یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشحال میشم تو بحث شما باشم عزیزان.من شاید نتونم جمعه بیام برای همین سوالمو الان مطرح می کنم
هدف واقعی شما از کمک به دیگران چیه؟(لطفا کمی بیشتر فکر کنید)
ایا به خاطر خودخواهی خودتون نیست؟!!!
سلام به آقا کورش گرامی خیلی خوش حالم میشم
راستش سوال شما کلی به نظرم یعنی مثله این که شما ها بخوای بدونی چرا دنیا آنقدر بزرگه اینم یه سوال کلی و کلیشه ای.
خب کمک کردن تا اونجایی که میدونم خودخواهی نیست اگه شما لطف کنید و یه مثال از کمک که همراه با خود خواهی بزنید بیشتر میشه در موردش بحث کرد ممنون .

با هم پشتمون کوهه;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب منم سوالمو بگم:
من می خوام بدونم درمان بیماری هایی مثل ضعیفی شدید چشم چجوری با این قانون ممکنه؟! اینو واسه کمک به کسی می خوام.
شاد باشید و پیروز.

سلام به سیما خانم عزیز و گرامی
راستش سیما خانم حتما میشه ولی من خودم تا حالا امتحان نکردم ولی یادمه یه آقای ...... تو یکی از همایشهاش گفت که من پسر عمه ای داشتم که وقتی دستش شروع به خارش میکرد (خب این برای همه ی ما طبیعیه و پیش میاد) میگفت نکنه سرطان باشه و بعد از چند سال ایشون دیگه در بین ما نیست و دقیقا بعلت سرطان پوست به رحمت رفن خدای نکرده منظوری نداشتم فقط کافی که بخوای و نحوه خواستن مهمه بازهم اگه در این مورد مطلبی پیدا کنم با کمال میل در اختیار دوستان میزارم
شما یقیقنا در این زمینه استادی و میدونی که خواسته های ما به نیتجه میرسن چه مثبت و چه
... پس بخواه تا بتو داده شود;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستای عزیزم
منم یه سوال دارم که تکراریه ولی هنوز واسم بی جواب مونده :

خدا چرا ما رو آفریده؟

سلام به انیس مهربون و گرامی
من واقعا آنقدر اطلاعات ندارم و باور کن کسی رو هم نمیشناسم که بتونه یا بدونه جوابی به سوال شما بده

ولی یه سخن از سر آرتور سی کلارک :
شاید هدف ما از زندگی ما در این دنیا این نباشد که خدا رو بپرستیم، بلکه این باشد که او را خلق کنیم

این سخن شاید بتونه کمکی کنه ;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دكتر ماكسول مالتر دركتاب "علم كنترل ذهن " مي گويد : " مغز و دستگاه عصبي انسان داراي مكانيزم هدف جويي است كه به طور خودكار براي رسيدن به يك هدف بخصوص ، فعاليت مي كند." يعني مغز آن قدر بر هدف مورد نظر تمركز مي كند تا سرانجام به پاسخ مطلوب برسد. به همين سبب سپردن آرزوها به ضمير ناخودآگاه ، شما را به فعاليت براي يافتن راه حل وا دار مي سازد. به قول دكتر ژوزف مورفي " ضمير باطن ، ايده ، عقيده و ايمان مسلط را با آغوش باز مي پذيرد ." پس سعي كنيد با ورود تفكر مثبت ، ضمير ناخودآگاه خود را بارور سازيد . هرگز نگوييد كه شانس من اين گونه بود، تقدير اين طور نوشته شده است ، زندگي من با اين حرفها تغيير نمي كند ، بلكه سعي كنيد خود را از شر افكار نااميد كننده و منفي برهانيد تا به آرزوهاي خود برسيد.

سلام به شما دوست محترم و گرامی
از مطلب بسیار مفید شما کمال تشکر رو داریم امیدوارم که شما رو دوباره در کنار خود داشته باشیم!

با هم پشتمون کوه;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا دوستان متوجه عرایض بنده نشدن.
ببینید حتی وقتی مادر به فرزند خودش محبت میکنه در واقع داره میلی رو که توی وجودش برای محبت به فرزندش هست رو تسکین میده.پس انسانها اول به خودشون فکر میکنن بعد به دیگران که این ناخوداگاه صورت میگیره.

کورش جان سلام خوب هستید؟
کوروش جان مادر به فرزندش از قانون عشق پیروی کرده و محبت میکنه و اون بعدها ثمره اش رو میبینه ، ولی چه ارتباطی داره اگه منظور شما اینه که ناخودآگاه وجود داره چه ما ازش استفاده کنیم و چه نه بله کاملا درسته ولی اگه به نفع خودمون استفاده نکنیم یقیقنا اون چیزی رو بهمون میده یا اصلا نمیده که در حد و اندازه ما نیست موافقی اگه بازهم منظورتون رو درست درک نکردم لطفا بیشتر توضیح بدید!
;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
جناب فشفشه مگه قرار نبود سوالات دسته بندی بشه و به نوبت روشون بحث شه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما منتظریم

سلام به خانم انیس گرامی
بله ولی من چند روز کار داشتم اومدم دیدم که همه بازهم منتظریم که کسی از بیرون برامون کاری انجام بده متاسفانه من به سهم خودم سوالات رو جواب دادم و دسته بندی کردن رو معاف کنید لطفا شما هم به تمامی سوالات پاسخ بدید .
ممنون

با هم پشتمون کوه;)

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
راستیاتش من فکر نمی کنم خود خواهی در حدی که وارد حریم شخصی دیگرون نشیم و اسیبی به بقیه نرسونیم بد باشه!!!!!!!!!!!!!
چون هر انسانی اگر اول از همه به فکر خودش و تامین سلامتی و شادابی خودش باشه اون وقته که می تونه به دیگران هم کمک کنه چون همه خواهان کمک کسی هستیم که خودش حالا در هر زمینه ای که کمک می کنه درجه یک وخوب باشه ما هیچ وقت تقاضای کمک از یه ادمی که خودش مشکل داره رو نمی کنیم!!!!!!!!!!!!
وهمه هم می دونیم خود کمک حالا به هر نحوی در انسان احساس خوشایندی ایجاد می کنه
پس ما برای بازم بدست اوردن این شادی کمک میکنیم در واقع ما اول برای شادی خودمون بعد واسه کمک به دیگران این کار رو می کنیم!حالا نتایج دیگه ای که بر اثر کمک یا این خود خواهی شیرین نصیبمون میشه بماند منظورم اصل استفاده از قانون جذبه!!!!!البته این نوشته در تکمیل صحبت های اقا کوروش نوشتم:smile:

آخرین ویرایش:

maral22

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
راستیاتش من فکر نمی کنم خود خواهی در حدی که وارد حریم شخصی دیگرون نشیم و اسیبی به بقیه نرسونیم بد باشه!!!!!!!!!!!!!
چون هر انسانی اگر اول از همه به فکر خودش و تامین سلامتی و شادابی خودش باشه اون وقته که می تونه به دیگران هم کمک کنه چون همه خواهان کمک کسی هستیم که خودش حالا در هر زمینه ای که کمک می کنه درجه یک وخوب باشه ما هیچ وقت تقاضای کمک از یه ادمی که خودش مشکل داره رو نمی کنیم!!!!!!!!!!!!
وهمه هم می دونیم خود کمک حالا به هر نحوی در انسان احساس خوشایندی ایجاد می کنه
پس ما برای بازم بدست اوردن این شادی کمک میکنیم در واقع ما اول برای شادی خودمون بعد واسه کمک به دیگران این کار رو می کنیم!حالا نتایج دیگه ای که بر اثر کمک یا این خود خواهی شیرین نصیبمون میشه بماند منظورم اصل استفاده از قانون جذبه!!!!!:D

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به سیما خانم عزیز و گرامی
راستش سیما خانم حتما میشه ولی من خودم تا حالا امتحان نکردم ولی یادمه یه آقای ...... تو یکی از همایشهاش گفت که من پسر عمه ای داشتم که وقتی دستش شروع به خارش میکرد (خب این برای همه ی ما طبیعیه و پیش میاد) میگفت نکنه سرطان باشه و بعد از چند سال ایشون دیگه در بین ما نیست و دقیقا بعلت سرطان پوست به رحمت رفن خدای نکرده منظوری نداشتم فقط کافی که بخوای و نحوه خواستن مهمه بازهم اگه در این مورد مطلبی پیدا کنم با کمال میل در اختیار دوستان میزارم
شما یقیقنا در این زمینه استادی و میدونی که خواسته های ما به نیتجه میرسن چه مثبت و چه ... پس بخواه تا بتو داده شود;)
سلام
مرسي از جوابت. منظور من بيشتر مبارزه با افكار منفي اين قضيه است. ببين مثلا فكر كن يه ظرف چيني شكسته و خورد شده حالا تو مي گي درست بشه مثل روز اولش. يك كمي تو ذهن آدم سخت جا ميفته. ولي خوب هميشه راهي هست كه به جواب برسه. مثلا شايد روش جديدي براي درمان پيش پاي آدم گذاشته بشه يا ...
يه مطلبي تو كتاب اسكاول شين هست ميگه فرعون به مردمي كه با كاه خشت مي ساختن كاه نداد تا اونا رو اذيت كنه و گفت كه بايد بدون كاه خشت بسازيد.
فرمان خدا اومد كه همانا امروز بدون كاه خشت بسازيد كه خداوند حامي شماست و اينا.
هروقت نااميد مي شم يا چيزي به نظرم غيرممكن مياد ياد اين مطلب ميفتم. يعني حتي بدون وسيله هم ميشه كاري كرد اگه خدا بخواد. من اسم اينو ميذارم معجزه خدا واسه من.

Mahan_M

عضو جدید
سلام به شما دوست محترم آقا ماهان گرامی
خیلی ممنونم که پاسخ دادید خوشحال تر میشم که به بقیه سوالها هم پاسخ بدید!
خب آقا ماهان آرامش یه قسمتیشم از شناخت وقتی ماها یه شناختی از خودمون داشته باشیم میتونیم به آرامشی دست پیدا کنیم یا هزاران مثال دیگه، به نظرم حس خوب میتونه قبل از موفقیت ایجاد انگیزه و باور به وجود بیاره تمامی این موارد راهی برای رسیدن به موفقیت و از شما دوست عزیز خواهش میکنم که نظرتون رو دوباره اعلام کنید!
با هم پشتمون کوهه
با سلام و ادب و احترام خدمت شما دوست خوب آقا فشفشه عزیز
باید بگم که وقتی که انسانی موفق باشه نتیجتا فرد شاد و بشاش خواهد بود و در پی اون احساس آرامشی به او دست خواهد داد که هیچگاه نمیخواد از دستش بده
نظر شما رو رد نمیکنم البته قبول هم دارم چون قبل از موفقیت هم میشه احساس آرامش داشت البته با تلقینات ذهنی و باور داشتن به تواناییهای فردی میتونیم به آرامش برسیم اما درصد آرامشی که از موفقیت حاصل میشه به مراتب بیشتر است پس باید به دنبال موفقیت باشیم.
البته باید افكار و احساساتي چون حسادت و خشم و حرص و افكار ناپاك و مادي را از خود دور كنيم زيرا هر فكر و صحبتي كه به وجود میاد هرگز نابود نمي شه پس بهتره ذهن و قلب خود را مملو از افكار و احساسات پاك و روحاني کنیم که این با نظر شما در یک راستا قرار داره و من هم ردش نمیکنم که این طرز فکر نیز لازمه موفقیت بشمار میاد.
میدانید که ما یعنی اکثر ما با اندیشه های اسلامی بزرگ شدیم و به آنها باور و اعتقاد داریم پس داشتن یك تكیه‌ گاه معنوی در حد تعادل موجب آرامش می ‌شود. این موئد این است که بگوییم الا بذكر الله تطمئن القلوب که در این صورت به یكی از با افتخارترین روش‌های رسیدن به آرامش خاطر رسیده ایم
میتونیم در مسیر کسب آرامش احساسات و مشكلات خود را به دیگران بگوییم و آرامش بیشتری احساس كنیم همچنین شاد كردن دیگران، موجب آرامش می‌ شود که البته بایستی خود نیز فرد بشاشی باشیم

*anis*

عضو جدید
سلام به انیس مهربون و گرامی
من واقعا آنقدر اطلاعات ندارم و باور کن کسی رو هم نمیشناسم که بتونه یا بدونه جوابی به سوال شما بده
ولی یه سخن از سر آرتور سی کلارک :
شاید هدف ما از زندگی ما در این دنیا این نباشد که خدا رو بپرستیم، بلکه این باشد که او را خلق کنیم
این سخن شاید بتونه کمکی کنه ;)

سلام جناب فشفشه عزیز از بابت جوابتون ممنونم . قطعا جوابتون کمک کرده ولی فکر میکنم باید به اونجای برسم که بتونم با همه وجود این جمله رو درک کنم از بقیه دوستانمم ممنون میشم به این سوال جواب بدن

aminbeiranvand

عضو جدید
بچه ها سلام.
ببینید چیزی که العان اسمشو راز گذاشتن و کلی هم سر و صدا می کنه اصلا جدید نیست.ماشالا از بس ما اطلاعات داریم واسمون جدید می نمایه.
به هر حال اینکه ما تو دنیا های تودرتو و لایه لایه هستیم و اینکه شاید من کنار تو نشسته باشم امما ممکنه فاصلمون به اندازه ی سالها باشه و....
یا اینکه هر چی که بخوایم باید باهاش هم فرکانس بشیم هم دنیا هم سطح و هم زمان بشیم همه همه همه......
درسته درسته درسته!!!
امممممما
امممما
قضیه اینه که
درسته برای انرجی!گرفتن باید غذا بخوریم ولی همه ی اینا و خیلی دیگه از زازها و قوانین جالب جهان به وسیله ی خدا خلق و اداره می شن.
بیاید خودمونو بیخودی نپیچونیم.1بار فقط 1بار از خودش بخواید.

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام.
ببینید چیزی که العان اسمشو راز گذاشتن و کلی هم سر و صدا می کنه اصلا جدید نیست.ماشالا از بس ما اطلاعات داریم واسمون جدید می نمایه.
به هر حال اینکه ما تو دنیا های تودرتو و لایه لایه هستیم و اینکه شاید من کنار تو نشسته باشم امما ممکنه فاصلمون به اندازه ی سالها باشه و....
یا اینکه هر چی که بخوایم باید باهاش هم فرکانس بشیم هم دنیا هم سطح و هم زمان بشیم همه همه همه......
درسته درسته درسته!!!
امممممما
امممما
قضیه اینه که
درسته برای انرجی!گرفتن باید غذا بخوریم ولی همه ی اینا و خیلی دیگه از زازها و قوانین جالب جهان به وسیله ی خدا خلق و اداره می شن.
دوست خوب من همه حرفاتو قبول دارم ولی واقعا فکر میکنم که باید خیلی بیشتر از خدا بخوایم شاید بیشتر واسه اینکه از خودمونو خواستمون مطمئن شیم

Anooshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ظاهرا دوستان متوجه عرایض بنده نشدن.
ببینید حتی وقتی مادر به فرزند خودش محبت میکنه در واقع داره میلی رو که توی وجودش برای محبت به فرزندش هست رو تسکین میده.پس انسانها اول به خودشون فکر میکنن بعد به دیگران که این ناخوداگاه صورت میگیره.
یه چیزیو میدونی کوروش جان اتفاقا مثال خوبی زدی ولی ما هیچکدوم در مقام یه مادر نیستیم که بتونیم واقعا بدونیم اینکارو برای میل خودش انجام میده یا نه
من تا بوده و شنیدم یه مادر حاضر از جونش واسه بچش بگذره خب این یکم سوال به وجود میاره چون کسی میل درونیش گذشتن از جونش نیست مگر واسه چیزی والا تر از خودش

:smile:امیدوارم ایندفعه منظورتون رو فهمیده باشم و منظورم رو رسونده باشم

kurosh parsa

عضو جدید
......

......

یه چیزیو میدونی کوروش جان اتفاقا مثال خوبی زدی ولی ما هیچکدوم در مقام یه مادر نیستیم که بتونیم واقعا بدونیم اینکارو برای میل خودش انجام میده یا نه
من تا بوده و شنیدم یه مادر حاضر از جونش واسه بچش بگذره خب این یکم سوال به وجود میاره چون کسی میل درونیش گذشتن از جونش نیست مگر واسه چیزی والا تر از خودش

:smile:امیدوارم ایندفعه منظورتون رو فهمیده باشم و منظورم رو رسونده باشم
انوشه جان من حرف شمارو قبول دارم ما هیچکدوممون در مقام مادر نیستیم.ولی برای فهمیدن این موضوع لازم نیست مادر باشیم.کافیه به درونمون توجه کنیم.عشق بینظیر مادر به فرزندش یا یک سرباز به وطنش باعث میشه که اون انسان از جونش بگذره.ولی این عشق مقدس هم از نوعی خویشتن دوستی که برای رسیدن به کمال مطلق سرچشمه میگیره.اگه مادر جونشو برای فرزندش میده به خاطر اینه که در صورت صدمه دیدن عزیزش قادر به تحمل ناراحتی ورنج طاقت فرسای اون نیست.سرباز هم درصورت نابودی کشورش همین حالتو داره پس ترجیح میده بمیره ولی این رنجو (خودش)تحمل نکنه. در نهایت همه چیز برمیگرده به خود

kurosh parsa

عضو جدید
....

....

کورش جان سلام خوب هستید؟
کوروش جان مادر به فرزندش از قانون عشق پیروی کرده و محبت میکنه و اون بعدها ثمره اش رو میبینه ، ولی چه ارتباطی داره اگه منظور شما اینه که ناخودآگاه وجود داره چه ما ازش استفاده کنیم و چه نه بله کاملا درسته ولی اگه به نفع خودمون استفاده نکنیم یقیقنا اون چیزی رو بهمون میده یا اصلا نمیده که در حد و اندازه ما نیست موافقی اگه بازهم منظورتون رو درست درک نکردم لطفا بیشتر توضیح بدید!;)
سلام اقای فشفشه.از اینکه وقت گذاشتید و سوال منو جواب دادید ممنونم.منظور من خیلی واضحه ببینیدما انسانها ذاتا خویشتن دوست هستیم.بدون این میل هیچ تغییری در زندگی و پیشرفت انسانها حاصل نمیشه.پس وجودش الزامیه .ما اگه درست به انسان و درونش توجه کنیم به این موضوع خواهیم رسید.عشق هم ناشی از خوددوستی انسان که معشوق رو در دل برای خودش میخواد .متشکرم ;):gol:

kurosh parsa

عضو جدید
.........

.........

اجازه بدید یه سوال دیگه اذتون بپرسم.شما عزیزانی که توی این تاپیک هستید خدارو چطوری میبینید(در دل)؟یا بهتر بگم چه تصوری از خدا دارید؟

kurosh parsa

عضو جدید
.......

.......

سلام به همه دوستای عزیزم
منم یه سوال دارم که تکراریه ولی هنوز واسم بی جواب مونده :

خدا چرا ما رو آفریده؟
انیس جان شاید گفته من از نظر بعضی ها شرک باشه ولی لازم میدونم اونو مطرح کنم.کسی تورو خلق نکرده تو خودت خواستی که باشی در واقع وجودی بودی که دوست داشتی موجود باشی و خودت و جلوهای زیبای خودتو به همه نشون بدی.این جمله رو شنیدی که میگن برای شناخت خدا کافیه خودتو بشناسی؟؟ بزار راحتت کنم تو خودت خدا هستی پس در پی شناخت خودت باش و خودتو در سطح پایین ندون ودوست داشته باش ولی نه از روی غرور.

saraaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.نمی دونم چرا نمی تونم 100% به این قانون مطمئن بشم.
شاید چون هنوز اتفاقاتی که منتظرشون بودم برام نیفتاده.
شاید هم واسه این اتفاق نیفتاده که به این قانون 100%اطمینان ندارم هنوز.
اما هر چی باشه این قانونو خیلی دوست دارم.
اگه بشه کمکم کنین ممنون می شم.:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سلام.
درسته درسته درسته!!!
امممممما
امممما
قضیه اینه که

سلام به شما دوست گرامی
خیلی خیلی ممنون که لطف کردید و ما رو با طرز فکرتون آشنا کردید!!!
موافقم با گفته هات خیلی ممنون
بازهم بودنت رو از ما دریغ نکن

باهم پشتمون کوه;)

sadafff

عضو جدید
خاصیت شگفت اور و جالب زندگی این است که انسان اگر برای دست یابی به بهترین ها اصرار ورزد، غالبا ان را به دست خواهد اورد.
w. somerset maugham

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام اقای فشفشه.از اینکه وقت گذاشتید و سوال منو جواب دادید ممنونم.منظور من خیلی واضحه ببینیدما انسانها ذاتا خویشتن دوست هستیم.بدون این میل هیچ تغییری در زندگی و پیشرفت انسانها حاصل نمیشه.پس وجودش الزامیه .ما اگه درست به انسان و درونش توجه کنیم به این موضوع خواهیم رسید.عشق هم ناشی از خوددوستی انسان که معشوق رودر دل برای خودش میخواد .متشکرم ;):gol:

سلام به کوروش عزیز میدونی اسمت عشقمه !
خواهش دوست گرامی برای یاد گرفتن وقت گذاشتم، ببین صورت مسـله رو پاک کردیم و از بحث دور شدیم ولی موافقم در این موردم هم بحث کنیم خب کاملا درسته آقا کوروش حرف شما، از خود گذشتگی رو در هر کسی نمیشه پیدا کرد مگه به سختی ولی باور کن من شخصی رو میشناسم که تو این موضوع واقعا سنگ تموم گذاشته .
خب از خوددوستی در همه یافت میشه و نوعی مکمله برای ارتقا و تغییرات با این حرفم موافقی؟
بله اصلا باتوجه به شنیده هام و دیده هام ما انسانها از عشق هم به نفع خودمون استفاده میکنیم ولی قرار شده که تغییرات ایجاد کنیم و از عشقی که مارو به کمال برسونه استفاده کنیم .
متشکرم
:gol:

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
از این عالم خاکی پا فراتر نه​
اگر اکنون در پایین ترین درجه زندگی ات قرار داری و همواره با توفان های سهمناک، ناامیدی های عظیم شکست های پیاپی دست و پنجه نرم می کنی، نگران نباش و ناامید نشو، برخیز
آری. از این دنیای خاکی پا فراتر گذار. سرنوشت این گونه مقدر کرده که تو فاتح این دنیا باشی.
پروردگار یکتا به تو قدرت گزینش زندگی ای مملو از کمالات عطا فرموده، پس برخیز .دیگر وقت خودت را با یک زندگی متوسط تلف نکن. یاد بگیر بار دیگر برخیزی و به همگان ثابت کنی که حتی جرات و جسارت شکست خوردن را هم داری. با این نگرش دیگر به آسانی اسیر نوسانات و ناملایمات زندگی نخواهی شد.
کافی است به برچسب ارزشمندتری بزنی. رویاهای بزرگ در درونت بیافرین. برای زندگی ات طرحی نو درانداز و در راه رسیدن و تحقق به آن جرات مقابله با واقعیات را در درونت ایجاد کن. برای تحقق آرمان ها و رویاهایت با عزمی راسخ به پیش رو و هیچ گاه به فکر بازگشت نباش چون دنیای آرمانی ات با روحیه ای مردد و بی اراده فتح نخواهد شد.
پس پیش رو و هیچ گاه از تلاش هایت دست نکش. همواره ذهنیتت را با ایمان و باور به خویشتن برانگیز. به یاد داشته باش هر چه از ایمان بیشتری برخوردار باشی ترسی کمتری در درونت نفوذ خواهد کرد. هرچه بیشتر به خود اعتماد کنی تردید کمتری به درون راه خواهی داد و هر چه بر باورهایت راسخ تر باشی نگرانی هایت ناچیزتر خواهد بود. پس خود را باور کن و بدان که ایمان و خودباوری مددرسان تو خواهند بود.
اگر زمان چون جرقه ای تو را آن داشت تا از تلاش هایت دست بکشی و دوباره به حیات متوسط خود بازگردی این عبارات را به خود یادآور شو:
پروردگار دوست داشتنی من زندگی ام را با اعطای موهبت ها و نعمات فراوان، شادی آفرین کرده است. او شکست هایی بر سر راهم قرار داد تا متواضع و فروتن باشم و از من آزمایش ها و امتحاناتی به عمل آورده تا در برابر چالش ها و مشکلات زندگی ثابت قدم و استوار باشم. پس من با ذهنیتی باز، اشتیاقی فراوان، پایداری و عزمی راسخ بار دیگر این امتحانات را خواهم گذرانید.
من می توانم، من می توانم پا از این عالم خاکی فرات گذارم

aminbeiranvand

عضو جدید
سلام.
اول اینکه کورش جان ما خدا نیستیم.اگه خودمون بشناسیم می تونیم خدارو هم بشناسیم(شاید به دلیل شباهتی که باهاش داریم!
شایدم واسه اینکه به اونجاها برسیم که خیلی خیلی داناها میرسن:من هیچی نمی دونم!!!)
راستش من!نمی دونم!خدا کیه.چیه
فقط اینقدی می دونم که
عالم نیست.که خود(ه) علمه
رحیم نیست که خود رحمته
نورانی نیست که خود نوره(تازه مطمعنم ایناهم اینست و خیلی خیلی خفن تر از این حرفاس)
کاش کاش و ای کاش می تونستیم تاب! بیاریم از همه بریدن رو.از همه دل کندن رو.
چون فقط و فقط و فقط آدم تحت اون شرایطه که سیستم خودکارش اونو به سوی 1نفر راهنمایی می کنه.اون موقس که تازه می فهمی همه ی همهی این تشکیلات با عظمت کشکن.واقعا کشکن!(با اینکه واقعین!)
حتا حتا پیامبر هم بدون اون هیچی نیست.واقعا هیچی نیست.
فقط خودش.خود خودش.ولاغیر.
نترسید بیاید امتحان کنید.بیاید فکر کنید.
(امید وارم همه نکات انحرافیو گفرته باشن!!!!که من خیلی خداشناسم و که من خیلی سرم می شه و.....!!!!!!!!!)

kurosh parsa

عضو جدید
........

........

سلام دوستان.نمی دونم چرا نمی تونم 100% به این قانون مطمئن بشم.
شاید چون هنوز اتفاقاتی که منتظرشون بودم برام نیفتاده.
شاید هم واسه این اتفاق نیفتاده که به این قانون 100%اطمینان ندارم هنوز.
اما هر چی باشه این قانونو خیلی دوست دارم.
اگه بشه کمکم کنین ممنون می شم.:gol:
سلام سارا جان.تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی.تو باید باورهاتو قوی کنی.و هیچ شک و شبه ای نداشته باشی(نسبت به این قانون).حتی پیامبرم اگه بخواد کمکت کنه در یک صورت میتونه و اون اینه که تو به این قانون اعتقاد داشته باشی.اینو بدون که برای رسیدن به هدف ما احتیاج به زمان داریم پس اطمینان داشته باش به هدفت میرسی ودر کنارش تلاش کن وناامید نشو:gol:

kurosh parsa

عضو جدید
.........

.........

سلام به کوروش عزیز میدونی اسمت عشقمه !
خواهش دوست گرامی برای یاد گرفتن وقت گذاشتم، ببین صورت مسـله رو پاک کردیم و از بحث دور شدیم ولی موافقم در این موردم هم بحث کنیم خب کاملا درسته آقا کوروش حرف شما، از خود گذشتگی رو در هر کسی نمیشه پیدا کرد مگه به سختی ولی باور کن من شخصی رو میشناسم که تو این موضوع واقعا سنگ تموم گذاشته .
خب از خوددوستی در همه یافت میشه و نوعی مکمله برای ارتقا و تغییرات با این حرفم موافقی؟
بله اصلا باتوجه به شنیده هام و دیده هام ما انسانها از عشق هم به نفع خودمون استفاده میکنیم ولی قرار شده که تغییرات ایجاد کنیم و از عشقی که مارو به کمال برسونه استفاده کنیم .
متشکرم :gol:
سلام دوست عزیزم.از لطفت ممنونم.منم به کوروش وتمام ایرانیانی که برای وطن جونشونو فدا کردند عشق میورزم و افتخار میکنم که ایرانی هستم.به امید روزی که ایران گمشده خودشو پیدا بکنه و دوباره این سرزمین پاک مثل گذشته الگوی تمام دنیا بشه:gol: