یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

یک راز ...قانون جاذبه را به کار ببریم!!حتی شما!!

• بله

رای: 556 90.7%
  • خیر

رای: 29 4.7%
  • در مورد آن اطلاعی ندارم.

رای: 28 4.6%

• مجموع رای دهندگان
    613
  • نظرسنجی بسته .

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
:question::question::question: مهسا به جون خودم خیلی دلم از دست بچه ها گرفته :question::question::question:
چرا سجاد جان؟ چي شده داداش گلم؟ تو چرا آخه؟؟
راستي همين الان اذان گفتن، از بالاي ليست شروع كردم ، الان به اسم تو رسيده بودم كه پستتم خوندم....
نگران نباش، حتما به زودي به خواستت ميرسي..... (البته منظورم اين نبود كه چون من دعا كردم!!) .... منتظر باش، به زودي بايد بياي شيريني بديااا ... من كه دارم لحظه شماري ميكنم :smile:.... :gol:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چند وقته که دارم بحث های این تاپیک را دنبال می کنم!!یه ماه و اندی پیشم گفتم منتظر یه اتفاقیم که تا حالاها باید می افتاد ولی....تازگی ها با خودم فکر می کنم این راز فقط به درد چیزای الکی و کوچیک می خوره!! میدونین توی این مدت توی این تاپیک بیشتر دنبال چی میگشتم ؟دنبال یه نفر که بیاد و بگه به یه چیز دور از ذهنی که می خواسته رسیده ولی پیدا نکردم!!! ببخشید که دارم میون این همه انرژی مثبت منفی پراکنی می کنم ولی به خدا خسته شدم!!اصلا به درک نمی خوام به اون ارزومم برسم ولی ای کاش خدا می گذاشت یه ذره از اون ایمان عظیمی که به راز در گذشته ها داشتم حداقل با یه اتفاق کوچیکتر از اون چیز برام بمونه ولی حالا...حس میکنم هیچ نقشی توی این دنیا ندارم...
ببخشید بذارید یکمم انژی مثبت بدم(اخه اینا چیزایی بود که خیلی دوست داشتم به یه نفر بگم) هر چی خدا بخواد همون می شه و اون بهترین چیزه لااقل از این بابت مطمئنم...
ولی بعضی وقتا دلت می خواد یه اتفاقایی بیافته که خوب...شاید باید بازم صبر کنم
سلام دوست عزيز...
خوش اومدي به تاپيك... :gol:
چي شده؟ چرا دلت اين همه گرفته؟
منظور شما رو در مورد چيزاي دور از ذهن متوجه نشدم.... يه مثال بزن، شايد اتفاق افتاده باشه براي يكي از ماها... حتما ميايم ميگيم.... اگه منظورتو متوجه بشم، خودم شايد بتونم برات مثال بزنم.... :gol:
نااميدي اصلا درست نيس... شما به هرچيزي كه بخواي ميتوني برسي، چه بزرگ چه كوچيك....
براي ما آدماس كه مسائلمون، خواسته‌هامون، بزرگ و كوچيك جلوه ميكنه... وگرنه براي كائنات هيچ فرقي بينشون نيس... اونا اصلا قدرت تشخيص بزرگي و كوچيكيه مسائل رو ندارند.... فقط فرمانبردارند...همين....
موفق باشي :gol:

sajad_had

عضو جدید
:gol:خب سلام به همه دوستای عزیزم این پیغام از طرف فاطیما عزیز:gol: :gol:هست که به خاطر یه مشکلی نمی تونه بیاد به من اطلاع داد:gol:
:gol: حتما فردا شب برای ساعت 10:30 همه دوستان آماده باشن:gol:
:gol:که قرعه کشی داریم و خودشو سعی می کنه برسونه ان شا الله:gol:

sajad_had

عضو جدید
سلام
چند وقته که دارم بحث های این تاپیک را دنبال می کنم!!یه ماه و اندی پیشم گفتم منتظر یه اتفاقیم که تا حالاها باید می افتاد ولی....تازگی ها با خودم فکر می کنم این راز فقط به درد چیزای الکی و کوچیک می خوره!! میدونین توی این مدت توی این تاپیک بیشتر دنبال چی میگشتم ؟دنبال یه نفر که بیاد و بگه به یه چیز دور از ذهنی که می خواسته رسیده ولی پیدا نکردم!!! ببخشید که دارم میون این همه انرژی مثبت منفی پراکنی می کنم ولی به خدا خسته شدم!!اصلا به درک نمی خوام به اون ارزومم برسم ولی ای کاش خدا می گذاشت یه ذره از اون ایمان عظیمی که به راز در گذشته ها داشتم حداقل با یه اتفاق کوچیکتر از اون چیز برام بمونه ولی حالا...حس میکنم هیچ نقشی توی این دنیا ندارم...
ببخشید بذارید یکمم انژی مثبت بدم(اخه اینا چیزایی بود که خیلی دوست داشتم به یه نفر بگم) هر چی خدا بخواد همون می شه و اون بهترین چیزه لااقل از این بابت مطمئنم...

