Shahab مدیر تالار عکس مدیر تالار کاربر ممتاز Apr 16, 2015 #33 سلام تولدت مبارک جناب صدیق بزرگوار ، امیدوارم روزگارتون خوش باشه و همیشه شاد و سلام باشید
mohandeseit دستیار مدیر مهندسی فناوری اطلاعات کاربر ممتاز Apr 16, 2015 #37 صدیق عزیز تولدت مبارک، با آرزوی بهترینها
Tik TAAk کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 16, 2015 #39 سلام تولدتون مبارک اقا صدیق عزیز امیدوارم همیشه تندرست باشید : ) شرمنده بابت تاخیر
arefeh کاربر فعال تالار مهندسی معماری , کاربر ممتاز Apr 16, 2015 #43 سلام صدیق عزیز تولدتون نمی دونم چند سالگیتون مبارک ایشالله همیشه سالم و شاد و سربلند باشید
ساناززز عضو جدید کاربر ممتاز Apr 16, 2015 #44 سلام مدیرررررر صدیق تولدتون مبارک باشه ایشالا صد نه اومممم صدو بیست ساله فکر کنم خوب باشه اره صدو بیست ساله بشیننننننننننننن با ارزوی بهترین ها برای شما...
سلام مدیرررررر صدیق تولدتون مبارک باشه ایشالا صد نه اومممم صدو بیست ساله فکر کنم خوب باشه اره صدو بیست ساله بشیننننننننننننن با ارزوی بهترین ها برای شما...
zahra1386 مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #46 تولدت گل گلی جینگول جانا جان....ایشالا دو هزار و نهصد سال عمر کنی
negin jo0on کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #48 صدیق خان...: ) همشهری عزیز زادروزت مبارک... : ) شاد و پیروز باشی...: )
nazliii مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی Apr 17, 2015 #49 تولدت مبارک صدیق جانا انشاللا 2500 سال زنده باشی
IRANIAN VOCAL عضو جدید کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #50 سلام دوست عزیز و بزرگوارم تولدت مبارک ان شاء الله سال های طولانی با تندرستی و شادکامی زندگی کنی منم 11 روز پیش به دنیا اومدم ( 17 فروردین) آخرین ویرایش: Apr 17, 2015
سلام دوست عزیز و بزرگوارم تولدت مبارک ان شاء الله سال های طولانی با تندرستی و شادکامی زندگی کنی منم 11 روز پیش به دنیا اومدم ( 17 فروردین)
ZibaAhmadpoor مدیر تالار مهندسی عمران مدیر تالار Apr 17, 2015 #51 کادوی تولد اول من به صدیق عزیز کادوی تولد دوم من به صدیق عزیز
Maryam.PZ کارشناس ارشد مرمت ابنیه کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #52 صدیق عزیز تولدتون مبارک انشالله همیشه شاد و سلامت و موفق باشید و امسال به همه آرزوهای قشنگتون برسید
memarmemar عضو جدید کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #53 سلام به به تولد اقای صدیق هست؟؟؟ تولدتون مبارک دوست عزیز.ایشالا صدوبیست ساله بشید. همراه با بهترین ارزوها برای شما دوست ومدیرعزیز
سلام به به تولد اقای صدیق هست؟؟؟ تولدتون مبارک دوست عزیز.ایشالا صدوبیست ساله بشید. همراه با بهترین ارزوها برای شما دوست ومدیرعزیز
mahsa hf کاربر بیش فعال کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #54 سلاااام تولدت مبارک صدیق جاناااا ان شا الله همیشه شاد و موفق باشی
**آگاهدخت** مدیر تالار اسلام و قرآن مدیر تالار Apr 17, 2015 #55 Happy birthday Have a wonderful day and fabulous year
فاطمه یاس عضو جدید کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #56 آقای مهندس صدیق عزیز تولدتان را صمیمانه تبریک گفته و از ایزد منان برایتان شادی سلامتی و سربلندی آرزو دارم .
آقای مهندس صدیق عزیز تولدتان را صمیمانه تبریک گفته و از ایزد منان برایتان شادی سلامتی و سربلندی آرزو دارم .
محمد ساوه مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Apr 17, 2015 #57 و تو آن شبنم عشقی که با آمدنت به روزگار تیره و تارم رنگ مهر و وفا بخشیدی ! دفترچه ی خاطرات قلبم را که خالی از عشق و یکرنگی بود، سرشار از عشق و محبت کردی ! نازنیم ! زیباترینم ! حضور گرم و همیشگی ات را هزاران هزار بار سپاس می گویم سلام و درود خدمته دوستان عزیزم،شاد باشین الهی جاده زندگیت هموار، آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی تولدت مبارک
و تو آن شبنم عشقی که با آمدنت به روزگار تیره و تارم رنگ مهر و وفا بخشیدی ! دفترچه ی خاطرات قلبم را که خالی از عشق و یکرنگی بود، سرشار از عشق و محبت کردی ! نازنیم ! زیباترینم ! حضور گرم و همیشگی ات را هزاران هزار بار سپاس می گویم سلام و درود خدمته دوستان عزیزم،شاد باشین الهی جاده زندگیت هموار، آسمان چشمانت صاف و دریای دلت همیشه آرام و زلال باشد و هیچ وقت از دنیا خسته نباشی تولدت مبارک
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Apr 17, 2015 #58 تولدتون مبارک صدیق عزیز با آرزوی بهترین ها
negin17h مدیر تالارهای مهندسی کامپیوتر و رباتیکمتخصص #C مدیر تالار Apr 17, 2015 #59 وااااااااااااااااااااااااااااای ببین تولد کیه؟؟؟؟؟ جانا تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد، سلامت و موفق باشی مثل الان 86875864756430000 ساله شی جانا
وااااااااااااااااااااااااااااای ببین تولد کیه؟؟؟؟؟ جانا تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد، سلامت و موفق باشی مثل الان 86875864756430000 ساله شی جانا