سلام دوستان من همین الان عضو این انجمن شدم همیشه تو سرچ هام به این سایت می رسیدم اما فکر میکردم فقط دانشجوهای رشته های فنی مهندسی عضو این فروم می شن اما دیروز داشتم در مورد قانون جذب تحقیق می کردم که به این جا رسیدم و وقتی داشتم فروم را می خوندم متوجه شدم این طور نیست و خودم هم عضو این انجمن شدم
من در موارد خیلی کوچیک تاثیر قانون جذب را ددیم اما هیچ وقت در مواردی که واقعا بهش احتیاج داشتم تاثیر این قانون را ندیدم الان یه مشکل خیلی بزرگ دارم یعنی کنکور کارشناسی ارشد البته ارشد آزاد که خرداد برگزار میشه من توی دو سال اخیر درگیر یه بیماری بد بودم و الان شانس قبول شدنم تو این امتحان خیلی کمه ولی فوق العاده بهش احتیاج دارم دلم میخواد فکر کنم که حتما قبول میشم دلم میخواد شک نکن اما نمی تونم این قدر فکرهای منفی دارم که به هیچ عنوان نمی تونم مثبت فکر کنم یعنی رسما دارم دیوانه میشم اگه تجربه ای مثل تجربه من دارید ممنون میشم بهگید شاید من هم انرژی بگیرم برای این مدت باقیمونده یا هر راهنمایی دیگه ای ممنون دوستان
سلام دوست عزیز
خوش اومدید
درسته مبنای این باشگاه بر فنی مهندسی بوده
اما به مرور با اومدن اعضای غیرمهندسی و تعداد زیادشون رشته های دیگه هم اضافه شدن
اینجا تالار حقوق هم داره که از حضور اعضای جدید و حقوقدانی مثل شما استقبال می کنه.
و در مورد کارشناسی ارشد
و دانشگاه ازاد
با این دوستمون موافقم
الان خیلی راحت تره قبول شدن تو ازاد
شما هم که خیلی وقت دارید هنوز.
کافیه دروس اصلی با ضرایب بالا رو بخونید.
خوشحالم که سلامتیتونو بدست اوردید.
من استارتر این تاپیک بودم چند سال پیش

تو این مدت خیلی در این زمینه مطالع کردم
و اخرش اینو بگم به شما ( چون اینجا فرصت نمیکنم سر بزنم و اتفاقی هم امروز اومدم )
فقط یه نکته:
همه چیز دست خودت هست.
احساس خوشحالی، غم غصه ناراحتی
هیچکسی به اندازه ی خود ما نمیتونه احساس ناامیدی یا امید بهمون بده
و یه چیز دیگه
هیچوقت در مسیری که فکر میکنید درسته و دوسش دارید به حرفای ناامید کننده ی دیگران توجه نکنید
همیشه یه عده هستن تو هر کاری که به ما میگن فایده ای نداره
ولی مهم اینه که خودمون چی بخوایم .
وقتی ما عمیقا یه چیزیو بخوایم بهش میرسیم
ولی اگر فقط منتظر کار خدا و دیگران و دنیا باشیم نه.
اما وقتی بخوای در ادامه ی مسیرت هم خدا کمکت میکنه هم دنیا .
پیروز باشید