دوست عزیز درود بر شما
خب دوست گلم میخوام گفته هاتون رو چند قسمت کنم تا بهتر بشه به جواب برسیم !
شما گفتی چندوقته که داری بحث و موضوعات تاپیکو دنبال می کنی پس میشه گفت الان ایمانت به این قانون 75% شده باشه؟!؟!؟!
انتظارتون تو این یک ماه و نیم با دید شک بوده و در ضمن شما منتظر بودید که برای خودتون اتفاق بسیار خاصی بیفته؟!؟!؟!
بله این راز از تغییرات کوچیک و پیش پاافتاده گرفته تا تصمیمات بسیار بزرگ رو میتونه شامل بشه به شرطه ایمان و عمل بهش.
از خودم بگم اول نتایج معنویش: خوش برخودرد تر، خوش صحبت تر، خوش فکر تر، قدرت جذب آدما، پذیرفتن 70% و از همه مهمتر داشتن آرامش و تمرکز برای انجام کارها البته بگم من الان تو کلاسهایی هم شرکت می کنم که خیلی تاثیر داره. مادیاتش: هنوز هیچی چون من عاشق کارگردانیم عاشقش، دارم زبانم رو کامل میکنم و برای تحصیل تو رشته مورد علاقه ام باید قدم بردارم همونطور که تو فیلم راز میگه من سالی یکصد هزار دلار پول خواستم و خودم رو تو محیط و شرایط جذبش قرار دادم. از طرفی دکترآزمندیان همیشه آخر همایشاش میگه خب همه الان عالی و مثبت شدیم باید کاری کنیم نه اینکه بریم خونه قورمه سبزیمونو بخوریم بگیم من دیگه موفق شدم.
شما گفتی که دنبال یکی میگشتید که بیاد بگه به یه چیز خاص رسیده من خودم همیشه می خواستم یه چیزی رو داشته باشم البته اگه لازم شد براتون مینویسم و وقتی بهش رسیدم خودم باورش نداشتم ولی وقتی لمسش کردم دیگه ....
دوست گلم شما گفتی به خدا خسته شدم می تونم یه پرانتز باز کنم بگم خیلی بی انصافی چقدر برای رسیدن بهش عطش داشتی اصلا چقدر ایمان داشتی که بهش میرسی اصلا یه بار امتحان کردن و نشدن یعنی دیگه همه چیز تمومه . نه دوست گلم شما گفتی به درک چرا ؟؟؟ اون چیز یا حقت یا نه اگه حقت پس باید بخوایش اگه نه چرا خواستیش؟؟؟!
از قدیمیا خیلی شنیدیم که اگه خدا بخواد خب به نظرت خدا چیزی میخواد؟!؟! منظور به حرف شماست که گفتی ای کاش خدا می گذاشت یعنی شما منظورتون اینه که خدا نگذاشته؟!؟!
ناپلون میگفت من تلاشو از مورچه یاد گرفتم هی میرفت بالا و میفتاد خب؟!؟!
به قول گاندی( نقش کوچک بازی کردن کار ما نیست) ما خالقی داریم که با تمام وجود پشتمونه تمام دنیا از آن ماست به قول حضرت عیسی بخواه تا به تو داده شود.
خیلی خوشحالم که دوستی مثل شما داریم میدونی چرا آنقدر راحت و روشن میگه ولی یه خواسته دارم همونطور که خودتون هم گفتید باید صبر کنید حتما اینطوره.
در آخر میخوام یه جمله بهتون بگم که زندگیتون رو تغییر بده شک نکن«اینده از ان کسانیست که به زیبایی رویایشان ایمان دارند... »
خدای بزرگ بابت تمام نعمتهایی که بهمون دادی شکر 

سلام
اول از همه بی نهایت ممنونم اینا کاملا قبول دارم من در مقابل خدا خیلی بی انصافی کردم
ولی بعضی وقتا حس می کنم دارم میترکم و چه دیواری کوتاهتر از خدا...!!
ولی قبول کنید سخته که مدت زیادی با فکر یه چیز زندگی کنی و یهو ببینی که همه چیز تموم شد...
ولی تازگی ها به یه چیز رسیدم: شاید گاهی وقتا لازمه یه چیزی را که خیلی تا حالا بهش فکر کردی و نشده رهاش کنی بذاریش ببینی چی میشه شاید گذشت زمان کمک کنه... درست فکر می کنم؟!!
در اخر ممنونم هم از شما دوستای خوبم هم از خدا که از این طریق به من فرصت درست تر فکر کردنا داد...