یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

*afsane*

عضو جدید
بنویسید و رها کنید.
این رو هم شنیدیم.
راستی کدومش بیشتر جواب میده؟
who knows?

یکی از نمونه های افکار منفی همون چیزیه که اصطلاحا بهش می گن چشم کردن.
یعنی طرف مقابل اونقدر از قدرت منفی خودش خوب استفاده می کنه و شما اونقدر ضعیف هستید که اون برنده میشه.

یعنی اون منفیه هم داره از جذب استفاده میکنه. ناخواسته یا خواسته. ولی همین قانونه که داره موفقش می کنه.

پس فکر میکنم تا می تونیم باید از افکار منفی جلوگیری کنیم. ولی قدرت خودمون رو هم باید بالا ببریم.

یه سوال واسه یه دوست:
آیا با این قانون میشه از ظلم هایی که در حق خودمون کردیم و حالا آزارمون میده هم رها بشیم. مثلا یکی خودش رو همیشه مقصر می دونسته و سرزنش می کرده. حالا به اون دورانی که این بلاهای روحی رو سر خودش در آورده که برمی گرده آتیش می گیره.
چه راهی واسش پیشنهاد می کنید؟
سيما جان بخشيدن دست خودشه.وقتي خودمونو نمي بخشيم و موندن تو احساس گناه رو انتخاب ميكنيم بازم داريم در حق خودمون اجحاف ميكنيم.به جاي سرزنش بايد به خودمون فرصت جبران بديم.قضاوت اشتباه در مورد خود رو زماني ميشه جبران كرد كه به خودمون عشق بورزيم.به جاي اينكه انتظار داشته باشيم كه انسان صد در صد كاملي باشيم از كم و كاستي هامون چشمپوشي كنيم و نكات مثبتمون رو پر رنگ تر ببينيم;)

*afsane*

عضو جدید
هر نقطه از دنيا باشيم درسهاي ما به دنبالمان هستند.تا زماني كه درسمان را در مورد حرفه،بدهكاري و يا دوستمان نياموخته باشيم يا در همان كلاس مي مانيم و يا همان درس را به شكل ديگري تجربه خواهيم كرد و در واقع اين رسم زندگي است.زندگي اول با يك سنگ كوچك به ما هشدار ميدهدو اگر توجهي نشان ندهيم با سنگي بزرگتر محكم بر سرمان مي كوبد و اگر باز هم اهميت ندهيم اين بار با تخته سنگ به سراغمان مي آيد.اگر خالصانه گذشته را مرور كنيم متوجه علايم هشدار دهنده اي ميشويم كه با سهل انگاري ناديده گرفته شده اند و باز هم در كمال پررويي ميگوييم چرا من
اندريو متيوس

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
آرزویی برای تو

آرزویی برای تو

امروز برایت روزی سرشار از معجزات معمولی را آرزو میکنم.
یک تلفن غیر منتظره از یک دوست قدیمی
یک فنجان قهوه تازه که خودت آن را درست نکرده ای
وقتی عجله داری چراغ خطرهای سبز در مسیرت به محل کار یا برای خرید.
برایت روزی پر از چیزهای کوچکی آرزو میکنم که باعث شادیت میشوند.
سریع ترین صف در سوپر،
یک شعر زیبا در میان ترانه های رادیو
رنگین کمانی بالای سرت در آسمان
کلیدهایت درست همانجایی که دنبالشان میگردی.
برایت روزی پر از شادی و کمال آرزو میکنم.
نمونه های بسیار کوچکی از کمال که احساس غریبی به تو میدهند.
این احساس که خداوند به تو لبخند میزند
و به آرامی مراقب توست
زیرا تو انسانی هستی استثنایی ونادر.

a_mhn

عضو جدید
یه سوال واسه یه دوست:
آیا با این قانون میشه از ظلم هایی که در حق خودمون کردیم و حالا آزارمون میده هم رها بشیم. مثلا یکی خودش رو همیشه مقصر می دونسته و سرزنش می کرده. حالا به اون دورانی که این بلاهای روحی رو سر خودش در آورده که برمی گرده آتیش می گیره.
بخشش

بسم الله الرحمن الرحیم

کائنات از طریق مبادله پویا عمل میکند همیشه درجریان است بدون اینکه فکر کند میبخشد وباآغوش باز آنچه را که میرسد میپذیرد ودوباره ودوباره و..... هیچگاه سکون ندارد ودراوج سکون دردل هر ذره ای عوعا به پاست تاثیر میپذیرد وتاثیر میگذارد.ما انسانها نیز میتوانیم با بخشش وشوروشوق بخشیدن کائنات وفراوانی نعمت رادرزندگیمان به جریان بیاندازیم.اکثر انسانها آسیب دیدن از دیگران راتجربه کرده اند.
امت فاکس می گوید :
اگر به دیگری نفرت بورزید با حلقه ای کیهانی به او متصل می شوید ، و به بند او در می آیید . به اسارت و زنجیری راستین هر چند ذهنی .

فضای عدم بخشایش، عدم پذیرش، پالایش و رها کردن موجب محکم شدن این حلقه کیهانی می شود. همه ما انسانها توسط شبکه شعوری باهم ارتباط داریم وهرچند گاهی باهم به کلام صحبت نکنیم ولی همین که یک فکر درذهن ما بیاید تاثیر شعوری خود راروی ما وجهان هستی میگذارد. شاید به همین علت است که درآیین ما تاکید شده که حتی فکر گناه هم گناه است. وچقدرزیباست: فقط فکر کنیم نه عمل به آن موجب گناه است وموجب دروشدن ما از شبکه. عفو و بخشایش یکی از مهمترین انواع پالایش و یکی از ارزشمندترین صور عشق است .
• اِنَّ اللهَ تَعالی عَفُّوُّ ویُحِبُّ العَفو:
خداوند بخشاینده است و بخشایش را دوست دارد
اگر در جریان زندگی در هر لحظه آزادانه شناور نباشیم، معمولاً معنایش این است که به لحظه ای در گذشته چسبیده ایم. استاد سادات کیایی میفرماید:گذشته را باتمام خوبیها وبدیها رها کنید ولی درسهایش را بیاموزید تادیگر برایتان تکرار نشود درزمان حال زندگی کنید.
بیشترین سود راچه کسی از بخشش میبرد؟ بابخشیدن چه چیزی بدست می آوریم که اگر نبخشیم از آن محروم میشویم؟
نفرت،انزجار، سرزنش، ملامت، خشم وغضب روح را می فرساید و به تباهی میکشد
درکتابهای مختلف بخشش رابه انواع مختلفی دسته بندی کرده اند که چکیده ای از آنهارا دراینجا مرور می کنیم
انواع بخشش:
1.بخشش عجولانه و بی درنگ. بخشش زود هنگام و عجولانه پدیده ای تصنعی و غیر اصیل است وشاید هم شیوه ای ظریف باشد برای اجتناب از بخشش. دراین نوع بخشیدن خیلی به نتایج کاری که انجام میدهیم توجه نمیکنیم و برای اینکه سریعتر از مخمصه نجات یابیم میگوییم که بخشیدم.غافل ازاینکه جایی را درذهنمان اشغال میکند ونیمگذارد آنچنان که باید باهستی مبادله کنیم.
2.بخشش با اکراه
دراین نوع بخشش فرد به خاطر شرایطی که درآن قرار دارد وبه صورت ظاهری فقط میبخشد که بازهم یکی ازنتایج آن درگیر بودن قسمتی از ذهن است
٣. بخشش مشروط
(من تورا میبخشم ولی به شرط اینکه دیگر این رفتار راتکرار نکنی )این گونه بخشش موقعی صورت می گیرد که فرد سرزنش را قبول می کند، عذرخواهی می کند و تعهد می دهد که رفتارش راتغییر دهد. وهرگاه آن رفتار تکرار شد باز همان خشم،غضب و..... تکرار میشود
4 . بخشش کاذب یا متقابل
در اینگونه بخشش یکی از طرفین نیاز به بخشش را انکار می کند. ولی چون طرف مقابل از اوعذرخواهی میکند یااینکه اورا میبخشداونیز همین کارراانجام میدهد ولی به صورت ظاهری
5.بخشش مزورانه
این گونه بخشش به قصد اجتناب از مخالفت یا برخورد ،موقعی صورت می گیرد که رابطه شدیداً نا منصفانه است. فرد مجبور است که رفتار زشت یک نفر رابپذیرد وبه زور اوراببخشد که این هم درظاهر است ودرطولانی مدت خود رانشان خواهد داد.
6. بخشش بی وقفه
در این نوع بخشش، فرد تلاش میکند با فرد خطاکار مدارا کنداین گونه بخشش به صورت رشته ای از بازسازیهای شناختی ،عاطفی و رفتاری است
7. بخشش اصیل
معطوف به خود و نوع دوستانه است. بی قید و شرط. جزئی از فرایند رشد و تحول است . معمولا به صورت یک فرایند است. قرینه ندارد
دیدگاه اسلام در مورد بخشش در دیدگاه اسلام، بیشتر بر اهمیت و ایجاد انگیزه برای بخشش پا فشاری شده است فرایند بخشش از دیدگاه اسلامی ،با هدف جلب رضایت خداوندی صورت می گیرد و معمولا دارای پیام های زیر است :
رهایی ازاحساس، غلبه بر رنجش، پرهیز ازحسد، پرهیز ازانتقام گیری، رشد وانسجام نوع دوستی، ترمیم روابط، پیداکردن معنی دررنجها، تمیز دادن خطاوفعل خاطی ازخطاکار، آزادشدن از رنج، جایگزینی نگرش
بخشش: امری ارادی است و فرد در عین قدرت، بدون هیچ منتی فرد رنجاننده را می بخشد .
یکی دیگر از موانع بخشش عدم خویشتن دوستی است.وقتی خود رادوست نداریم خود رادرگیر گذشته میکنیم ونمیتوانیم ازبدیها جداشویم وافراد واعمالشان رایکی فرض میکنیم.
گاهی فکر می کنیم از خداوند هم توانا تر و عالم تریم و هیچ کس جز خود ما نمی تواند قصاص کارمان را انجام دهد.گاهی فراموش می کنیم که خداوند در این لحظه در همه جا حضور دارد و اوست که از تمامی انسان ها آگاه تر است.
بیایید مثل کودکان باشیم.کودکان سرشار از محبت و عشق اند . خشمگین می شوند ومی بخشند و تعلق به گذشته ندارند .
عفو و بخشایش راستین ، عملی تصادفی و سطحی نیست ؛ پالایشی در سطوح ژرف و پاک کردانیدن ذهن و روان است شما صاحب اندیشه ای هستید که توان لازم برای تغییر در زندگی را به شما می دهد .
نتایج بخشش:ایجاد خلاء افزایش قلبی. افزایش قدرت کشف وشهود، افزایش تحول وتعالی انسانی، تقویت هاله ها درعرض وطول هستی، به جریان افتادن قانون دادوستد درهستی، درمان وجلوگیری از آسیبهای روانی.
شما صاحب اندیشه ای هستید که توان لازم برای تغییر در زندگی را به شما می دهد.
گامهای لازم برای بخشایش گام اول ، شناخت آسیب و وابستگی گام دوم ، رهایی از گذشته گام سوم ، دست برداشتن از سرزنش خود و دیگران
سرزنش و ملامت مطمئن ترین راه برای چسبیدن و جدا نشدن از مشکل است هرگاه دیگری را سرزنش کنید معنایش این است که مسئولیت خود را به عهده نگرفته اید؛ و هر گاه خود را سرزنش کنید خود را در درون الگویی محبوس کرده اید بخشایش یعنی دست برداشتن و رها کردن؛ این به معنای تائید رفتار آنها نیست. هر گاه موهبت شما به تأخیر می افتد ، زمان عفو و بخشایش است کنار عفو و بخشایش دیگران ، ضرورت دارد که خودتان را نیز ببخشایید
چارلز نیلمور : ” عفو و بخشایش ، درمانی ذهنی برای شفای هرگونه بیماری است همه چیز و همه کس را حقیقت ببینید و نیرومندترین اندیشه سرشار از عشق ومحبت خود را نثار آنها کنید
گام چهارم : بخشش و پذیرش خویش و دیگران گام پنجم : جبران صدمات وارده گام ششم : بخشش و یکپارچگی جسمی،روحی،مادی و معنوی گام هفتم : طلب رحمت و آگاهی افزونتر گام هشتم : بخشش ، عشق و لبخند زیبایی و بقای یک رودخانه به جاری بودن آن است
هیچ گاه نپنداریم که یک موجود لیاقت این بخشش را ندارد عشق از راه محبت ، و محبت از راه بخشش توسعه می یابد؛ و بخشش از جنبه های مختلف وسعت دهنده عشق الهی می باشد.

*afsane*

عضو جدید
اگر یک قورباغه باهوش و با نشاط را داخل یک ظرف آب جوش بیاندازید قورباغه چه میکند؟بیرون میپرد .در حقیقت قورباغه بلافاصله متوجه میشود که از این آب لذت نمی برد و باید سریعا از آن خارج شود.اگر همان قورباغه یا یکی از همنوعانش را بردارید و درون یک ظرف آب سرد بگذارید و بعد آن را روی اجاق بگذارید و کم کم حرارت دهید قورباغه چه واکنشی نشان میدهد؟به استراحت میپردازد چند دقیقه بعد به خود میگوید مثل اینکه آب کمی گرم شده است.به زودی شما یک قورباغه آب پز خواهید شد.اتفاقات زندگی نیز به تدریج رخ میدهد.ما میتوانیم مثل قورباغه ابله زمان را از دست بدهیم و وقتی به خودمان بیاییم که دیگر کار از کار گذشته است .ما همه باید نسبت به اتفاقات زندگی مان هوشیار و آگاه باشیم;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خدمت شمادوست عزیز.میشه واضح تر بفرمایین دقیقا سوالتون چیه؟این دو تا چیزی که گفتین تناقضی با هم دارن؟

دوست گرامی درود بر شما
اگه به جواب دوست گرامی و عزیزمون لیزا نگاه کنید ایشون هم توضیحشون کامله!
تناقضی وجود نداره ولی این ماهستیم که انتخاب میکنیم که چه کسانی از آرزوهای ما مطلع باشن و عکس خواسته هامون رو به کجاها بچسبونیم تا همیشه جلوی چشمون باشه و در معرض افکار مخرب و منفی هم قرار نگیره بعنوان مثال من ترجیح میدم برادرم مطلع نشه!
و از طرفی من یه دفتر ثبت موفقیت دارم که توی اون تمامی اهدافم رو جز به جز نوشتم و مرتب بهش نگاه میندازم!
بعضی از افکار منفی با قوی تر شدن ما میشه ولی به شرطی که ما خودمون رو واکسینه کرده باشیم!;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
یك شركت بزرگ قصد استخدام یك نفر را داشت .

اكثریت شركت كنندگان خود را در این چهارچوب می بینند كه باید یك نفر را سوار كنند و از این زاویه كه می توانند خود راننده نبوده و بیرون ماشین باشند ، درباره پاسخ فكر نكرده اند .

عرض سلام و وقت به خیر به دوست گرامی و عزیز لیزا خانم
از اینکه دوستی چون شما داریم خدای رحمان رو شاکریم و از مطالب بسیار مفید و زیباتون سپاسگزاریم.

زندگی آهنگ جاری بودن است;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بنویسید و رها کنید.

یه سوال واسه یه دوست:

سلام و درود به شما دوست گرامی
سیما خانم کاملا درسته ممنون;)
بابت سوالتون:
قانون جذب همیشه برامون تغییرات بهمراه داشته و نتایجش هم مادی و معنوی بوده!
ما برای دفع هر گونه موانع که به نوعی محرکی برای ایجاد تشویش و نداشتن آرامش بوده میتونیم از قانون جذب استفاده کنیم.
این همیشه مرسوم بوده که وجدان بیش از حد بیدارمون کار دستمون بده!
ولی ما باید برای یکبارم که شده تمام حد و حدود خودمون رو در نظر بگیریم چرا که بیشتر وقتا ما به اشتباه خودمون رو ملامت میکنیم.
اگه ما یاد بگیریم که بعد از هر کار خوبی از خودمون تشکر کنیم و خودمون رو برای انجام کار مثبت بعدی تشویق کنیم می تونیم این موارد رو هم با تمرین حذفش کنیم.
سیما خانم گذشته و برگشتن به اون دست خودمونه یعنی هر زمانی که بخوایم برگردیم درسی بگیریم و از اون استفاده کنیم نه اینکه هر لحظه تو گذشته باشیم چون مرور گذشته چیزی جز پشیمونی برامون نداره ولی با نگاه کردن به گذشته باعث این میشه که دیگه تکرار نکنیم.
امیدوارم که دیدی تازه داشته باشیم به خودمون;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخشش

بسم الله الرحمن الرحیم

کائنات از طریق مبادله پویا عمل میکند همیشه درجریان است بدون اینکه فکر کند میبخشد وباآغوش باز آنچه را که میرسد میپذیرد ودوباره ودوباره و..... هیچگاه سکون ندارد ودراوج سکون دردل هر ذره ای عوعا به پاست تاثیر میپذیرد وتاثیر میگذارد.ما انسانها نیز میتوانیم با بخشش وشوروشوق بخشیدن کائنات وفراوانی نعمت رادرزندگیمان به جریان بیاندازیم.اکثر انسانها

سلام به شما دوست گرامی
از شما دوست و همراه گرامی بابت این مطلب بسیار زیباتون سپاسگزاریم
تناقض با خود و دیگران و ازهمه مهمتر با خدای خود باعث تمامی موارد زندگیمان میشود
همیشه بدنبال این بودیم که راهی رو تجربه کنیم که به نحوی ما رو از گذشته به آیینده ای درخشان ببره ولی درگیر کردن خود در گذشته و موندگاری باعث انجام نشدن میشه!
همگی بدنبال پلی بودیم که مارو تو آینده ای سرشار از موفقیت و پیروزی به زمین بزاره ولی افسوس که غافل از لحظه حال میشیم خب ما این لحظه رو داریم!
خدای بزرگ به همه ی ما محبت کردن رو آموخته ولی ما برای محبت کردن قواعدی خاص تعریف کردیم!
خدای رحمان عشق ورزیدن رو بدون هیچ گونه محدودیتی به ما آموخت ولی ما از اون با هر محدودیتی استفاده میکنیم!
دوستان خدا بزرگیشو به ما اثبات کرد ولی ما خلیفه بودنمون رو واقعا اثبات کردیم!
نگاه تو و نگاه من نیاز به تغییرات داره پس در همین لحظه با ندای قلبمون از خدای بزرگ برای تغییرات کمک بخوایم!

بیایید مثل کودکان باشیم.کودکان سرشار از محبت و عشق اند . خشمگین می شوند ومی بخشند و تعلق به گذشته ندارند

من از جهانی دگرم
ساقی از این عالم واهی رهایم کن
ساقی از این عالم واهی رهایم کن
نمی خواهم در این عالم بمانم
بیا از این تن آلوده و غمگین جدایم کن
تو را اینجا به صدها رنگ میجویم
تو را با حیله و نیرنگ میجویم
تو را با نیزها در جنگ میجویم
تو را اینجا به گرد سنگ میجویم
تو جان میبخشی و اینجا به فتوای تو میگیرن جان از ما
نمیدانم کیم من آدم،روحم خدایم یا که شیطانم
تو با خود اشنایم کن تو با خود اشنایم کن
اگر روح خداوندی دمیده در روان آدما و حواست
پس ای مردم خدا اینجاست خدا در قلب انسانهاست
بخود آی تا که دریابیم خدا در خویشتن پیداست
همای از دست این عالم پر پرواز خود بگشوده در خورشید و آتش سوخت
خداوندا بسوزانم همایم کن همایم کن
بیا از این تن آلوده و غمگین جدایم کن
من از جهانی دگرم;):gol::gol:;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
عبارات تاکیدی

عبارات تاکیدی

این مطالب رو از سخنرانی دکتر فرهنگ استخراج کردم:
ویژگی های عبارات تاکیدی :
1- عبارات تاکیدی در حال دستیابی بیان شوند
روز به روز با نشاط تر میشوم
حافظه ام روز به روز قوی تر می شود
به عینیت رسیده نگید :من کامپیوتر دارم . من روز به روز به کامپیوتر نزدیک می شوم.
قانون: هر گاه ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه در انجام عملی مخالف باشند معمولا ناخودآگاه برنده است اما نه همیشه. و اگر موافق باشند قدرتشون درهم ضرب میشه.
خودآگاه منطقی است. پس اگه بگید من کامپیوتر دارم میگه:تو چرتکه هم نمی تونی بخری. ناخودآگاه قبول میکنه ولی خودآگاه نه.
اما نزدیک می شوم هر دو قبول دارند در نتیجه توانشون در هم ضرب می شود.

2- عبارات تاکیدی را باید باور کنید.
برد با کسی است که بردن را باور دارد.
میگید چه جوری باور کنیم؟
چه جوری عکسش رو باور کردی؟ که نداری که نمی تونی؟
با هرروشی که درمان می کنید، باید روش درمان را باور داشته باشید. مطمئن باشید با شیمی درمانی خوب میشوید.

3- عبارات تاکیدی باید ساده و کوتاه باشد.
چون کوتاهترند در واحد زمان بیشتر می تونم بگم.

4-در شرایطی که ما احساس آرامش می کنیم بگیم.

5- باید در من و شما احساس مطبوع و دلنشینی ایجاد کند. و برانگیزاننده باشد.

6-با صدای بلند بگید.
از دو مسیر نفوذ میکنه.

