► •*♥*•◄ اخبار باشگاه استقلال تهران ► •*♥*•◄

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]استقلال با شکست ملوان به رده دوم رسيد
[/h][h=2] ديدار معوقه استقلال و ملوان بندرانزلي با برتري آبي پوشان تهراني به اتمام رسيد.[/h]

در ديداري معوقه از هفته دوازدهم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور تيم‌هاي استقلال و ملوان بندرانزلي از ساعت 16:20 امروز (يکشنبه) در ورزشگاه آزادي به مصاف هم رفتند که جدال آنها در پايان به برتري يک بر صفر آبي‌پوشان انجاميد.

استقلال بازي را تهاجمي آغاز کرد و در همان دقايق ابتدايي بارها روي دروازه ملوان خطرساز شد. مهمترين موقعيت استقلال در اين نيمه در دقيقه 6 رقم خورد که ارسال عليرضا نيکبخت واحدي از جناح چپ را محمدمهدي نظري با ضربه سر همراه کرد. ضربه سر نظري را سرگئي پاشنکو، سنگربان ملوان به زحمت دفع کرد و دروازه‌اش را نجات داد.

پس از اين گل قدري از آتش حملات استقلال کاسته شد که در اين بين ضدحملات خطرناک سپيدپوشان انزلي هم بي‌تاثير نبود با اين حال وزنه بازي بيشتر به سود شاگردان قلعه‌نويي سنگيني مي‌کرد، آنها که در دقيقه 31 توسط حنيف عمران‌زاده به گل رسيدند.

در دقيقه 31 بازي در ميانه زمين ملوان داور به سود استقلال اعلام خطا کرد که همين ضربه در نهايت منجر به گل استقلال شد. ارسال بلند آندو تيموريان از ميانه زمين ملوان و ضربه سر حنيف عمران‌زاده که در موقعيت مشکوک به آفسايد بود، منجر به گل استقلال شد، گلي که آبي‌پوشان را به يکقدمي صدر جدول فرستاد و ملواني‌ها در 45 دقيقه اول موفق به جبران آن نشدند.

ملوان نيمه دوم را با ميل تهاجمي بيشتر آغاز کرد اما اين استقلال بود که در يکي، دو صحنه روي دروازه پاشنکو خطرساز شد. مهمترين موقعيت استقلال در دقيقه 55 رقم خورد، جايي که ارسال تيموريان روي يک ضربه خطا از نزديکي محوطه جريمه ملوان را نکونام به منطقه‌اي از دروازه فرستاد که سنگربان ملوان ايستاده بود.

اين 2 بازيکن در دقيقه 63 نيز سازنده موقعيت خطرناک ديگري بودند. اين بار تيموريان ضربه خطايي را از ميانه زمين ملوان روي دروازه اين تيم فرستاد که ضربه نکونام با کمترين اختلاف ممکن از کنار دروازه به بيرون رفت.

پس از چند حمله نصف و نيمه استقلال اين ملوان بود که در دقيقه 66 توسط اميرحسين فشنگچي به يک موقعيت گل رسيد اما ضربه او به اندازه‌اي نبود که رحمتي را به زحمت بياندازد و سنگربان آبي‌ها به راحتي توپ را جمع کرد.

ملوان در دقايق پاياني بازي حمله مي‌کرد اما زهر حملات اين تيم به اندازهاي نبود که آبي‌ها را تسليم کند، اين تيم در دقيقه 90 هم که به موقعيت مناسب گلزني رسيد، زاويه براي رافخايي آنقدر تنگ بود که توپ را به تور کنار دروازه کوبيد.

در نهايت اين بازي با برتري يک بر صفر استقلال به اتمام رسيد و 27 امتيازي شد البته با تفاضل گل 6+ که براي گرفتن جايگاه پرسپوليس، صدرنشين 27 امتيازي ليگ برتر که تفاضل گلش 7+ کفايت نمي‌کرد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اکبرپور بازي با گسترش فولاد را از دست داد
[/h][h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال ديدار تيمش مقابل گسترش فولاد تبريز را از دست داد.[/h]

استقلال مقابل ملوان در ديدار معوقه هفته داوزدهم ليگ برتر مقابل ملوان به پيروزي يک بر صفر رسيد.

به گزارش فارس،سياوش اکبرپور با دريافت کارت زرد از داور مسابقه 3 اخطاره شد و ديدار هفته بعد تيمش مقابل گسترش فولاد تبريز را از دست داد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]عمران‌زاده و فشنگچي بازيکن برتر و اخلاق
[/h][h=2] حنيف عمران زاده بعنوان بهترين بازيکن و اميرحسين فشنگچي بعنوان بازيکن اخلاق ديدار استقلال و ملوان انتخاب شدند.[/h]

به گزارش تسنيم، در پايان ديدار استقلال و ملوان که با برتري يک بر صفر شاگردان قلعه نويي خاتمه يافت، حنيف عمران زاده بعنوان بهترين بازيکن ميدان و امير حسين فشنگچي بعنوان بازيکن اخلاق انتخاب شدند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اميري: مدارک کبه ناقص بود
[/h][h=2] معاون ورزشي باشگاه استقلال گفت: کارت بازي کبه براي ديدار با ملوان به دليل نقص مدارک او صادر نشد.[/h]

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، نام بوبکر کبه در دقايقي مانده به شروع بازي استقلال از فهرست 18 نفره تيم خارج شد.

علي اميري، معاون ورزشي باشگاه استقلال در اين خصوص گفت: مدارک کبه جهت صدور کارت بازي اين بازيکن ناقص بود و از اين رو در فاصله‌ ساعاتي مانده به بازي موفق به کسب مجوز بازي او نشديم تا در نهايت اين بازيکن نتواند در بازي با ملوان در ليست 18 نفره استقلال حضور داشته باشد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اسکوچيچ: از فرصت‌هايمان استفاده نکرديم
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: گل استقلال آفسايد بود.[/h]

دراگان اسکوچيچ پس از شکست يک بر صفر مقابل استقلال در نشست خبري اظهار داشت: واضح است که از اين نتيجه راضي نيستم. موقعيت‌هاي خوبي داشتيم تا بازي مساوي شود. مي‌خواهم يک ذره در مورد داوري حرف بزنم، گل استقلال آفسايد بود و اگر با گل آفسايد پرسپوليس ما را مي‌برد چرا استقلال متفاوت باشد آنها هم با گل آفسايد ما را بردند.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: از نيمه اول اصلا راضي نيستم در چرخش توپ خوب نبوديم و فقط در فضاي کوچک بازي مي‌کرديم. استقلال در پرش‌ها هميشه خوب بود . نيمه دوم بهتر شديم و من هم ريسک بيشتري کردم و مي‌خواستم با دو مهاجم بازي مساوي شود اما از فرصت‌هايمان استفاده نکرديم.

سرمربي ملوان در مورد اينکه استقلال و پرسپوليس با گل آفسايد شما را بردند اتفاقي است يا نه، گفت: تصادفي نبوده و استقلال و پرسپوليس بزرگ هستند و ما کوچک شخصا دوست ندارم در مورد داوري حرفي بزنم اما در اين فصل در شش بازي هشت اشتباه عليه ما بود و اين همه چيز را مشخص مي‌کند. هرفردي مي‌تواند اشتباه کند از من مربي تا بازيکن ولي در ششماسبقه هشت اشتباه مسلم مي‌دانيد چند امتياز مي‌شود؟ من به کسي اتهام نمي‌زنم فقط مي‌گويم اشتباه‌هاي زيادي بوده و اين اشتباه‌ها کار ما را سخت کرده است بهتر است بازي را سه بر صفر يا چهار بر صفر ببازي تا با گل آفسايد که اينطور باختيم.

سرمربي ملوان افزود: 99 درصد مطمنم گل استقلال آفسايد بود اين گل و گل پرسپوليس به طور آشکار آفسايد بود.

اسکوچيچ در مورد نيم فصل دوم گفت: شرايط ما بسيار سخت است و مشکلات زيادي داريم وبازيکنان تاکنون زحمت زيادي کشيدند و سعي مي‌کنيم بازي به بازي بجنگيم تا ببينيم چه اتفاقي مي‌افتد.

