► •*♥*•◄ اخبار باشگاه استقلال تهران ► •*♥*•◄

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]جلالي:دلم روشن است که بازي را مي بريم
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز اظهار داشت: با تمرينات خوبي که داشته ايم از آمادگي خوبي هم برخوردار هستيم که مجموع اين عوامل به پيروزي ما کمک مي کند.[/h]

بازي جمعه يک بازي معمولي نيست،تقابل استقلال با قلعه نوعي و تراکتور با تماشاگرانش يک ديدار مهيج را در تبريز رقم مي زند.

مصاحبه سايت گل را با مجيد جلالي بخوانيد.

بازي با استقلال؟

بازي حساسي است و قطعاً از بازي هاي با کيفيت ليگ به شمار مي رود.استقلال تيم بزرگي است که بازيکنهاي خوبي را هم در خدمت دارد اما ما تمام تلاش خودمان را مي کنيم که برنده اين دبازي مهم باشيم.

در مجموع دلم خيلي روشن است که بازي را مي بريم.

شرايط استقلال؟

ما بيشتر به شرايط خودمان فکر مي کنيم،تمرکز کرده ايم و تلاش کرده ايم که چطور حريف را کنترل کنيم تا بازي را ببريم.

در واقع ما روي نقاط قوتمان کار کرده ايم که قويتر شويم و همچنين نقاط ضعفمان را به حداقل برسانيم.

شرايط خودتان در چه وضعي است؟

خيلي خوب تمرين کرده ايم و شرايط خوبي داريم.در بين بچه ها يک همدلي خاصي وجود دارد که اين موضوع مي تواند به بردن تراکتور کمک کند.

در مجموع با تمرينات خوبي که داشته ايم از آمادگي خوبي هم برخوردار هستيم که مجموع اين عوامل به پيروزي ما کمک مي کند.

شرايط مصدومين تراکتور به چه وضع است؟

خب ما 2تا مصدوم داريم که در بازي مقابل استقلال آنها را نداريم.يکي محمد ابراهيمي و ديگري مرتضي اسدي که آنها را در اين بازي در اختيار نداريم.

فکر مي کنيد استقبال خوبي از اين بازي بشود؟

شک نکنيد که روز بازي در ورزشگاه جاي سوزن انداختن هم نيست.تمام هوادارن ما يکپارچه به ورزشگاه مي آيند و تيم خودشان را تشويق مي کنند.اميدوارم ماهم با انجام يک بازي خوب و کسب نتيجه دلخواه انها را به شادي مضاعف برسانيم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حاشيه ديدار تراکتور‌سازي - استقلال2
[/h][h=2] هواداران تراکتور‌سازي عليه امير سرمربي استقلال شعار سر دادند.[/h]

هواداران تراکتور‌سازي به محض ورود امير قلعه‌نويي به ورزشگاه يادگار امام تبريز و بازديد او از چمن ورزشگاه شروع به شعار دادن عليه سرمربي استقلال کردند و ابتدا او را امير بي معرفت خطاب کردند اما با گذشت چند دقيقه شعارها تند‌تر شد و قلعه‌نويي را رئيس مافيا دانستند.

به گزارش فارس، اتوبوس تراکتور‌سازي ساعت 13 و 30 دقيقه وارد ورزشگاه يادگار امام شد و اتوبوس استقلال ساعت 13 و 40 دقيقه به ورزشگاه آمد.

*بيش از 30 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند که اکثريت قريب به اتفاق آنها حامي تراکتور‌سازي هستند و حدود 1000 تماشاگر استقلال هم در ورزشگاه نشسته‌اند.

*براي سهولت تردد هواداران تراکتور‌سازي به ورزشگاه تاکسي‌هايي در نظر گرفته شده تا تماشاگران کمتر پياده‌روي کنند.

*برخي تماشاگران به مناسبت ايام محرم عزاداري کردند و بيشتر تماشاگران هم مشکي‌پوش هستند.

*امکاناتي براي جانبازان در نظر گرفته شده تا آنها از کنار زمين و جايگاه در نظر گرفته شده بازي را تماشا کنند.

*يک پرچم بزرگ در ورزشگاه قرار داده شده که بر روي آن شعار معروف يل ياتار طوفان ياتار ياتماز تراکتور بيرقي نوشته شده که معنايش اين مي‌شود طوفان و باد مي‌خوابند اما پرچم تراکتور‌سازي هرگز نمي‌خوابد.

*قلعه نويي هنگام بازديد از چمن ورزشگاه وقتي با شعار تماشاگران مواجه شد به نشانه تاسف سرش را تکان داد.

*هواداران همچنين عليه ستار همداني مربي استقلال هم شعار سر دادند و او را بي‌تعصب دانستند.

*هواداران تراکتور‌سازي شعار مي‌دادند استقلال، تباني، فوتبال مافيايي.

ديدار دو تيم ساعت 15 و 15 دقيقه آغاز مي‌شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حاشيه ديدار تراکتورسازي - استقلال3
[/h][h=2] سه ناظر ويژه ديدار تراکتورسازي و استقلال را نظارت مي کنند.[/h]

ديدار تيم هاي تراکتورسازي و استقلال در حالي از ساعت 15 آغاز مي شود که نزديک به 45 هزار نفر در استاديوم يادگار امام تبريز حضور دارند.

به گزارش فارس، مربيان تيم تراکتورسازي به محض رسيدن به ورزشگاه با استقبال تماشاگران رو به رو شدند.

*طبقه دوم استاديوم يادگار امام خالي از جمعيت است و تنها هزار استقلالي در اين قسمت حضور دارند.

*مسئولان برگزاري بازي از آوردن پرچم هاي غير مجاز و وسايل متفرقه به داخل استاديوم جلوگيري مي کنند.

* هواداران تبريزي دو پرچم بزرگ که روي آن نام مقدس « يا قمر بني هاشم» و « يا ابا عبدالله» حک شده در طبقه دوم پهن کرده اند.

*جايگاه خبرنگاران ورزشگاه يادگار امام نسبت به سالهاي گذشته سر و شکل بهتري گرفته و حتي امکانات آن از ورزشگاه آزادي تهران هم بهتر است.

*اسکوربورد ورزشگاه يادگار امام مراسم هاي مختلف براي عزاداري در نقاط اين شهر را تبليغ مي کند.

* علي کريمي به محض ورود به استاديوم مورد تشويق طرفداران تراکتورسازي قرار گرفت.

* با توجه به عدم صدور کارت هاي جديد سازمان ليگ براي تعدادي از خبرنگاران برخي از اهالي رسانه براي ورود دچار مشکل شدند.

*مهدي تاج، غلامرضا بهروان و آلبرت گريگوريان در ورزشگاه حضور دارند. اين سه نفر ناظران ويژه اين بازي هستند.

ديدار دو تيم از ساعت 15:15 آغاز مي شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حاشيه ديدار تراکتور سازي - استقلال6
[/h][h=2] يکي از هواداران تبريزي با حضور در ميانه ميدان از تماشاگران خواست تراکتورسازي را تشويق کنند.[/h]

قبل از آغاز ديدار تراکتور سازي و استقلال يکي از هواداران تبريزي به ميانه زمين آمد و با به حرکت در آوردن شال قرمز رنگ خود از تماشاگران خواست تا تراکتورسازي را تشويق کنند. وي نيز حرکتي مشابه جيمي جامپ معروف را انجام داد.

به نقل از فارس، ميثم بائو با اکثر بازيکنان استقلال خوش و بش کرد.

* حميد زيني زاده نيز با تشويق طرفداران تراکتورسازي رو به رو شد و پرچم قرمز خود را به آنها نشان داد.

* هنگامي که امير حسين صادقي قصد داشت به رختکن برود با حامد لک خوش و بش کرد ولي با زدن يک شوت محکم درون دروازه براي وي کري مي خواند.

*ظرفيت ورزشگاه يادگار امام تبريز کاملا پر شده و نزديک به 70 هزار نفر در استاديوم هستند.

* مجيد جلالي با شال گردن قرمز رنگ وارد زمين شد و مورد تشويق تمشاگران قرار گرفت.

* بازيکنان دو تيم با نوشته اي به مناسبت ايام محرم وارد زمين شدند.

*ايمان عالمي و ستار همداني روي سکوها نشسته و بازي را تماشا مي کنند.

*بازيکنان و نيمکت نشينان تراکتورسازي قبل از آغاز بازي درون زمين حلقه اتحاد تشکيل دادند.

* تمامي بازيکنان تراکتور سازي از جمله کريمي، انصاري فرد و فرشيد طالبي و جواد کاظميان به سمت قلعه نويي رفتند و از سو ديگر نکونام، تيموريان، برهاني، رحمتي و عمران زده به سمت جلالي رفته و از وي رخصت گرفتند. کريمي و انصاري فرد مشترکا براي سرمربي استقلال دسته گل بردند.

* مجيد جلالي نيز با غلامرضا بهروان به خوش و بش پرداخت.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حاشيه ديدار تراکتورسازي - استقلال7
[/h][h=2] آرش برهاني اولين گل خود را در طول ادوار ليگ به تيم تراکتورسازي به ثمر رساند.[/h]

آرش برهاني با گل زودهنگامي که مقابل تراکتورسازي به ثمر رساند طلسم شکني کرد و موفق شد اولين گل خود را در طول تمامي ادوار ليگ وارد دروزاه اين تيم تبرريزي کند. وي بعد از زدن گل به سمت اندک تماشاگران استقلالي رفت و پيراهن خود را بوسيد.

به نقل از فارس، هواداران تبريزي بعد از دريافت گل شعار معروف « عيبي يُخ» را سر دادند.

* 11 نفر از علاقه مندان استراليايي که در شهر تبريز حضور دارند قصد حضور در ورزشگاه را داشتند که البته به 5 نفر از آنها که خانم بودند مجوز ورود داده نشد. در نهايت 5 استراليايي که به سفر توريسيتي در تبريز آمدند در بين تماشاگران نشستند.دو خانم ژاپني نيز با حضور در ورزشگاه يادگار امام مشغول تماشاي بازي هستند.

* هنگامي که يکي از بازيکنان تراکتورسازي تکل بلندي روي پاي برهاني زد قلعه نويي به شدت به تصميم داور اعتراض کرد. در ادامه تيموريان با کمک داور اول بازي جرو بحث تندي داشت که قلعه نويي از وي خواست به ميانه زمين برود.

* تماشاگران تراکتورسازي بعد از اعتراض قلعه نويي به وي باز هم سرمربي استقلال را رئيس مافيا خواندند.

ديدار دو تيم با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال در جريان است.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]برتري استقلال برابر تراکتورسازي در نيمه اول
[/h][h=2] تيم فوتبال استقلال در نيمه اول برابر تراکتورسازي تبريز به پيروزي رسيد.[/h]

ديدار دو تيم استقلال و تراکتورسازي از ساعت 15 و 15 دقيقه در ورزشگاه يادگار امام تبريز آغاز شد که نيمه اول بازي با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال به پايان رسيد.

به نقل از فارس، آرش برهاني در دقيقه 2 مسابقه در محوطه جريمه صاحب توپ شد و با يک ضربه دقيق گل استقلال را به ثمر رساند.

بعد از گل تراکتورسازي حملات زيادي را روي دروازه استقلال انجام داد که از اين حملاتش نتوانست استفاده کند . در دقيقه 43 مهدي رحمتي با واکنش خوبش مانع از گلزني تراکتورسازي شد.

سعيد مظفري‌زاده داور مسابقه به جواد نکونام از استقلال و ميثم بائو و محمد نصرتي از تراکتورسازي کارت زرد نشان داد.

تراکتورسازي پيش از اين ديدار با 25 امتياز در رده چهارم جدول قرار دارد و استقلال 23 امتيازي ششم است. آبي‌پوشان تهراني يک ديدار معوقه هم مقابل ملوان دارند.

تراکتورسازي در صورتيکه در اين بازي پيروز شود قهرمان نيم فصل خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حاشيه ديدار تراکتورسازي - استقلال8
[/h][h=2] هواداران تيم فوتبال تراکتورسازي به صورت سرمربي استقلال ليزر انداختند.[/h]

هواداران تيم فوتبال تراکتورسازي در جريان نيمه اول به صورت امير قلعه‌نويي ليزر مي‌انداختند.

به نقل از فارس، در صحنه‌اي که روي پژمان نوري خطا شد امير قلعه‌نويي و مهدي رحمتي به تصميم داور اعتراض کردند که هواداران تراکتورسازي عليه رحمتي شعار دادند.

* جواد نکونام هم در يک صحنه به تصميم داور مسابقه معترض شد.

* هواداران تراکتورسازي بعد از هر حلمه خطرناک تيمشان بادکنک به هوا مي‌فرستادند.

* محمد نصرتي، علي کريمي و مهدي کريميان در پايان نيمه اول به داور اعتراض کردند.

* بلندگوي ورزشگاه در بين دو نيمه اعلام کرد قصد برگزاري مراسم عزاداري را داريم و اميدواريم در پايان مسابقه تراکتورسازي برنده بازي باشد.

* بين دو نيمه بازيکنان ذخيره تراکتورسازي و همچنين ذخيره‌هاي استقلال يعني فردين عابديني، لاوره و نيکبخت خود را گرم کردند.

نيمه اول مسابقه با نتيجه يک بر صفر به سود استقلال پايان رسيد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]درگيري بين هواداران استقلال و تراکتور
[/h][h=2] در بين دو نيمه هواداران دو تيم استقلال و تراکتورسازي با يکديگر درگيري لفظي پيدا کردند.[/h]

حدود هزار هوادار استقلالي در بالاي جايگاه خبرنگاران نشسته‌اند، آنها هنگامي که در بين دو نيمه هواداران تراکتورسازي مشغول عزاداري بودند زباله‌هايي را از طبقه دوم ورزشگاه به پايين پرتاب کردند همين مسئله باعث شد تا هواداران تراکتورسازي عليه آنها شعار سر دهند و درگيري لفظي بين طرفداران دو تيم به وجود آمد، اين درگيري تا جايي کشيده شد که نيروي انتظامي وارد اين مسئله شد و وساطت کرد. شعارهاي هواداران به حدي بود که از الفاظ رکيک عليه يکديگر استفاده مي‌کردند. هواداران استقلال از اين صحنه‌ها فيلمبرداري مي‌کردند.

به نقل از فارس، عکاسان تبريزي در بين دو نيمه هنگامي که امير قلعه‌نويي به سمت رختکن مي‌رفت با او عکس يادگاري گرفتند.

مهدي نظري در جريان نيمه دوم مصدوم شد به همين دليل سياوش اکبرپور جاي او را در ميدان گرفت.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]تساوي تراکتورسازي و استقلال
[/h][h=2] ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و تراکتورسازي با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.[/h]

ديدار تيم‌هاي فوتبال استقلال و تراکتورسازي که از ساعت 15 و 15 دقيقه در تبريز و برابر تماشاگران پرشمار تبريزي آغاز شده بود، با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

به نقل از ايسنا، گل استقلال را در اين بازي آرش برهاني در دقيقه 2 به ثمر رساند. در اين صحنه توپ پس از پرتاب اوت در يک رفت و برگشت به تيموريان رسيد و اين بازيکن هم توپ را به سمت دروازه ارسال کرد. آرش برهاني که در اين لحظه جاگيري بسيار خوبي داشت، توپ را وارد دروازه ميزبان کرد.

گل تراکتورسازي را نيز سعيد دقيقي در دقيقه 66 وارد دروازه استقلال کرد.

نيمه نخست:

اين نيمه بسيار پربرخورد و پرتنش بود به گونه‌اي که تعداد خطاهاي اعلام شده از سوي داور بسيار زياد بود. مظفري‌زاده چند بار بازي را به دليل اعتراض‌هاي زياد متوقف کرد.

تراکتورسازان با وجود گلي که دريافت کردند بازي به مراتب بهتري از حريف به نمايش گذاشتند و در چندين صحنه مي توانستند به گل تساوي دست پيدا کنند.

در يکي از بهترين موقعيت‌هاي به دست آمده در دقيقه 33 علي کريمي پاس عمقي بسيار زيبايي از ميان مدافعان براي دقيقي فرستاد ولي شوت محکم مهاجم تراکتورسازي را که از زاويه بسته زده بود، مهدي رحمتي به کرنر فرستاد.

شوت سنگين بازيکن تراکتور هم مي‌توانست دروازه استقلال را فرو بريزد، اما رحمتي توپ را به کرنر فرستاد.

در دقيقه 42، باز هم دقيقي مي‌توانست گل‌زني کند اما توپ او توسط رحمتي تغيير جهت داد و در ريباند هم ميثم بائو نتوانست دروازه خالي استقلال را باز کند.

نيمه دوم:

15 دقيقه ابتدايي اين نيمه بدون رقم خوردن موقعيت گل براي دو تيم سپري شد. نکته‌اي که در اين دقايق بسيار به چشم مي‌خورد تعداد بالاي زمين خوردن بازيکنان استقلال بود که باعث شده بود تماشاگران تبريزي به اين مساله اعتراض کنند.

دقيقه 65، تراکتورسازان به راحتي مي‌توانستند که گل مساوي را به ثمر برسانند. در اين لحظه بازيکنان تيم ميزبان مي‌توانستند از شلوغي جلوي دروازه استقلال استفاده کنند و به گل برسند اما از اين فرصت بهره‌اي نبردند.

دقيقه 66، کريم انصاري‌فرد از سمت راست دروازه استقلال نفوذ کرد و نزديک خط عرضي زمين پاس عرضي داد تا سعيد دقيقي بالاخره گل تساوي را به ثمر برساند.

پس از اين گل بازي دوبره سرد شد و بيشتر در ميانه ميدان در جريان بود. دو تيم تلاش زيادي براي رسيدن به دروازه حريف نمي‌کردند و اين مساله سردي هوا را براي تماشاگران اين بزاي بيشتر کرده بود.

اين وضعيت تا دقيقه 82 ادامه داشت تا اين که در اين لحظه کريم انصاري‌فرد که با پاس خوب کريمي در موقعيت خوبي قرار داشت، با پاس رو به عقب دقيقي را صاحب توپ کرد ولي شوت محکم اين بازيکن با اختلاف کمي از بالاي دروازه استقلال به بيرون رفت.

دقيقه 85 استقلالي‌ها نزديک بود گل دوم خود را به ثمر برسانند اما شوت محکم از راه دور جمشيديان را حامد لک با نوک انگشتانش به کرنر فرستاد.

30 ثانيه بعد توپي از کرنر فرستاده شده بود در محوطه جريمه به ساموئل رسيد. اين بازيکن با شوت تک‌ضرب دروازه تراکتورسازي را تهديد کرد اما لک به زيبايي دور کرد.

در آخرين دقيقه بازي نکونام روي ضربه ايستگاهي دروازه تراکتورسازي را تهديد کرد اما لک توپ او را دفع کرد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]کريمي و منتظري بهترين هاي بازي شدند
[/h][h=2] بهترين و با اخلاق‌ترين بازيکنان ديدار تراکتورسازي و استقلال معرفي شدند.[/h]

در هفته پانزدهم ليگ برتر فوتبال، تراکتورسازي و استقلال به مصاف هم رفتند که اين ديدار با تساوي يک بر يک به پايان رسيد.

به نقل از فارس، در اين مسابقه علي کريمي از تراکتورسازي به عنوان بهترين بازيکن ميدان انتخاب شد. همچنين پژمان منتظري از استقلال عنوان با اخلاق‌ترين بازيکن ميدان را به خود اختصاص داد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]افشاريان:نصرتي مي‌توانست اخراج شود
[/h][h=2] کارشناس داوري فوتبال ايران گفت: داور اگر محمد نصرتي را اخراج مي‌کرد تصميمش سخت‌گيرانه نبود.[/h]

خداد افشاريان در مورد سرنگوني علي کريمي در محوطه جريمه تراکتورسازي و تصميم سعيد مظفري‌زاده به ادامه مسابقه عنوان کرد:‌ در اين صحنه هيچ خطايي اتفاق نيفتاد و تصميم داور مبني بر ادامه مسابقه کاملا درست بود.

به نقل از فارس، وي در مورد خطاي پژمان نوري روي سعيد دقيقي در دقيقه 87 عنوان کرد: در آن صحنه چون مشخص نبود پاي بازيکن استقلال به بازيکن تراکتورسازي برخورد کرده است، گرفتن خطاي بازي خطرناک صحيح به نظر مي‌رسيد.

افشاريان در مورد خطاي محمد نصرتي روي آندرانيک تيموريان تاکيد کرد:‌ در آن صحنه اگر داور محمد نصرتي را اخراج مي‌کرد تصميمش سخت گيرانه نبود و اخراج درستي انجام داده بود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نويي: براي تراکتور تله گذاشته بوديم
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال معتقد است در صورت عملکرد بهتر خط هافبک، تيمش مي‌توانسته در ديدار برابر تراکتورسازي پيروز شود.[/h]

امير قلعه‌نويي در نشست خبري پس از ديدار تيمش برابر تراکتورسازي که با نتيجه يک بر يک مساوي به پايان رسيد، گفت: اگر خط هافبک‌مان در اين بازي قوي‌تر عمل مي‌کرد، مي‌توانستيم به گل‌هاي زيادي برسيم.

به گزارش ايسنا، وي در ادامه اظهار کرد: برنامه ما اين بود که تله‌گذاري کنيم، اما نتوانستيم اين کار را انجام دهيم. اگر خط هافبک ما باهوش بود، شايد مي‌توانستيم به گل دوم هم برسيم.

سرمربي استقلال افزود: بازي خوب و جانانه‌اي بود. تراکتورسازي رو به پرتاب‌هاي بلند و مستقيم آورده بود و توانست از اين تاکتيک‌ استفاده کرده و به گل برسد. رحمتي کاپيتان تيم بود و بايد به عنوان کاپيتان تمام نکات تاکتيکي داخل زمين را به بازيکنان گوشزد مي‌کرد.

در ادامه خبرنگاري از قلعه‌نويي درباره حاشيه بازي و صحبت‌هاي مکرر داور چهارم با او پرسيد که سرمربي استقلال پاسخ داد: داور چهارم به من تذکر مي‌داد که از محوطه فني خارج نشوم. اما محوطه فني با کنار زمين فاصله زيادي داشت و صداي من به بازيکنانم نمي‌رسيد.

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال که چرا در نشست خبري بازي قبل خودش را مافيا معرفي کرده است، گفت: اولا من هرگز چنين حرفي نزده‌ام دوما خواهش مي‌کنم فقط سوال‌هاي فني درباره بازي بپرسيد.

سرمربي استقلال در برابر اين سوال که چرا نکونام با خشونت زيادي کار را دنبال مي‌کرد، سکوت کرد و جوابي نداد.

قلعه‌نويي درباره تاثير فشردگي بازي‌ها بر عملکرد استقلال گفت: به ياري خدا در نيم فصل دوم موجودي تيم بيشتر مي‌شود و اميدوارم بازيکنانم در نيم فصل دوم ريکاوري خوبي انجام دهند. اعتقاد دارم استقلال در نيم فصل دوم شاداب‌تر خواهد شد و به تيم مدنظر خواهيم رسيد.

وي در ادامه درباره احتمال اضافه شدن کبه به استقلال گفت: اگر اين بازيکن در تست پزشکي موفق باشد، به تيم اضافه مي شود.

سرمربي استقلال در پايان درباره تيم‌هاي مدعي اين فصل گفت: هر پنج شش تيمي که در بالاي جدول هستند، شايستگي‌هاي خود را براي قهرماني نشان‌ داده‌اند و شانس دارند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]مدافع استقلال به گسترش فولاد پيوست
[/h][h=2] مدافع سمت راست استقلال طي قراردادي به گسترش فولاد تبريز پيوست.[/h]

فردين عابديني مدافع سمت راست استقلال که در شروع ليگ امسال به اين تيم پيوسته بود در نيم‌فصل از جمع آبي‌پوشان جدا شد.

به نقل از فارس، اين بازيکن در انتقالي به تيم گسترش فولاد تبريز پيوست.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
حاتمی در آستانه بازگشت به استقلال/پایان کدورت مهاجم فولاد با فتح‌الله‌زاده

فرزاد حاتمی تنها یک قدم با عقد قرارداد با استقلال فاصله دارد.

• Tweet

به گزارش خبرگزاری فارس، فرزاد حاتمی مهاجم فصل گذشته استقلال که در پایان لیگ گذشته از این تیم جدا شد و به فولاد خوزستان پیوست در آستانه بازگشت به جمع آبی‌پوشان تهرانی قرار دارد.
این بازیکن که پس از جدایی از استقلالی‌ها مصاحبه‌هایی را علیه مدیرعامل این باشگاه انجام داده بود عصر امروز با گل و شیرینی در دفتر فتح‌الله‌زاده حاضر شد و به نوعی هم از مدیرعامل آبی‌پوشان عذرخواهی کرد، هم ناراحتی را از دل فتح‌الله‌زاده درآورد.
حاتمی در این نشست ضمن عذرخواهی از مدیرعامل استقلال و با تأیید امیر قلعه‌نویی تنها یک قدم تا عقد قرارداد با آبی‌پوشان فاصله دارد و طی یکی دو روز آینده رسماً‌ استقلالی خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اکبرپور: بازي مقابل ملوان بسيار سخت است
[/h][h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: بازي با ملوان جزء ديدارهاي سخت ماست و اين تيم در اين هفته‌ها احيا شده است.[/h]

سياوش اکبرپور در پايان تمرين امروز استقلال در مورد ديدار مقابل ملوان گفت: بازي سختي داريم. ملوان در هفته‌هاي پاياني نيم فصل اول احيا شده و ما براي رسيدن به قهرماني نيم فصل نياز به 3 امتياز اين مسابقه داريم. خدا را شکر اکثر بازيکنان اين تيم هم در کنار ما حضور دارند.

به نقل از فارس، وي درباره شرايط خودش هم عنوان کرد: من نيز شرايط خوبي دارم و در اين مدت کنار تيم تمريناتم را انجام دادم. اگر کادر فني صلاح بداند بازي مي‌کنم و گرنه براي موفقيت تيم دعا خواهم کرد.

مهاجم تيم فوتبال استقلال در مورد اينکه در نيم فصل اول فراز و نشيب زيادي داشت، عنوان کرد: اين مسئله به خاطر خوب بودن تيم است. به نظر من رقابت در استقلال سخت‌تر از رقابت کردن در تيم ملي است. اين مسئله هم يک مقدار به بازيکنان استرس مي‌دهد و چنين مشکلي به وجود مي‌آورد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]عمران‌زاده: عليه شيث حرف نزدم
[/h][h=2] مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: عليه شيث رضايي حرف نزدم و او براي من قابل احترام است.[/h]

حنيف عمران زاده در حاشيه تمرين استقلال گفت: ما شرايط خوبي داريم ملوان نيز تيم بسيار خوبي است و خودمان را براي برگزاري اين ديدار آماده کرديم.

به نقل از فارس، مدافع استقلال در مورد اينکه در صورت پيروزي دو بر صفر مقابل ملوان مي توانند قهرمان نيم فصل شوند، عنوان کرد: جام را به تيم قهرمان در پايان فصل مي دهند که ما سال گذشته موفق به کسب آن شديم و انشاالله امسال هم بتوانيم در آخر فصل همين جام را بالاي سر ببريم.

وي در پاسخ به اين سوال که شايعه حضور شيث رضايي در استقلال مطرح شده است و در اين رابطه مصاحبه اي از او عليه اين بازيکن منتشر شده است،‌ عنوان کرد: همين جا اعلام مي کنم من چنين مصاحبه اي انجام ندادم. شيث رضايي بچه محل من است و او برايم قابل احترام است. همين جا اعلام مي کنم از قول من مصاحبه زده اند و من چيزي در اين ارتباط نگفتم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]اولادي: گلم به استقلال يک اتفاق فوتبالي بود
[/h][h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: آن زماني که به استقلال گل زدم پيراهن پرسپوليس را بر تن داشتم و بايد تلاشم را مي‌کردم.[/h]

مهرداد اولادي در حاشيه تمرين امروز استقلال در خصوص آخرين شرايط تيمش مقابل ملوان اظهار داشت: من سال ها در ملوان بازي کردم و از شانس من اولين بازي ام را بايد مقابل اين تيم انجام دهم. اميدوارم بتوانيم بازي را ببريم چون ديگر بازيکن استقلال هستم.

به نقل از فارس، وي در خصوص گلي که با پيراهن پرسپوليس به استقلال زده گفت: در هر صورت فوتبال همين است و اتفاق افتاده است. من آن زمان در آن تيم بازي مي کردم و حالا بايد براي استقلال تلاش کنم.

اولادي در خصوص اينکه 4 پرسپوليسي در استقلال حضور دارند، گفت: فوتبال حرفه اي شده و من دو سال در تيم ملي بودم و کلي زحمت کشيدم و هنگامي که از تيم نفت تهران به تيم ملي دعوت شدم خط خوردم. حالا هم به استقلال آمده ام تا گذشته ام را جبران کنم.

وي در خصوص بازي روز يکشنبه نيز گفت: استعلام گرفته ايم تا اگر بتوانم بازي کنم و اميدوارم که بتوانم مهره موثري براي استقلال باشم.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نويي: يقيناً منتظري مي‌ماند
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بايد با پژمان منتظري صحبت کنم اما او تا پايان فصل کنار ما مي‌ماند.[/h]

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز استقلال پس از جشن تولدي که براي او گرفته شد، گفت: جا دارد از هواداران استقلال تشکر کنم. من به سيموئز مربي تيم ملي که امروز اينجا حضور داشت‌ گفتم شما عاشق فوتبال هستي و فوتبال را به خاطر خود فوتبال دوست داري. فرقي نمي‌کند شما در ايران، پرتغال يا کشور ديگري باشي. او امروز به اينجا آمد و تولد من را تبريگ گفت. او اعلام کرد براي کار نيامده بلکه براي تبريک به من آمده است و اين واقعا احساس قشنگي است که من نسبت به او دارم. از هواداران و کانون هواداران تيممان هم تشکر مي‌کنم. انشاء‌الله من ناچيز، قابل اين همه تقدير باشم و با نتايج خوبي که مي‌گيرم اين مسئله را جبران کنم و لياقت اين همه محبت را داشته باشيم.

به گزارش فارس، قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا سيموئز به او کادو داد، عنوان کرد: حضور خود سيموئز براي من کادو بود.

وي در مورد اينکه بايد 3 آذر با ملوان ديدار کنند، خاطر نشان کرد: به هر حال اين مسابقه بازي سختي است. پس از مدتي تعطيلي و اينکه تيممان چند تکه شده بود امروز مي‌توانيم تمرين کاملي را انجام دهيم. ملوان تيم بسيار خوبي است که در هفته‌هاي اخير نتايج مناسبي کسب کرده است. متأسفانه در حق ما کمي اجحاف شد زيرا ما تيمي بوديم که ديرتر از سايرين بازي‌هايمان در نيم فصل اول تعطيل شد. بيشترين سهميه را در تيم ملي داشتيم و زودترين تيمي هستيم که بعد از تعطيلات بازي‌هايمان آغاز مي‌شود. قبلا هم گفته‌ام هر چه قانون بگويد تمکين مي‌کنيم. اميدوارم بازي خوبي انجام شود.

قلعه‌نويي در مورد اينکه اگر با اختلاف دو گل ملوان را شکست دهند قهرمان نيم فصل خواهند شد، تأکيد کرد: به قول مورينيو به ياد ندارم به قهرمان نيم فصل کسي جام بدهد. اميدوارم بتوانيم در انتهاي فصل با بازيکنان خوبي که گرفتيم و نفراتي که به تيم اضافه خواهند شد بتوانيم به مقام قهرماني برسيم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه چرا با درخواست آنها براي تعويق ديدار مقابل ملوان موافقت نشد، اظهار داشت: من به اين مسائل ورود نمي‌کنم. ما گلگي خود را بيان کرديم و شايد مسئولان نتوانستند با توجه به فشردگي بازي‌ها زمان مناسبي را پيدا کنند تا ما در آن به ميدان برويم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه پژمان منتظري اعلام کرده قصد جدايي از استقلال را دارد، عنوان کرد: پژمان منتظري يکي از اسطوره‌هاي استقلال است، او از لحاظ اخلاقي، فني و معرفتي عملکرد بسيار خوبي دارد. اين صحبت را از شما مي‌شنوم و بايد از خودش نيز سؤال بپرسم. در نقل و انتقالات نيم فصل منفعت باشگاه، منفعت مردم و منفعت بازيکن اهميت دارد. بايد با او صحبت کنم اما يقين دارم که منتظري تا آخر فصل با ما مي‌ماند.

وي در مورد احتمال حضور شيث رضايي و هادي شکوري در استقلال يادآور شد: اين نفرات بازيکنان بسيار خوب و بزرگي هستند اما اولويت استقلال جذب هافبک بازيساز و دفاع راست است.

قلعه‌نويي در مورد اينکه آيا نياز به جذب مهاجم دارند، عنوان کرد: با آمدن مهرداد اولادي که بازيکن بسيار خوبي است در اين پست مشکلي نداريم و تنها نياز به جذب هافبک بازيساز و دفاع راست داريم.

سرمربي استقلال در مورد اينکه جواد نکونام براي شرکت در انتخاب برترين‌هاي آسيا ممکن است نتواند استقلال را مقابل ملوان همراهي کند، تأکيد کرد: در ابتدا جا دارد تبريکي به جواد نکونام بگويم و اين مسئله افتخاري براي فوتبال ايران است. با توجه به اينکه از اين مسئله قبلا ذهنيت نداشتم نمي‌توانم صحبتي درباره آن کنم و بايد با بررسي اين موضوع تصميم‌گيري خود را اعلام کنم.

قلعه ‌نويي درباره ديدار پيشکسوتان پرسپوليس و ميلان تأکيد کرد: امروزه دنيا به دهکده جهاني تبديل شده و تعامل و ارتباط بحث بسيار مهمي است. اين بازي کار بسيار قشنگي است و ما در هنر، علم و ورزش نياز به اين ارتباطات داريم. بسيار خوب است که اين حرکت از جنس پيشکسوتان است و کار بسيار قشنگ است. ما از اين موضوع استقبال مي‌کنيم. يک ماه قبل محمد رويانيان با من تماس گرفت و اعلام کرد براي برگزاري اين ديدار ايرادي ندارد مسابقه شما مقابل گسترش فولاد يک روز عقب بيفتد که ما هم گفتيم چون کار قشنگي قرار است اتفاق بيفتد مخالفتي نداريم تا نشان دهيم با يکديگر در زمين رقيب هستيم و در بيرون رفيقيم. به هر حال به آنها يک خسته‌ نباشيد مي‌گويم و باز هم اعلام مي‌کنم ارتباطات در جامعه انساني بسيار مهم است.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]نظري: هواداران از ما راضي باشند
[/h][h=2] مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان جديد همگي از دوستان ما هستند و با اضافه شدن آنها مشکلي براي مهاجمان به وجود نمي‌آيد.[/h]

محمد‌مهدي نظري در حاشيه تمرين امروز تيم استقلال اظهار داشت: خوشبختانه در طول هفته گذشته تمرينات خيلي خوبي انجام داده‌ايم و از شرايط ايده‌آلي برخوردار هستيم. خودم هم از لحاظ بدني و روحي در شرايط خوبي به سر مي‌برم و انشاء‌الله روز يکشنبه براي سه امتياز به ميدان خواهيم رفت.

به نقل از فارس، وي در خصوص اينکه مهرداد اولادي، کبه‌ به تيم استقلال اضافه شده‌اند و آيا اين موضوع باعث نمي‌شود مهاجمان شرايط سخت‌تري پيدا کنند گفت: شرايط براي ما سخت نشده و همه مهاجمان استقلال دوستان من هستند. هر بازيکني تلاش بيشتري انجام دهد کادر فني او را مي‌بيند و از او بازي خواهد گرفت.

مهاجم تيم استقلال در خصوص اينکه آيا از عملکرد استقلال در نيم‌فصل اول رضايت دارد يا خير گفت: انصافا در نيم‌فصل اول بازيکنان زحمات زيادي کشيده‌اند و فقط اميدوارم اين تماشاگران از دست ما راضي باشند. نظر شخصي من مهم نيست و اميدوارم هواداران و به خصوص من راضي باشند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ساعدي سخنگوي باشگاه استقلال شد

با حکم مديرعامل باشگاه استقلال، هاشم ساعدي به عنوان مشاور مديرعامل و سخنگوي باشگاه استقلال منصوب شد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، طي حکمي از سوي علي فتح‌الله‌زاده، هاشم ساعدي به عنوان مشاور مديرعامل و سخنگوي باشگاه فرهنگي - ورزشي استقلال منصوب شد.

متن اين حکم به شرح زير است:

جناب آقاي هاشم ساعدي

سلام عليکم

با عنايت به توانمندي، تجارب و خدمات ارزنده جنابعالي به موجب اين حکم به عنوان مشاور اينجانب و سخنگوي باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال ايران منصوب مي‌‌شويد. اميدوارم با اتکا به خداوند تبارک و تعالي و تحت توجهات حضرت وليعصر (عج) همچون گذشته در خدمت باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال موفق و مؤيد باشيد.

بديهي است کليه مسئولان باشگاه در امر اطلاع‌رساني و مصاحبه‌ها ضمن هماهنگي جنابعالي به صورت مستمر، گزارش‌هاي لازم حوزه فعاليت خود را که قرار است از طريق رسانه‌ها به اطلاع مردم شريف ايران و هواداران عزيز اين باشگاه رسانده شود، در اختيارتان قرار دهند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]پروژه انتقال مبعلي به استقلال منتفي است
[/h][h=2] قائم مقام باشگاه استقلال خوزستان گفت: پروژه انتقال ايمان مبعلي به استقلال تهران را تمام شده بدانيد و اين بازيکن تا آخر فصل با ما مي‌ماند.[/h]

علي پورکياني در مورد اينکه ايمان مبعلي اعلام کرده دوست دارد به استقلال تهران برود اما تابع تصميمات باشگاه است، عنوان کرد: مديريت باشگاه تصميم گرفته، ايمان مبعلي تا پايان امسال کنار ما باقي بماند. اين مسئله از طرف باشگاه تمام شده است و ايمان تا پايان فصل کنار ما است. پس از اتمام قرارداد او مي‌تواند باشگاه مورد نظرش را انتخاب کند. ما به توانايي اين بازيکن در حال حاضر نياز داريم.

به نقل از فارس،وي در مورد اينکه آيا استقلال خوزستان قصد جذب بازيکن جديدي را دارد، عنوان کرد: در حال حاضر فرزاد جعفري را از استقلال اهواز با قراردادي 3 و نيم ساله جذب کرديم. همچنين يکي دو بازيکن ديگر ليگ برتري مد نظر ما است که قصد داريم آنها را جذب کنيم. اين مسئله هنوز نهايي نشده است.

پورکياني در مورد اينکه آيا بازيکني ديگري از جمع ياران استقلال خوزستان جدا مي‌شود، خاطر نشان کرد: منصور نعامي، حامد محمودي و مهدي نظري از جمع ما جدا شدند و بازيکن ديگري استقلال خوزستان را ترک نخواهد کرد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]گزارش تمرين بدون غايب استقلال
[/h][h=2] دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال در اواخر تمرين تيمش برخورد گرمي با مربي تيم ملي داشت.[/h]

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 15 و 30 دقيقه امروز در کمپ مرحوم حجازي برگزار شد. تمرين امروز تحت تاثير تولد سرمربي استقلال بود و حدود 100 نفر از ليدرهاي استقلال و تماشاگران اين تيم با آوردن دسته‌گل‌هاي مختلف 50 سالگي قلعه‌نويي را به اين شکل به وي تبريک گفتند. همچنين تماشاگران با آوردن دو بنر از سرمربي تيم شان حمايت کردند و در اواخر تمرين سيموئز دستيار کارلوس کي‌روش را مورد تشويق قرار دادند.

