یک قدم از دشمن، صد قدم از من. . . . . . . . قرآن پاره ی تن من

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
در پی اقدام توهین آمیز به کلام خداوند قادر، به جهت جدا کردن مسیر خود از مسیر دشمنان خدا، بر آن شدیم که به مدتی نامعلوم اقدام به برگزیدن کلام الهی برای امضای خود کنیم.

کلیت طرح به این صورت است که هر کس شماره ای می گیرد و مطابق با همان شماره، به صفحه ای از به قرآن شخصی خود مراجعه می کند و معنی آیه ی اول آن صفحه از قرآن را به عنوان امضای خود تا پایان هفته قرار می دهد.

توضیح:

1.هر فرد فقط یک بار در هفته به این تاپیک مراجعه می کند.
2. در هر روزی از هفته که وارد شد، شماره ی نفر قبل را به اضافه ی عدد 1 می کنند. این شماره، شماره ی این هفته ی این عزیز خواهد بود. ( مثلا شماره ی او می شود 23)
3. به صفحه ی 23 قرآن خودش مراجعه می کند و معنی اولین آیه از آن صفحه را هرچه که بود به عنوان امضای خود تا روز جمعه ی آن هفته خواهد گذاشت.
4. و هفته ی بعد، در صورت تمایل دوباره اقدام به شماره گیری می کند.

حال اگر تلاش کند که در آن هفته به معنی آن آیه توجه و در صورت دستوری بودن آیه، به آن عمل کند که دیگر بسیار عالی.

امید است با قرآن آشتی کنیم و محیط فروم خود را به نور قرآن بیاراییم.

http://www.hadj.ir/
دوستانی هم که حوصله تایپ کردن یا وقت ندارن از این سایت میتونن استفاده کنن.
http://www.hadj.ir

یه پیشنهادم آقا مصطفی دادن که به نظرم خوبه
آیه های قبل یا بعد آیه مورد نظر که تکمیل میکنن معنیه آیه مورد نظر رو هم قرار بدین تو امضا تا معنیو کامل برسونه.
دوستانی که امکانش هست لینکه تاپیک رو بزارن تو امضاشون واسه اطلاع رسانی به بقیه اگه این کارو بکنن ممنونشون میشیم.:gol:

http://www.hadj.ir

آخرین ویرایش:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولین نفر خودم
چون اول بسم الله بود معنیه دوتا آیه رو گذاشتم. :w16:

به نام خداوند بخشنده بخشايشگر (1)
ستايش مخصوص خداوندى است كه پروردگار جهانيان است. (2)

به امید اینکه دوستان زیادی از این طرح استقبال بکنن.http://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

مهندس خوش فکر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خفه کردین خودتونو!
چرا این کارو انقدر بزرگ جلوه میدین که نشون بدین نقطه ضعف دارین!!!؟
به قرآن که اعتقاد دارین!

انا نحن نزلنا الذکر و انا نحن له لحافظون!

اگه خدایی در کار باشه و اگه این کتاب برای خدا باشه . . .خودش بلده از کتابش محافظت کنه نیازی به تاپیک زدن منو تو نداره!

در پشت این طرح کوچک افکار بسیار خطرناکی وجود داره که اگر ما اگاه نشیم جزو فریب خوردگانیم:gol:

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا خفه کردین خودتونو!
چرا این کارو انقدر بزرگ جلوه میدین که نشون بدین نقطه ضعف دارین!!!؟
به قرآن که اعتقاد دارین!

انا نحن نزلنا الذکر و انا نحن له لحافظون!

اگه خدایی در کار باشه و اگه این کتاب برای خدا باشه . . .خودش بلده از کتابش محافظت کنه نیازی به تاپیک زدن منو تو نداره!
شما وکیل وسی مایین
این کار بزرگ نیست زشته
قرآنم دیگه نمیتونیم بخونیم چون داریم قضیرو بزرگ میکنیم؟
من تاپیک زدم تا از خودمون ماحافظت کنیم
از دوستان خواهش میکنم تو این تاپیک بحث را نندازین
هر چی میخاین بگین تو خصوصیhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/icons/icon_gol.gif

ghaghalax

عضو جدید
ایشالا ازونا نیستین که دیدین قرآن رو نیزست مغزتون هنگ کرد!:w37:
خدا از دل بنده هاش بیشتر خبر داره!:w35:

mahian90

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بابک جان دم شما گرم، قل اعوذ برب الناس ملک الناس اله الناس من شر الوسواس الخناس الذی یوسوس فی صدور الناس من الجنة و الناس

من هم پنجم:gol:
دوست عزیز؛ ممنون که به گروه ما پیوستی ولی اگه ممکنه امضا تو بروز کنی و معنی که نوشتی رو درش درج کنی.

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان لازم نیست زحمت تایپ رو بکشن،
از وب سایت زیر میتونید معنی آیه مورد نظر رو با نگه داشتن موس روی اون آیه پیدا کنید و بعد کپی پیست کنید.
http://tanzil.info/
ممنون فاطمه خانم:gol:
من ترجمه آیت الله مکارم رو ترجیح میدادم که تو نت پیدا نکردم، ولی خوب این سایت که گفتید خیلی کامله:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mahmood-en

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ترجمه آیت الله مکارم رو ترجیح میدادم که تو نت پیدا نکردم، ولی خوب این سایت که گفتید خیلی کامله:gol:
سلام مصطفي
اگه خاستي من كتاب قران حكيم مال مكارم رو دارم
هر جاشو خواستي بگو برات تايپ كنم

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ترجمه فولادوند رو خوندی؟
30سال برای ترجمه قرآن کار کرده
واقعا عالی ترجمه کرده

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام مصطفي
اگه خاستي من كتاب قران حكيم مال مكارم رو دارم
هر جاشو خواستي بگو برات تايپ كنم
سلام ممنون داشتم قرآن ترجمه مکارم رو میخواستم تایپ نکنم که پیدا نکردم بعد فاطمه خانم آدرس دادند ممنون محمود جان:gol:

ترجمه فولادوند رو خوندی؟
30سال برای ترجمه قرآن کار کرده
واقعا عالی ترجمه کرده
نه، ولی دارمش توی کامپیوتر، این ترجمه مکارم هم ماجرا داره، سوغات حرم امام رضاست، همون قرآنها هست توی حرم امام رضا، جلد سبزا، سر یه ماجراهایی از کتابفروشی حرم خریدمش و هنوزم دارمش و کلی خاطره ازش دارم:gol:

آقا مجید شما همراه ما نمیششید توی این تاپیک؟

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ممنون داشتم قرآن ترجمه مکارم رو میخواستم تایپ نکنم که پیدا نکردم بعد فاطمه خانم آدرس دادند ممنون محمود جان:gol:

نه، ولی دارمش توی کامپیوتر، این ترجمه مکارم هم ماجرا داره، سوغات حرم امام رضاست، همون قرآنها هست توی حرم امام رضا، جلد سبزا، سر یه ماجراهایی از کتابفروشی حرم خریدمش و هنوزم دارمش و کلی خاطره ازش دارم:gol:

آقا مجید شما همراه ما نمیششید توی این تاپیک؟

:biggrin:
همین که گفتی عوضش کردم:دی
ماجرای اشنایی من با فولادوند بر میگرده به دوست داداشم(که الان لائیک گشتند احیانا) که قبلا با الانشون فرق داشتن خریدن... و داداشم هم برای من خرید..و این قرآن شد همراه من
چشم
برم آیه ای رو انتخاب کنم:gol:

nargesh

عضو جدید
سلام به نظر من خدا يه عذاب خوشگل واسشون ميفرسته اگه دست به قرآن بزنن!!!!!!!!!!!!
يا آخر الزمان ميشه!
يا امام زمان ظهوز مي كنه و از قرآن حمايت مي كنه!
در هر صورت امكان افتادن اين اتفاق وحود نخواهد داشت !!!!!!!
من كارتونو خيلي دوست دارم مناسفانه مثل شما نمي تونم همراه شم ولي ساپورتتون مي كنم
مرسيييييييييييييييييييييي از تاپيك و بچه ها

babi charlton

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نظر من خدا يه عذاب خوشگل واسشون ميفرسته اگه دست به قرآن بزنن!!!!!!!!!!!!
يا آخر الزمان ميشه!
يا امام زمان ظهوز مي كنه و از قرآن حمايت مي كنه!
در هر صورت امكان افتادن اين اتفاق وحود نخواهد داشت !!!!!!!
من كارتونو خيلي دوست دارم مناسفانه مثل شما نمي تونم همراه شم ولي ساپورتتون مي كنم
مرسيييييييييييييييييييييي از تاپيك و بچه ها
سلام
زدن دیگه
ولی خدا جوابشونو میده
ممنون که ساپورتمون میکنین :D
ولی شرکت میکردین خوب میشدا:w16:

nargesh

عضو جدید
مريم

مريم

سورة مريم

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

كهيعص ﴿١﴾
ذِكْرُ رَحْمَتِ رَبِّكَ عَبْدَهُ زَكَرِيَّا ﴿٢﴾
إِذْ نَادَىٰ رَبَّهُ نِدَاءً خَفِيًّا ﴿٣﴾
قَالَ رَبِّ إِنِّي وَهَنَ الْعَظْمُ مِنِّي وَاشْتَعَلَ الرَّأْسُ شَيْبًا وَلَمْ أَكُن بِدُعَائِكَ رَبِّ شَقِيًّا ﴿٤﴾
وَإِنِّي خِفْتُ الْمَوَالِيَ مِن وَرَائِي وَكَانَتِ امْرَأَتِي عَاقِرًا فَهَبْ لِي مِن لَّدُنكَ وَلِيًّا ﴿٥﴾
يَرِثُنِي وَيَرِثُ مِنْ آلِ يَعْقُوبَ ۖ وَاجْعَلْهُ رَبِّ رَضِيًّا ﴿٦﴾
يَا زَكَرِيَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ يَحْيَىٰ لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيًّا ﴿٧﴾
قَالَ رَبِّ أَنَّىٰ يَكُونُ لِي غُلَامٌ وَكَانَتِ امْرَأَتِي عَاقِرًا وَقَدْ بَلَغْتُ مِنَ الْكِبَرِ عِتِيًّا ﴿٨﴾
قَالَ كَذَٰلِكَ قَالَ رَبُّكَ هُوَ عَلَيَّ هَيِّنٌ وَقَدْ خَلَقْتُكَ مِن قَبْلُ وَلَمْ تَكُ شَيْئًا ﴿٩﴾
قَالَ رَبِّ اجْعَل لِّي آيَةً ۚ قَالَ آيَتُكَ أَلَّا تُكَلِّمَ النَّاسَ ثَلَاثَ لَيَالٍ سَوِيًّا ﴿١٠﴾
فَخَرَجَ عَلَىٰ قَوْمِهِ مِنَ الْمِحْرَابِ فَأَوْحَىٰ إِلَيْهِمْ أَن سَبِّحُوا بُكْرَةً وَعَشِيًّا ﴿١١﴾

سورة مريم

بسم الله الرحمن الرحيم

كاف، ها، يا، عين، صاد. (١)
[اين‌] يادى از رحمت پروردگار تو [در باره‌] بنده‌اش زكرياست. (٢)
آنگاه كه [زكريا] پروردگارش را آهسته ندا كرد. (٣)
گفت: «پروردگارا، من استخوانم سست گرديده و [موى‌] سرم از پيرى سپيد گشته، و -اى پروردگار من- هرگز در دعاى تو نااميد نبوده‌ام.» (٤)
و من پس از خويشتن از بستگانم بيمناكم و زنم نازاست، پس از جانب خود ولىّ [و جانشينى‌] به من ببخش، (٥)
كه از من ارث برد و از خاندان يعقوب [نيز] ارث برد، و او را -اى پروردگار من- پسنديده گردان. (٦)
اى زكريا، ما تو را به پسرى -كه نامش يحيى است- مژده مى‌دهيم، كه قبلاً همنامى براى او قرار نداده‌ايم. (٧)
گفت: «پروردگارا، چگونه مرا پسرى خواهد بود و حال آنكه زنم نازاست و من از سالخوردگى ناتوان شده‌ام؟» (٨)
[فرشته‌] گفت: «[فرمان‌] چنين است. پروردگار تو گفته كه اين [كار] بر من آسان است، و تو را در حالى كه چيزى نبودى قبلاً آفريده‌ام.» (٩)
گفت: «پروردگارا، نشانه‌اى براى من قرار ده» فرمود: «نشانه تو اين است كه سه شبانه [روز] با اينكه سالمى با مردم سخن نمى‌گويى.» (١٠)
پس، از محراب بر قوم خويش درآمد و ايشان را آگاه گردانيد كه روز و شب به نيايش بپردازيد. (١١)

آخرین ویرایش:
بالا