sajad_had
عضو جدید
من هستم ولی خستمپس کوشین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!من زود اومدم یا شماها نیومدین؟؟؟؟؟؟
خوب از 1 ساعت قبل بیاین دیگه
سجاد به نظرت امشبم تقلب میشه؟؟؟؟؟
اینارم الکی زدم یه کم جو بدم به اینجا سجاد نیاد شاکی شه![]()

من هستم ولی خستمپس کوشین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!من زود اومدم یا شماها نیومدین؟؟؟؟؟؟
خوب از 1 ساعت قبل بیاین دیگه
سجاد به نظرت امشبم تقلب میشه؟؟؟؟؟
اینارم الکی زدم یه کم جو بدم به اینجا سجاد نیاد شاکی شه![]()
سلام دوست من اول این گلهدیه به شما از طرف همه بچه های این گروه
بعدم یه کوچولو باید ویت کنی تا فاطیما بیادحتما اوکی می کنه
![]()
مرسی
ولی ok نشده انگار![]()
مرسی
ولی ok نشده انگار![]()
بچه ها واسه من دعا کنید
واقعا تو شرایط بدی هستم
مرسی
خدایا
امروز منم که در خانه شروع خسته از راهی دراز وا مانده ام با کوله باری از وحشت با دستانی بی رمق و لرزان.
با چشمانی پر از غم و با قلبی سرشار از حسرت.
چه کنم در این کوره راه بی فانوس؟
دستم را بگیر
درود به شما دوست گرامی
از اینکه به جمع ما پیوستید خیلی خوشحالیم
حتما به روی چشم امیدوارم که خدای متعال آرامشی بهت اعطا کنه که بتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی و همیشه شاد و سربلند باشی.![]()
منم هستم.....
فاطمه جوون سلاممممممسجاد سلاممممممم
بچه ها بیاین امشب که آخرین شبه برای مهسا خیلی خیلی دعا کنیم![]()
سلام عزيزم...تا جناب فشفشه و مهسا جونم تشریف فرما بشن
بچه ها یه ذره شلوغ کنید
وقتی اومدن
من سوت میزنم
ساکت بشینید سر جاهاتون
اثرات مثبت انديشي در بهداشت روان ...
مي خواهم بدون اسارت دوستت بدارم،
با آزادي كنارت باشم،
بدون اصرار تو را بخواهم،
با احساس گناه تركت نكنم، با سرزنش از تو انتقاد نكنم و با تحقير به تو كمك نكنم،
و اگر تو نيز با من چنين باشي، يكديگر را غني خواهيم كرد.
اهمیت نوشتن اهداف و آرزوها برای رسیدن به آنها ....
نوشتن اهداف اولین قدم برای واقعی تر جلوه دادن آنهاست. بعضی وقت ها وقتی چیزی را به صورت نوشته داشته باشید، اهمیت بیشتری پیدا میکند. همچنین برنامه ریزی برای آنها نیز ساده تر می شود
سلام
اول از همه بی نهایت ممنونم اینا کاملا قبول دارم من در مقابل خدا خیلی بی انصافی کردم
در اخر ممنونم هم از شما دوستای خوبم هم از خدا که از این طریق به من فرصت درست تر فکر کردنا داد...![]()
[/center]
من در مورد وسیله بودن بقیه نظری ندارم.شما می تونید از جانب یک توستر یا یجچال اینو بگید.
ولی ما وسیله نیستیم.
ما همگی برای کمک و تعالی همدیگه آفریده شدیم ولی در مورد وسیله بودن ...!!!!![]()
واقعا ممنونم!! خدا را شکر. امیدوارم همیشه موفق باشید.تا اخر عمرم دعاتون می کنم!!معجزه زندگی من
سلام به همه دوستای گل
دیروز یکی از دوستان یه پستی داده بود که نظرش منو مجبور به تعریف بخشی از زندگیم کرد که حتما یه خواست الهی بوده تا به یک درس بزرگ از زندگی برسم.
من از حدود سال پنجم ابتدایی ورزش قهرمانی رو در سطح کشور شروع کردم از همون سال به صورت پیاپی به نایب قهرمانی کشور قهرمانی قهرمانی و قهرمانی کشور دست پیدا کردم با گذشت زمان از ورزش دو میدانی به سمت ورزش بسکتبال رو آوردم که در اون هم کما بیش موفق بودم و در لیگ باشگاه های کشور بازی می کردم تقریبا میشه گفت برای خودم یلی بودم قابل احترام و خیلی هم مغرور بودم چون از نظر درسی هم بسیار قوی و البته بسیار درس خون بودم. تو همین برحه زمانی من دچار یک مساله شخصی شدم که پس از فشار های بسیار و مشکلات به وجود آمده در تاریخ 18/1 /86 دچار عارضه سکته مغزی شدم درسته سکته مغزی. به کما رفتم ولی پس از مدتی به خواست خدا به این دنیا برگشتم ولی چه بازگشتی ! از مرگ برام تلخ تر بود اون یل قهرمان حالا شده بود یه پوست و استخوان.....
دیگه چشمام نمی دید سمت چپ بدنم لمس شده بود و دیگه کسی رو نمیشناختم کم کم فهمیدم کی هستم چی بودم و چی شدم خودم رو باخته بودم ولی روزنه ای از یاد خدا تو دلم زنده شد همین روزنه راه منو به دریچه ای پر نور از حیات مجدد و تولد دوباره باز کرد پدرم بهم گفت خواستن توانستن است هنوزم با به یاد آوریش از قدرت خدا به شگفتم تقریبا طی مدت یک ماه و نیم دوباره تونستم سلامتی گذشتمو به دست بیارم رو پای خودم راه برم با چشم هام دنیا رو ببینم و دوباره تحصیل کنم بشم همون سجاد گذشته با هزار التماس امتحانات پایان ترمی که حتی 1 روز هم سر کلاساش حاضر نبودم رو دادم و با معدل 06/17 قبول شدم آره من تونستم این خود من بودم تمام فکرم رو معطوف کردم به بهبودی نه به اینکه من دیگه نمی تونم یا نمیشه و چون من خواستم پس شد. این گوشه ای از اتفاقات سخت زندگی من بود که لازم دیدم برا همه دوستان بگم تا کمی به خودتون تکونی بدید و ایمان کلامی به این قانون فراگیر در کائنات رو به کاربگیرید ایمان به راز بزرگ هستی ایمان به قانون جذب
دوستان من اینو بدونید که لحظه لحظه زندگی همه ما آدما پره از این دست اتفاقا ولی این ماییم و این چشمان ناتوان ماست که قدرت دیدن معجزات هر لحظه رو نداره
وگرنه اگر قدرتشو داشتیم لحظه ای سر از سجده شکر یگانه خالق عاشق بر نمیداشتیم
یه چیزی که تو جذب کار میکنه لینک کردن به خاطره های مشابهی هست که میخواهید بشه
مثل قبولی شدن تو کنکور استخدام شدن و حالا ارتقاء میخواهید همون حسی را داشته باشید که موقع قبولی کنکور داشتید انگار ارتقاء رو بهتون دادن
اینطوری حتما بدست میاریدش
از این لحظه تصمیم خودما گرفتم:درود بر شما دوست عزیز
فیلم از کرخه تا راین رو همه دیدیم یه سکانسش آقای دهکردی کنار رودخانه راین با نهایت قدرت سر خدا داد میزنه یادتونه!!!
فیلم به نام پدر آقای پرستویی رو اون تپه با قدرت سر خدا داد میزنه!!!
پس این رو که همه میدونیم که دیوار خدا از همه کوتاهتره ولی ای کاش این داد و بیداد به جای یکطرفه دوطرفه بود انوقت اصلا ما حرفی برای گفتن داشتیم، داد زدن پیشکش؟؟؟!!!
دوست عزیز من بخاطر یه موضوع با خدای دوسال قهر بودم!!!! ترکیدن برای همه هست با درصد مختلف.
من سخت تر و بدتر از مرگ چیزی رو سراغ نداشتم الان اونم هم برام جذاب شده چون یه کم در موردش میدونم.
بله کاملا درست فکر میکنید همیشه خواستن باعث پیروزی و موفقیت نیست به قول دوستان عزیز و آبجی گلم سیما خانم حکمت خداوندی پس چی؟؟؟
علمی که تو را گره گشاید، بطلب
زان پیش که از تو جان برآید، بطلب
آن نیست که هست می نماید، بگذار
آن هست که نیست می نماید، بطلب
جناب مولانا
واقعا ممنونم!! خدا را شکر. امیدوارم همیشه موفق باشید.تا اخر عمرم دعاتون می کنم!!![]()
خواهش می کنم عزیزم امید وارم از این به بعد هر شب به ما تو اینجا سر بزنیواقعا ممنونم!! خدا را شکر. امیدوارم همیشه موفق باشید.تا اخر عمرم دعاتون می کنم!!![]()
با کمال میل!!دوست عزیز
اگر دوست دارید که اسمتون وارد لیست بشه و ما رو از انرژیای مثبتتون بهره مند کنید خبرم کنید
همینه دوست عزیزماز این لحظه تصمیم خودما گرفتم:
تا خدا را دارم لازم نیس نگران چیزی باشم خودش می دونه باید چی کار کنه!!
والا من از برنامه های این جا زیاد خبر ندارم فقط گاهی اوقات به خاطر همون موضوعی که گفتم می یومدمخواهش می کنم عزیزم امید وارم از این به بعد هر شب به ما تو اینجا سر بزنی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
راز قانون جاذبه کائنات (خلاصه ای از فیلم راز) | راز موفقیت | 1 | |
![]() |
>>>محفلی برای بحث و گفتگو پیرامون "یک راز (قانون جاذبه)" | راز موفقیت | 483 | |
![]() |
راز موفقیت بیل گیتس با اجرای قانون 5 ساعت در هفته | راز موفقیت | 0 | |
A | 2 راز بزرگ دستیابی سریع به آرزوها | راز موفقیت | 0 | |
![]() |
راز شاد زیستن | راز موفقیت | 1 |