7- پیرامون هر موضوع ثابت باشد
.
ضمیر ناخودآگاه خنگه. باید یک عبارت تاکیدی برای هر موضوع پیدا کنید و تا نتیجه تکرار کنید. خسته نشید عوضش کنید.

8-جمله ای شبیه به این در ابتدا بگید.
به لطف الهی ......
تحریک کننده ناخودآگاه است.

*afsane*

عضو جدید

سیما خانم گذشته و برگشتن به اون دست خودمونه یعنی هر زمانی که بخوایم برگردیم درسی بگیریم و از اون استفاده کنیم نه اینکه هر لحظه تو گذشته باشیم چون مرور گذشته چیزی جز پشیمونی برامون نداره ولی با نگاه کردن به گذشته باعث این میشه که دیگه تکرار نکنیم.
امیدوارم که دیدی تازه داشته باشیم به خودمون;):gol::gol:;)
ضمن تشکر از شما به خاطر راهنمایی مفیدتون، در تکمیل صحبتاتون و در مورد اون قسمتی که گفتید دست خودمونه که چه موقع به گذشته برگردیم باید بگم درست زمانی که میخوای به گذشته فکر نکنی فکرش به سراغت میاد.هر چه بیشتر سعی کنی که فکر نکنی مقاومت ذهن بیشتر میشه.به نظر من باید با گذشته کنار اومد و ازش درس گرفت.به قول دکتر فرهنگ درست زمانی که از گذشته درس گرفتیم اون فکر از ذهنمون بیرون میره.اینکه بعضی ها با هیپنوتیزم گذشته رو پاک میکنن کار اشتباهیه چون اگه از گذشته درس نگیریم و فراموشش کنیم کائنات بازم عین اون اتفاق یا شایدم بدتر از اون رو تکرار میکنن تا ما ازش درس بگیریم.البته به قول شما هر لحظه توی گذشته بودن درست نیست و یه جور خود آزاری میشه ولی هر موقع فکرش به ذهن اومد نباید مقاومت کنیم بلکه باید هر بار سعی کنیم واسه خودمون حلاجیش کنیم و درس تازه ازش بگیریم ;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از شما به خاطر ......م ;)

از همه دوستان عزیز متشکرم و ممنون.
ایشالا با راهنمایی های شما دوست من بتونه با گذشتش آشتی کنه و اون رو جزئی از راه الهی زندگیش بدونه که باید ازش درس بگیره نه اینکه تا یادش میفته یا فیلمی مشابه زندگیش می بینه اشکاش سرازیر بشه.
ایشالا بدونه که باید عاشق خودش باشه. عاشق زندگیش. ایشالا از بند گذشتش دربیاد و گذشتش رو به اختیار خوش بگیره.

زندگی من روز به روز به سمت کمال پیش می رود.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیما جون ممنونم به خاطر مطلب مفیدت.
حالا من یه سوال دارم.هر کسی می تونه ، جواب بده.ممنون می شم
شما می گی "​
با هرروشی که درمان می کنید، باید روش درمان را باور داشته باشید. مطمئن باشید با شیمی درمانی خوب میشوید" درسته؟
خب حالا من می خوام با این روش به سلامتی یکی دیگه کمک کنم.اما خود اون شخص به سرنوشت اعتقاد داره و می گه هر چی خدا بخواد همون می شه و نمی تونم متقاعدش کنم که خودش باید بخواد که خوب بشه.

من همش تصور کنم که اون خوب شده و اینو باور دارم.اما خود اون شخص ، همچین طرز فکری داره،
الان تکلیف چیه؟؟؟فکر و اندیشه کدوممنون برنده می شه؟؟من ،که باور کردم اون خوب می شه؟؟یا اون که تسلیم سرنوشته؟؟
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟؟

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیما جون ممنونم به خاطر مطلب مفیدت.
حالا من یه سوال دارم.هر کسی می تونه ، جواب بده.ممنون می شم
شما می گی "​
با هرروشی که درمان می کنید، باید روش درمان را باور داشته باشید. مطمئن باشید با شیمی درمانی خوب میشوید" درسته؟
خب حالا من می خوام با این روش به سلامتی یکی دیگه کمک کنم.اما خود اون شخص به سرنوشت اعتقاد داره و می گه هر چی خدا بخواد همون می شه و نمی تونم متقاعدش کنم که خودش باید بخواد که خوب بشه.

من همش تصور کنم که اون خوب شده و اینو باور دارم.اما خود اون شخص ، همچین طرز فکری داره،
الان تکلیف چیه؟؟؟فکر و اندیشه کدوممنون برنده می شه؟؟من ،که باور کردم اون خوب می شه؟؟یا اون که تسلیم سرنوشته؟؟
نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟؟

سلام
خوب نمی دونم دقیقا چی بگم
ولی به نظر میاد خود اون شخص بسیار مهمه. یعنی یه جوری باید اون رو متقاعد کنی. از طریق همون باورش به سرنوشت هم شاید بشه یه کاری کرد. یعنی بهش بگید این که شاید سرنوشت اون خوب شدن باشه ولی با تسلیم شدن، تبدیل به مرگ بشه.
البته بازم باید طرف به این قانون اعتقادکی داشته باشه.
اگه سخنرانی دکتر فرهنگ رو گوش بدید، مطالب جالبی داره. میگه یه عده ای سرطان (فکر کنم) داشتن و هر کدوم به روش های درمانی مختلفی خوب شدن. حالا می پرسن چی شد؟ میگه همگی به روش درمان اعتقاد و اعتماد داشتن. یعنی مطمئن بودن با شیمی درمانی خوب میشن. اعتقاد داشتن با دارو خوب میشن یا با طب سوزنی یا چینی.
یا میگه به عده پیرمرد و پیرزن رو بردن توی یه جایی که شبیه زندگی گذشتشون بود. اونا کم کم دیدن شرایط مثل جوونیاشونه، موهاشون سیاه شد و جوون تر شدن!
امیدوارم دوستتون به این معتقد نباشه که اگه سرنوشتش مردن باشه و با استفاده از جذب بتونه زنده بمونه مخالف جریان سرنوشت بوده و اشتباه بزرگی کرده چون اینجوری دیگه یعنی تسلیم کامل.
یه کمی اطلاعات بیشتر راجع به دوستتون بدید خوبه. روحیاتش و شغلش و سنش و جنسش.
ببخشید اگه خطم خوب نیست یا انشام گمگه. ولی تو این موارد واقعا آدم می مونه تو یه سری تناقضات که حتی خودشم گاهی به شک میافته. لذا طرف اصلی مهمه که چقدر تسلیم باشه.

آخرین ویرایش:

kurosh parsa

عضو جدید
..........

..........

سلام

مطلبی که می خواستم با شما مطرح کنم رو امروزه روز حیاتی ترین و کارامد ارین ابزار نوع بشر میدونن که البته وحتما قانون جذب راهی موثر در دست یافتن
و از اون مهمتر حفظ اونه.این موضوع یا شاید بهتره بگم این وسیله انقدر مهمه که هر کدوم از ما( اگه یه خورده با خودمون صادق باشیم ) به نوعی دغدغه ی زندگیمون می دونیم.گاهی باعث شادی وگاهی موجب کدورت و ناراحتی میشه.اون چیزی نیست جز ((((( پول)))))
خواهش می کنم فقط زود و متعصبانه قضاوت نکنید!!!! کمی بهش فکر کنید و بعد لطفا نظراتتونو بگید که دوست دارید به امید اینکه به زودی همه ی اعضا میلیونر و حتی بیلیونر بشن در رابطه با این موضوع قانون جذب رو فعال کنیم یا نه؟ چون به اعتقاد من کار گروهی به مراتب نتیجه بهتر و سریعتری رو میده. و جدا از این همه ما میدونیم (خوبی بیشتر از اونی هست که به همه برسه) دوست دارم عقاید اعضا رو در این رابطه بدونم. نظر دیگه ای هم راجع به باشگاه دارم که به وقت دیگه ای موکول میکنم.
(چه فکر کنید که میتوانید:D و چه نمیتوانید:( در هر صورت حق با شماست.)

جوزف کمبل
[/quot
سلام دوست عزیزو گرامی:gol:
من به شخصه موافقم که پول یکی از مهمترین نیاز های انسانه و توی جامعه امروز ما بدون اون ارزشی وجودنداره.البته همه مردم اینطور فکر نمی کنن و طرز تفکر همه یکسان نیست .من پیشنهاد میکنم برای این موضوع تاپیک جدیدی ایجاد بشه و فکر میکنم بحث جالبی رو بشه شروع کرد.مطالب مربوط به جذب خیلی گسترده هست و مجالی برای بحث پول نیست.

شاد و پیروز باشید;)

saraTenkredi

عضو جدید
بنویسید و رها کنید.
این رو هم شنیدیم.
راستی کدومش بیشتر جواب میده؟
who knows?

یکی از نمونه های افکار منفی همون چیزیه که اصطلاحا بهش می گن چشم کردن.
یعنی طرف مقابل اونقدر از قدرت منفی خودش خوب استفاده می کنه و شما اونقدر ضعیف هستید که اون برنده میشه.

یعنی اون منفیه هم داره از جذب استفاده میکنه. ناخواسته یا خواسته. ولی همین قانونه که داره موفقش می کنه.

پس فکر میکنم تا می تونیم باید از افکار منفی جلوگیری کنیم. ولی قدرت خودمون رو هم باید بالا ببریم.

یه سوال واسه یه دوست:
سلام به همه. من اینو خوندم و اومدم که جواب بدم :دی.
من یه داستانی یه زمانی خوندم درباره زنی که دو تا پسر داشت و پسر بزرگترش، جک، در اثر سرطان در 10 سالگی میمیره. اون گفته بود شبی که اون مرده بود درحالیکه همه به شدت ناراحت بودیم و من داشتم گریه می کردم، پسر کوچیکم پیشم آمد و گفت که باید خوشحال باشیم. وقتی این زن با تعجب از پسرش می پرسه چرا؟ پسر با اون سن کمش، جواب خیلی جالبی میده، می گه مامان، هیچ مثل ما این شانسو نداشت که 10 سال با جک زندگی کنه. فقط ما این شانسو داشتیم و باید به خاطرش خوشحال و شکرگزار باشیم.
من فکر می کنم وقتی این دوستتون یاد اون زمانی می افته که از راز کائنات بی خبر بوده، باید خوشحال بشه و از خوشحالی جیغ بزنه، که بالاخره از اون وضعیت بیرون اومده و قرار نیست بهش برگرده.
نه؟

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
نظرسنجی!

نظرسنجی!

سلام دوستان
سوالات مختلف داره زیاد میشه و اینجوری بحث خوبی نمیشه روش کرد. من یه پیشنهاد دارم.

هر هفته دو سوال رو مطرح کنیم. و راجع بهش بحث کنیم و به یه نتیجه خوب برسیم. بعد بریم هفته بعد.

ما دو تا کار تو این تاپیک می کنیم. بحث راجع به سوالات و مطالب آموزنده
ما می تونیم واسه بحث یا واسه مطالب آموزنده یک تاپیک دیگه بزنیم. حالا یا بحث ها رو می بریم اونجا یا مطالب رو. قاعدتا اون کار دیگه اینجا انجام میشه.

دوستان لطفا نظرتون رو بگید تا یه نتیجه خوبی بگیریم. اگر هم روند فعلی خوبه که ادامه میدیم.

سلام بچه ها وممنون بابت مطالب و بحث های مفیدی که انجام میدین.
ولی ماشالله انقدر بچه ها سرگرم بحث ها هستن که اصلا این پست سیما جونو ندیدن.
من با سیما موافقم!این فکر خیلی وقته توی ذهن منه فقط مشکل اینه که تاپیک جدید به نوعی مهم بشه تا بچه ها در پیدا کردنش مشکلی نداشته باشن.
دوستان لطفا نظراتونو اعلام کنید تا نتیجه مشخص بشه.
ممنون;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با سیما موافقم!این فکر خیلی وقته توی ذهن منه فقط مشکل اینه که تاپیک جدید به نوعی مهم بشه تا بچه ها در پیدا کردنش مشکلی نداشته باشن.
ممنون;)

خدا از بزرگی کمت نکنه مادر.
داشتم افسردگی می گرفتم.
اگه دائم توش پست باشه خوبه. با این حساب باید بحث و پاسخ به سوالات رو ببریم اونجا که بیشتر پست داره. چون مطالب گاه به گاه هستن.
راستی ماجرای اون جمع آوری مطالب پی شد؟
اگه اماده باشن می تونیم تو پست اول اون تاپیک بذاریم که راحت تر در دسترس باشه.

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستاي عزيز
جملات قشنگي فعلا نداشتم كه بيام اينجا بگم... فقط چون چند وقتيه پر از انرژي مثبت شدم دوباره، گفتم بيام اينجا پست بذارم، شايد از اين طريق انرژيهامو بتونم باهاتون تقسيم كنم...
حلول ماه مبارك رمضان رو هم تبريك ميگم... ماهي پر از خوبي، انرژي مثبت....:w40::w14::w40:
از انرژيهاي مثبت اين ماه بزرگ انرژي بگيريد و با عزمي راسختر از قبل به سمت هدفتون پيش بريد...

التماس دعا از همگي.... :gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
سوالات مختلف داره زیاد میشه و اینجوری بحث خوبی نمیشه روش کرد. من یه پیشنهاد دارم.

دوستان لطفا نظرتون رو بگید تا یه نتیجه خوبی بگیریم. اگر هم روند فعلی خوبه که ادامه میدیم.

سلام به سیما خانم گرامی و عزیز
خب این نشونه فعال شدن تاپیکمونه
اگه به همین منوال باشه بله لازمه که ترتیب کاریمون یه مقداری دست خوش تغییرات بشه و اگه لازم باشه تاپیک هم بزنید من موافقم;)
به نظرم اگه سوالات مجزا بشن تاثیرش خیلی بیشتره و نتیجه گیری بهتری از سوالات داریم!;):gol::gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ضمن تشکر از شما به خاطر راهنمایی مفیدتون، در توی گذشته بودن درست نیست و یه جور خود آزاری میشه ولی هر موقع فکرش به ذهن اومد نباید مقاومت کنیم بلکه باید هر بار سعی کنیم واسه خودمون حلاجیش کنیم و درس تازه ازش بگیریم ;)

ممنون کاملا درسته ولی ما با تمرین کردن میتونیم دسترسی به گذشته رو هم محدود به زمان خواستن کنیم!
نظر دکتر فرهنگ خیلی خیلی جالبه ;)
درسی گرفتن از گذشته یه شگرده که همگی باید بیاموزیم.;):gol::gol:;)

من همونم که یه روز میخواستم....

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان... :smile:
ممنون سيما جان از پيشهادت... اما خيلي جالب روند تاپيك رو دقت كردين؟؟؟ هيشكي نظر يا پيشنهادي نداره.. يكي هم كه نظر ميده.. همه سريع ميگن موافقيم....
واقعاً جالبه... يكي هم كه ميگه نه باز بقيه هم ....
هنوز پيشنهاد اون دوستمون رو از ياد نبرديم... كه باعث شد روند تاپيك يك مدت.. بگذريم...
شاد و پر انرژي باشيد منم همين نزديكي ها هستم.. ميام ميخونم و ميرم... بابت انرژي هاتون هم سپاسگزارم....:gol:
شاد باشيد عزيزان....;)

*afsane*

عضو جدید
باورها و اعتقادات

باورها و اعتقادات

ما ميتوانيم ماهي ها را مورد بررسي قرار دهيم و از اين طريق درباره اعتقادات و باورهايمان چيزهايي بياموزيم.يك آكواريوم تهيه كنيد و با استفاده از يك ديوار شيشه اي آن را به دو نيم تقسيم كنيد.اكنون يك ماهي بزرگ صياد و يك ماهي كوچك سفيد كه غذاي مورد علاقه ماهي صياد است تهيه كنيدو هر كدام از آنها را در يك طرف آكواريوم قرار دهيد.بلافاصله ماهي صياد به سمت طعمه خود يورش ميبرد و محكم به ديوار شيشه اي برخورد ميكند.مجددا اين كار را تكرار ميكند....پس از چند هفته او متوجه ميشود كه صيد ماهي سفيد برابر است با درد و سرانجام ديگر به فكر صيد او نيست.حالا ميتوانيد ديوار شيشه اي را برداريدفكر ميكنيد چه ميشود؟ماهي صياد تا آخر عمرش به سمت ديگر آكواريوم نمي رود در صورتيكه چند سانتيمتر آنطرفتر طعمه در حال شنا كردن است.ماهي صياد از شدت گرسنگي رو به مرگ است اما حاضر نيست حركتي بكند .او به محدوديت هاي خود واقف است.
ديوارهاي شيشه اي ما والدين،معلمين و دوستاني هستند كه به ما ميگويند چه كنيم كجا برويم و بدتر از همه ديوارهاي شيشه اي ما باورهايمان هستند.اعتقادات و باورها تعيين كننده حوزه قدرت و اختيارات ما هستندو ما هرگز قدمي جلوتر از آنها برنميداريم.ماهي صياد ميگويد من قبلا يكبار با تمام توان سعي كردم و حالا فقط در محدوده خود شنا ميكنم و ما ميگوئيم من يكبار تمام تلاشم را براي درس خواندن،ازدواج، كار و .... كردم.ما خود براي خود قفسه شيشه اي ميسازيم و فكر ميكنيم اين يك حقيقت است.در واقع اين تنها چيزي است كه ما آن را پذيرفته و باور كرده ايم.
بر گرفته از كتاب آخرين راز شاد زيستن

*afsane*

عضو جدید
ممنون سيما جان از پيشهادت... اما خيلي جالب روند تاپيك رو دقت كردين؟؟؟ هيشكي نظر يا پيشنهادي نداره.. يكي هم كه نظر ميده.. همه سريع ميگن موافقيم....
هنوز پيشنهاد اون دوستمون رو از ياد نبرديم... كه باعث شد روند تاپيك يك مدت.. بگذريم...
شاد و پر انرژي باشيد منم همين نزديكي ها هستم.. ميام ميخونم و ميرم... بابت انرژي هاتون هم سپاسگزارم....:gol:
شاد باشيد عزيزان....;)
سلام خدمت شما دوست محترم.من فكر نميكنم دليلي وجود داشته باشه دوستان خلاف نظر واقعيشونو اينجا عنوان كنن.به هر حال اگه پيشنهادي به نظر سازنده بياد بايد عملي بشه و نقاط ضعف و قوتش مشخص بشه.كاري كه تا حالا انجام شده.موفق باشين

Setayesh

مدیر تالار
خدا از بزرگی کمت نکنه مادر.
داشتم افسردگی می گرفتم.
اگه دائم توش پست باشه خوبه. با این حساب باید بحث و پاسخ به سوالات رو ببریم اونجا که بیشتر پست داره. چون مطالب گاه به گاه هستن.
راستی ماجرای اون جمع آوری مطالب پی شد؟
اگه اماده باشن می تونیم تو پست اول اون تاپیک بذاریم که راحت تر در دسترس باشه.

خدا نکنه مادر.احتمالا پستو با انرژی منفی گذاشتی که کسی جذبش نکرده.....:D
بالاخره سیما جون اونجا واسه مطالب باشه یا بحث ها؟(قرمزارو:) بخون!)
راستش جمع آوری مطالب میدونم خیلی سخته،سر همین قضیه یکی از دوستان فعال خیلی زحمت کشید و متاسفانه حالا کنار کشیده.اما من تک به تک از دوستان میپرسم و پیگیری میکنم. مثل اینکه مال چند نفر امادست.ترجیح میدم اول خودم یه بازبینی داشته باشم و بعد بذارم تو تاپیک.;)
ممنون :gol:

Setayesh

مدیر تالار
سلام دوستاي عزيز
جملات قشنگي فعلا نداشتم كه بيام اينجا بگم... فقط چون چند وقتيه پر از انرژي مثبت شدم دوباره، گفتم بيام اينجا پست بذارم، شايد از اين طريق انرژيهامو بتونم باهاتون تقسيم كنم...
حلول ماه مبارك رمضان رو هم تبريك ميگم... ماهي پر از خوبي، انرژي مثبت....:w40::w14::w40:
از انرژيهاي مثبت اين ماه بزرگ انرژي بگيريد و با عزمي راسختر از قبل به سمت هدفتون پيش بريد...

التماس دعا از همگي.... :gol::gol:

سلام دوست عزیز.:gol:
نیازی به مطالب خاص نیست،چه جملاتی قشنگتر از مال خودت؟؟؟!!!!:);)
ممنون که مارو از انرژیت محروم نکردی.:gol:
منم رسیدن ماه مبارک رمضان رو تبریک میگم،فراموش نکنیم که:
این ماه سرشار از انرژی های مثبت بی کرانه....:heart:

Setayesh

مدیر تالار
شاد باشيد عزيزان....;)

سلام سوگل جان.:gol:
فکر نمیکنم چیزی که گفتی درست باشه.با دوستان عزیزی که من اینجا دیدم و شناختم بعید میدونم کسی توی گفتن نظرش(چه مخالف،چه موافق) تردیدی داشته باشه!:)
ما هم پیشنهاد دوستمون رو از یاد نبردیم!;)
ممنون:gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون;)
آره ستایش جان منم موافقم.اینجوری خیلی خوب می شه که سوالامونو مطرح کنیم و به کمک بچه ها به یه نتیجه خوب برسیم.:w16:
من یکی که خیلی سوال دارم:)
سیما جون دست شما هم به خاطر این پیشنهاد درد نکنه:w40: