یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

Setayesh

مدیر تالار کتابخانه الکترونیکی
مدیر تالار
خب دوستان:gol:
من با بررسی کوتاهی که از صفحات اول تاپیک انجام دادم به این نتیجه رسیدم که مطالب بهتره در گروه های زیر دسته بندی بشن:

1-داستان های موفقیت یا قانون جاذبه،
2-جملات کوتاه در مورد موفقیت یا قانون جاذبه
3-تعریف قانون جاذبه و تئوری های مرتبط با آن،
4-تجربیات و خاطرات بچه ها در مورد قانون جاذبه،
5-اشکالات و سوالات مطرح شده در مورد این قانون و پاسخ های درست به آنها.
6-سخنرانی ها و کتاب ها.

قرار شد هر نفر به ترتیب زیر از ابتدای تاپیک 10 صفحه رو مرور کنه و مطالب نوشته شده رو در قسمت های بالا دسته بندی کنه.میتونه مطالبو توی ورد کپی کنه.
در ضمن مطالب باید حتما با ذکر منبع(اگه وجود داشت) جمع آوری بشه.
دوستان عزیز دقت کنید تا پایان هفته وقت دارید و جمعه باید هرکسی گزارش کارشو ارائه بده.:)
در پایان این هفته ما 100 صفحه از تاپیکو مرور کردیم و مطالب مفیدشو انتخاب کردیم.;)

1-سارا......>10 صفحه ی اول
2-لیزا
3-سوگل
4-شیدا
5-نوش آفرین
6-زهره.............> 50 تا 60
7-مهسا
8-ستایش88
9- فاطیما
10-ستایش..............>90 تا 100

*توجه:هرگونه پیشنهاد و انتقاد و یا انصراف رو لطفا از طریق پیام به من اطلاع بدید.
با تشکر از انیس و انوشه عزیز.همین که همراه ما هستید کافیست!
:gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یه سوال برام پیش اومده.اگه کسی نتونه مطالبو تا موقع تعیین شده برسونه چی میشه؟؟؟

سوال بعدی اینکه این مسئولیتها گردشیه درسته؟؟؟یعنی اگه کسی یه هفته نتونست کار کنه، می تونه جای خودشو بده به کس دیگه ای؟؟

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم می رم یه گوشه می شینم سوت میزنم، ظاهراً من باید بیکار باشم!!!، خوب وقتی من این قضیه رو مطرح کردم، حداقل یه 2 صفحه رو هم می دادید به من که بی کار نباشم!
خب ستایش جان راست میگن دیگه :d
البته شاید هم به شما مقام نظارت رو دادن که مقامیست بس مهم و سخت:w16:

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز هدف ما این است که هر کدوم از اعضای فعال این بخش بتونند بطور کامل بخش رو پشتیبانی کنند و با نبودن یک نفر اینجا سوت و کور نشه.

در مورد اینکه در زمان تیعین شده نرسیم وظایف رو انجام بدیم چندتا راه وجود داره، یا در هفته ای که بم مشکل هست قبلش اعلام بشه که وظایف کمتری موظف بشه، و یا در میان کار با دوستان دیگر هماهنگ کنید تا هر کس که براش مقدار کمک لازم رو انجام بده، هدف ما انجام شدن کارها با همکاری هم هست.

Setayesh

مدیر تالار
منم می رم یه گوشه می شینم سوت میزنم، ظاهراً من باید بیکار باشم!!!، خوب وقتی من این قضیه رو مطرح کردم، حداقل یه 2 صفحه رو هم می دادید به من که بی کار نباشم!

خب تقصیر خودته!:Dیه هفتست دارم اعلام میکنم نگفتی اسم منو هم بنویس!منم فکر کردم نمیخای شرکت کنی ....:)
اسمت وارد شد:
;)

11-بنفیک.........>100 تا 110

ببخشید یه سوال برام پیش اومده.اگه کسی نتونه مطالبو تا موقع تعیین شده برسونه چی میشه؟؟؟
سوال بعدی اینکه این مسئولیتها گردشیه درسته؟؟؟یعنی اگه کسی یه هفته نتونست کار کنه، می تونه جای خودشو بده به کس دیگه ای؟؟

دوست من،وقتی کسی قبول مسئولیت میکنه یعنی واسش مهمه!در نتیجه باید بتونی حتما اینکارو انجام بدی حالا با روش های مختلف که بنفیک گفت.
اگه یه جایگزین پیدا کنه چرا که نه؟;)
پیروز باشی.:gol:

دوست عزیز هدف ما این است که هر کدوم از اعضای فعال این بخش بتونند بطور کامل بخش رو پشتیبانی کنند و با نبودن یک نفر اینجا سوت و کور نشه.