سرمربي ملوان در مورد حرف و حديث زياد در مورد داوري بخصوص اعتراض‌هاي پرسپوليس به داوري، گفت: چه توضيح بيشتري بايد به شما بدهم شش بازي هشت اشتباه يکبار پنالتي يکبار آفسايد چه حرفي بزنم؟ من نبايد در مورد مسايل داوري حرف بزنم کارشناس هست. به عنوان سرمربي مي‌گويم به اين سبک داوري مي‌بازيم اگر سه بار غير از اين باشد مربي بد بوده است. مرتبه اول بر اثر اشتباه داوري، در مرتبه دوم آفسايد ودر مرتبه سوم پنالتي ما را نمي‌گيرند مقابل فولاد پنالتي واضح ما رانگرفتاين سه بازي را باختم و مربي بدي شدم. هر فردي مي‌تواند اشتباه کند اما افراد مسئول بايد يا تنبيه کنند يا کاري کنند که اين مشکل پيش نيايد. ببخشيد اينطور حرف زدم نمي‌خواستم شخصيت داوران را زير سوال ببرم اما خوب نيست هر هفته اين اتفاق بيفتد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]نکونام:هواداران قهرماني پايان فصل رامي‌خواهند
[/h][h=2] بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت:‌ قهرماني نيم‌فصل براي هواداران استقلال مهم نبود و آنها قهرماني در پايان فصل را مي‌خواهند.[/h]

جواد نکونام بعد از برتري يک بر صفر استقلال مقابل ملوان گفت: خدارا شکر که توانستيم بازي را ببريم. 10،11 روز بود که در کنار يکديگر تمرين نکرده بوديم. با اين حال بازيکنان ما توانستند 3 امتياز را کسب کنند و اميدوارم بعد از کسب اين 3 امتياز ارزشمند اين روند را تا پايان فصل ادامه دهيم.

به گزارش تسنيم،وي درباره اينکه استقلال با وجود تلاش براي رسيدن به قهرماني نيم‌فصل بازي خوبي انجام نداد خاطرنشان کرد: به دنبال قهرماني نيم‌فصل نبوديم و هدف ما گرفتن 3 امتياز بازي بود. هواداران هم به جاي قهرماني نيم‌فصل از ما قهرماني در پايان ليگ را مي‌خواهند.

نکونام درباره سفرش به مالزي گفت: فردا نشست خبري براي هر 3 بازيکن کانديداي برترين بازيکن آسيا برگزار خواهد شد و اميدوارم بتوانم اين عنوان را به دست بياورم. در سال 2008 و 2009 استحقاق رسيدن به اين عنوان را داشتم اما به آن نرسيدم. اگر اين عنوان را کسب کنم خدا را شکر مي‌کنم و اگر به دست نياورم هم زندگي ادامه دارد و به خدا توکل مي‌کنم.

بازيکن استقلال و کاپيتان تيم ملي تاکيد کرد: احساسم اين است که مي‌توانم اين جايزه را بگيرم و اميدوارم اين اتفاق رخ دهد. با اين حال اين موضوع در زندگي‌ام اهميت ندارد بلکه موضوع مهم در زندگي‌ سلامتي‌ام است و سال‌هاي بعد هم مي‌توانم با تلاش و خوب بازي کردن انتخاب شده و اين عنوان را کسب کنم.

نکونام يادآور شد: قرار گرفتن من در اين جايگاه حاصل تلاش بازيکنان و مربيان استقلال و تيم ملي است که از زحمات آنها تشکر مي‌کنم. در واقع اين حاصل يک کار جمعي است و من به نمايندگي از آنها در اين مراسم شرکت مي‌کنم. اميدوارم در نهايت اين اتفاق بيفتد و من انتخاب شوم.

وي درباره تاثير لابي در انتخاب برترين بازيکن آسيا تصريح کرد: همواره در فوتبال آسيا شاهد تاثير صحبت‌ کردن‌ها بوده‌ايم اما من به حر‌ف‌ها گوش نمي‌دهم و تلاش مي‌کنم تا اين مقام را به دست بياورم. اميدوارم شايستگي آن را داشته باشم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نويي: خيلي اوقات بازيکنانم را نمي‌بينم
[/h][h=2] سرمربي استقلال به تمجيد از وزير ورزش و جوانان پرداخت و گفت که او خط مشي کارش را بر اساس معرفت گذاشته است.[/h]

امير قلعه‌نويي پس از برتري يک بر صفر تيمش مقابل ملوان بندرانزلي گفت: بازي طبيعتا آنطور که مد نظرم بود، نبود. وقتي تيم شما به 4 قسمت تقسيم مي‌شود و شما نمي‌توانيد حتي يک جلسه تمرين با تمام بازيکنان داشته باشيد که در آن کارهاي تاکتيکي انجام بدهيد و همچنين نمي‌توانيد 11 بازيکن براي يک بازي دوستانه جور کنيد، طبيعي است که شاهد چنين بازي‌ باشيد.

به گزارش تسنيم،وي ادامه داد: بايد خدا را شاکر باشيم که با اين تفاسير به صدر جدول رده بندي نزديک هستيم. تيم در اختيارم نبوده و مصدومان خيلي زيادي هم داشتيم. اميدوارم شرايط بهتر شود.

سرمربي استقلال خاطرنشان کرد: اميدوارم شرايط در آينده بهتر شود اما هيچ‌وقت ما با هم نيستيم. اين بازيکنان را نمي‌بينيم چرا که يا در خدمت تيم ملي هستند يا از مصدوميت رنج مي‌برند. من واقعا آنها را خيلي اوقات نمي‌بينيم.

قلعه‌نويي گفت: ملوان در اين بازي خوب ظاهر شد خصوصا در نيمه دوم کمي ما را تحت فشار گذاشت اما موقعيتي براي گلزني نداشت. يکي از دلايل اين موضوع هم خستگي ملي‌پوشان ما بود.

وي در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنيم مبني بر اينکه سرمربي ملوان معتقد است گل استقلال آفسايد بوده، اظهار داشت: من از آنجا که ديدم نمي‌توانستم تشخيص بدهم آفسايد بوده است يا خير. بايد فيلم بازي را ببنيم تا در اين مورد نظر بدهم.

سرمربي استقلال در خصوص مشکلات مالي تيمش گفت: مشکلات مالي که از قديم‌ الايام همراه ما بوده است البته قول‌هايي در اين راستا به ما داده‌اند. بايد ديد شرايط چگونه رقم مي‌خورد.

قلعه‌نويي تاکيد کرد: بازيکنان جديدي که جذب کرديم خوب هستند اما بايد در شرايط تيمي قرار بگيرند. اين بازيکنان نتوانستند پيش از 3 جلسه با ما تمرين کنند آنها با تيم هماهنگ نيستند. هفته گذشته سعي کرديم يک بازي تدارکاتي برگزار کنيم اما جنس‌مان جور نشد.

وي در خصوص جذب بازيکن خارجي و مدافع راست تاکيد کرد:‌ بازيکن خارجي تيم ما با توجه 4 و 5 هفته ديگر به تهران مي‌آيد اما دفاع راست اين تيم در يکي دو روز آينده نهايي خواهد شد.

سرمربي استقلال در خصوص ديدارش با وزير ورزش و جوانان تصريح کرد: خيلي خوشحالم در دولت جديد ورزش هم صاحب وزير شد. در جلسه با آقاي گودرزي در مورد کلان ورزش صحبت کرديم و قسمت آخرش هم بحثمان در مورد استقلال بود. نگاه او دانشگاهي و تربيتي است.

قلعه‌نويي افزود: آقاي گودرزي خط مشي کاري خود را براساس معرفت گذاشته و گفته است که بر اين اساس قدم بر مي‌داريم. در 8 سال گذشته ترور شخصيت باب شد که در اين موارد اصلا شخصيت آدم‌ها برايشان مهم نبود. ايشان انتصاب‌هاي خوبي داشته است. احمدي و جهانيان مشاوران او شده‌اند که اين نگاه خوبي است. وزير ورزش قول‌هاي مساعدي داد که به استقلال و پرسپوليس که سرمايه‌هاي ايران هستند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]غلام‌نژاد از حالا بازيکن استقلال است[/h]
[h=2] مربي تيم فوتبال سايپا پيوستن غلام نژاد به استقلال را قطعي دانست.[/h]

سعيد رجبي مربي تيم فوتبال سايپا دقايقي پيش در گفت‌وگو با راديو ورزش اعلام کرد کار انتقال مجيد غلام‌نژاد به استقلال تمام شده و اين بازيکن را از حالا بايد بازيکن استقلال بدانيم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]ماجدي: يک ايراني به لاوره خط داده است
[/h][h=2] سرپرست تيم فوتبال استقلال با بيان اينکه يک ايراني به لاوره خط داده گفت: چطور لاوره که تنها 3 ماه در ايران بوده،کشور ما به برده‌داري متهم کرده است؟[/h]

ميرشاد ماجدي درباره اعتراض هواداران استقلال به عملکرد اين تيم مقابل گسترش فولاد تبريز اظهار داشت: توقعات مردم بايد با داد و فرياد ما در نيم‌فصل برابر باشد. نتوانستيم دوران بدنسازي را کامل انجام دهيم. متاسفانه هيچکدام از هواداران ما اين مسئله را نمي‌بينند و يا نمي‌خواهند آن را ببينند.

به گزارش تسنيم ، وي با بيان اينکه «يک تيم نياز به بدنسازي ابتداي فصل دارد» افزود: صددرصد به شرايط خوب گذشته بازخواهيم گشت. هواداران بدانند با حداقل‌ها تا اينجاي کار پيش آمده‌ايم و با دست خالي در رتبه‌هاي بالا قرار گرفته‌ايم. بازيکنان تيم ما يا در اردوي تيم ملي حضور داشتند و يا مصدوم بودند که همين موضوع باعث شده بود تيم را به طور کامل در اختيار کادر فني نباشد. هواداران استقلال شرايط را درک کنند.

سرپرست استقلال با اشاره به پيام‌هايي که به او داده مي‌شود تصريح کرد: هواداران به من پيامک مي‌زنند که فلان بازيکن را جذب کنيم. ما 20 بازيکن داريم که اين بازيکنان بر اساس نياز تيم در جمع ما حضور دارند.

ماجدي در خصوص اظهارات گوران لاوره مبني بر اينکه امير قلعه‌نويي قصد داشته بخشي از قرارداد او را بگيرد تا به اين بازيکن بازي دهد، گفت: بحث قلعه‌نويي در مرحله دوم قرار دارد. لاوه کشور ما را به برده‌داري متهم کرده است. متاسفانه رسانه‌ها به جاي اينکه پيگير اين مسئله باشند که چرا لاوره ايران را به برده‌داري متهم کرده، به بحث قلعه‌نويي مي‌پردازند. چطور لاوره که تنها 3 ماه در ايران بوده،کشور ما به برده‌داري متهم کرده است؟

وي ادامه داد: چرا هيچکس پيگير اين مسئله نيست که او به کشور ما تهمت زده است؟ همه قلعه‌نويي را مي‌شناسند؛ او چه نيازي دارد که بخواهد بخشي از پول لاوره را بگيرد؟ ما بايد دنبال واقعيت‌ها باشيم. به نظرم متن مصاحبه لاوره ايرانيزه شده، يعني يک ايراني به او خط داده است.

سرپرست تيم استقلال در مورد اينکه لاوره گفته قلعه‌نويي از محبوبيت فرهاد مجيدي مي‌ترسيد، عنوان کرد: بايد کلاهمان را قاضي کنيم. فردي که تنها 3 ماه در ايران حضور داشته و يک ماه از اين 3 ماه را به حالت قهر در تمرينات حضور نداشته، چطور مي‌تواند اين مسائل را در ذهنش تداعي کند؟ اصلا لاوه در کشور خودش چه بازيکني به حساب مي‌آيد و چه تحصيلاتي دارد؟ او کشور ما را زير سوال برده است.

ماجدي درباره جلسه روز گذشته معاونان باشگاه خاطرنشان کرد:کساني که بيش از اين با باشگاه استقلال همکاري داشتند دوباره دعوت به همکاري شدند. در مجموع جلسه خوبي بود.

وي در خصوص شايعه درگيري لفظي علي فتح‌الله‌زاده با يکي از معاونانش گفت: ما اصلا جر و بحثي نداشتيم و تنها با هم صحبت کرديم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]شکايت باشگاه استقلال از لاوره
[/h][h=2] معاون ورزشي باشگاه استقلال از شکايت اين باشگاه عليه بازيکن پيشين صربستاني خود خبر داد.[/h]

علي اميري در گفت و گو با فارس در خصوص مصاحبه گوران لاوره عليه باشگاه استقلال و امير قلعه نويي اظهار داشت: با توجه به صحبت هاي غير واقعي لاوره در مصاحبه اي که چند روز قبل انجام داد باشگاه استقلال از اين بازيکن به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد.

وي در پاسخ به اين سوال که چرا باشگاه استقلال با توجه به جدايي اين بازيکن از اين تيم به فيفا شکايت نکرده عنوان کرد: اين بازيکن در هر صورت تحت قرارداد باشگاه استقلال در ايران بوده و ما بايد طبق روال قانوني عمل کنيم و اين کميته انضباطي است که مراحل بعدي را طي مي کند.

اميري در خصوص جذب مجيد غلام نژاد نيز گفت: روز گذشته رضايتنامه اين بازيکن از سوي باشگاه سايپا صادر شد و امروز با وي قرارداد امضا مي کنيم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]هر بازيکني دوست دارد در استقلال بازي کند
[/h][h=2] بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال گفت: به استقلال نيامده‌ام که ببينم چه بازيکني، در چه پستي بازي مي‌کند، بلکه به اين تيم آمده‌ام که کمک کنم.[/h]

مجيد غلام‌نژاد پس از پيوستن به استقلال اظهار داشت: امير قلعه‌نويي به من لطف داشت و مسئولان استقلال در فصل نقل‌وانتقالات نيم‌فصل براي پيوستن به اين تيم به من پيشنهاد دادند. خوشبختانه امروز (يکشنبه) توافقات نهايي انجام شد و از فردا هم در تمرينات شرکت مي‌کنم.

به گزارش تسنيم،وي با اشاره به دلايل حضورش در استقلال افزود: هر بازيکني دوست دارد در استقلال بازي کند. من هم مي‌خواستم بيشتر در چشم باشم به همين خاطر به پيشنهاد استقلال پاسخ مثبت دادم. اميدوارم بتوانم بازي‌هاي خوبي براي استقلال انجام دهم.

مدافع - هافبک جديد استقلال در خصوص شانس حضورش در ترکيب استقلال عنوان کرد: ممکن است اوايل حضورم در استقلال همراه با انتقاداتي باشد اما در مجموع اميدوارم بتوانم خيلي زود در ترکيب اين تيم جا بيفتم و بازي‌هاي خوبي براي استقلال انجام دهم.

غلام‌نژاد در مورد بازي کردن خسرو حيدري در پستش گفت: هر بازيکني دوست دارد بازي کند. به استقلال نيامده‌ام که ببينم چه بازيکني، در چه پستي بازي مي‌کند، بلکه به اين تيم آمده‌ام که کمک کنم. دوست دارم هر جايي که مربيان از من خواستند بازي کنم.

وي در پايان با اشاره به وضعيت استقلال تصريح کرد: استقلال يکي از مدعيان اصلي قهرماني است. با وجود مصدوماني که اين تيم دارد ولي از شرايط خوبي برخوردار است. اميدوارم در نيم فصل دوم نتايج خوبي بگيريم که همراه با قهرماني باشد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]گل‌هاي تيموريان وحيدري درجمع10گل برتر آسيا
[/h][h=2] گل‌هاي آندرانيک تيموريان و خسرو حيدري در جمع 10 گل برتر ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفتند.[/h]

به نقل از سايت باشگاه استقلال، گل آندرانيک تيموريان به بوريرام تايلند در رده سوم و گل خسرو حيدري به الشباب امارات در رده پنجم برترين گل‌هاي ليگ قهرمانان آسيا در سال 2013 قرار گرفتند.

استقلال در ليگ قهرمانان آسيا به جمع 4 تيم برتر راه يافت ولي نتوانست به فينال اين مسابقات صعود کند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اظهارات همداني درباره شرايط تمرين استقلال
[/h][h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: ما تاکنون تيم را به صورت کامل در اختيار نداشته‌ايم.[/h]

ستار همداني درباره شرايط تمرينات استقلال در روزهاي اخير گفت: ما واقعا از اول فصل تا الان به طور کامل و جامع هيچ موقع تيم را در اختيار نداشتيم اما تمرينات‌مان را ادامه داديم حتي با 4 نفر، چون تيم ما چند تکه شده بود. البته الان فکر مي‌کنم بازيکنانمان در کنار هم هستند و مصدومان هم به تيم اضافه شده‌اند و تا حدودي تيم شکل گرفته است اما باز هم تمام بازيکنان مصدوم ما به تيم اضافه نشده‌اند و آن شرايط لازمي که مدنظر است هنوز محقق نشده است و يکي از دلايلي که ما روان بازي نمي‌کنيم اين است که بچه‌هاي ما در کنار هم نبودند.

به نقل از فارس، مربي تيم فوتبال استقلال درباره عدم حضورش در مراسم تقدير از فوتباليست‌هاي آذربايجاني تيم ملي سال 1998 که در شهر تبريز برگزار شد، ادامه داد: ما در روز جمعه بازي داشتيم اما در کل بود و نبود من خيلي مهم نيست، مهم اين بود که از فوتبالمان در آن تيم ملي تقدير شد. جا دارد که از جناب آقاي دبيري بابت اين مراسم تشکر کنم. اين عزيزان حداقل به فکر افتخار آفرينان فوتبال تبريز که از دوستان و همکاران من بودند، هستند.

وي ادامه داد: اما با اين همه اين لطف عزيزان بود که اسمي از من نبردند و من را به اين مراسم دعوت نکردند، البته مهم هم نيست. من دنبال اين مسائل نيستم. همين‌ که همکاران من را دعوت کردند انگار خود من را به اين مراسم دعوت کرده‌اند. کسي در اين باره به من چيزي نگفت و من تعجب مي‌کنم که چرا حتي با من يک تماس هم نگرفتند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]لاوره به کميته انضباطي استقلال احضار شد
[/h][h=2] بازيکن خارجي پيشين استقلال به کميته انضباطي اين باشگاه احضار شد.[/h]

به نقل از سايت باشگاه استقلال، به دنبال مصاحبه اخير گوران لاوره با يکي از رسانه‌هاي خارجي و اظهاراتي که او درباره مديرعامل و سرمربي باشگاه استقلال مطرح کرده است، اين بازيکن صربستاني به کميته انضباطي باشگاه استقلال احضار شد.

لازم به ذکر است که او طبق قوانين در زمان انجام اين مصاحبه بازيکن تيم استقلال بوده و بنابراين موظف به تعهداتي است که در قراردادش با باشگاه استقلال وجود دارد. احضاريه لاوره در اختيار مدير برنامه او قرار گرفته و رونوشت آن براي فدراسيون جهاني فوتبال و ساير مراجع ذي‌ربط ارسال شده است. در صورت عدم حضور لاوره در جلسه کميته انضباطي، پرونده اين بازيکن مورد بررسي و تصميم‌گيري نهايي قرار خواهد گرفت.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]تکميل شدن ليست استقلال با جذب يک برزيلي
[/h][h=2] سخنگوي باشگاه استقلال گفت: برحسب نظر امير قلعه‌نويي، سرمربي استقلال مبني ‌بر به خدمت گرفتن مجيد غلام‌نژاد، اين بازيکن جذب شد.[/h]

به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، هاشم ساعدي، سخنگوي باشگاه استقلال در خصوص جذب مجيد غلام‌نژاد، اظهار داشت: برحسب نظر امير قلعه‌نويي، سرمربي استقلال مبني ‌بر به خدمت گرفتن مجيد غلام‌نژاد با دستور علي فتح‌الله‌زاده، مديرعامل محترم و علي نظري، قائم‌مقام باشگاه استقلال و پيگيري‌هاي علي اميري، معاونت ورزشي، اين بازيکن به مدت يک فصل و نيم به عضويت استقلال درآمد تا در ادامه رقابت‌‌هاي ليگ در خدمت تيم باشد.

ساعدي در ادامه افزود: با جذب غلام‌نژاد يک جاي خالي ديگر داريم که ان‌شاءالله با جذب هافبک برزيلي بازي‌ساز که با نظر امير قلعه‌نويي صورت مي‌گيرد، ليست استقلال براي نيم‌فصل دوم تکميل مي‌شود. بعد از نهايي شدن حضور اين بازيکن برزيلي اطلاعات لازم را در اين خصوص به گوش هواداران خواهيم رساند.

سخنگوي باشگاه استقلال در خصوص غيبت خود در جلسه شوراي معاونين باشگاه استقلال عنوان کرد: بنده با هماهنگي و اجازه از مديرعامل محترم باشگاه در اين نشست حضور پيدا نکردم. مادرم در بيمارستان بستري بودند و کمترين وظيفه‌ يک فرزند در قبال پدر و مادرش خدمت به آنهاست و بنده هم براي خدمت به مادرم در بيمارستان حضور داشتم و ان‌شاءالله در جلسات بعدي شوراي معاونين حضور پيدا مي‌کنم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] قلعه‌نویی: 11 ماه است پولی نگرفته‌ام/ کارهای اخلاقی اصفهان ماندگار است

[/h]

» سرویس: ورزشي - فوتبال، فوتسال

کد خبر: 92091409972
پنجشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۶

سرمربی استقلال پس از بازی سپاهان به تمجید از اقدامات فرهنگی باشگاه سپاهان پرداخت.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، امیر قلعه‌نویی در نشست خبری پس از بازی تیمش با سپاهان اظهار کرد: حرفی که می‌زنم احساس قلبی‌ام است. واقعیت قضیه این است که هر کسی اصفهان را می‌شناسد، این مسائلی که من می‌خواهم بگویم را می‌داند. مردم اصفهان و باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان به جای اینکه به دنبال مسائل حاشیه‌ای باشند، نشان دادند که باشگاهی فرهنگی و پاک هستند و پاک عمل می‌کنند و خدا را گواه می‌گیرم که احساسم را می‌گویم و این حرف‌ها ربطی به تقدیری که امروز انجام دادند، ندارد.
وی ادامه داد: دو سالی که در سپاهان بودم، سال‌های خوب زندگی‌ام بود و امروز یک بازی بسیار خوب و تاکتیکی را شاهد بودیم و در سکوها هم جو بسیار خوب بود و قبل از اینکه راجع به مسائل فنی صحبت کنم از جو ورزشگاه باید تقدیر کنم. در کنفرانس پیش از بازی خبرنگاران اصفهان نشان دادند اصلا اهل حاشیه نیستند و چقدر با جاهای دیگر ایران متفاوتند.
سرمربی استقلال همچنان اظهار کرد: واقعا پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی شایسته اصفهان است. 40 درصد مدال‌های گوانگ‌جو متعلق به اصفهان بود. امیدوارم این روند در سپاهان ادامه پیدا کند و به آقای پورسینا تبریک می‌گویم خوشحالم که به خانه خود بازگشتم. من اگر از اصفهان رفتم، به جام‌هایم کاری ندارم و خوشحالم که رکوردهای خوبی را به جا گذاشتم. کارهای اخلاقی و معرفتی در اصفهان ماندگار است و ما هم درس‌های زیادی را از خود شخص ساکت و آقای ترابیان یاد گرفتیم. تیمی که پاک و فرهنگی باشد، در مسیر صحیح قرار می‌گیرد. امروز ما قشنگی‌های فوتبال را دیدیم. مردم اصفهان همیشه در قلب من هستند خصوصا بچه‌های مطبوعات‌شان که همیشه اخلاق را رعایت می‌کنند. واقعا از آن‌ها متشکرم.
وی افزود: در رابطه با باز باید بگویم ما بازی بسیار زیبایی را شاهد بودیم و از مسئولان فولادشهر تشکر می‌کنم که کیفیت چمن عالی بود و باران تاثیری نداشت. هر دو تیم می‌توانستند برنده بازی باشند، ولی در ایجاد موقعیت خطرناک تیم ما بهتر بود و اگر دقت بیشتری می‌کردیم، می‌توانستیم بازی را ببریم ولی سپاهان گردش توپش عالی بود. به هر حال من از نتیجه راضی نیستم ولی خوشحالم که با 4 جلسه تمرین و با دو جلسه کار تاکتیکی و سه جلسه وقت داشتیم و حتی در پارک تمرین کردیم، جلوی سپاهان این گونه بازی کردیم و نمایش خوبی داشتیم. این بازی من را امیدوار کرد و به یک امتیاز رسیدیم. خسرو حیدری و غلام‌نژاد به ما اضافه می‌شوند و هافبک هجومی ما زیادتر می‌شوند یک امتیاز هم خوب است و اگر قاضی دقت می‌کرد ما می‌توانستیم ببریم.
خبرنگاری از قلعه‌نویی پرسید شما از فوتبال اصفهان تمجید کردید اما آقای دایی مدعی شد که قهرمانی در اینجا به نفع سپاهان غش کرده بود، که سرمربی استقلال در پاسخ گفت: من به این مسائل ورود نمی‌کنم. در مقابل تراکتور هم دو بر یک باختم ممبینی هم اشتباه داشت. من هیچ وقت از داور بد نگفتم. اصفهان و مردمش و باشگاه سپاهان جزو باشگاه‌های خوب ایران هستند و نمونه‌اش مدال‌های خوبی است که در گوانگ‌جو گرفتند.
سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که چرا سپاهان 6 هفته نبرده است، گفت: سپاهان یک فوتبال مدرن را بازی می‌کند. امروز سپاهان چند بازیکن جوان را به بازی آورد. وقتی روی جوان سرمایه‌گذاری می‌کنید باید مدتی زمان سپری شود تا جواب بدهد که البته برای سپاهان جواب هم داده است و کرانچار و فولاد مبارکه بسیار خوب عمل کرده و سپاهان یکی از مدعیان اصلی قهرمانی است.
قلعه‌نویی درباره عملکرد بازیکنان میانی‌ تیمش گفت: هافبک‌های ما امروز خوب بازی کردند. این که جلوی سپاهان اینقدر موقعیت ایجاد کنیم آسان نیست از خط هافبک‌ راضی هستم ولی باید بهتر بازی می‌کردیم.
وی درباره حضورش در اصفهان گفت: ما در جام باشگاه‌های آسیا 17 گل به غول‌های آسیا زدیم. آقای توره ما را 10 نفره کرد اما نزدیک به 60 دقیقه 3 گل زدیم. من قلعه‌نویی هر جا می‌روم وقتی اینجا آمدم خوشحال شدم که یک چمن خوب را دیدم. ابزار بسیار مهم است. نیروی انسانی را داریم ولی سخت‌افزار را نداریم. من قلعه‌نویی 11 ماه است پول نگرفته‌ام. همکاران و بازیکنان نیز همچنین. اگر پول بازیکنان را به موقع پرداخت کنیم و به موقع جریمه کنیم، نتیجه می‌گیریم. اما در استقلال متاسفانه این گونه نیست ولی از نظر نیروی انسانی ما خوب هستیم. اما اگر در بخش سخت‌افزاری و مالی درست شود، بسیاری از مشکلات حل می‌شود و در جام باشگاه‌های آسیا تیم‌هایی که موفق هستند امکانات زیادی هم دارند. ما در مجموع پارسال 4 تای آسیا شدیم اما 8 میلیون هم پاداش نگرفتیم. 4 تای آسیا و قهرمان ایران هم شدیم اما پاداش نگرفتیم. اگر بحث مالی‌مان حل شود،‌ یقینا کیفیت فوتبال هم بالا می‌رود.
وی در پاسخ به این سوال که تیم‌های قلعه‌نویی تیم‌هایی هستند که گل‌های زیادی می‌زنند. اما چرا مشکل امسال استقلال در خط حمله است، گفت: ما تنها هفته‌ای بود که سه جلسه تمرین کردیم اما خوب نتیجه گرفتیم. این مشکل را در آینده برطرف می‌کنیم. چون تقویت جناحین با آمدن مجید غلام نژاد و خسرو حیدری برطرف می‌شود. اما خط هافبک ما باید طراوت لازم را داشته باشد که امیدواریم در بازی‌های بعدی این اتفاق بیفتد.
قلعه‌نویی درباره غیبت جمشیدیان نیز گفت: جمشیدیان در تمرین‌های عمومی حضور نداشت واز ناحیه کشاله آسیب دیده بود و تیم پزشکی ما روی او کار می‌کند. اما امروز در لیست 18 نفره نبود. هم سپاهان و هم استقلال امروز خوب بازی کردند. در دستور کار هر دو تیم پرس بود ولی همان موقع دو تیم هجوم می‌آوردند و بازی روی زمین بود و امروز پاپی یکی از بهترین بازی‌های خود را انجام داد. بعضی از دقایق تحت فشار بودیم و در 10 دقیقه آخر دو موقعیت 100درصد داشتیم. سپاهان دو سه کرنر در دقیقه آخر زد هرچه از بازی می‌گذشت تمایل تیم‌ها برای گل زدن بیشتر می‌شد.
وی درباره حضور ایمان باصفا که گفته می‌شود از پدیده‌های جدید فوتبال ایران است، گفت: بازیکن بازیکنی مثل گرت بیل زمانی که به رئال مادرید رفت فوری فیکس نشد. بازیکن جوان را باید زمانی به زمین بفرستی که دیگر بیرون نیاوری. روزی که تیم ما زیاد خوب نبود، نمی‌توانیم ایمان باصفا را به زمین بیاوریم. زمانی که من محسن فروزان را در تراکتورسازی به زمین فرستادم فیکس شد و دیگر او را بیرون نیاوردم. ما جوان را نباید فدای خودمان کنیم ولی آرام آرام ایمان باصفا نیز بازی خواهد کرد، هرچه پیش برویم، ایمان باصفا بیشتر بازی خواهد کرد. نگفتم که او از امید ابراهیمی بهتر است اما در آینده مثل او خواهد شد. در جام حذفی فرصت بیشتری به باصفا خواهم داد. از مردم خوب اصفهان و رسانه و باشگاه خوب سپاهان تشکر می‌کنم

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
هفته هفدهم ليگ برتر فوتبال

[h=1]تساوي بدون گل سپاهان و استقلال در اصفهان[/h][h=2] ديدار تيم‌هاي سپاهان و استقلال با نتيجه تساوي به پايان رسيد.[/h]

تيم‌هاي سپاهان و استقلال در مهم‌ترين بازي هفته هفدهم ليگ برتر سيزدهم از ساعت 15 امروز (پنج‌شنبه) در ورزشگاه فولادشهر اصفهان به مصاف هم رفتند که اين ديدار با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.

به گزارش تسنيم،با توجه به حساسيت مسابقه، 2 تيم بازي را محتاطانه آغاز کردند و در 20 دقيقه ابتدايي بيشتر به محک زدن همديگر پرداختند. در ادامه، تيم ميزبان توپ و ميدان را در اختيار گرفت و حملات پراکنده‌اي روي دروازه استقلال تدارک ديد که همين مسئله موجب شد شاگردان قلعه‌نويي يکي‌، دو بار روي ضدحملات خطرساز شوند. در دقايق پاياني نيمه نخست ابتدا استقلال روي ضربه محمد قاضي دروازه سپاهان را تهديد کرد و در ادامه هم شوت پاي چپ اميد ابراهيمي را سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان استقلال دفع کرد تا جدي‌ترين موقعيت هر 2 تيم راه به جايي نبرد.

در نيمه اول از نظر تاکتيکي هيچ‌کدام از تيم‌ها حرفي براي گفتن نداشتند اگر چه استقلال با برنامه‌تر ظاهر شد و دست‌کم تکليفش با خودش مشخص بود. هدف قلعه‌نويي براي نيمه اول کنترل بازي و بسته نگه داشتن دروازه تيمش بود که در نهايت هم به آن دست يافت اما سپاهاني‌ها باري به هر جهت بازي کردند و بيشتر مترصد استفاده از اتفاقات اين ديدار به سود خود بودند.

با شروع نيمه دوم، هم سپاهان و هم استقلال هجومي ظاهر شدند و در همان دقايق ابتدايي موقعيت‌هاي خطرناکي روي دروازه يکديگر خلق کردند.

در دقيقه 66 و بعد از اين که سپاهاني‌ها در ضدحمله يکي از بهترين موقعيت‌هاي خود را از دست دادند، امير قلعه‌نويي اولين تعويض استقلال را انجام داد و خسرو حيدري را بعد از مدت‌ها دوري از ميادين به جاي محمد مهدي نظري به ميدان فرستاد.

در ادامه بازي حملات ميزبان ادامه يافت و سپاهاني‌ها براي رسيدن به گل برتري فشار زيادي روي دروازه استقلال آوردند. شاگردان زلاتکو کرانچار روي يکي از همين حملات مي‌توانستند به گل برسند اما ضربه سر محمد غلامي را مهدي رحمتي از زير طاق دروازه بيرون کشيد.

سپاهان در نيمه دوم حاکم توپ و ميدان بود و فوتبالي هجومي ارائه داد. تيم تحت امر امير قلعه‌نويي سواي موقعيت دقيقه 86 که روي خلاقيت حيدري ايجاد شد و در نهايت ضربه سر قاضي را حمودي از روي خط دروازه برگرداند، فرصت ديگري نداشت.

در اين ديدار علي حمودي، هادي عقيلي و اميد ابراهيمي بازيکنان سپاهان و اميرحسين صادقي، جواد نکونام و محمد قاضي 3 بازيکن استقلال از حسين زرگر داور مسابقه کارت زرد دريافت کردند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]نکونام از بازي با فجر محروم شد
[/h][h=2] هافبک مياني استقلال بازي تيمش برابر فجر سپاسي را از دست داد.[/h]

به گزارش ايسنا، جواد نکونام با دريافت يک کارت زرد در ديدار استقلال و سپاهان سه اخطاره شد و ديدار بعدي تيمش برابر فجر سپاسي شيراز را از دست داد. پيش از اين اميرحسين صادقي نيز به دليلي مشابه بازي با فجر سپاسي را که در تاريخ 23 آذرماه برگزار مي‌شود، از دست داده بود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حمودي: شرمنده هواداران استقلال هستم
[/h][h=2] مدافع تيم فوتبال سپاهان اصفهان گفت:‌ من هميشه شرمنده و مديون هواداران استقلال هستم چرا که هميشه مرا حمايت کرده‌اند.[/h]

علي حمودي پس از تساوي بدون گل تيم‌هاي استقلال و سپاهان، در خصوص اين بازي اظهار داشت: بازي خوبي بود و بر عکس ساير مسابقاتي که حساسيت کار را خراب مي‌‌کند اين بازي موقعيت‌هاي خوبي داشت و هر دو تيم بسيار خوب بازي کردند.

به گزارش فارس،وي در خصوص انگيزه‌اش از بازي مقابل تيم سابق خود، گفت:‌ انگيزه خاصي نداشتم و به دنبال تلافي موضوع خاصي نبودم من هم مانند ساير بازيکنان به فکر تيمم و پيروزي در اين بازي بودم. خوشبختانه در يک صحنه هم توانستم مانع ورود توپ به دروازه شوم.

مدافع تيم فوتبال سپاهان، در خصوص تشويقش از سوي تماشاگران استقلال، تصريح کرد: من هميشه مديون و شرمنده هواداران استقلال هستم. آنها هميشه من را حمايت کردند و به من انگيزه دادند.

حمودي خاطرنشان کرد: مهاجمان سپاهان بسيار تلاش مي کنند اما بايد قبول کنيم گل زدن سخت است ما تيم خوبي داريم و مي‌توانيم در هفته‌هاي آينده باز هم در جمع مدعيان قرار بگيريم. مهاجمان بايد دقت کنند تا ضربات آخر را به گل تبديل کنند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

کد خبر : 1028049 زمان ارسال : سه شنبه 1392/09/26 16:54

[h=1]قلعه‌نويي: منتظري قرار است کنار تيم بماند[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بيک‌زاده مصدوم شده و شايد دو هفته او را در اختيار نداشته باشيم.[/h]

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين استقلال در مورد ديدار با صباي قم در هفته نوزدهم ليگ برتر گفت: صبا تيم بسيار خوب و با برنامه‌اي است و من با نتايجش کاري ندارم اما فوتبال را با برنامه بازي مي‌کند. ما بايد در قم بازي کنيم و مسابقه سختي است.

به گزارش فارس،وي در مورد غيبت برخي بازيکنان استقلال در تمرين گفت: نگوييد غيبت اين بازيکنان، چون آنها با هماهنگي در تمرين حضور ندارند. برخي در کلينيک هستند و برخي در تمرين بدنسازي و همه چيز برنامه‌ريزي شده است. فقط ساموئل به خاطر مشکل مالي حضور ندارد و بقيه در کنار تيم هستند.

قلعه‌نويي در مورد مشکلات مالي باشگاه گفت:‌مسئوليت من در حيطه مستطيل سبز است. شرايط مالي هم همين است. نمي‌توانيم بگوييم تمرين نمي‌کنيم. به خاطر مردم بايد بمانيم و نبايد کنار بکشيم. بازيکنان هم هر چه در توان دارند انجام مي‌دهند. ما در شرايط سختي قرار داريم. البته اين شرايط سخت براي قلعه‌نويي است. هر وقت قلعه‌نويي نباشد پول هست و وقتي قلعه‌نويي است،‌پول نيست. هيئت مديره و مديرعامل باشگاه هم تلاش خود را مي‌کنند. البته مدتي وزارت ورزش وزير نداشت و اکنون که وزير آمده دغدعه‌هاي ديگري هست اما ما هفته به هفته بهتر مي‌شويم.

سرمربي استقلال در مورد مصدومان و محرومان تيمش گفت: محمد قاضي محروم است و هاشم بيک‌زاده هم شايد دو هفته نباشد. امشب وضعيتش مشخص مي‌شود. ظاهرا او دوباره مصدوم شده است.

وي در مورد احتمال جدايي پژمان منتظري از استقلال گفت: با پژمان منتظري جلسه داشتيم و قرار است يک صحبتي هم با فتح‌الله‌زاده بکند و در کنار تيم بماند. پژمان منتظري پولي از استقلال نگرفته است.

قلغه‌نويي در مورد شناختش از مرفاوي سرمربي صبا گفت: همه همديگر را مي‌شناسيم اما آنچه مهم است اتفاقات داخل زمين است.

سرمربي استقلال در مورد وضعيت تيم ملي و صحبت‌هاي کي‌روش گفت: فقط در مورد استقلال صحبت مي‌کنم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال لیست خود را زودتر از زمان مقرر به AFC می‌فرستد

باشگاه استقلال قرار است زودتر از زمان مقرر لیست بازیکنان خود را به AFC بفرستد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، با اعلام هاشم ساعدی سخنگوی باشگاه استقلال طبق قوانین AFC لیست استقلال باید حداکثر تا 25 ژانویه یعنی 5 بهمن ماه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شود اما در نشست شورای معاونین مقرر شد لیست کامل مسئولان اجرایی، کادرفنی و بازیکنان را 10 - 15 روز زودتر از زمان مقرر به AFC ارسال کنند و بر لزوم دقت و سرعت در این مسئله تأکید شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، استقلال با تیم‌های الریان قطر، الشباب عربستان و الجزیره امارات هم گروه است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
استقلال منتظر مدیر برنامه‌های ساموئل/ تکلیف بازیکن برزیلی هفته آینده مشخص می‌شود

مسئولان باشگاه استقلال برای مشخص شدن وضعیت مدافع خود منتظر مدیر برنامه‌های او هستند.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، جی لویید ساموئل مدافع سیه چرده استقلال چند روزی است که به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش در تمرینات آبی پوشان شرکت نمی کند.
مسئولان باشگاه استقلال منتظر هستند تا مدیربرنامه های ساموئل از خارج بازگردد تا در جلسه ای تکلیف این بازیکن مشخص شود.
در قرارداد این بازیکن قید شده در صورت پرداخت نشدن به موقع پول می تواند در تمرین شرکت نکند.
از سویی مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند تا بازیکن برزیلی مد نظر خود را به ایران بیاورند.
قرار است تا هفته آینده تکلیف این بازیکن برای ورود به تهران مشخص شود.

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پی درگذشت «بیوک جدیکار» در سن 84 سالگی سپ بلاتر نامه به علی کفاشیان، رئیس فدراسیون فوتبال ایران نوشت و مراتب تاثر و ناراحتی خود را بیان کرد. وی این واقعه تلخ را تسلیت گفت.
متن نامه رئیس سوئیسی فدراسیون جهانی چنین است:
مایلم عمیق ترین مراتب تاسف و تاثر خود را از شنیدن درگذشت بیوک جدیکار، اسطوره فوتبال ایران که به چپ طلایی معروف بود، ابراز کنم. عدم حضورش نزد ما دردناک خواهد بود اما وقتی بدانیم مهاجمی خارق العاده بود و به عنوان اولین بازیکن ایرانی توانست از باشگاهی در کشورش به تیمی خارجی برای بازی برود، تا حدی غم نبودش را التیام می بخشد.
به عنوان عضو جامعه فوتبال جهان از شما تشکر می کنم که بتوانید عمیق ترین مراتب تاسف و همدردی مرا به خانواده او، دوستان، وابستگان همچنین خانواده فوتبال ایران اعلام کنید.

جدیکار سه شنبه شب به علت بیماری آلزایمر شدید درگذشت. وی که بیشترین دوران ورزشی خود را در تیم استقلال تهران سپری کرد، در سال 1957 به عنوان اولین بازیکن و لژیونر تاریخ فوتبال کشورمان با تیم ویکتوریا برلین آلمان قراردادی 3 ساله بست و به ازای هر ماه بازی حقوقی بالغ بر 1500 مارک دریافت کرد.
وی همچنین مورد توجه دیگر تیم های اروپایی همچون لاتزیو رم ایتالیا بود و به خاطر قدرت کم نظیر پای چپ اش به «چپ طلایی» معروف بود.
----------------------------------------------
روحش شاد و یادش گرامی

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] منتظری استقلال را به "السیلیه" قطر ترجیح می‌دهد؟/ تمجید فتح‌الله‌زاده از مدافع آبی‌ها

[/h]

کد خبر: 92100100432
یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۶

با توجه به جلسه امروز پژمان منتظری با علی فتح‌الله‌زاده احتمال ماندن مدافع آبی‌ها بیشتر شد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حالی که دیروز این شائبه قوت گرفت که پژمان منتظری با خداحافظی‌اش از بازیکنان استقلال راهی شرق آسیا و یکی از تیم‌های چینی خواهد شد اما امروز مدیرعامل استقلال اعلام کرد تیمی که مدافع آبی‌ها را مدنظر دارد، السیلیه قطر است. با این حال با توجه به حضور منتظری در دفتر فتح‌الله‌زاده و حضور قلعه‌نویی در این جلسه و صحبت‌های رد و بدل شده احتمال ماندن منتظری بیش از جدایی‌اش است و این چیزی است که سرمربی استقلال هم مدنظر دارد.
علی فتح‌الله‌زاده در گفت و گو با ایسنا، از پیشنهاد این تیم قطری به منتظری خبر داد و گفت: با وجود این که "السیلیه" قطر پیشنهاد خوبی به منتظری داده بود با او صحبت کردیم. با این حال این مذاکرات ادامه دارد و احتمالا منتظری تا پایان فصل در استقلال می‌ماند.

وی ادامه داد: منتظری بازیکن بزرگی است. او چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ اخلاقی نمونه است و ما امیدواریم که این بازیکن با ادامه حضورش در استقلال راه باقی مانده را در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا با پیراهن استقلال طی کند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1] قلعه‌نویی: منتظری بااخلاق‌ترین بازیکن تاریخ استقلال است/ نمی‌توان لیگ آسیا را نادیده گرفت

[/h]

کد خبر: 92100100261
یکشنبه ۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

سرمربی استقلال تهران گفت: منتظری بااخلاق‌ترین بازیکن تاریخ استقلال است. او همواره بی‌حاشیه بوده و با وجود پیشنهادهای خوب در استقلال مانده است. اگر دو، سه هفته‌ زودتر می‌گفت که می‌خواهد برود یک مدافع جذب می‌کردیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز (یکشنبه) استقلال گفت: خوشحالم از این که سه امتیاز حساس برابر صبا را گرفتیم. بازی بعدی ما برابر داماش است که تیم بسیار خوبی است و از یک مدیر خوب و یک کادر معرفتی برخوردار است. آنها بازیکنان خوبی دارند و ما هم هر روز آماده‌تر می‌شویم. در بازی با داماش بیگ‌زاده و نکونام را نداریم اما از پزشکانمان بابت زحمتشان تشکر می‌کنم. آنها سال سخت و پر کاری را پشت سر گذاشتند. امروز یک تمرین خوب داشتیم و فکر نمی‌کنم که نکونام مشکل خاصی داشته باشد.
او در پاسخ به سوالی درباره پژمان منتظری بیان کرد: این بازیکن، بااخلاق‌ترین بازیکن تاریخ استقلال است. او همواره بی‌حاشیه بوده و با وجود پیشنهادهای خوب در استقلال مانده است. اگر دو، سه هفته‌ زودتر می‌گفت که می‌خواهد برود، یک مدافع جذب می‌کردیم.
سرمربی استقلال افزود: کسی نمی‌تواند جای پژمان را برای ما پر کند. ما سه جام روبه‌رویمان داریم و به این راحتی نمی‌توانیم اجازه دهیم منتظری جدا شود. اگر زودتر می‌دانستیم و یک بازیکن جذب می‌کردیم شاید اجازه می‌دادیم از جمع ما برود. شاید او هم دوست نداشته باشد که استقلال را ترک کند اما مشکلات مالی داریم و باید کاری بکنیم.
قلعه‌نویی در پاسخ به سوالی مبنی بر خصوصی شدن استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: دو بحث وجود دارد. یکی این که دولت تغییر کرده و دوم این که وزیر دیر انتخاب شده است. مشکل اقتصادی در تمام مملکت وجود دارد و البته آقای گودرزی هم حتما اولویت‌هایی دارد. مثلا حقوق کارمندان ورزش که باید به آنها هم رسیدگی کند. با این حال نباید دو تیم بزرگ پایتخت نادیده گرفته شوند. 30 میلیون نفر چشم‌شان به این تیم‌هاست. نمی‌توان بدون برنامه‌ریزی این تیم‌ها را دست هر کسی داد. قرار بود 50 درصد هزینه‌های باشگاه را خودمان با درآمدزایی به دست بیاوریم و 50 درصد را هم دولت بدهد. الان مشکلاتی وجود دارد و باید بودجه دولت بررسی تا دست وزیر ورزش و جوانان باز شود. امیدوارم این مشکل را که آقای گودرزی فردی دانشگاهی است، حل کند.
سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره ملی‌پوشان تیمش که شاید در لیگ قهرمانان آسیا نتوانند به طور کامل در کنارش باشند، گفت: کارلوس کی‌روش می‌گفت مربیان باید در اتاق مشکلات را حل کنیم اما آمد و در رسانه‌ها برنامه‌هایش را تشریح کرده است. به نظرم باید تعاملی صورت بگیرد و منافع باشگاه‌ها و تیم ملی در نظر گرفته شود. برخی کم‌لطفی می‌کنند ایران و ایرانی‌ را نادیده می‌گیرند. حرف من این است که لیگ در صعود تیم ملی به جام‌جهانی بی‌تاثیر نبوده است. نمی‌شود که تیم‌ها در جام‌جهانی یک جور تصمیم بگیرند و فقط ما جور دیگری تصمیم بگیریم. ما نمی‌توانیم زنگ تفریح تیم‌های عربی شویم. بهتر است یک نظرسنجی بگذاریم و از همه تیم‌ها سوال کنیم که چه برنامه‌ای برای تیم‌های حاضر در آسیا بهتر است. نمی‌توانیم لیگ آسیا را نادیده بگیریم. منافع ما باید در نظر گرفته شود. خصوصا که استقلال بازیکنان زیادی در تیم ملی دارد. شما بایرن‌ مونیخ را نگاه کنید آنها در همه جام‌ها حضور دارند. ملی‌پوشان شان هم به راحتی به تیم‌های کشورشان کمک می‌کنند.
او ادامه داد: باید با کارلوس کی‌روش به تعامل برسیم و به نظرم کرانچار صحبت خوبی کرده است کسانی که قلم‌هایشان برای خارجی‌ها است به صحبت‌های کرانچار گوش دهند. او مربی بزرگ و شناخته شده ای در جهان است. اگر با من مشکل دارید و به حرفم اعتنایی نمی‌کنید حرف‌های او را بشنوید. اگر مشکلاتان فقط قلعه‌نویی است کرانچار هم حرف‌های خوبی می‌زند.

قلعه‌نویی ادامه داد: بحث دو رگه‌ها لفظ خوبی نیست، آنها هم ایرانی هستند. البته یک گله از دژآگه دارم. وقتی سرمربی تیم ملی بودم با آقای ناظمی به آلمان رفتیم و با پدرش برای حضور در جام ملت‌ها صحبت کردیم. پدرش آن زمان حرف‌هایی را زد که نمی‌توان الان بگویم. اما در کل فوندانسیون آنها ایرانی است. به نظرم هر کسی که بتواند به تیم ملی کمک کند باید بیاید اما نباید قابلیت‌های لیگ را نادیده بگیریم.
قلعه‌نویی در پاسخ به این سوال که شنیده شده برخی از این دو رگه‌ها بعد از جام‌جهانی تیم ملی را ترک می‌کنند، گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما برخی از این دوستان با قلم‌هایشان همه چیز را زیر سوال می‌برند. اگر بودجه به موقع تزریق شود و زیرساخت مناسب داشته باشیم می‌توانیم بین 20 تیم برتر دنیا باشیم. آنهایی که قلم‌شان به سمت دیگر و نگاهشان به آن سمت است، باید همه چیز را ببینند. همان قلم به دستانی که بارها گفته‌ام به دنبال کوبیدن ایران و ایرانی‌اند. ما ساختار و امکانات مناسب نداریم و اگر این دوستان قلم به دست در مورد وضعیت نامناسب ورزشگاه‌ها و شرایط مالی بنویسند پیشرفت زیادی می‌کنیم ‌اما آنها این کار را نمی‌کنند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]حضور فتح الله زاده در اردوی استقلال/ امیدواری مالی مدیر عامل آبی ها به بازیکنان[/h]
مدیرعامل باشگاه استقلال با حضور در محل اردوی تیمش در هتل اوین با بازیکنان و کادر فنی تیمش صحبت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح الله زاده مدیر عامل استقلال امشب به اردوی تیمش در هتل اوین رفت و شام را در کنار بازیکنان و کادر فنی تیمش صرف کرد.

وی برای دقایقی با بازیکنان گفت و گو کرد و گفت: امیدوارم با برنامه ریزی که با آقای نجف نژاد انجام دادیم بتوانیم مشکلات مالی را حل کرده و تا هفته های آینده بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم.

مدیر عامل باشگاه استقلال نیز برای دقایقی با پژمان منتظری و امیر قلعه نویی صحبت کرد و با حنیف عمران زاده و سید مهدی رحمتی نیز به صورت جداگانه گفت و گو کرد.

فتح الله زاده همچنین در نشست کوتاهی که با قلعه نویی داشت در خصوص تاریخ برگزاری دربی و همچنین برنامه ریزی سازمان لیگ با وی به صحبت پرداخت.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
زرینچه: استقلال در جذب بازیکن باید حرفه‌ای‌تر عمل می‌کرد/شاید نظری با بازیکنان جفت‌وجور نشده است

مدافع اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: معتقدم اگر استقلال در بحث جذب بازیکن حرفه‌ای‌تر عمل می‌کرد هم‌اکنون شرایط بهتری داشت.

• Tweet

جواد زرینچه در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص شرایط استقلال اظهار داشت: استقلال در بازی با ملوان نسبتاً عملکرد خوبی داشت و بازیکنان توانستند بازی خوبی را به نمایش بگذارند به هر حال انتظارات از این تیم بالاست. در این مدت آبی‌پوشان مشکلاتی داشتند از جمله اینکه برخی بازیکنان را به علت مصدومیت، محرومیت، حضور در تیم ملی در اختیار نداشتند و همین مسئله باعث می‌شد انسجام تیم برقرار نشود.
وی در مورد علت عدم گل‌زنی مهاجمان استقلال خاطرنشان کرد: به هر حال این مسائل پیش می‌آید از مهاجم در تیم بیشترین انتظار می‌رود تا بتواند گل‌زنی کند اما به هر حال بازیکن مدافع هم تلاش خود را انجام می‌دهد. آرش برهانی، مهدی نظری و سیاوش اکبرپور بازیکنان خوبی هستند که اگر تمرکز خود را داشته باشند می‌توانند در ادامه مسابقات مثمرثمر باشند.
مدافع اسبق استقلال در مورد علت عدم کارایی مهاجمانی چون نظری در استقلال تصریح کرد: به هر حال همیشه چنین اتفاقی رخ می‌دهد، شرایط سایر تیم‌ها با تیم‌هایی چون استقلال و پرسپولیس متفاوت است در استقلال و پرسپولیس انتظارات فرق می‌کند. شاید هنوز او با بازیکنان جفت و جور نشده است و نتوانسته انتظاراتی که از او می‌رود را برآورده کند به هر حال آنچه که مسلم است این است که در استقلال و پرسپولیس بیشتر از سایر تیم‌ها دیده می‌شوند وگرنه همه بازیکنان با تمام تلاش خود وارد میدان می‌شوند و دوست دارند که موفق باشند.
زرینچه در مورد علت نیمکت‌نشینی آرش برهانی با وجود اینکه در بازی‌هایی که حاضر شده توانسته گل‌زنی کند، خاطرنشان کرد: آرش امتحان خود را پس داده است، او یکی از بهترین گل‌زنان استقلال است شاید خیلی موقع‌ها هم در امر گل‌زنی موفق نبوده اما بازیکنی است که انتقاد را می‌پذیرد او بازیکن پخته‌ای است و هر موقع که وارد میدان شده با تمام وجود بازی کرده است. به نظرم او مهره کلیدی است اما به هر حال باید به نظر کادر فنی هم احترام بگذاریم ما نمی‌دانیم که کادر فنی چه تفکراتی دارد.
مدافع اسبق استقلال در مورد اینکه امیر قلعه‌نویی در اکثر بازی‌ها اعلام کرده که هنوز به استقلال ایده‌آل نرسیده درحالی که خود او تمرینات را زیر نظر دارد، گفت: این می‌تواند یک نگاه مثبت باشد زیرا سرمربی یک تیم از عملکرد شاگردانش با وجود حضور در بالای جدول راضی نیست به هر حال امیر (قلعه‌نویی) با استقلال بازی‌های سطح بالایی انجام داده و با وجود این بازیکنان مستعد هم تلاش می‌کند تا عملکرد خوبی داشته باشند. معتقدم اگر در زمینه جذب بازیکن استقلال یک مقدار حرفه‌ای تر عمل می‌کرد می‌توانست عملکرد بهتری داشته باشد. هرچند که بازیکنان کنونی هم مستعد و توانمند هستند.
زرینچه در مورد اینکه آیا میانگین سنی بازیکنان استقلال بالا نیست، خاطرنشان کرد: به نظرم شرایط سنی یک تیم مهم نیست، شاید یک بازیکن 32-33سال سن داشته باشد اما از لحاظ بدنی اگر شرایطش خوب باشد می‌تواند مثمرثمر باشد. بازیکن اگر آسیب نبیند و بتواند در تیم عملکرد لازم را داشته باشد شرایط سنی اهمیتی ندارد.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]فغانی و سیدعلی برای پرسپولیس و استقلال قضاوت می‌کنند[/h]خبرگزاری تسنیم: کمیته داوران فدراسیون فوتبال اسامی داوران دیدارهای هفته بیست‌و‌یکم لیگ برتر فوتبال را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، اسامی داوران دیدارهای هفته بیست‌ویکم لیگ برتر فوتبال به شرح اعلام شد:

جمعه 13 دی‌ماه 1392

پرسپولیس - نفت تهران، ساعت 15، ورزشگاه آزادی

داور: علیرضا فغانی، کمک‌ها: رضا سخندان و مصطفی فراهانی،

داور چهارم: اشکان خورشیدی، ناظر داوری: حسین خوشخوان

استقلال خوزستان - فولاد خوزستان، ساعت 15، ورزشگاه غدیر اهواز

داور: احمد صالحی، کمک‌ها: آرمان اسعدی و مهدی شفیعی، داور چهارم: قاسم واحدی، ناظر داوری: عبود سنگاشکن

ذوب‌آهن اصفهان - ملوان بندرانزلی، ساعت 15، ورزشگاه فولادشهر اصفهان

داور: حسین زرگر، کمک‌ها: محمدرضا ابوالفضلی و سجاد طوری،

داور چهارم: علی صفایی، ناظر داوری: زاهد بحرینی

شنبه 14 دی‌ماه 1392

راه‌آهن سورینت - استقلال، ساعت 15، ورزشگاه تختی تهران

داور: مهدی سیدعلی، کمک‌ها: حسن کامرانی‌فر و بهرام کیانی،

داور چهارم: غلامرضا جباری، ناظر داوری: محمدعلی فروغی

تراکتورسازی تبریز - فجرسپاسی شیراز، ساعت 14:30، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز

داور: بیژن حیدری، کمک‌ها: رسول فروغی و سخاوت سلیمان‌نژاد، داور چهارم: هادی حاج عباسی، ناظر داوری: حاتم بک‌پور

مس کرمان - سایپای البرز، ساعت 14:30، ورزشگاه امام علی (ع) کرمان

داور: سعید مظفری‌زاده، کمک‌ها: سعید علی‌نژادیان و اسد حاج محمد، داور چهارم: پیروز سیف‌اله‌پور، ناظر داوری: محمد پیروزرام
صبای قم - سپاهان اصفهان، ساعت 15، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم

داور: تورج حق‌وردی، کمک‌ها: حمید غمزه و قهرمان نجفی، داور

چهارم: رسول رهبرفام، ناظر داوری: مسعود مرادی

داماش گیلان - گسترش فولاد، ساعت 15، ورزشگاه شهید عضدی رشت

داور: جواد شرفی، کمک‌ها: محسن فریمانی و علی دودانگه، داور

چهارم: محمدرضا فغانی، ناظر داوری: علی‌نقی مصطفی‌نژاد

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]منتظری سرانجام از استقلال رفت/ ستون آبی ها یک امضا تا قرارداد با قعرنشین لیگ قطر[/h]

پژمان منتظری بعد از مدت ها سر و کله زدن با علی فتح الله زاده سرانجام تصمیم به جدایی از استقلال گرفت. تصمیمی که دلخوری امیر قلعه نویی را به همراه داشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ در روزهای تعطیل تهران به دلیل ایام سوگواری ، پژمان منتظری با سفر به قطر مراحل ثبت قراردادش با ام صلال قعرنشین لیگ قطر را پیش برد. پژمان منتظری که ستون خط دفاعی تیم ملی و استقلال است با شرکت در تست پزشکی تیم قطری در آستانه قرارداد با تیم قطری قرار دارد.

منتظری در ابتدای فصل پیشنهادی از چین داشت و اصرار داشت به این لیگ برود. او که قراردادی در حدود 800 میلیونی برای یک نیم فصل با آبی ها داشته حالا به تیم قطری می رود تا پیشنهادی میلیون دلاری را تجربه کند. این بازیکن به صورت بازیکن آزاد از استقلال می رود و این انتقال آورده زیادی برای آبی ها ندارد. قلعه نویی هم از این دلخور است که چرا او جدایی اش را پیش تر اعلام نکرده بود تا آبی ها بتوانند در نیم فصل یک دفاع وسط برای تیم شان جذب کنند.

جدایی منتظری البته بخش عمده ای از دعواهای استقلال و تیم ملی را حل می کند چون او به همراه نکونام ، تیموریان و خسرو حیدری یکی از 4 بازیکنی است که در برنامه های تاکتیکی سرمربی تیم ملی جایگاهی ویژه دارد و کروش مدام ترس از این دارد تا آسیب ببینند.

mohammad5mousavi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
[h=1]مدافع استقلال بازی با راه‌آهن را از دست داد[/h]
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مجید غلام‌نژاد به دلیل مصدومیت دیدار روز شنبه تیمش مقابل راه‌آهن را از دست داد.

این بازیکن بعد از دیدار مقابل ملوان در جام حذفی دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه پشت پای راست شده و از همین رو نمی‌تواند در دیدار روز شنبه به میدان برود.

گفتنی است حنیف عمران‌زاده و محمد قاضی به دلیل محرومیت و پژمان منتظری به دلیل سفر به قطر و همچنین غلام‌نژاد به دلیل آسیب‌دیدگی در دیدار آینده تیمشان مقابل راه‌آهن بازی نخواهند کرد.

همچنین هاشم بیک‌زاده که 2 روز است در تمرینات تیمش حضور دارد به احتمال فراوان نمی‌تواند در دیدار مقابل شاگردان ابراهیم‌زاده به میدان برود.

دیدار تیم‌های استقلال و راه‌آهن سورینت روز شنبه از ساعت 15 در ورزشگاه تختی تهران برگزار خواهد شد.