دوست خوبم تا الان دوست نداشتم این قضیه
برای کسی بازگو بشه ولی قصد دارم
زندگی خودمو برات تعریف کنم
تا به واقعیت راز پی ببری
وعده ما 10:30
فرداشب

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فشفشه .

کائنات تحت سلطه در اومد ولی حیف که خوابم می آد ....
آخه جاتون خالی دیشب تو عروسی تا ساعت 3 بزن وبکوب بود . حالی کردیم .

سلام به مش غضنفر عزیز خوبم اونم خیلی زیاد شوما چطوری؟
زندگی رو به راهه و دنیا همیشه سازش به کام نبوده ولی اون بامن!
بابت عروسیم که گفتی خیلی خوشحالم من عشقم رقصه رکورد دارم 4 ساعت رقصیدم;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام فشفشه عزیز.
آره شاید این موضوع واسه دلسرد شدن یکم ساده و پیش پا افتاده باشه.اما ایراد من اینه که یه شدم.
(راجع به اون قضیه ای هم که قرار بود براتون بگم،یادم نرفته ها.....می گم.):smile:

درود بر سارا خانم عزیز
خب شما که میدونی ایرادت کجاست اقدام کن که ایرادتو برطرف کنی این خیلی خیلی مهمه چون کل سیستمت رو بهم میریزه و انرژیتو دفع میکنه پس دست به کار شو;):gol:;)
ما همیشه از دونسته هامون ضربه میخوریم چون لازمه که بهش عمل کنیم.

دریا همیشه کسی رو میگیره که بهش اعتماد کنه

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز منم تو جمعتون راه میدید؟:redface:

فاطمه جون ببخشید که دیر شد...
ای وای منم که تابلو کردم:cry:

درود بر شما دوست گرامی و عزیز
با کمال میل و احترام خیلی هم خوشحالیم که دوست مانند شما داریم خیلی خیلی خوش اومدید.;):gol:;)

با هم پشتمون کوهه

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان اگه صلاح بدونید اسم این تاپکو عوض کنیم بزاریم تاپیک خواب
بابا جان من ای چه وضعیتیه جون هرکی دوست دارین یه ذره
:w42::w40::w25::w25::w40::w42:
کنید دیگه مردم از بس خوابید همتون
حالا جای خالی فاطیما رو احساس
می کنم

سجاد امان از تو خب خودت دست به کار شو اگه فاطیما نباشه یعنی همه چیز اینجا تعطیل پس کو اون انرژی مثبتت فقط تو شلوغ کردن واردی؟؟؟;):gol:;)

feshfeshe

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چند وقته که دارم بحث های این تاپیک را دنبال می کنم!!یه ماه و اندی پیشم گفتم منتظر یه هر چی خدا بخواد همون می شه و اون بهترین چیزه لااقل از این بابت مطمئنم...

دوست عزیز درود بر شما
خب دوست گلم میخوام گفته هاتون رو چند قسمت کنم تا بهتر بشه به جواب برسیم !
شما گفتی چندوقته که داری بحث و موضوعات تاپیکو دنبال می کنی پس میشه گفت الان ایمانت به این قانون 75% شده باشه؟!؟!؟!
انتظارتون تو این یک ماه و نیم با دید شک بوده و در ضمن شما منتظر بودید که برای خودتون اتفاق بسیار خاصی بیفته؟!؟!؟!
بله این راز از تغییرات کوچیک و پیش پاافتاده گرفته تا تصمیمات بسیار بزرگ رو میتونه شامل بشه به شرطه ایمان و عمل بهش.
از خودم بگم اول نتایج معنویش: خوش برخودرد تر، خوش صحبت تر، خوش فکر تر، قدرت جذب آدما، پذیرفتن 70% و از همه مهمتر داشتن آرامش و تمرکز برای انجام کارها البته بگم من الان تو کلاسهایی هم شرکت می کنم که خیلی تاثیر داره. مادیاتش: هنوز هیچی چون من عاشق کارگردانیم عاشقش، دارم زبانم رو کامل میکنم و برای تحصیل تو رشته مورد علاقه ام باید قدم بردارم همونطور که تو فیلم راز میگه من سالی یکصد هزار دلار پول خواستم و خودم رو تو محیط و شرایط جذبش قرار دادم. از طرفی دکترآزمندیان همیشه آخر همایشاش میگه خب همه الان عالی و مثبت شدیم باید کاری کنیم نه اینکه بریم خونه قورمه سبزیمونو بخوریم بگیم من دیگه موفق شدم.
شما گفتی که دنبال یکی میگشتید که بیاد بگه به یه چیز خاص رسیده من خودم همیشه می خواستم یه چیزی رو داشته باشم البته اگه لازم شد براتون مینویسم و وقتی بهش رسیدم خودم باورش نداشتم ولی وقتی لمسش کردم دیگه ....
دوست گلم شما گفتی به خدا خسته شدم می تونم یه پرانتز باز کنم بگم خیلی بی انصافی چقدر برای رسیدن بهش عطش داشتی اصلا چقدر ایمان داشتی که بهش میرسی اصلا یه بار امتحان کردن و نشدن یعنی دیگه همه چیز تمومه . نه دوست گلم شما گفتی به درک چرا ؟؟؟ اون چیز یا حقت یا نه اگه حقت پس باید بخوایش اگه نه چرا خواستیش؟؟؟!
از قدیمیا خیلی شنیدیم که اگه خدا بخواد خب به نظرت خدا چیزی میخواد؟!؟! منظور به حرف شماست که گفتی ای کاش خدا می گذاشت یعنی شما منظورتون اینه که خدا نگذاشته؟!؟!
ناپلون میگفت من تلاشو از مورچه یاد گرفتم هی میرفت بالا و میفتاد خب؟!؟!
به قول گاندی( نقش کوچک بازی کردن کار ما نیست) ما خالقی داریم که با تمام وجود پشتمونه تمام دنیا از آن ماست به قول حضرت عیسی بخواه تا به تو داده شود.
خیلی خوشحالم که دوستی مثل شما داریم میدونی چرا آنقدر راحت و روشن میگه ولی یه خواسته دارم همونطور که خودتون هم گفتید باید صبر کنید حتما اینطوره.
در آخر میخوام یه جمله بهتون بگم که زندگیتون رو تغییر بده شک نکن«اینده از ان کسانیست که به زیبایی رویایشان ایمان دارند... »

خدای بزرگ بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی شکر
;):gol:;)

end_of_extreme

عضو جدید
دوست عزیز درود بر شما
شما گفتی چندوقته که داری بحث و موضوعات تاپیکو دنبال می کنی پس میشه گفت الان ایمانت به این قانون 75% شده باشه؟!؟!؟!
انتظارتون تو این یک ماه و نیم با دید شک بوده و در ضمن شما منتظر بودید که برای خودتون اتفاق بسیار خاصی بیفته؟!؟!؟!
بله این راز از تغییرات کوچیک و پیش پاافتاده گرفته تا تصمیمات بسیار بزرگ رو میتونه شامل بشه به شرطه ایمان و عمل بهش.
از خودم بگم اول نتایج معنویش: خوش برخودرد تر، خوش صحبت تر، خوش فکر تر، قدرت جذب آدما، پذیرفتن 70% و از همه مهمتر داشتن آرامش و تمرکز برای انجام کارها البته بگم من الان تو کلاسهایی هم شرکت می کنم که خیلی تاثیر داره. مادیاتش: هنوز هیچی چون من عاشق کارگردانیم عاشقش، دارم زبانم رو کامل میکنم و برای تحصیل تو رشته مورد علاقه ام باید قدم بردارم همونطور که تو فیلم راز میگه من سالی یکصد هزار دلار پول خواستم و خودم رو تو محیط و شرایط جذبش قرار دادم. از طرفی دکترآزمندیان همیشه آخر همایشاش میگه خب همه الان عالی و مثبت شدیم باید کاری کنیم نه اینکه بریم خونه قورمه سبزیمونو بخوریم بگیم من دیگه موفق شدم.
شما گفتی که دنبال یکی میگشتید که بیاد بگه به یه چیز خاص رسیده من خودم همیشه می خواستم یه چیزی رو داشته باشم البته اگه لازم شد براتون مینویسم و وقتی بهش رسیدم خودم باورش نداشتم ولی وقتی لمسش کردم دیگه ....
دوست گلم شما گفتی به خدا خسته شدم می تونم یه پرانتز باز کنم بگم خیلی بی انصافی چقدر برای رسیدن بهش عطش داشتی اصلا چقدر ایمان داشتی که بهش میرسی اصلا یه بار امتحان کردن و نشدن یعنی دیگه همه چیز تمومه . نه دوست گلم شما گفتی به درک چرا ؟؟؟ اون چیز یا حقت یا نه اگه حقت پس باید بخوایش اگه نه چرا خواستیش؟؟؟!
از قدیمیا خیلی شنیدیم که اگه خدا بخواد خب به نظرت خدا چیزی میخواد؟!؟! منظور به حرف شماست که گفتی ای کاش خدا می گذاشت یعنی شما منظورتون اینه که خدا نگذاشته؟!؟!
به قول گاندی( نقش کوچک بازی کردن کار ما نیست) ما خالقی داریم که با تمام وجود پشتمونه تمام دنیا از آن ماست به قول حضرت عیسی بخواه تا به تو داده شود.
خیلی خوشحالم که دوستی مثل شما داریم میدونی چرا آنقدر راحت و روشن میگه ولی یه خواسته دارم همونطور که خودتون هم گفتید باید صبر کنید حتما اینطوره.
در آخر میخوام یه جمله بهتون بگم که زندگیتون رو تغییر بده شک نکن«اینده از ان کسانیست که به زیبایی رویایشان ایمان دارند... »

خدای بزرگ بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی شکر ;):gol:;)
بینهایت ممنون خیلی خوب باز کردید موضوع رو;):gol:

sajad_had

عضو جدید
اثرات مثبت انديشي در بهداشت روان ...

در دنياي لجام گسيخته كنوني، كه ماديات همه چيز را تحت الشعاع قرار داده است، عواطف، احساسات و بشردوستي و نوع پرستي مي رود كه به فراموشي سپرده شود. در دنيايي كه فقر و تنگدستي، جنگ و خونريزي، فساد و تباهي هر روز رو به افزايش است؛ چيزي جز پشتوانه معنوي، مثبت انديشي، جز تغيير و تحول دروني نمي تواند بشر را از اين همه نابساماني و از هم گسيختگي و از هم پاشيدگي هاي رواني نجات دهد.اما سؤال اينجاست كه مثبت انديشي مقوله روان شناختي است يا جامعه شناختي؟

آيا ويژگي هاي فردي موجب شاخص ها و معيارهاي مثبت نگري است يا اين كه فضا و شرايط اجتماعي است كه ما را به مثبت نگري رهنمون مي كند؟ در اين مقاله سعي شده است هم رويكرد روانشناختي و هم رويكرد جامعه شناختي مورد تجزيه و تحليل قرار گيرد.

مثبت انديشي از نظر روان شناسي
زندگي سرشار از نعمت ها و ثروت هاي نامحدود است. همه انسان ها حق و اختيار دارند در زندگي موفق شده و با شادماني و نشاط زندگي كنند، ولي دستيابي به شادي و شادابي و موفقيت در هر زمينه، فقط به همت و تلاش افراد بستگي دارد، هيچ كس جز خود شخص نمي تواند موفقيت ها و شادابي ها يا غم ها و شكست ها را براي خويشتن فراهم سازد. چگونه است كه گروه اندكي، احساس خوشبختي و سعادت مي كنند، در حالي كه عده زيادي از خود ناراضي هستند. به طور كلي، هر كس حوادث و القائات بيروني را با توجه به باورها و بينش خود تفسير و توجيه مي كند. در واقع حقيقت همه چيز از افكار و ذهن انسان سرچشمه مي گيرد، يعني انسان ساخته و پرداخته افكار خويش است، در واقع تو همان هستي كه مي انديشي اين ذهن ماست كه از ما انساني موفق و قوي مي سازد، يا برعكس آن عمل مي كند.

روان شناسان معتقدند كه انديشه ها و پندارهاي ماست كه كيفيت زندگي ما را مي سازند، انديشه ها هستند كه موجب موفقيت يا شكست، عامل سلامتي يا مريضي، باعث خوشبختي يا بدبختي ما هستند. با انديشه هاي مثبت است كه انسان سرشار از شور و شوق و اشتياق، احساس خوشبختي، تندرستي و آرامش مي كند و با افكار منفي است كه احساس شكست، بدبختي، مريضي، بيچارگي و بدبيني مي كند. با انديشه هاي مثبت است كه توانمندي ها، اعتماد به نفس و خودباوري ها قوياً افزايش مي يابند، در حالي كه با افكار منفي احساس ناتواني، حقارت و خودكم بيني ها در انسان تشديد گرديده و در نتيجه بسياري از امراض روحي و جسمي گريبان گير فرد مي شود. جاي تأسف است كه اكثر مردم بدون اين كه خود متوجه باشند، با تكرار انديشه هاي مجرب، انرژي هاي خود را بر ضد خويش به كار برده و سبب بدبختي هاي خود مي شوند!

وقتي انديشه هاي منفي را در سر داريم، آنها را خواسته يا ناخواسته هر روز چند هزار مرتبه تكرار مي كنيم، در نتيجه افكار منفي قوي تر مي شوند و جاي بيشتري در ذهن به خود اختصاص مي دهند در نهايت تمام بخش توليد فكر را تحت نظارت خود مي گيرند و به مجموعه افكارمان، ماهيت منفي مي دهند. با اين روند، بدون اين كه بخواهيم و ندانسته، بخش عظيمي از توانايي هاي (بالقوه و بالفعل) خود را ناتوان ساخته و بيهوده هدر مي دهيم در نتيجه بي حوصله، كم اشتها، پريشان حال، بدخواب و افسرده... مي شويم و به ناراحتي هاي قلبي و عروقي و فشار خون و درد ديگر دچار مي شويم، به عبارت ساده سموم حاصل از نگراني، خشم، ترس، ناكامي و منفي بافي ما را به سوي بيماري و نابودي مي كشاند.انسان براي بقا و بهتر زيستن هميشه تلاش مي كند، در اين حركت مهم ترين مسأله بهره مندي از تفكر مثبت است و اين تلاش، بشر را به سرمنزل آرامش و آسايش جسم و روح سوق مي دهد. گواه آن سفارش بسياري از بزرگان دين است كه انسان را به انديشه مثبت رهنمون كرده اند.

مثبت انديشي از نظر جامعه شناسي
مثبت نگري حاصل تعامل آرام و بدون مشكل با محيط اجتماعي است كه پيامد آن مجموعه اي از تمايلات مبتني بر رضايت مندي، خوش بيني، اميد، اعتماد و اطمينان خاطر در فرد است. نقطه مقابل آن وجود بيزاري، ترس، عصبانيت، نااميدي و نگراني خواهد بود.مثبت نگري زماني بوجود مي آيد كه افراد احساس نمايند دركشان از خودشان تأييد شده است. مثبت نگري نوعي خير عمومي است كه پيامد و حاصل آن را بايد در تشريك مساعي، طراوت اجتماعي، وفاق اجتماعي، عواطف مثبت، زندگي انجمني و مشاركت اجتماعي جستجو كرد. مثبت نگري نوعي سرمايه عاطفي است كه هزينه هاي كنترل و نظارت رسمي را كاهش مي دهد و افراد را متقاعد به رفتار مطابق با ارزش ها و هنجارهاي اجتماعي پذيرفته شده مي نمايد. سرمايه اي كه به واسطه استفاده از آن زايش تازه اي پيدا مي كند، زيرا وقتي افراد از عواطف مثبتي كه ديگران ابراز مي دارند استفاده مي كنند به نوعي عواطف مثبت تازه اي را توليد مي كنند.مهمترين تأثير مثبت نگري بر زندگي عادي يا روزمره اين است كه در صورت وجود مثبت نگري زندگي روزمره معطوف به آينده خواهد بود و افراد جامعه از گذشته نگري منفي و داشتن كنش هاي آني و لحظه اي رهايي پيدا خواهند كرد. آنها پذيراي برنامه داشتن و كنش هاي عقلاني معطوف به هدف خواهند شد؛ كنش هايي كه آنها را وادار به تلاش و كوشش مضاعف و نيل به اهداف متعالي تر مي نمايد به گونه اي كه نوعي آينده گرايي و آينده انديشي را در افراد جامعه تقويت مي نمايد كه خود مي تواند پيامدهاي مثبت متعددي را به دنبال داشته باشد.

هر چند كه مثبت نگري در نگاه نخست و نقطه آغازين از خود فرد شروع مي شود و تجلي آن را در فرد مي بينيم اما حاصل آن در تجربه جمعي فرد كه در فرآيند تعامل اجتماعي شكل مي گيرد ديده مي شود؛ تجربه اي كه نمونه آن را در جامعه و فرهنگ حاكم بر آن مي بينيم. جوامع منعطف، بالنده و پويا در قياس با جوامع سخت و ايستا و بسته از آمادگي بيشتري براي مثبت نگري برخوردار هستند زيرا جوامع و فرهنگ هاي بسته بيشتر خصلت جرم گرايانه دارند كه بيشتر آن مولد نوعي بدبيني هستند.

فرهنگ جامعه تأثير بسزايي در مثبت نگري يا برعكس آن در منفي نگري دارد. در جامعه اي كه بدي، زشتي، ظلم و شرارت وجود دارد اين امر باعث مي شود تا افراد هر روز با آن بدي ها روبه رو شوند و كم كم عادت كنند تا فقط زشتي ها را تداعي نمايند.اگر منفي نگري در جامعه اي شايع شود كودكان و نوجوانان آن جامعه با مشاهده منفي گرايي تحت تأثير قرار مي گيرند و همان طور كه تئوري يادگيري مشاهده اي بيان مي كند اين نگرش و رفتار را ياد مي گيرند و بروز مي دهند.تقويت ارزش هاي اخلاقي مثبت در جامعه مديون كار و تلاش، صداقت، تعاون و همكاري، احترام به يكديگر و تقويت عزت نفس در سطح فردي و در سطح ملي و تقويت عملكرد، كارايي سازماني و حوزه هاي اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و سياسي است و مي تواند مثبت نگري را در بين افراد جامعه تقويت نمايند. علاوه بر اين تقويت غرور ملي مي تواند زمينه را براي مثبت انديشي فراهم نما يد و از موانعي كه باعث پيشرفت مثبت نگري مي گردد مي توان عدم احساس موفقيت و كارا بودن و نرسيدن به آ رزوها و آرمان ها و نااميدي و بدبيني را نام برد.متن زير بياني از خانم ويرجينيا ستير درمانگر انسان دوست است و مي تواند بيانگر مثبت انديشي و عزت نفس باشد. چه خوب است هر كس به عنوان اعلاميه جهاني حقوق من، آن را در اتاقش نصب كند و هر چند يك بار آن را بخواند:

مي خواهم بدون اسارت دوستت بدارم،
با آزادي كنارت باشم،
بدون اصرار تو را بخواهم،
با احساس گناه تركت نكنم، با سرزنش از تو انتقاد نكنم و با تحقير به تو كمك نكنم،
و اگر تو نيز با من چنين باشي، يكديگر را غني خواهيم كرد.

sajad_had

عضو جدید
اهمیت نوشتن اهداف و آرزوها برای رسیدن به آنها

اهمیت نوشتن اهداف و آرزوها برای رسیدن به آنها

اهمیت نوشتن اهداف و آرزوها برای رسیدن به آنها ....

چرا نوشتن اهداف اینقدر اهمیت دارد؟
نوشتن آرزوها و اهداف اولین قدم مهم به سمت دست پیدا کردن به آنهاست. اول به این دلیل که نوشتن آنها محبورتان می کند اهدافتان را تصویرسازی (تجسم) کنید. و دوم به این دلیل که عمل نوشتن آنها، تعهدی نسبت به آنها در شما ایجاد میکند. فقط 5% از جمعیت جهان واقعاً برای نوشتن اهداف و آرزوهایشان وقت می گذارند شاید به همین خاطر است که افراد کمی هستند که واقعاً در زندگیشان موفق باشند و همان زندگی را داشته باشد، که آرزوی داشتنش را دارند.

نوشتن اهداف، خط سیر شما را به سمت موفقیت ایجاد می کند. بااینکه فقط عمل نوشتن اهداف می تواند پروسه را به حرکت بیندازد، اما این هم اهمیت دارد که هر از گاهی اهدافتان را مرور کنید. یادتان باشد، هرچه تمرکز بیشتری روی اهدافتان داشته باشید، احتمال بیشتری هست که به آنها دست پیدا کنید.

در زیر به چهار قانون نوشتن اهداف اشاره می کنیم:....

1. نوشتن اهداف به شکل مثبت
برای آنچه که می خواهید کار کنید نه آنچه که می خواهید از آن بگذرید. بخشی از علت اینکه چرا اهدافمان را می نویسیم این است که دستورالعمل هایی برای ذهن ناخودآگاهمان تنظیم کنیم. ذهن ناخودآگاه شما ابزاری بسیار کارامد است، نمی تواند خوب را از بد تشخیص دهد و قضاوت هم نمی کند. تنها عملکرد آن انجام دستورالعمل هایش است. هرچه دستورالعمل های شما مثبت تر باشد، نتیجه مثبت تری هم به دست می آورید.

همچنین مثبت فکر کردن در زندگی روزمره به شما در رشدتا بعنوان یک انسان کمک می کند. پس آنرا فقط محدود به تعیین هدف نکنید.

2. نوشتن اهداف با جزئیات کامل
به جای اینکه فقط بنویسید، "خانه نو"، بنویسید "یک خانه 300 متری با چهار اتاق خواب، 3 حمام دستشویی، و چشم انداز کوهستان روی یک زمین 1000 متری".
یکبار دیگر داریم به ذهن ناخودآگاهمان یک دسته دستورالعمل دقیق و جزء به جزء می دهیم تا روی آن کار کند. هرچه اطلاعات بیشتری در اختیار آن بگذارید، آخر کار نتیجه واضح تری به دست می آورید. هرچه نتیجه تان دقیقتر باشد، ذهن ناخودآگاهتان کارامدتر خواهد شد.

آیا میتوانید چشمانتان را ببندید و خانه ای که در بالا اشاره کردن را تجسم کنید؟ دورتادور خانه قدم بزنید. در آستانه در اتاق اصلی بایستید و مهی که روی کوه ها را گرفته تماشا کنید. به باغچه پر از کوجه فرنگی، لوبیا سبز و خیار نگاه کنید. می توانید ببینید؟ پس ذهن ناخودآگاهتان هم می تواند.

3. نوشتن اهداف به زمان حال
اهدافتان را به زمان حال بنویسید. این کار باعث می شود ذهن ناخودآگاهتان مسیری با کمترین مقاومت را انتخاب کند. اگر بنویسید "در آینده لاغر خواهم شد" ذهن ناخودآگاه با این تصور که این کار مربوط به آینده است وارد عمل نمی شود.
پس اهدافتان را به زمان حال و اول شخص بنویسید، انگار که واقعیت دارند.

4. بازنویسی اهداف
وقتی کلمات نوشته شوند و بعد دوباره نویسی شوند، حداکثر تاثیر را خواهند داشت. پس به یکبار نوشتن راضی نشوید. اهدافتان را یادداشت کنید و بعد دوباره آنها را به زبانی دیگر بازنویسی کنید، صفات انگیزه دهنده به آن اضافه کنید و مختصر و مفیدشان کنید. یک هفته بعد شاید نیاز باشد که باز اصلاحشان کنید. همینطور به این اصلاح کردن ها ادامه دهید.

نوشتن اهداف اولین قدم برای واقعی تر جلوه دادن آنهاست. بعضی وقت ها وقتی چیزی را به صورت نوشته داشته باشید، اهمیت بیشتری پیدا میکند. همچنین برنامه ریزی برای آنها نیز ساده تر می شود

sajad_had

عضو جدید
خدایا
امروز منم که در خانه شروع خسته از راهی دراز وا مانده ام با کوله باری از وحشت با دستانی بی رمق و لرزان.
با چشمانی پر از غم و با قلبی سرشار از حسرت.
چه کنم در این کوره راه بی فانوس؟
دستم را بگیر
:gol::gol::gol:

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده من دیشب خونه نبودم وگرنه حتما میومدم:redface:
سجاد قول میدیم امشب از ساعت 10 اینجا باشیم تا خود صبح...!!!! :whistle::hypocrite::w14::w42::w40::w34::w32:

مهسا جان امیدوارم هر چه زودتر به اون چیزی که میخوای برسی عزیزم:love:
همین طور همه ی بچه ها....فقط باید امید داشته باشیم به کمک خدای خوب و مهربونمون:love::love::love::w16::w16:

m2002k

عضو جدید
کاربر ممتاز
شرمنده من دیشب خونه نبودم وگرنه حتما میومدم:redface:
سجاد قول میدیم امشب از ساعت 10 اینجا باشیم تا خود صبح...!!!! :whistle::hypocrite::w14::w42::w40::w34::w32:

مهسا جان امیدوارم هر چه زودتر به اون چیزی که میخوای برسی عزیزم:love:
همین طور همه ی بچه ها....فقط باید امید داشته باشیم به کمک خدای خوب و مهربونمون:love::love::love::w16::w16:
ممنون عزيزم...
ايشالا شما هم برسي به خواسته‌هات... :gol:
من در رسيدن بهش شكي ندارم اصلا... فقط دلم ميخواست زمانش رو جلو بندازم... يعني بايد اين كار رو بكنم... هنوزم نااميد نيستم... هفته‌ي آينده رو هم دارم.... :gol:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
:question::question::question: مهسا به جون خودم خیلی دلم از دست بچه ها گرفته :question::question::question:

خدایا
امروز منم که در خانه شروع خسته از راهی دراز وا مانده ام با کوله باری از وحشت با دستانی بی رمق و لرزان.
با چشمانی پر از غم و با قلبی سرشار از حسرت.
چه کنم در این کوره راه بی فانوس؟
دستم را بگیر
:gol::gol::gol:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad:
جینگولومونو دیگه نبینم از این بارای منفی بده هااااااااا
این یه تهدیده
جدی بگیر

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزیز منم تو جمعتون راه میدید؟:redface:

فاطمه جون ببخشید که دیر شد...
ای وای منم که تابلو کردم:cry:
سلام به فرزانه جونم :d
خوش اومدی :gol:
چی کارتون کنم دیگه :love:
اشکال نداره کم کم خودمون این جا رو با یه کودتا در دست میگیریم :victory:

sayyah archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما دوست عزیز
ممنون از لطفتون اگه میشه کاملاتر توضیح بدید
دنیای پیرامون ما از انرژِی تشکیل شده و چاکراها کارشون دریافت انرژی از محیط پیرامونمونه و *****ینگ کردن دریافت انرژی منفی خیلی مهمه .
و در ادامه حرف دوستمون که از نیروی کیهانی اسم بردن بگم که نیروی که این جهان با این همه عظمت رو خلق کرده از شعوری برخوردار بوده که به نام شعور کیهانیه .
بالاخره دست به سینه بشینیم یا نه چون متوجه نشدم!;):gol:;)
خواهش میکنم وظیفه خودم میدونم که اگر چیزی یاد میگیرم به دوستان مشتاقم یاد بدم :love:
چون خیلی خیلی لذت بخشه و موجبات آرامش و شادمانی بیشتر خودم رو هم فراهم میکنه:D
همه انسانها وسایل زیبایی هستند که خداوند اونها رو برای هم آفریده :gol:
خیلی خوشحال میشم حتی اگر یک نفر با استفاده از این راه کارها حتی ذره ای به آرامش نزدیک بشه :victory:
وای شرمنده مگه این سجاد :w44::dواسه آدم حواس میذاره
منظورم این بود کسی اینجا دست به سینه نشینه چون مانع رسیدن هر نوع انرژی میشه
پس در محیط مثبت دست به سینه نباشید تا مثبتو جذب کنید
ولی در محیط منفی دست به سینه بشینید تا منفی جذب نکنید
ایشاالله از دو هفته آینده برنامه یوگا هم اضافه میکنیم :book:
اگر دوستان موافق باشن
فعلا چهار موافق داشتیم
شاد و غنی باشید
در ضمن امشب ساعت 10:30 منتظر همتون هستم:victory:

افرودیته

عضو جدید
دوست عزیز درود بر شما

خدای بزرگ بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی شکر ;):gol:;)

سلام
اول از همه بی نهایت ممنونم اینا کاملا قبول دارم من در مقابل خدا خیلی بی انصافی کردم
ولی بعضی وقتا حس می کنم دارم میترکم و چه دیواری کوتاهتر از خدا...!!
ولی قبول کنید سخته که مدت زیادی با فکر یه چیز زندگی کنی و یهو ببینی که همه چیز تموم شد...
ولی تازگی ها به یه چیز رسیدم: شاید گاهی وقتا لازمه یه چیزی را که خیلی تا حالا بهش فکر کردی و نشده رهاش کنی بذاریش ببینی چی میشه شاید گذشت زمان کمک کنه... درست فکر می کنم؟!!
در اخر ممنونم هم از شما دوستای خوبم هم از خدا که از این طریق به من فرصت درست تر فکر کردنا داد...:gol:

sima.eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه انسانها وسایل زیبایی هستند که خداوند اونها رو برای هم آفریده :gol:

من در مورد وسیله بودن بقیه نظری ندارم.:eek: شما می تونید از جانب یک توستر یا یجچال اینو بگید.:biggrin: ولی ما وسیله نیستیم.
ما همگی برای کمک و تعالی همدیگه آفریده شدیم ولی در مورد وسیله بودن ...!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

seeemesooo

عضو جدید
یه چیزی که تو جذب کار میکنه لینک کردن به خاطره های مشابهی هست که میخواهید بشه
مثل قبولی شدن تو کنکور استخدام شدن و حالا ارتقاء میخواهید همون حسی را داشته باشید که موقع قبولی کنکور داشتید انگار ارتقاء رو بهتون دادن
اینطوری حتما بدست میاریدش

a_m68 سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس کوشین بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!:Dمن زود اومدم یا شماها نیومدین؟؟؟؟؟؟
خوب از 1 ساعت قبل بیاین دیگه:(
سجاد به نظرت امشبم تقلب میشه؟؟؟؟؟:w15::d

:w33::w32::w33::w40:

اینارم الکی زدم یه کم جو بدم به اینجا سجاد نیاد شاکی شه:D