به نقل از فارس، تماشاگران استقلال در بخش ديگري از شعارهاي خود تمامي بازيکنان خود را تشويق کرده و به آنها روحيه دادند. پژمان منتظري که روز گذشته اعلام کرده بود طي چند روز آينده از استقلال جدا مي‌شود با لقب «پژمان باتعصب» مورد تشويق قرار گرفت و هواداران به اين شکل خواستار ماندن اين بازيکن در استقلال شدند. همچنين رحمتي، نکونام و بيشتر بازيکنان استقلال مورد توجه بازيکنان بوده و تشويق شدند.

* مسولان کمپ استقلال با بريدن کيک تولد امير قلعه نويي آن را بين تماشاگران توزيع کردند.

* نکته قابل توجه تمرين امروز حضور تمامي بازيکنان استقلال بود. اين تيم پس از ماه‌ها و مدت‌ها بدون بازيکن غايب تمرين کرد که اين مسئله باعث خوشحالي سرمربي استقلال شده بود. آندرانيک تيموريان که روز گذشته در محل تمرين حاضر نبود امروز در کنار ديگر بازيکنان کار تاکتيکي انجام داد.

* خسرو حيدري و هاشم‌ بيک‌زاده دو بازيکني بودند که به صورت اختصاصي تمرين کرده بودند. حيدري پس از 20 دقيقه دويدن دور زمين کمپ مرحوم حجازي را ترک کرد.

* امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز تيمش براي دقايقي با مربي بدنساز تيم ملي صحبت کرده و حتي در رختکن هم در حضور ميرشاد ماجدي با وي به گفت‌وگو پرداخت.

* آنتوني سيموئز در حاشيه تمرين امروز و هنگامي که قصد ترک کمپ استقلال را داشت با رحمتي به گفت‌وگو پرداخت و مربي تيم ملي نيز با خنده‌رويي توصيه‌هايي به وي انجام مي‌داد. رحمتي نيز دست روي شانه‌هاي سيموئز گذاشت و با وي خوش وبش کرد.

گفتني است که چندي قبل سيموئز مصاحبه تندي عليه رحمتي انجام داد ولي به نظر سوتفاهم اين دو برطرف شد.

* در اواسط تمرين امروز تماشاگران استقلال با شعارهايي عليه علي دايي،‌محمد رويانيان و شيريني نسبت به مواضع باشگاه پرسپوليس اعتراض داشتند که البته اين موضوع با واکنش سرمربي استقلال روبرو شد. قلعه‌نويي با تکان دادن دست از تماشاگران مي‌خواست اينگونه شعار ندهند.

* در بخش اول تمرين بازيکنان زير نظر مربي بدنساز به گرم کردن بدن‌هاي خود پرداختند سپس در قالب گروه‌هاي چند نفره کار تاکتيکي انجام دادند و در بخش پاياني فوتبال درون تيمي را پشت سر گذاشتند که قلعه‌نويي نظارت ويژه‌اي روي تمرينات داشت.

*در حالي که هواي امروز تهران به شدت سرد بود بازيکنان تيم استقلال اکثرا با کلاه و دستکش به تمرين پرداختند.

* شاهرخ بياني تنها حاضر تمرين امروز آبي‌پوشان بود ضمن آنکه پژمان نوري و اميرحسين صادقي فرزندان خود را به محل تمرين آورده بودند.

* تمرينات تيم استقلال فردا مجددا پيگير خواهد شد و آبي‌پوشان آخرين تمرين خود را قبل از ديدار مقابل ملوان برگزار خواهد کرد.

ديدار تيم‌هاي استقلال و ملوان از بازي‌هاي عقب افتاده نيم فصل اول روز يکشنبه از ساعت 15 در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]استقلال-ملوان؛ صدر جدول به چه کسي مي‌رسد؟
[/h][h=2] آخرين ديدار نيم فصل اول ليگ برتر روز يکشنبه بين دو تيم استقلال و ملوان برگزار مي‌شود.[/h]

آخرين ديدار نيم فصل اول ليگ برتر روز يکشنبه در ورزشگاه آزادي بين دو تيم استقلال و ملوان برگزار مي‌شود. اين مسابقه ديداري معوقه از هفته دوازدهم ليگ برتر بود که به دليل حضور آبي‌پوشان در ليگ قهرمانان آسيا در زمان مقرر برگزار نشد.

به گزارش فارس، اکنون جدال اين دو تيم سرنوشت قهرماني نيم فصل را مشخص مي‌کند. استقلال اگر بتواند در اين بازي با اختلاف دو گل ملوان را شکست دهد در آن صورت صدر جدول را از قرمزپوشان مي‌گيرد و عنوان قهرماني نيم فصل اول را به دست مي‌آورد.

البته استقلال در صورت پيروزي با اختلاف يک گل با 27 امتياز با تفاضل گل کمتر نسبت به پرسپوليس در رده دوم جدول قرار مي‌گيرد و فولاد سوم مي‌شود.

بزرگترين مشکل استقلال براي اين بازي خستگي ملي‌پوشان است. ملي‌پوشاني که مسافرت طولاني از تهران به تايلند و سپس لبنان را داشتند. ضمن اينکه آبي‌ها در تعطيلات نيم فصل تمرينات‌شان نصفه و نيمه و بدون حضور ملي‌پوشان برگزار شده است.

علاوه بر آن سازمان ليگ با درخواست استقلال براي تعويق دوباره اين بازي موافقت نکرد و اکنون استقلال با شرايط دشوار بايد در اين مسابقه به ميدان بروند.

استقلال در اين بازي همچنان خسرو حيدري و هاشم بيک‌ زاده را در اختيار نخواهد داشت.

اين مسابقه دو روز بعد از تولد 50 سالگي امير قلعه‌نويي برگزار مي‌شود و شايد بازيکنان استقلال بخواهند به سرمربي خود و هواداران بي‌شمارشان هديه‌اي زيبا و غير قابل خريد اهدا کنند. قهرماني نيم فصل مي‌تواند اين کادوي زيبا باشد. هرچند به قهرمان نيم فصل جام نمي‌دهند؛ اما با توجه به اينکه نيم فصل دوم پنجشنبه و جمعه همين هفته آغاز مي‌شود مي‌تواند از نظر روحي و رواني اثر مثبتي بر روي بازيکنان استقلال بگذارد.

ملوان حريف آساني نيست. اين تيم سه برد متوالي در ليگ به دست آورده و اکنون مي‌خواهد در پايان نيم فصل اول از رده نهمي که براي اين تيم جايگاه مناسبي محسوب مي‌شود يک پله ديگر صعود کند و جاي داماش را بگيرد. دراگان اسکوچيچ گفته به برد مقابل استقلال هم فکر مي‌کند. جلال رافخايي با شش گل زده بهترين گلزن ملوان است که خيلي خوب هم از حريفان پنالتي مي‌گيرد. مدافعان استقلال بايد ششدانگ حواس‌شان به او باشد.

استقلال در صورت توقف مقابل ملوان مي‌تواند با يک پله صعود پنجم شود و در صورت باخت ششم باقي مي‌ماند. ولي آبي‌پوشان پايتخت در انديشه قهرماني نيم فصل هستند و آنها فقط برد مي‌خواهند حتي اگر خسته باشند و تمرينات منظمي هم نداشته باشند.

در پايان ديدار استقلال و ملوان، از قهرمان نيم فصل اول ليگ سيزدهم رونمايي مي‌شود و مشخص مي‌شود صدرجدول قرمز مي‌ماند يا آبي مي‌شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]صالحي ديدار استقلال را قضاوت مي کند
[/h][h=2] اسامي داوران قضاوت کننده در ديدارهاي معوقه ليگ برتر و جام حذفي از سوي کميته داوران اعلام شد.[/h]

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، اسامي داوران به شرح زير است:

استقلال-ملوان-معوقه ليگ برتر-يکشنبه 3 آذرماه

احمد صالحي-محمدرضا ابوالفضلي-مهدي عاليقدر-موعود بنيادي فر-ناظر: فريدون اصفهانيان

صنعت نفت آبادان-گسترش فولاد تبريز-جام حذفي-يکشنبه 3 آذرماه

بيژن حيدري-علي ميرزابيگي-محسن سلطاني-اسماعيل آمري-ناظر: ابوطالب طاهريان

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]نکونام بعد از بازي ملوان به مالزي مي‌رود
[/h][h=2] هافبک تيم فوتبال استقلال بعد از ديدار با ملوان بلافاصله راهي مالزي مي‌شود.[/h]

اعضاي تيم استقلال جهت برپايي اردوي اين تيم قبل از ديدار فردا از ظهر امروز راهي هتل اوين خواهند شد.

به گزارش فارس، آخرين تمرين اين تيم نيز از ساعت 14 در کمپ مرحوم حجازي پيگيري خواهد شد.

* جواد نکونام بعد از صحبتي که با کادر فني تيم استقلال داشت فردا بعد از بازي تهران را به مقصد کوالالامپور ترک خواهد کرد. اين بازيکن يکي از سه نامزد کسب عنوان بهترين بازيکن سال 2013 آسيا است و قرار است در اين مراسم حضور پيدا کند.

* ميرشاد ماجدي و علي اميري دو نماينده تيم استقلال براي شرکت در مراسم قرعه کشي ليگ قهرمانان آسيا دو هفته ديگر به مالزي خواهند رفت. اين دو براي شرکت در کلاس هاي آموزشي ليگ قهرمانان و قرعه کشي اين مسابقات به مالزي خواهند رفت تا به اين ترتيب در ديدار مقابل فجر سپاسي و احتمالا کاسپين قزوين غايب باشند. قرار است سرپرست تيم استقلال در اين دو بازي به زودي معرفي شود.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]قلعه‌نويي: منتظري از اسطوره‌هاي استقلال است
[/h][h=2] سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: منتظري يکي از اسطوره‌هاي استقلال است که از پول‌هاي کلان گذشته است.[/h]

امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي با ملوان اظهار داشت: قبل از آنکه سوال خبرنگاران را جواب بدهم بايد انتخاب وزير ورزش را تبريک بگويم. خوشحالم که بعد از 100 روز از دولت جديد وزارت ورزش وزير خود را شناخت. اميدوارمي ورزش ما با گودرزي که يک مدير آکادميک است به سمت و سوي موفقيت برود. همچنين انتخاب دکتر احمدي را به عنوان مشاور وزير ورزش تبريک مي گويم و اين موضوع نشان دهنده اين است که وزارت ورزش با برنامه پيش مي رود. دومين تبريکم به خاطر فوتبال ساحلي، واليبال که امروز آمريکا را شکست داد و دلاورانه بازي کردند. يک تبريک هم به سازمان ليگ مي گويم به خاطر قرارداد خوبي که آقاي تاج مي بندد و خوشبختانه 80 درصد اين قرارداد به باشگاه ها مي رسد.

به گزارش فارس، وي در خصوص بازي گفت: ما شرايط خاص خودمان را داريم. تيم ما تقريبا به 4 قسمت تقسيم شده بود و چند بازيکن هم مصدوم شده بودند. چند نفر هم جدا کار مي کردند ولي از ديروز همه به ما اضافه شدند. اولا که بازيکنان خوبي به جمع ما اضافه شدند و قرار است يکي دو بازيکن ديگر هم به ما اضافه شوند. از کادرفني تيم ملي و بدنساز آنها هم تشکر مي کنم که با حيدري و بيک زاده خوب کار کردند و اين کارها به نحو احسن انجام شد. هر چند شايد در دو بازي آينده هم اين دو بازيکن را نداشته باشيم.

قلعه نويي تصريح کرد: ملوان تيم بسيار خوبي است و مقابل استقلال انگيزه هاي خاص خودش را دارد. ما استقلال هستيم. ما هم بعداز گذشت دو هفته در آزادي بازي کنيم و مطمئن هستم با بازي کردن و اضافه شدن نفرات جديد جزو کانديداي قهرماني هستيم و به صدر جدول باز مي گرديم. مهم براي ما اين است که ملوان را ببريم و اينکه چند گل بزنيم بحث ديگر اين بازي است.

وي در ارتباط با قهرماني نيم فصل و تاثيرات آن از نظر روحي روي استقلال گفت: طبيعتا به دنبال 3 امتياز بازي هستيم و به قهرمان نيم فصل جام نمي دهند. ملوان تيم بسيار با احترامي است و اول براي ما يک بازي منطقي و تاکتيکي با آرامش و تمرکز است. اينکه چه تيمي در نيم فصل اول قهرمان شود الان مهم نيست. مورينيو هم گفته است اينکه اين همه جام آورده در آخر فصل محسوب مي شود نه وسط فصل.

قلعه نويي در مورد نکونام و حضورش در مراسم آسيايي گفت: او هم در عرصه ملي و هم در عرصه باشگاهي زحمت کشيده و حق اوست که به عنوان نفر اول انتخاب شود. ما ممانعتي نمي کنيم که نکونام به آنجا برود و اگر لازم است او را اعزام مي کنيم.

سرمربي آبي پوشان در خصوص حضور بازيکنان استقلال در لبنان و اتفاقات قبل از بازي گفت:‌جا دارد به مردم ايران و لبنان تسليت بگويم ولي فوتبال فضايي است که بايد از آن استفاده کرد و جايي که انفجار باشد روحيه تيم ها را تحت تاثير قرار مي دهد البته بازيکنان من در اين يکي دو روز در اين مورد زياد صحبت کردند ولي همه چيز تمام شده است.

قلعه نويي در خصوص آمادگي اولادي و کبه نيز گفت: زماني که قاضي را خواستم بگيرم اين مسائل مطرح بود و حالا بيشترين پيشنهادات براي اين بازيکن آمده است. ما بازيکناني مي خواهيم که به افکار تاکتيمان بخورد. اينکه اولادي سال قبل چه عملکردي داشت مهم نيست. هم اولادي و هم ايمان باصفا مي توانند به ما کمک کنند. آقاياني که ابتداي فصل انتقاد مي کردند چرا حالا نمي گويند که او بيشترين پيشنهاد را دارد.

وي در خصوص پژمان منتظري و تصميم او گفت: او يکي از اسطوره هاي استقلال است . کارهايي که در اين يکي دو سال از او ديده ام از کمتر بازيکني ديده ام. او از پول هاي کلاني به خاطر استقلال گذشته و تا حالا هم يک ريال هم دريافتي نداشته است. من از مردم توقع دارم که اين مسائل را تشخيص بدهند و بدانند که اسطورهاي آنها چه کساني هستند. با او صحبت مي کنم تا آخر فصل در استقلال بماند.

قلعه نويي در خصوص صحبت هاي رحمتي و سيموئز و اينکه قرار است به تيم ملي دعوت شود، گفت: من از اين موضوع خبر ندارم ولي رحمتي سال ها براي تيم ملي زحمت کشيده و اميدوارم اين اتفاق بيفتد و من دخالتي در اين موضوع نمي کنم چون مسئوليت فني تيم ملي برعهده کادرفني آن تيم است. اميدوارم از تمامي موجوديتمان در راه جام جهاني استفاده کنيم. البته بايد در مورد سيموئز بگويم که او عاشق فوتبال است و دقيقا مثل ناصر ابراهيمي خودمان مي ماند.

قلعه نويي در خصوص فرزاد حاتمي در پرسپوليس و اينکه آيا اين بازيکن را مي خواستيد يا نه گفت: اجازه دهيد در مورد بازيکني که مربوط به استقلال نيست صحبت نکنم او بازيکن بزرگي است و اگر از يکسري پتانسيل هايش استفاده کند بازيکن بزرگي مي شود به شرط اينکه از قابليت هايش استفاده کند.

وي در مورد اينکه با پيشنهادات قاضي موافقت شد يا خير گفت: ما مخالفت کرديم و اجازه نداديم برود ولي خواستيم بگوييم آنهايي که انتقاد مي کنند اين مسائل را ببينند.

وي در خصوي اينکه کارت بازي اولادي و کبه صادر شده يا خير گفت: به اميد خدا ماجدي کارت بازي آنها را دريافت مي کند.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]فتح‌الله زاده: مصمم هستيم بهتر از 2013 باشيم
[/h][h=2] مديرعامل استقلال مي‌گويد تيمش مصمم است تا در اين فصل ليگ قهرمانان آسيا بهتر از سال گذشته عمل کند.[/h]

به گزارش سايت باشگاه استقلال، علي فتح‌الله‌زاده درباره آخرين وضعيت منتظري گفت: در مورد اين قضيه قبلا هم با او صحبت کرديم و باز هم صحبت مي‌کنيم و به توافق مي‌رسيم. ان‌شاءالله پژمان در استقلال مي‌ماند و جاي ديگري نمي‌رود.

او درباره انتخاب معاونان جديدش اظهار داشت: اين عزيزان جديداً به جمع ما اضافه نشده‌اند و اتفاق جديدي صورت نگرفته است. فقط اين مسئله در مورد آقاي ساعدي صدق مي‌کند ايشان از همکاران خوشفکر و نيکنام ما در عرصه مديريت هستند که قبلاً هم با وي کار کرده‌ام. ساعدي آدم بسيار اميني است و به همين دليل ايشان را به عنوان سخنگو و مشاور خود در باشگاه استقلال انتخاب کردم.

مديرعامل استقلال در ادامه درباره بازگشت علي نظري به عنوان قائم‌مقام باشگاه استقلال هم صحبت و تصريح کرد:‌ در مورد آقاي نظري هم بايد بگويم با ايشان سال‌ها کار کرديم. او به دليل مسائل کاري و شخصي و مشکلاتي که داشت بايد در برهه‌اي از زمان از جمع ما جدا مي‌شد تا به آنها رسيدگي کند. دراين‌باره با من هم صحبت کرده و از بنده مرخصي گرفته بود که البته مرخصي‌اش از دو، سه ماه هم بيشتر شد. فکر کردم مرخصي او تا به اين زمان کافي است و همان‌طور که قبلاً به عنوان قائم‌مقام در باشگاه استقلال فعاليت مي‌کرد الان هم در اين پست به فعاليت خود ادامه مي‌دهد. در واقع نظري از استقلال جدا نشده بود که بخواهد برگردد.

فتح‌الله‌زاده در ادامه اظهار کرد: بهرام اميري هم مشاور من بود و خيلي وقت پيش برايش اين حکم را صادر کرده بودم و در واقع مشاوري ايشان حکم جديدي منصوب نمي‌شود. در مورد آقاي منزوي هم همين مسئله صدق مي‌کند ايشان مشاور عالي من بودند و حکم وي هم خيلي وقت‌ پيش صادر شده بود و موضوع جديدي درمورد ايشان و بقيه معاونان جديد منهاي آقاي ساعدي وجود ندارد. به هر حال جام‌ باشگاه‌هاي آسياي 2014 نزديک است و مصمم هستيم که نتيجه 2014 حتي از 2013 هم براي باشگاه پرافتخار استقلال بهتر باشد و در اين راه به همکاران باتجربه بيشتر نياز داشتيم.

مديرعامل باشگاه استقلال در باره خريدهاي اين تيم هم گفت: به اتفاق آقاي قلعه‌نويي جلسه‌اي داشتيم و طي ليستي آنچه ‌آقاي قلعه‌نويي از من خواستند جذب يک هافبک طراح و يک دفاع راست بود که با هافبک وسط برزيلي تقريباً تمام کرديم و ان‌شاءالله به زودي به جمع ما اضافه مي‌شود. در مورد مدافع راست هم همچنان مذاکرات‌مان ادامه دارد. علاوه بر اينکه اين موارد بخش اصلي درخواست‌هاي کادرفني بود دو مورد ديگر هم توسط آقاي قلعه‌نويي درخواست شد که به لطف خدا با آنها به توافق رسيديم. بوبکر کبه و مهرداد اولادي بازيکنان بسيار خوبي هستند و مطمئناً آنها به خوبي در استقلال خواهند درخشيد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]گزارش تمرين استقلال
[/h][h=2] مهاجم جديد تيم استقلال در ضربات آخر اين تيم درخشش جالب توجهي داشت.[/h]

آخرين تمرين تيم فوتبال استقلال قبل از ديدار مقابل ملوان از ساعت 14 امروز در کمپ زنده‌ياد حجازي در حالي پيگيري شد که خسرو حيدري تنها غايب تمرين اين تيم بود. امير قلعه‌نويي به دليل حضور در نشست خبري با 10 دقيقه تأخير به کمپ رسيد و پس از حضور در زمين چمن راهي رختکن شد و تمرينات را به ديگر اعضاي کادر فني سپرد.وي پس از دقايقي مجددا به محل تمرين بازگشت و کارهاي تاکتيکي را برعهده گرفت.

به گزارش فارس، در ابتداي تمرين امروز مجيد صالح براي دقايقي با بازيکنان صحبت کرد و نحوه برنامه‌هاي تمريني و بازي فردا به آنها شرح داد.

*حدود 20 نفر از طرفداران استقلال امروز از نزديک تمرين آبي‌پوشان را زير نظر گرفتند.

*هاشم بيک‌زاده با وجود آنکه در ديدار فردا بازي نمي‌کند اما امروز در کنار ديگر استقلالي‌ها به تمرين پرداخت.

*منصور پورحيدري امروز از نزديک برنامه‌هاي تاکتيکي آبي‌پوشان را نظاره‌گر شد.

*در بخش اول تمرين بازيکنان زير نظر حاج‌قاسم به گرم کردن بدن‌هاي خود پرداخته و سپس در قالب گروه‌هاي دو و چهار نفره حرکات ترکيبي انجام داده و در مرحله پاياني تمرين ازدحام در محوطه جريمه و ضربه به سمت دروازه را پشت سر گذاشتند. در اين بخش کبه و محمد قاضي درخشش قابل توجهي داشتند که باعث شد امير قلعه نويي اين بازيکنان را تشويق کند. سرمربي استقلال که از بازيکنان مي خواست با دقت کارهاي تاکتيکي را انجام دهند چندين بار به اولادي و نظري و عمران زاده تذکر داد.

* هاشم بيک زاده در حاشيه تمرين امروز براي دقايقي با قلعه نويي به گفت و گو پرداخت.

*آندرانيک تيموريان امروز با يک چسب مخصوص که از دکتر ستوده گرفته بود و آن را روي بيني‌اش زد به تمرين پرداخت.

*جواد نکونام که قرار است فردا بعد از بازي راهي کشور مالزي شود با سؤال‌هاي بازيکنان در مورد حضور در اين مراسم و نحوه انتخاب بازيکن بهترين بازيکن صحبت کرد.

*احمد جمشيديان که در تمرينات روز گذشته به صورت اختصاصي تمرين مي‌کرد امروز در کنار ديگر بازيکنان در کارهاي گروهي شرکت داشت و اين بازيکن مشکلي براي همراهي استقلال در ديدار مقابل ملوان ندارد.

*مهرداد اولادي و کبه که کارت بازي آنها براي ديدار فردا صادر شده از اين موضوع خوشحال بودند و براي دقايقي با يکديگر در اين مورد صحبت مي‌کردند.

*بازيکنان استقلال بعد از پايان تمرين بلافاصله راهي هتل اوين خواهند شد تا اردوي پيش از بازي را برگزار کنند.

*ديدار تيم‌هاي استقلال و ملوان فردا از ساعت 16 و 20 دقيقه در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد.

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=1]حيدري و بيگ‌زاده،‌غايبان بازي با ملوان
[/h][h=2] خسرو حيدري و هاشم بيگ‌زاده در بازي با ملوان نمي‌توانند استقلال را همراهي کنند.[/h]

به نقل از باشگاه استقلال، خسرو حيدري و هاشم بيگ‌زاده در بازي فردا نمي‌توانند استقلال را همراهي کنند. اين دو بازيکن در فهرست 18 نفره استقلال براي بازي با ملوان قرار نگرفتند تا از غايبان تيم در ديدار فردا محسوب شوند. آسيب‌ديدگي اين دو بازيکن رفع شده اما به دليل ناآمادگي بدني نتوانستند نام خود را در فهرست 18 نفره استقلال براي بازي با ملوان قرار دهند تا در نهايت کادرفني استقلال در بازي فردا از جايگزينان اين دو بازيکن در ترکيب تيم استفاده کنند.