در مورد اینکه در زمان تیعین شده نرسیم وظایف رو انجام بدیم چندتا راه وجود داره، یا در هفته ای که بم مشکل هست قبلش اعلام بشه که وظایف کمتری موظف بشه، و یا در میان کار با دوستان دیگر هماهنگ کنید تا هر کس که براش مقدار کمک لازم رو انجام بده، هدف ما انجام شدن کارها با همکاری هم هست.

کاملا موافقم.ممنون;):gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه مشکل من اینه که بدشانسی آوردم و باید این هفته برم سفر!!!!!خیلی خورد تو ذوقم.نمی خوام از زیر مسئولیت شونه خالی کنم.واقعا ناراحتم خودم.چاره دیگه ای ندارم نمی تونم سفرمو لغو کنم....از این بابت خیلی ناراحتم.آخه من خیلی وقته منتظر همچین روزایی بودم که بتونم اینجا کاری انجام بدم.اما الآن اینطوری شد...:cry::cry::cry:
نمی خوام فکر کنین چون مسئولیت به دوشم گذاشته شده ، دارم فرار می کنم!!!
باور کنین خودم دوست دارم کار انجام بدم...:(
:wallbash::wallbash::wallbash: نمی خوام رفیق نیمه راه باشم...منو ببخشین

Sogol1681

مدیر تالار روانشناسی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام دوستان..... شرمنده منم بيستم نيستم... البته زودي برميگردم.... ستايش جون كي هستي كه ميخوام باهاتون صحبت كنم....:smile:
شاد باشيد. ;)

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر چقدر می خواهی آرزو کن... کائنات بر آورده می کند
توان آدميان را، با آرزوهايشان مي شود سنجيد.

تا می توانی آرزو کن... دلت برای دنیا نسوزد.... فراهم کردن آرزوهای تو برای دنیا هیچ کاری ندارد..... همین حالا بخواه تا برآورده شود...........

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا دوستان حسابی سرگرم هستند تا مطالب رو دسته بندی کنند، بعد از اون مراحل بعدی کار پیگیری خواهد شد.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه خسته نباشید به همه بچه هایی که دارن مطالبو دسته بندی می کنن...
من فردا می رم سفر تا 9 روز دیگه....
موفق باشیددوستای گلم:gol::heart:

sadafff

عضو جدید
:cool:
دوست عزیز لینک دانلود فیلم راز که شما گذاشتید خرابه اگه امکانش هست لینک های سالم رو بزارید و از دوستان خواهش میکنم یه چند تا کتاب درست حسابی از نویسنده های معروف مثل ژوزف مورفی و بریان تریسی و .... در مورد قانون جذب معرفی کنند.
متشکرم
من قبلا تو پیج 109 معرفی کردم
http://www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=46993&page=109

Setayesh

مدیر تالار
خوب چرا تاپیک رو تعطیل کردید. از این همه انرژی شما سپاسگذاریم.

سلام سیما جون.تاپیک تعطیل نیست گلم.با وجود بچه های خوبی مثل شما محاله تعطیل بشه!;)
فقط کمی سرمون شلوغه.خوشحال میشیم توی این وضعیت بیشتر سر بزنی!:)
ممنون :gol:

اینجا دوستان حسابی سرگرم هستند تا مطالب رو دسته بندی کنند، بعد از اون مراحل بعدی کار پیگیری خواهد شد.

خب بچه هایی که مطالبو دسته بندی نمی کنن چی؟
منتظریم!
;):gol:

یه خسته نباشید به همه بچه هایی که دارن مطالبو دسته بندی می کنن...
من فردا می رم سفر تا 9 روز دیگه....
موفق باشیددوستای گلم:gol::heart:

سلامت باشید.در پناه خدا:gol:

سلام صدف جون.کم پیدایی؟
خوشحالم اومدی:gol:

*anis*

عضو جدید
I prefer to be a dreamer among the humblest, with visions to be realized, than lord among them without dreams and desires.

ترجیح می دهم گنگ خواب دیده ای باشم در میان بی چیز ترین آدم ها با آرزوهایی برای دست یافتن. دوست ندارم اربابی باشم در میان آنهایی که نه رویایی در سر دارند و نه آرزویی در دل.

برگرفته از کتاب "صدای بال برفی فرشتگان" شامل جملاتی عارفانه از جبران خلیل جبران

liza56

عضو جدید
سلام دوستان

من در حال جمع بندی مطالب هستم و ان شاءا... روز شنبه سعی می کنم نتیجه کار رو اماده کنم. امیدوارم این تاپیک دوباره مثل قبل آموزنده و پر شور پیش بره .

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزی که مشغول دسته بندی مطالب هستند، لطف کنند هر مجموعه را در یک فایل WORD قرار بدهند، و هر بخش را در یک صفحه قرار بدهند حتی اگر یک جمله بود و اسم نویسنده مطلب رو هم قید کنند تا بتونیم بعداً راحت تر مطالب را بصورت کلی مرتب کنیم. در ضمن نوشتن اسم نویسنده مطلب کمک می کند که در پایان دسته بندی از نویسنده های فعال تشکر و قدر دانی نماییم.

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیزی که مشغول دسته بندی مطالب هستند، لطف کنند هر مجموعه را در یک فایل WORD قرار بدهند، و هر بخش را در یک صفحه قرار بدهند حتی اگر یک جمله بود و اسم نویسنده مطلب رو هم قید کنند تا بتونیم بعداً راحت تر مطالب را بصورت کلی مرتب کنیم. در ضمن نوشتن اسم نویسنده مطلب کمک می کند که در پایان دسته بندی از نویسنده های فعال تشکر و قدر دانی نماییم.

سلام...:gol:

يعي هر پستي رو توي يكي صفحه بنويسيم مثلا اگه يه پست شامل ده تا جمله در رابطه با اين قانون بود توي ده تا صفحه بنويسيم//؟

اسم نويسنده هم حتما ميخاد؟؟

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...:gol:

يعي هر پستي رو توي يكي صفحه بنويسيم مثلا اگه يه پست شامل ده تا جمله در رابطه با اين قانون بود توي ده تا صفحه بنويسيم//؟

اسم نويسنده هم حتما ميخاد؟؟

اگه نویسنده اش یک نفر بود، نه همه رو تو یک صفحه بنویسید. ولی اگه یه پست تنها یک جمله بود آره تو یک صفحه بنویسید.

اسم نویسنده مهم هست. برای آمار گیری نهای لازم هست.

Setayesh

مدیر تالار
سلام دوستان

من در حال جمع بندی مطالب هستم و ان شاءا... روز شنبه سعی می کنم نتیجه کار رو اماده کنم. امیدوارم این تاپیک دوباره مثل قبل آموزنده و پر شور پیش بره .

ممنون لیزا جان.مرسی بابت زحماتت.:);):gol:

با هر بخش توی یک صفحه چندان موافق نیستم چون توی ورد خیلی راحت میشه بخش موردنظرو سلکت کرد و معتقدم اینطوری بچه ها توی زحمت میوفتن.
اما اسم نویسنده ی پستو اگه دوست داشتید بذارید چون خیلی از بچه های خوب اکتیومون دیگه نمیان!:(
البته امیدوارم که بیان!;)
پیروز باشید!
:gol:

Setayesh

مدیر تالار
به یاد دوستان!

به یاد دوستان!

سلام:gol:
توی این مدت که تاپیکو مرور می کردم متوجه شدم که بعضی از دوستان خوبمون که فوق العاده اکتیو،خوب و دوست داشتنی بودن دیگه نمیان!راستش خیلی ناراحت شدم.:(
به یادشون اسمشون و امضاهای قشنگشونو آوردم تا دوستان جدید هم باهاشون آشنا بشن.
فشفشه هم به من گفته که میاد و مطمئنم که میاد.;)
این سه تا خیلی واسه تاپیک زحمت کشیدن.همینجا از همشون تشکر میکنم.:heart::gol::gol:

آرامش زندگي
خدا با من است هميشه، همه‌جا، حتي جايي كه فكر نمي‌كنم.
هر روز روز جديدي است، با هوايي پر از انرژي مثبت، نشاط، اميد و زندگي.
زندگي در تك تك سلولهاي ما جاريست .

feshfeshe
در تصویر حکاکی شده بر سنگهای تخت جمشید،هیچکس عصبانی نیست، هیچکس سوار بر اسب نیست،هیچکس را در حال تعظیم نمی بینید، هیچ وقت برده داری در ایران مرسوم نبوده، در بین این صدها پیکر تراشیده شده حتی یک تصویر برهنه وجود ندارد، این آداب ما ایرانیان است:
(نجابت،قدرت،احترام،مهربانی و خوشرویی)

alone_1980
اگر ايمان داشته باشي كه كاري
را به انجام خواهي رساند
به انجامش مي‌رساني

Setayesh

مدیر تالار
فقط صدایش بزن!

فقط صدایش بزن!

خودت را باور کن
فکرت را، دستت را، دم و باز دمت را
و بدان که او هر جا روی با توست،در هر فکری،در هر نفسی....

ما آدما به خاطر این همیشه احساس خلا می کنیم که اونو فراموش کردیم.من خودم همیشه با کوچکترین مشکلی به هم می ریختم و به زمین و زمان ناسزا می گفتم که چرا این طوری شد. اما وقتی فهمیدم که اون همیشه خوب منو می خواد،دیگه نپرسیدم چرا؟ شاید فکر کنید اینا همش شعاره.ولی من خودم به این موضوع رسیدم.شما هم امتحان کنید.
اون کسی نیست که تو هر کاری منافع خودشو در نظر بگیره.اون کسی نیست که تو رو ترک کنه ، کسی نیست که به آسونی فراموشت کنه.هیچکس مثل اون تو رو فقط به خاطر خودت نمی خواد.... فقط کافیه صداش بزنی .
"جی.پی.واسوانی" می گه : لازم نیست وقتی می خوای اونو صدا کنی اسمشو بگی.می تونی با هر اسمی که دلت خواست صداش کنی.......خیلی آسونه....فقط امتحان کن .....صداش بزن.....

خدای من
دوست من
محبوب من
همراه من
همراز من..............
سلام
به همین راحتی .....

liza56

عضو جدید
سلام دوستان

من مطالب رو دسته بندی کردم و هر بخش رو تو یه فايل word گذاشتم و فکر می کنم این طوری دسته بندی مطالب راحتتر می شه . البته چون اسم نویسنده الان مطرح شد من فایلها رو بدون اسم نويسنده جمع آوری کردم . حالا اين فایلها رو کجا بايد بذارم .

Setayesh

مدیر تالار
دوستان عزیز:gol:
مهلت ارائه مطالب تا آخر این هفته تمدید شد.
پیروز باشید!
;)

کیوان.م

عضو جدید
اگر پدر و مادرم از ازدواج من راضی نباشن

ولی من تقریبا راضی باشم

کار من درسته ازدواج کنم به نظر شما بچه ها شما که مثبت فکر میکنید

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر پدر و مادرم از ازدواج من راضی نباشن

ولی من تقریبا راضی باشم

کار من درسته ازدواج کنم به نظر شما بچه ها شما که مثبت فکر میکنید

سلام به شما دوست گرامی
از اینکه یه همچنین موضوعی رو در این تاپیک مطرح کردی خوشحال شدیم.
دوست گرامی تجربیات والدین یقینا کارسازه شک نکنید.
علت مخالفتشون رو جویای بشید چون خیلی مهمه.
دوست گلم آمریکاییهای یه ضرب المثلی دارن که میگه «برای من چی داره» خب ازدواج کردنت شما با این خانم محترم براتون در مرحله اول ناراحتی، هماهنگ نبودن خانواده، کمک نشدن(شاید) ،ایجاد کدورت(شاید) ،دلسردی ،تنهایی(شاید) و.....
اما در مقابل شما یه عشق و همسر خواهید داشت که ممکنه تمام این موارد رو که باامدنش ازتون گرفته البته ناخواسته جبران کنه.
البته شماهم تقریبا راضی هستید.;)
اما ازنظر مثبت اندیشی:
شما صاحب همسری میشید که باکمال احترام دوستش دارید و با قوانین جذب میتونید خانواده محترمتون رو جذب کنید.
پدران و مادران جزو نعماتی هستند که تکرار ناشدنی هستند.
از اینکه تو مسایل شخصیتون دخالت کردم خیلی متاسفم موفق باشید;):gol::gol:;)