سلام بر مهندسین عزیز من یک سوال دارم یک طرح قرار که برای یکی از اشنا هامون بنویسیم بعد مشکل من اینکه درباره کود صنعتی میخوام بنویسم اما متاسفانه هیچ اطلاعی ندارم . اگر میشه کمکم کنید تا یکسری اطلاعات بدست بیارم مرسی![]()
سلام
میشه منابع کارشناسی ارشد آبخیزداری رو بهم معرفی کنین ؟
سایت معتبری واسه خرید جزوه ها هست ؟![]()
حالا من این سوال رو دارم! پس چرا توی خوزستان مخصوصا اهواز انقدر اکالیپتوس زیاد کاشته میشه؟! با در نظر گرفتن این موضوع که هوای اهواز خودش کلی آلوده هست!![]()
آتنا جون! اون سایتِ که درست نشد. من نفهمیدم چی بود!
موضوعش جالبه! ولی فکر می کنم مسلما آلودگیش بیشتر از آلودگیِ خودروها نیست!
حالا من این سوال رو دارم! پس چرا توی خوزستان مخصوصا اهواز انقدر اکالیپتوس زیاد کاشته میشه؟! با در نظر گرفتن این موضوع که هوای اهواز خودش کلی آلوده هست!![]()
سلام دوستان کسی هست که دانشجوی دانشگاه تهران باشه؟برای ارشد نیاز به جزوات اساتیدش دارم...
فکر می کنم هیچ کدوم از بچه ها دانشگاه تهران درس خونده باشن. اگه جزوه ارشد می خواین توی نت سرچ کنید. سایتای زیادی برای خریدشون وجود داره!دوستان کسی جواب منو نمیده؟!!!!منتظر هستم
سلام. من الان در این رشته درس میخونم میخوام بدونم بعد از درسم میتونم کاری داشته باشم؟ اخه همه منو ترسوندن لطفا بهم ج بدین
![]()
سلام .ممنون از مطالب خوبی که گذاشتید میخواستم از شما خواهش کنم در مورد پایان نامه کمکم کنید (گردشگری حیات وحش = باغ وحش) ممنون میشماين پناهگاه مشتمل بر خليج گرگان، جزيرهٔ آشوراده و شبه جزيرهٔ ميانکاله است که حدود هفت هزار هکتار وسعت دارد و به عنوان يکى از ذخاير زيست محيطى کرهٔ زمين از سوى يونسکو به ثبت رسيده است.
پناهگاه ميانکاله، تنها بازمانده از مناطق نيمه مشجر سواحل درياى خزر است و بهشت آبزيان و پرندگان مهاجرى است که همه ساله در فصل زمستان از کشورهاى سردسير شمالى به سوى آن پرواز مىکنند و به زمستانگذرانى مىپردازند. از انواع اين پرندگان مىتوان اردک ماهىهاى وحشى، غاز، قو، فلامينگو (مرغ آتشين) و پليکان (مرغ سقا) را نام برد. پرندگان بومى مثل قرقاول، دراج و زنگوله بال هم در پيرامون آن زندگى مىکنند. از اين پناهگاه حياتوحش، مىتوان ضمن استفادههاى علمى - آموزشى، بهرهبردارىهاى سياحتى وسيعى به عمل آورد که در حال حاضر نيز به طور محدود صورت مىگيرد.
http://www.irandeserts.com/
ممنون رزا جون دستت دردنکنه
سلام .ممنون از مطالب خوبی که گذاشتید میخواستم از شما خواهش کنم در مورد پایان نامه کمکم کنید (گردشگری حیات وحش = باغ وحش) ممنون میشم
با عرض سلام
من اولین باره از سایت دیدن می کنم و یک سوال دارم:
آیا شما با سازمان نظام مهندسی منابع طبیعی آشنا هستید،خواستم بدونم من که فقط میخوام از بیمه جهت بازنشستگی استفاده کنم،بیمه درمانی دارم،چه کاری بهتره که انجام بدم؟
با عرض سلام
من اولین باره از سایت دیدن می کنم و یک سوال دارم:
آیا شما با سازمان نظام مهندسی منابع طبیعی آشنا هستید،خواستم بدونم من که فقط میخوام از بیمه جهت بازنشستگی استفاده کنم،بیمه درمانی دارم،چه کاری بهتره که انجام بدم؟
سلام..فکر کردم بهترین جا برای طرح سوالم همین جاست.میخواستم بدونم شالوده بوم شناسی حتما باید بخونم یعنی خیلی مهمهههه.اخه من ترم ۶هستم دو ترم دیگه دارم ولی میخوام یه امتحان نسبتا خوبی بدم.ممنون میشم اگه بهم بگین......با تشکر![]()
کتاب بوم شناسی و مدیریت حیات وحش منصور مصداقی واسه این درس عالیه.خوب خوب باید بخونیش!والا اگه لطف کنین بگین برای هر درس کدومش جامع تره که ممنون میشم..چون مثلا برای درس اکولوِژی حیات وحش 5تا منبع گفتین..