KIAN IRANI
عضو جدید
خوب اگه واقعا عاشقش باشین ،مطمئن باشین بعدها با دیدن یکی دیگه پشیمون نمیشید اصلا.
ممنون رفیق
خوب اگه واقعا عاشقش باشین ،مطمئن باشین بعدها با دیدن یکی دیگه پشیمون نمیشید اصلا.
سلام.دوست عزیز!! عذر میخوام ولی باید بهتون بگم که شما مطمئنین که اگه شما با این شرایط کنار بیاین اون خانوم هم کنار خواهند اومد؟ من مشابه این مشکل رو قبلا جایی دیدم!!اون آقا بعد مدتها کلنجار رفتن باخودش بیخیال مشکل قد وهیکل شد و حاضر شد بره جلو!! اون وقت اون خانوم گفت نه من نمیتونم با این تفاوت ظاهری کنار بیام! سعی کنین بیشتر فکرکنین البته دونفره!!نه تک نفره!!
مطمئن باش اگه به عمق رفتارش ایمان داری هیچ وقت پشیمون نمیشی!باورت نمیشه خودم هم میگم شاید بعدا افسوس بخورم ولی .... نمیدونم؟!
عالیه فقط توروخدا حتما بهمون خبر بدی!!!!!!!!!!!!!محتاج دعاخب پس من یه کاری میکنم
اول از همه دوستان به خاطر نظراتشون تشکر میکنم
بعدش الان که ساعت 10:30 شب هستش پا میشم میرم حرم اول از طرف شما عزیزان که بنده حقیر را راهنمایی کردید زیارتی به جا میارم بعدشم برای خودم دعا میکنم که انشاا... خدا هرچی فکر میکنه به صلاحم است برایم محیا کنه و فردا که ایشون رادیدم حرف دلم را بهش میزنم و بعدشم هرچی خدا خواست.نظرتون در این مورد چیه؟!
واااا!!!!این روزا مردم مشکلای بزرگتری برای ازدواج دارن حالا تو اومدی میگی با قدش مشکل داری؟؟؟قد با کفش تا حدودی حل میشه،یکمی هم خوبه که زن از مرد کوتاهتر باشه،اگه عاشقشی برو جلو ولی نه با سانتیمتر!!!ولی اگه فکر میکنی بعد ازدواج یه همچین خصوصیاتی با قد بلند به پستت بخوره افسوس میخوری اشتباه نکن،دختر مردمو بدبخت نکن
برید اما نه به خاطر لجبازیخوب عزیز من کارم اشتباه بود قبول .حالا چیکار کنم برم تا آخرش یا نه؟
خب پس من یه کاری میکنم
اول از همه دوستان به خاطر نظراتشون تشکر میکنم
بعدش الان که ساعت 10:30 شب هستش پا میشم میرم حرم اول از طرف شما عزیزان که بنده حقیر را راهنمایی کردید زیارتی به جا میارم بعدشم برای خودم دعا میکنم که انشاا... خدا هرچی فکر میکنه به صلاحم است برایم محیا کنه و فردا که ایشون رادیدم حرف دلم را بهش میزنم و بعدشم هرچی خدا خواست.نظرتون در این مورد چیه؟!
آقا کیان کجایی پس بیا ما منتظر شنیدن جوابیم؟
حق دارین خداییش.سلام بر تمام دوستان
من همه ی کارها را که گفتم انجام دادم غیر از آخرین و مهمترین کار
فکر می کردم گفتن یک دوست دارم و ابراز علاقه کردن خیلی کار راحتی هست ولی امروز که باید عملا این کار را انجام می دادم نتونستم.
نه اینکه تو اون لحظه مثلا به قد کوتاهی اون فکر کنم و یا اینکه نخوام بگم .میخواستم ولی انگار دهنم قفل شده بود باز نمیشد از دیوارهای شرکت صدا در اومد ولی از من نه.
چندین بار با گفتن خانومه ... میخواستم اصل حرفم را بزنم ولی هر بار مساله دیگری را می آوردم و سط فکر میکنم از اول ساعت کاری تا انتهای آن ده بار موضوع گرم بودن هوا را پیش کشیدم درصورتی که امروز هوای مشهد خیلی هم بارانی و خوب بود.خلاصه خیلی با خودم کلنجار رفتم ولی نشد.یکی یک راه حل بزاره جلو پام؟! مرسی
با سلام
بنده 26 سالم هست مدتی است علاقه مند به دختری شدم که ازبسیاری جهات با ایشان تفاهم دارم .ولی ایشان یه مقدار ریز هستند. برای بهتر فهمیدن حرف بنده : من قدم 190 می باشد و وزنم 115 کیلو ولی ایشان 155 هستند و وزنشان 55 کیلو و با توجه به اینکه خانواده ما اکثرشان بلند قد و درشت هیکل می باشند ایشان یه مقدار کوچک به نظر می رسند و همچنین بنده هم دوست دارم همسرم قد بلند و درشت اندام باشد ولی از طرفی دیگر نمی توانم ازفکر این دختر خارج شوم چون واقعا باوقار است . همچنین دوستانم می گویند دختر قد بلند میشود پیدا کرد ولی معلوم نیست با این کمالات باشد. می خواستم بدونم شما دوستان اگه بودید چیکار می کردید آیا به این دختر میگفتید دوستت دارم و یا باتوجه به سنم (26) منتظر فرصتهای دیگر بودید ؟
ممنون از راهنماییتان
اگه واقعا دوسش داشته باشید به این چیزا فکر نمیکنید حالا فکر کن یکی پیدا کردی قدش 188 و وزنش 110 کیلو فکر کن میتونی باهاش خوشبخت بشیبا سلام
بنده 26 سالم هست مدتی است علاقه مند به دختری شدم که ازبسیاری جهات با ایشان تفاهم دارم .ولی ایشان یه مقدار ریز هستند. برای بهتر فهمیدن حرف بنده : من قدم 190 می باشد و وزنم 115 کیلو ولی ایشان 155 هستند و وزنشان 55 کیلو و با توجه به اینکه خانواده ما اکثرشان بلند قد و درشت هیکل می باشند ایشان یه مقدار کوچک به نظر می رسند و همچنین بنده هم دوست دارم همسرم قد بلند و درشت اندام باشد ولی از طرفی دیگر نمی توانم ازفکر این دختر خارج شوم چون واقعا باوقار است . همچنین دوستانم می گویند دختر قد بلند میشود پیدا کرد ولی معلوم نیست با این کمالات باشد. می خواستم بدونم شما دوستان اگه بودید چیکار می کردید آیا به این دختر میگفتید دوستت دارم و یا باتوجه به سنم (26) منتظر فرصتهای دیگر بودید ؟
ممنون از راهنماییتان
از اون حرفا بودا !!!!!!!
خودت چی میگی ؟
جواب معقولش معلومه
دوست دارم چیه بابا این خز بازی هارو در نیارید زشته به خدا. مرد باید سنگین باشه و واسه ابراز علاقه با رفتارش اینو نشونه بده
واقعا زشته یه مرد بیاد بگه دوست دارم و این جملات خز و خیل و مسخره رو عنوان کنه
مطمئن باشید هیچ کسی هم دوست نداره این دیالوگ خز و خیلو از طرف مقابل بشنوه و تاثیر دوست داشتنی که با رفتار و حرکتات باشه خیلی بهتره
همینجا یه نصیحتی میکنم. مردی که از دیالوگ دوست دارم استفاده کنه مطمئن باشید از نظر عقلی و روحی و سیاست حتما مشکل داره
خوب فکر کن همین شرایط واسه تو بود نظر تو چیه ؟
ولی من فکر میکنم عاشقشم چون وقتی ازش دورم اینقدر بهش فکر میکنم و دلم واسش تنگ میشه که نگو و نپرس