یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفتگو با خدا[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]یک فردی در حال نگاه کردن به اسمان بود و ابرهای اسمان رو به شکل های مختلف تجسم می کرد در این لحظه تصمیم گرفت با خدا صحبت کنه.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]گفت :"خدا " یک میلیون سال چقدر طول می کشه؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدا جواب داد: برای من اون حدود یک دقیقه هست.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]فرد پرسید: خدا یک میلیون دلار چقدر هستش؟[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدا جواب داد: برای من اون یک پنی یه.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]سپس فرد به خدا گفت : من می تونم یک پنی داشته باشم.[/FONT]
[FONT=tahoma,verdana,arial,helvetica,sans-serif]خدا گفت : پس یک دقیقه صبر کن!!! ;):gol:;)
[/FONT]

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خوب که خوبی فاطمه جان.

بابااااااااا یکی به من بگه چطوری به پتانسیل خودم پی ببرم......

درود بر دوست عزیز و گرامی سارا خانم مهربان
دوست گلم این رو قبول داری که تو چشمه آب دستی ریختن یعنی انرژی بیهوده و کاره خنده دار کردن؟؟؟؟
خب همه ی ما دقیقا همانند یک چشمه ایم و همه چیز در ما یافت میشود مثبت و منفی، پالایش اون بعهده خودمونه یعنی من هزارمی که آنتونی رابینز باشم تا شما نخوایی نمیشه برات کاری کرد!!!
یک ماه به این روشی که میگم زندگی میکنی؟؟؟
هر روز صبح که از خواب بیدار میشی قبل از سلام به خدای خودت سلام کن ازش تشکر کن و کار روزانه اتو شروع کن، بعد از صرف صبحانه،نهار و شام از اینکه غذایی برای خوردن داشتی تشکر کن.
تمام چیزهایی بد زندگیتو رو در عرض این یک ماه اخیر بنویس. جلوی هر کدومش از خودت بپرس این موضوع چی برای من داشت و جوابش رو صادقانه بده. و در پایان جلوی همه ی اونها یه جمله که خیلی خیلی روت واقعا تاثیر میذاره توجه کن روت واقعا تاثیر میذاره بنویس حتما.
اما پرسیدی که چطور به پتانیسل وجودیت پی ببری؟؟؟
تمام خصوصیاتت رو چه خوب و چه .... بنویس و در ادامه اش تو لیست سیاهت که همون ..... باشه چندتا راه برای اصلاح کردنش که به ذهنت میرسه بنویس.
مثال: زود ناراحت میشم از دست دیگران- راه اصلاحش:
1.خودمو تو جایگاه شخص مورد نظر بزارم و بعد ببینم که من اگه جای اون بودم شاید همون کارو میکردم
2.اون موضوع به من ربطی نداشت خودم رو بی جهت دخالت دادم که نتیجه اش این شد.
3.شاید اون طرف عصبی بوده و باید بهش حق بدم
4.شاید اون طرف درست گفته باشه باید به خودم بیشتر توجه کنم
.....
یا مثال دیگه: شما آدمی هستی که برای انجام کارها همیشه باید یه اعمال زوری باشه تا انجام بدی.
یا اینکه پشتکارت خیلی خوبه یه موضوعی رو وقتی که آغاز می کنی تا انتها باید بری و نتیجه اش برات مهم نیست.
یا اینکه قدرت نه گفتن نداری و از زمان و انرژیت برای انجام کارهایی که خیلی انرژی بر و غیرمفیده صرف میکنی.
یا اینکه با کوچکترین چیز بهم میریزی
.....
پس تمامی موارد مثبت رو که میشه تو جهت پیروزی و موفقیت ازش استفاده کرد رو نگه میداری و تمامی موارد..... رو جایگزین میکنی.
جملات کلیدی باعث تلقین نیروی عجیب و خوشایندی برای انجام کارها در ما ایجاد میکند.
زندگی همه ما وارد لحظه هایی بسیار خطرناک میشه ولی مدیریت ماست که اون رو به نفع خودمون تغییر میده در ضمن شرایط نباید حاکم بر ما باشه.
سارا خانم من براتون یه جمله نوشته بودم خاطرتون هست؟
فتبارک الله احسن الخالقین، خب؟!؟!؟
تمام دنیا برای سارا آفریده شده تمامش بدون هیچ برو و برگردی آیا این سارا باید آنقدر راحت کنار بکشه؟؟؟
آیا حق سارا همین بوده؟؟؟
آیا برای همین به دنیا اومده سارا؟؟؟
جواب : نه ، خانم سارای گرامی تو حق نداری به بدیها فکر کنی تو حق نداری به زشتیها فکر کنی تو حق نداری کنار بکشی چون :
فتبارک الله احسن
الخالقین.
تا خودت نخوایی کسی نمی تونه کمکت کنه تا حالا این بودی مردومردونه بیا اینی که هستی نباش شک، ترس،موج منفی،پالایش نشدن افکار،دسته بندی نشدن کارهای مفید و تاثیر گذار رو بزار کنار و از نو شروع کن به قول دوستی : زندگی خودمه میخوام طوری اون رو اداره کنم که همیشه به خودم نگم ای کاش میشد برگردم و اصلاحش کنم همیشه بگم بهتر از این نمیشه.
دوست گلم باور دارم که باور میکنی که همه چیز به یک چشم بهم زدن است پس چشم برهم زن تا زندگی به کام تو شود.
با کمال احترام به دوستان عزیز بخصوص سارا خانم
فشفشه ی عزیز 3 ساله از طهران

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
آنگاه که همه چیز به شکلی بازگشت ناپذیر و وحشتناک می نماید ، آنگاه که همه چیز ترسناک می نماید ، آن گاه که همه چیز عالی ، با شکوه و اعجاب انگیز می نماید ،در درونت این کلمات را زمزمه کن:
"به مسائل تنها به میزانی که لازم است بها بده و نه بیشتر از آن"
این نیز بگذرد....

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر دوست عزیز و گرامی سارا خانم مهربان
دوست گلم این رو قبول داری که تو چشمه آب دستی ریختن یعنی انرژی بیهوده و کاره خنده دار کردن؟؟؟؟
......
تا خودت نخوایی کسی نمی تونه کمکت کنه تا حالا این بودی مردومردونه بیا اینی که هستی نباش شک، ترس،موج منفی،پالایش نشدن افکار،دسته بندی نشدن کارهای مفید و تاثیر گذار رو بزار کنار و از نو شروع کن به قول دوستی : زندگی خودمه میخوام طوری اون رو اداره کنم که همیشه به خودم نگم ای کاش میشد برگردم و اصلاحش کنم همیشه بگم بهتر از این نمیشه.
دوست گلم باور دارم که باور میکنی که همه چیز به یک چشم بهم زدن است پس چشم برهم زن تا زندگی به کام تو شود.
با کمال احترام به دوستان عزیز بخصوص سارا خانم
فشفشه ی عزیز 3 ساله از طهران

سلام فشفشه عزیز.
ممنون که اینهمه راهنماییم کردین.آره درست می گین.تا خودم نخوام،تمام دنیا هم کمک کنن ،وضعیت عوض نمی شه.
باشه همون کارایی رو که گفتین ، انجام می دم.
تا کی باید دست رو دست بزارم و بگم نمی شه؟؟انجام دادنش که ضرری نداره.
بازم ممنونم که کمکم کردین.من همیشه دعاتون می کنم دوست خوبم:smile:
منتظر باشین که بیام و بگم که معجزه شده و اون چیزی که می خوام اتفاق افتاده(به زودی);):gol::gol::gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
قانون جذب:

قانون جذب:

* ذره ذره کاندرین ارض و سماست
جنس خود را هر یکی چون کهرباست​
........................................​
* زان که هر جنسی رباید جنس خویش
گاو سوی شیر نر کی رو نهد​
.............................................​
* در محفل خود راه مده همچو منی را
افسرده دل افسرده کند انجمنی را​

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینارو همتون میدونین. اما گفتنش که ضرر نداره.می گم که واسه خودم هم تکرار بشه(چون بهشون احتیاج دارم)

*وقتی می خواهید چیزی را به زندگی خود جذب کنید ، دقت کنید که عملتان با خواسته تان تناقض نداشته باشد.
*طوری رفتار کنید که انگار به خواسته تان رسیده اید.موقعیت را برای برآورده ساختن خواسته هایتان فراهم سازید.این گونه می توانید به خواسته های خود برسید.
*برای رسیدن به عشق ، خودتان را از عشق پر کنید تا تبدیل به مغناطیس گردید.
*وقتی نسبت به خود احساس بدی داشته باشید ، راه ورود عشق و مهر عالم هستی را به خود مسدود می کنید.
*باید بدانیم چه چیزهایی را در دیگران تایید و ستایش می کنیم.کاری به این نداشته باشیم که دیگران چه اشکالاتی دارند.

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

من متن نامه ارسالی به مدیریت تالار گفتگوی آزاد و جواب ایشون رو برای شما هم انجا قرار میدم، تجربه و تصور من به من می گه عواملی مخالف این تغییرات هستند و به این ترتیب دارند یه جوارایی با این تصمیم من مقابله می کنند، امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی من اینطور فکر می کننم بعضی ها با هر تغییری که شاید نقش خودشون رو کمرنگ کنه مخالف هستند، تا الان سعی کی کردم نخوام منفی صحبت کنم ولی عین واقعیت رو اینجا براتون قرار می دم:

archi_arch گفت:
Benefic.H گفت:
سلام دوست عزیز

ما درصدد این هستیم برای تاپیک قانون جاذبه یک بخش مجزا ایجاد کنیم، من نامه درخواست رو برای ادمین فرستادم ولی ظاهراً قبلش باید با شما هماهنگ می کردم رو این حساب عیننامه ارسالی برای ادمین رو برای شما هم ارسا می کنم لطفاً ما رو در این زمینه کمک و راهنمایی نمایید:

متن ارسالی برای ادمین:
با سلام خدمت ادمین بسیار عزیز باشگاه مهندسان ایران

دوست گرامی با توجه به اینکه فعالیت در بخش قانون جاذبه بسیار خوب هست و ما قصد اینو داریم که این بخش رو توسعه بدیم، از شما درخواست دارم برای این موضوع یک بخش مجزا در نظر بگرین تا ما بتونیم فعالیت خودمون را گسترش بدیم، چون حجم این تاپیک بسیار گسترده شده و ما هیچ ابزار مدیریتی در اختیار نداریم برای اینکار، و با توجه به طرفدارانی که این موضوع داره می تونه ایجاد بخش مجزا برای این قانون طیف بیشتری رو به جمع ما وارد نماید تا ما بیشتر بتونیم در این زمینه پیشرفت کنیم. من به عنوان نماینده از طرف سایر دوستان اومد اگه لازم باشه می تونم به اونها هم بگن درخواستشون رو برای شما ارسال کنند تا اهمیت این قضیه را برای این بچه ها بهتر درک نمایید.

پیشاپیش از بذل توجه شما کمال سپاس رو دارم

موفق باشین

منتظر هستم تا راهنمایی های لازم در این زمینه را به فرمایید. با تشکر فراوان
سلام
ممنون از توجهتون
ولی راستش من فعلا نیازی به این تالار نمیبینم.شاید بد نباشه این توضیح و بدم که زیرتالارها عموما به خاطر ازدیاد مطالب و برای موضوعات پرمطلب قرار داده میشه ولی خب مطالب مربوط به قانون جاذبه همچنان در یک تاپیک داره دنبال میشه و مشکلی پیش نیاورده.اما اگه مایلید فعالیت گسترده تر بشه و تاپیک خیلی شلوغ نشه من پیشنهاد میکنم موضوعاتتون رو فعلا تو همون زیرتالار زندگی قرار بدین و میتونید به صورت تاپیک جدا بذارین.
با گذشت زمان اگه اون تالار برای مطالب کافی نبود و حجم مطالب ارسالی درباره ی قانون جاذبه به قدری بود که ایجاد یه تالار جدا رو میطلبید اون زمان اگه بشه میتونیم یه زیرتالار جدا بهش اختصاص بدیم. ولی در حال حاضر من زیرتالار رو مناسب و لازم نمیدونم.

مرسی از توجهتون :gol:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اینطور که معلومه باید به همین منوال ادامه بدیم.....
امیدوارم که بشه تغییراتی ایجاد کرد...ما که ناامید نمی شیم.مگه نه؟؟;)

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط احساس می کنم افراد مخالف در نظر مدیر بخش تاثیر گذار بودند، امیدوارم اشتباه کرده باشم!

f11691gh

عضو جدید
سلام به همه ی دوستان خوبم
امیدوارم شاد و خرم باشید.دلم خیلی براتون تنگ شده .ببخشید که چند وقتی نبود درگیر امتحاناتم هستم.امیدوارم همتون شاد و خرم باشید و به همه آرزوهای خوبتون برسید

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
* وقتی روی آنچه می خواهید دقیق می شوید ، ارتعاش های اتم های آن را تغییر می دهید و سبب می شوید برای شما مرتعش شوند.

* وقتی به خبر های خوبی که می خواهید فکر می کنید ، بلافاصله خود را با آن بسامد هماهنگ می سازید. در نتیجه سبب می شوید انرژی همه آنها برای شما مرتعش شود و در زندگی شما پدیدار گردد.

* ذهن فرد وقتی ذهن عالم هستی را لمس می کند ، تمام نیروهای آن را جذب خود می سازد.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز:gol:
امیدوارم حال همتون خوب و عالی باشه و امشب مثل دیشب اینجا بی فروغ نباشه
سلام آقا کوروش..
مثل اینکه هر شب فقط منو شما میایم اینجا...:)
و ظاهرا تعداد کسایی که شبا همدیگرو اینجا میبینیم ، روز به روز داره کمتر می شه

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

من متن نامه ارسالی به مدیریت تالار گفتگوی آزاد و جواب ایشون رو برای شما هم انجا قرار میدم، تجربه و تصور من به من می گه عواملی مخالف این تغییرات هستند و به این ترتیب دارند یه جوارایی با این تصمیم من مقابله می کنند، امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی من اینطور فکر می کننم بعضی ها با هر تغییری که شاید نقش خودشون رو کمرنگ کنه مخالف هستند، تا الان سعی کی کردم نخوام منفی صحبت کنم ولی عین واقعیت رو اینجا براتون قرار می دم:

درود بر شما دوست گرامی
دوست عزیز از شما بعیده این طرز فکر یعنی چی مگه اینجا بدنبال نقش اومدیم که این حرفو زدیم انگار فراموش کردی که همه ما اگه به اینجا سرمیزنیم برای اینکه یه تجدید قبا و انرژی بشه و اینجا برای مسابقه نیومدیم که رقیبی برای خودمون داشته باشیم!
منظورتون رو متوجه نشدم خواهشا بفرمایید منظورتون چی بوده انگار هوا ورتون داشته ها که واقعا میدون جنگ و مخالف دارید اگه مخالفتی در کار باشه دوستان عنوان میکنن.
این دومین تذکری بود که بهتون دادم .
:gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط احساس می کنم افراد مخالف در نظر مدیر بخش تاثیر گذار بودند، امیدوارم اشتباه کرده باشم!

درود بر شما دوست گرامی
قطعا شما اشتباه کردید و اگر لازمه همه ی ما به مدیر اعلام نیاز کنیم؟
در ضمن مدیر حرفشون تقریبا منطقیه که نیازی نیست فعلا اگه نیازش رو حس کرد اضافه می کنه.
با این تفاسیر الان به این موضوع که بخوایم طرحمون رو شروع کنیم بسنده میکنیم پس شما طرحتون رو اعلام کنید تا هر چه زودتر شروع به فعالیت کنیم.
با احترام و تشکر;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقا کوروش..
مثل اینکه هر شب فقط منو شما میایم اینجا...:)
و ظاهرا تعداد کسایی که شبا همدیگرو اینجا میبینیم ، روز به روز داره کمتر می شه

دوستان از همتون گله دارم اگه قرار همه ی شما هم نیاین من خودم شخصا میام
بعضی اوقات در عرض 2 دقیقه 20 صفحه اضافه میشه ولی بیشتر اوقات ظرف 5 روز 2 صفحه این یعنی که انرژِی ما رو به نزول داره میره پس خواهشا تکرار نشه;):gol:;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی اوقات در عرض 2 دقیقه 20 صفحه اضافه میشه ولی بیشتر اوقات ظرف 5 روز 2 صفحه این یعنی که انرژِی ما رو به نزول داره میره پس خواهشا تکرار نشه;):gol:;)
نه...شما دیگه از نزول انرژی نگینننننننننن :w01:
(من هم گله دارم..از بچه هایی که یه زمانی روزی چندبار میومدن اینجا، اما الآن چندروزه که نیومدن)

kurosh parsa

عضو جدید
....

....

سلام دوست گلم.:gol:
من مطمعنم از این به بعد بچه ها بیشتر میان اینجا نگران نباش;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
می بینم که ..جمعتون جمع شده تازه...اما من باید برم :hypocrite:

خوش بگذره بدون من :w05:
واسه من هم دعا کنین......خیلیییییییییی :gol::gol:
دوستتون دارم:heart:
(امیدوارم شبای بعد وقتی میام اینجا خوابم نگیره):w11:

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز

سلام.بابت زحماتي كه كشيدين واقعا ممنونيم..:gol::gol:
درسته كه درخواست ما تاييد نشده ولي به نظر من ايشون هم حق دارن...ببينيد ما الان فقط از اين موضوع يه تاپيك داريم..هرچند اين تاپيك افراد زيادي رو به خود جذب كرده..ولي اين دليل نميشه كه بيان يه زير تالار به اين موضوع اختصاص بدن..من پيشنهادم اينه كه بيايم تاپيكهاي مختلف در رابطه با اين موضوع رو همين جا بزنيم..تاحدي كه مدير واقعا نياز به ايجاد يه فضاي مجزا را حس كنند...:gol::gol:

ترانه

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان ترانه خانوم امشب بار اولشونه که به کلبه ما پا میزارن .امیدوارم از اینجا خوششون بیاد و توی هدفی که دنبال میکنیممارو یاری کنن

ممنون دوست عزیز. کار جالبیه ولی خوب شاید بهتر باشه یه موقع بیام که بقیه بچه ها باشن.