یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربان همه بر وبچه های پر انرژی و مثبت ...

fi ckn'd fhdn okndn . h'c kolknd h,k fi j, ld okni .

اینو خودتون به فارسی ترجمه کنین. :w10: اگه ترجمش کردین واسه بقیه هم بنویسین که بخونن.

درود بر غضنفر خان عزیز
با احترام به تمامی مترجمین:
به خداوند نگوییم که چه مشکلات بزرگی داریم
به مشکلات بگوییم که چه خدای بزرگی داریم;):gol:;)

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
الوعده وفا
به همه خوش امد میگم و ممنونم که اومدید :gol::smile:
چند تا از دوستان هم با پیغاماشون گفتن که نمیتونن حضور داشته باشن ولی با انرژیاشون همراهمونن
انشاالله شبی شاد و پر انرژی در کنار هم داشته باشیم
:w11:

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
قرعه کشی چی شد؟؟؟
(راستش یکم از دست بچه هایی که یه مدت غیبت داشتن ناراحتم.هنوز نتونستم توجیه مناسبی واسش پیدا کنم که چرا یه عده ای نیومدن،که ببینن چه وضعیتی پیش میاد.....ما همه نسبت به این محیط متعهد هستیم و نباید تحت هیچ شرایطی اینجارو به امان خدا ول کنیم....حرف منو قبول دارین؟؟؟؟)

sheyda_star

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
قرعه کشی چی شد؟؟؟
(راستش یکم از دست بچه هایی که یه مدت غیبت داشتن ناراحتم.هنوز نتونستم توجیه مناسبی واسش پیدا کنم که چرا یه عده ای نیومدن،که ببینن چه وضعیتی پیش میاد.....ما همه نسبت به این محیط متعهد هستیم و نباید تحت هیچ شرایطی اینجارو به امان خدا ول کنیم....حرف منو قبول دارین؟؟؟؟)

سلام..شبتون به خير..:gol::gol:
من فكرنميكنم بچه ها اينجارو فراموش كرده باشند هر كسي براي خودش ودر زندگييش يه كم مسايلي داره كه همين باعث شده وقت كمتري در اختيار داشته باشن تا به اينجا سر بزنند..شايدم بعضي ها سري بزنند و پيگير ماجرا باشند ولي پست نزنند...

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
قرعه کشی چی شد؟؟؟
سلام عزیزم
همون جور که شما الان دلخوری به ما هم حق بده که دلخور شده باشیم دلیلشم کم و بیش گفتم
امشبم جاش نیست که در موردش صحبت کنیم اینجا هم یه مکان عمومیه و حق بقیه دوستان که اومدن تا انرژی بگیرن تضییع میشه
من که دلخوریمو کامل از ذهنم بیرون کردم و الان فقط خوشحالم و شکر گزار که در جمع دوستان فعال و پر انرژیم هستم جای سجاد و آمی رو هم خالی میکنیم که نتونستن بیان

kurosh parsa

عضو جدید
.......

.......

سلام بچه ها.
قرعه کشی چی شد؟؟؟
سلام سارا خانوم.من توی این تاپیک به گنجی دست پیدا کردم که به هیچ وجه حاضر نیستم از دست بدمش;)
اون گنج بچه های این تاپیکن که توی جامعه امروز به ندرت پیدا میشن.

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها.
قرعه کشی چی شد؟؟؟

سلام و درود بر شما دوست گل و عزیز
حق باشماست ما متعهد هستیم به خود، زندگیمون و اطرافیانمون;):gol:;)
خیلی متاسفم به سهم خودم و متعهد میشم که دیگه تکرار نشه!!!!;):gol:;)
و از شما تقاظا داریم که این ناراحتی رو براش استوپی در نظر بگیرید چون خیلی مهمه;):gol:;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام و درود بر شما دوست گل و عزیز
حق باشماست ما متعهد هستیم به خود، زندگیمون و اطرافیانمون;):gol:;)
خیلی متاسفم به سهم خودم و متعهد میشم که دیگه تکرار نشه!!!!;):gol:;)
و از شما تقاظا داریم که این ناراحتی رو براش استوپی در نظر بگیرید چون خیلی مهمه;):gol:;)
نه جناب فشفشه.اینجوی نگین.....نگین دیگه تکرار نمیشه.من یکم تند رفتم.آخه یه هفته هر شب به امید بچه ها میومدم اینجا.اما کسی نبود.به من حق بدین.من الآن تو شرایط خوبی نیستم.این چند روز اخیر خیلی به کمک بچه های اینجا احتیاج داشتم ولی خب.....
:(

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه جناب فشفشه.اینجوی نگین.....نگین دیگه تکرار نمیشه.من یکم تند رفتم.آخه یه هفته هر شب به امید بچه ها میومدم اینجا.اما کسی نبود.به من حق بدین.من الآن تو شرایط خوبی نیستم.این چند روز اخیر خیلی به کمک بچه های اینجا احتیاج داشتم ولی خب.....
:(

دوست گلم
سبک بال شوید تا ملحق گردید
جمله ای که در نهج البلاغه بود رو براتون گذاشتم تا باور کنید که همه چیز بدون هیچ برو برگردی به خدا مربوطه پس :
توکل به خدا کن
هر زمان که ناراحت بودی خواهش میکنم به این جمله فکر کن:
زمان خلقت ما خدای متعال گفت: فتبارک الله احسن الخالقین پس این ناراحتی شما باعث لوث شدن این حرف خدا میشه چون خدای دانا با دونستن خیلی چیزها از جمله قدرت ما این جمله طلایی رو گفت .
;):gol:;)

kurosh parsa

عضو جدید
.........

.........

درود بر همه گی
خوش شانس امشب شماره 19 است امیدوارم که این خوش شانس به هرآنچه که خیر مطلق است و از جانب خداوندست، برسد

امیدوارمهمه بچه ها و مخصوصا فرزانه خانوم به تموم ارزوهای رویایی و قشنگشون برسن.:gol::gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
به فرزانه عزیز که اسمش امشب دراومد،تبریک می گم و امیدوارم که به خواستش برسه .ما هم براش دعا می کنیم...:heart:

(فشفشه جان،نمی شد دو شماره بالاترشو درمیاوردی؟؟؟؟;) )

دوست گرامی و عزیز اگه از قانون جذب استفاده کرده بودی الان تمام تبریکات به سمت شما روانه بود!!!;):gol:;)

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست گلم
سبک بال شوید تا ملحق گردید
جمله ای که در نهج البلاغه بود رو براتون گذاشتم تا باور کنید که همه چیز بدون هیچ برو برگردی به خدا مربوطه پس :
توکل به خدا کن
هر زمان که ناراحت بودی خواهش میکنم به این جمله فکر کن:
زمان خلقت ما خدای متعال گفت: فتبارک الله احسن الخالقین پس این ناراحتی شما باعث لوث شدن این حرف خدا میشه چون خدای دانا با دونستن خیلی چیزها از جمله قدرت ما این جمله طلایی رو گفت .;):gol:;)
چشم...دیگه این جمله می شه ملکه ذهنم...:)
کاش دوباره بفهمم که قدرت عوض کردن وضعیتمو دارم..:gol:
ممنون از شما
فتبارک الله احسن الخالقین

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
با کمال مسرت و شاد باش به همگی امیدوارم که همگی به تمام اون چیزهایی که میخواییم برسیم
ایام به کام شب خوش;):gol:;)
همه خوبیها از جانب خداوند و همه بدیها از جانب خود انسان است(نهج البلاغه)

kurosh parsa

عضو جدید
........

........

درود بر همه گی
خوش شانس امشب شماره 19 است امیدوارم که این خوش شانس به هرآنچه که خیر مطلق است و از جانب خداوندست، برسد

با کمال مسرت و شاد باش به همگی امیدوارم که همگی به تمام اون چیزهایی که میخواییم برسیم
ایام به کام شب خوش;):gol:;)
همه خوبیها از جانب خداوند و همه بدیها از جانب خود انسان است(نهج البلاغه)
شبت بخیر دوست عزیز وگرامی :gol:

farzane_f

عضو جدید
سسسسسسسسسسسسسسسسسسلام به همه دوستای گل خودم...:w14::w14::w14:
نمیدونم چی بگم واقعا غافلگیر شدم ....
اصلا فکر نمیکردم تو این موقعیتم من امشب برنده بشم...:eek:
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم و برای همشون ارزوی موفقیت میکنم...:gol::gol::gol:

kurosh parsa

عضو جدید
......

......

سسسسسسسسسسسسسسسسسسلام به همه دوستای گل خودم...:w14::w14::w14:
نمیدونم چی بگم واقعا غافلگیر شدم ....
اصلا فکر نمیکردم تو این موقعیتم من امشب برنده بشم...:eek:
از همه دوستان عزیز تشکر میکنم و برای همشون ارزوی موفقیت میکنم...:gol::gol::gol:
سلام
بهتون تبریک میگم فرزانه خانوم ولی چرا اینقدر دیر اومدید ؟

*anis*

عضو جدید
چشم...دیگه این جمله می شه ملکه ذهنم...:)
کاش دوباره بفهمم که قدرت عوض کردن وضعیتمو دارم..:gol:
ممنون از شما
فتبارک الله احسن الخالقین
سارا جون خدا از روح خودش در ما دمیده ، اگه باور داری که خدا قادر مطلقه پس باور داشته باش که تو خالق دنیای خودتی . وقتیکه انرژیت کم میشه یا ... چن لحظه تمرکز کن و بگو "هیچ چیز نمیتونه آرامش منو بهم بزنه ، من دنیایی از آرامشم ، من خوب فکر میکنم و به خودم اعتماد دارم " خیلی انرژی میگیری. باور کن.

kurosh parsa

عضو جدید
........

........

سلام ظهر جمعه همگی خوش.

بعضی از کسانی که اطراف ما هستند هدف دارند ولی هدف های انها بی ارزشند.شاید بتوان گفت هدف مشترک انسانهای موفق خودسازی و رشد شخصیت خلاقیت خدمت به بشریت و نوع دوستی می باشد.
این هدف ها است که آنان را از دیگران ممتاز میکند.
شاد و پیروز باشید

افرودیته

عضو جدید
راستی انگار دوست خوبمون سجاد خان نبودن!!!
جا داره از ایشون یاد کنم و به نمایندگیشون بگم::smile:تقلب شده:)(البته شوخی بودا!!!)
اخه اول به من گفتن باید این کارا کنم!!!!!

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
fi ckn'd fhdn okndn . h'c kolknd h,k fi j, ld okni .

اینو خودتون به فارسی ترجمه کنین. :w10: اگه ترجمش کردین واسه بقیه هم بنویسین که بخونن.
[/quote]
من ترجمش کردم:
به زندگی باید خندید.اگر نخندی ، اون به تو می خنده...
:w32::w36::w14: