میشم![]()
یعنی کسی نبود بعد از یک هفته مارو راهنمایی بکنه و به سوالم جواب بده........
دوستان چقد کمک کردین مرسییییییسلام دوستان...می خواستم بدونم برای سیستم اطلاعاتی یک دانشگاه کدوم بهتره؟؟؟SQL server یا Oracle!!؟؟ و چرا؟؟؟؟ لطفا کمک کنید مرسیییی![]()

با تشکر از شما ،من می خوام بیشتر راجع به صنایع و بازار کار این رشته بدونم و همین طور مبحث هایی رو که باید یاد بگیرم. اصلا باید از کجا شروع کنم؟
سلام
به نظر شما یک مهندس صنایع در یک انبار به عنوان انبار دار یا کمک انبار دار چطوری میتونه پیشرفت بکنه و چه کارهایی میتونه انجام بده در یک واحد تولیدی
عزیزم این همه درس خوندی میخوای بری انبارداری!!!!!!!!!!!
اگه به انبارداری علاقه داری نرم افزارای و سیستم های یکپارچه انبارداری علی الخصوص rfid تو این حوزه بدک نیست
موفق باشی
سلام.برنامه ریزی و مدلسازی سیستم های سفارشی چطوریه که توش زمان تحویل به مشتری مهم باشه؟(مثل تولید فوم مبل)
کسی نظری داره؟
سلام
به نظر شما یک مهندس صنایع در یک انبار به عنوان انبار دار یا کمک انبار دار چطوری میتونه پیشرفت بکنه و چه کارهایی میتونه انجام بده در یک واحد تولیدی
تا قبل از اینکه مشکل بزرگ پیش بیاد همه چی حل شه . نحوه ی چیدمان انبار _حمل و نقل کالاها- اتفاقا من دیدم مهدس صنایعی که با انبارداری شروع کرد شما وارد کار شین جاتونو پیدا می کنید اگه علاقه مند هم هستین که ایشالله موفق باشیناز بچه ها میپرسم جوابتو میدماون که 100% ولی استفاده از تکنولوژی و سیستم هایی که خارجیا تو کار استفاده میکنن خالی از لطف نیست![]()

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
| G | سمینار تخصصی آشنائی با شرکتهای لجستیک طرف سوم 3PL | مهندسی صنایع | 0 | |
| S | کلمات انگلیسی تخصصی رشته صنایع(کمک فوریییی) | مهندسی صنایع | 1 |